18976
  • Fradiboy
    jó, neveztem, megnyugdotam, de már csak 1 dolgot nem értek, a hajnali nevezést...
  • CzKaresz22
    De majd indítunk nyugi...
  • CzKaresz22
    Csak az FH-n lesz
  • CzKaresz22
    Az is le van írva hogy akárhányan lehet jelentkezni! Ha olvastad volna a fórumot tudnák róla! Az FH is tele van Vele másfél hete

Nevezzél nyugodtan...
  • Fradiboy
    akkor most egyetlen egy bajnokság lesz? vagymi? mert én az sg-s-re jelentkeztem, ott ott vagyok.

legy egy sg-s meg egy fh-s bajnokság? valaki írja már le érthetően
  • CzKaresz22
    AZ EGYIK A PES4 A MÁSIK A FIFA
  • Fradiboy
    és mégegyszer megkérdezem, miért kell egy bajnoki nevezést éjjel 1 órakor, és reggel 8 kor elindítani? hacsak nem azért,h egyes emberek odaérjenek a jó csapatokra. Én kiállok szar csapattal is, nem arrol van szó, de ez szerintem elég gáz. A legaktuálisabb bajnoki nevezési időpont, szerintem d.u. 2-3 körül lenne...
  • CzKaresz22
    Mer erről beszélünk egy ideje,hogy újra kell jelentkezni mert hivatalos game lesz nyereményekkel... Azért...
  • Fradiboy
    és miért nem vagyok egyiken sem rarta? D:
  • Johnny23
    Nah,ezt mondom.....és még vmi bebizonyosodtt!--->JÓ A SZEMEM!!!

• Fradiboy
    de akkor miért van 2 lista, egyiken 20 nevezővel, a másikon 32 vel?
  • Quaresma
    Egyvan mindegyikbeeee, teee:D
  • Fradiboy
    de ott 2 nevezés van, nézd meg

2 fifa 2 pes
  • CzKaresz22
    Ez volt az FH-snak egy felmérése,hogy van e rá igény.... Az FH-n csak 1 van.... A másik a Fifa 2005
  • Fradiboy
    Akkor ha jól értem most 3 PES, BL bajnokság fog futni? egy itt az Sg-n és kettő az FH-n? tényleg ennek az sg-nek nem lesz valami oldala? :D
  • mohus
    köszi
  • JinkX
    Ez hülye PES kezd fifa-sodni. Már nincs benne a végén, hogy megvárja a támadást a lefújás előtt, meg a gép is egy csomot csal. Mindig a 90. perc körül lő gólt!! Persze az egész meccsen ez az egy kapuralövése volt!! AHHH
  • Breki33
    De a másik jó
  • mohus
    ez katasztrofális
  • CzKaresz22
    Nekem megvan Fecoh jelentkezzen csak elsőnek liverpoolal hátha be lesz rakva mert elörre le lett foglalva neki...
  • Unicorn1979
    CzKaresz veled mizus megvan a csapatod ?

fecoh koma nagyon nem fog örülni hogy a Liverpool-t nem kapta meg
  • CzKaresz22
    Elnézte kit is nevezett magának
  • Unicorn1979
    "pehag | 2004-12-08 08:36:21 | Válasz erre

Mintha arról lett volna szó, hogy aki már nevezett az sg fórumon az megkapja azt a csapatot ami ott be lett írva. Ehhez képest pl. most látom hogy foglalt a Werder...
    Arról nem is beszélve, hogyha ki van írva az oldalra, hogy REGGEL lehet nevezni és a csapatokat időrendi sorrendben lehet lefoglalni, akkor nem túl igazságos, hogy egyszer csak kirakjátok a nevezést amikor gondoljátok...
    Bár azt látom hogy a szervezőknek elég jó csapatok jutottak...
    Tegnap egy csomószor megnéztem de. az oldalt meg 1X estefelé is. Egész nap itt kéne ülnöm, hogy lássam mikor kezdődik a nevezés???
    Félreértés ne essék jó hogy lesz ez a bajnokság, de ha lesz még ilyen akkor aki most elsőnek választott csapatot akkor az a következőben utoljára fog remélem."

Hogy is van ez ???
  • Breki33
    http://www.fifaonline.it/forum/images/attachments/mkd%20aerow.rar
  • pinehead
    onnan nem jön le nálam...
  • CzKaresz22
    PES4 és FIFA online bajnokságra jelentkezés a Fifahungary-n !!!!!!!!!!!!!!!
  • Breki33
  • Breki33
    Download
  • Breki33
  • 9csöves9
    3.ként megjelöltem a Juvét hátha felrobban Breki gépe vagy hasonloók:)
    dehát nem jött össze
  • Unicorn1979
    3.4 est
  • Breki33
    hm kezdelek megfertőzni

de úgy értettem miért jó, hogy a pc-s így levédi
  • Breki33
    Itt megtalálod őket

klikk
  • The Hedgehog
    na én is lépek jóéjt!
  • The Hedgehog
    nem! ők azért patchelnek PS2-t mert japánban nem divat a PC-n való gammelés! :) meg ugye azon már több éve létezik a sorozat!
  • CzKaresz22
    Nevezés az FH-n
  • mohus
    mivel a PES széria és annak patchelése alapvetően PS2-re létezett előbb (2001-2002) logikus hogy obocaman jonboyo angelus és még kb 20-30 komoly patchelő ezt a platformot célozza meg a célszoftverekkel és option filokkal...ők is konzolon fockáznak:)....arról nem is beszélve hogy a WE8 már augusztus 6 óta elérhető és patchelhető

kár hogy én csak kb tavasz óta foglalkozom ilyesmivel
    hobbynak kikapcsolódásnak is jó, komolyan mondom
  • The Hedgehog
    ez az én szövegem lammer :P jóéjt!
  • The Hedgehog
    én is konzolos vagyok mégis értem :P szóval ebből vond le a konzekveksönt :P
  • mohus
    de azért SZÍVESEN! pupákok:)
    jóéjt
    Breki kérnék még stadionokat olyan formában, ahogy a reált adtad...kösz