18976
-
#5164 jó, neveztem, megnyugdotam, de már csak 1 dolgot nem értek, a hajnali nevezést... -
CzKaresz22 #5163 De majd indítunk nyugi... -
CzKaresz22 #5162 Csak az FH-n lesz
-
CzKaresz22 #5161 Az is le van írva hogy akárhányan lehet jelentkezni! Ha olvastad volna a fórumot tudnák róla! Az FH is tele van Vele másfél hete
Nevezzél nyugodtan... -
#5160 akkor most egyetlen egy bajnokság lesz? vagymi? mert én az sg-s-re jelentkeztem, ott ott vagyok.
legy egy sg-s meg egy fh-s bajnokság? valaki írja már le érthetően -
CzKaresz22 #5159 AZ EGYIK A PES4 A MÁSIK A FIFA -
#5158 és mégegyszer megkérdezem, miért kell egy bajnoki nevezést éjjel 1 órakor, és reggel 8 kor elindítani? hacsak nem azért,h egyes emberek odaérjenek a jó csapatokra. Én kiállok szar csapattal is, nem arrol van szó, de ez szerintem elég gáz. A legaktuálisabb bajnoki nevezési időpont, szerintem d.u. 2-3 körül lenne... -
CzKaresz22 #5157 Mer erről beszélünk egy ideje,hogy újra kell jelentkezni mert hivatalos game lesz nyereményekkel... Azért... -
#5156 és miért nem vagyok egyiken sem rarta? D: -
#5155 Nah,ezt mondom.....és még vmi bebizonyosodtt!--->JÓ A SZEMEM!!!
-
#5154 de akkor miért van 2 lista, egyiken 20 nevezővel, a másikon 32 vel?
-
Quaresma #5153 Egyvan mindegyikbeeee, teee:D -
#5152 de ott 2 nevezés van, nézd meg
2 fifa 2 pes -
CzKaresz22 #5151 Ez volt az FH-snak egy felmérése,hogy van e rá igény.... Az FH-n csak 1 van.... A másik a Fifa 2005 -
#5150 Akkor ha jól értem most 3 PES, BL bajnokság fog futni? egy itt az Sg-n és kettő az FH-n? tényleg ennek az sg-nek nem lesz valami oldala? :D -
#5149 köszi -
JinkX #5148 Ez hülye PES kezd fifa-sodni. Már nincs benne a végén, hogy megvárja a támadást a lefújás előtt, meg a gép is egy csomot csal. Mindig a 90. perc körül lő gólt!! Persze az egész meccsen ez az egy kapuralövése volt!! AHHH -
#5147 De a másik jó -
#5146 ez katasztrofális -
CzKaresz22 #5145 Nekem megvan Fecoh jelentkezzen csak elsőnek liverpoolal hátha be lesz rakva mert elörre le lett foglalva neki... -
#5144 CzKaresz veled mizus megvan a csapatod ?
fecoh koma nagyon nem fog örülni hogy a Liverpool-t nem kapta meg -
CzKaresz22 #5143 Elnézte kit is nevezett magának -
#5142 "pehag | 2004-12-08 08:36:21 | Válasz erre
Mintha arról lett volna szó, hogy aki már nevezett az sg fórumon az megkapja azt a csapatot ami ott be lett írva. Ehhez képest pl. most látom hogy foglalt a Werder...
Arról nem is beszélve, hogyha ki van írva az oldalra, hogy REGGEL lehet nevezni és a csapatokat időrendi sorrendben lehet lefoglalni, akkor nem túl igazságos, hogy egyszer csak kirakjátok a nevezést amikor gondoljátok...
Bár azt látom hogy a szervezőknek elég jó csapatok jutottak...
Tegnap egy csomószor megnéztem de. az oldalt meg 1X estefelé is. Egész nap itt kéne ülnöm, hogy lássam mikor kezdődik a nevezés???
Félreértés ne essék jó hogy lesz ez a bajnokság, de ha lesz még ilyen akkor aki most elsőnek választott csapatot akkor az a következőben utoljára fog remélem."
Hogy is van ez ??? -
#5141 http://www.fifaonline.it/forum/images/attachments/mkd%20aerow.rar -
pinehead #5140 onnan nem jön le nálam... -
CzKaresz22 #5139 PES4 és FIFA online bajnokságra jelentkezés a Fifahungary-n !!!!!!!!!!!!!!! -
#5138 -
#5137 Download -
#5136 -
#5135 3.ként megjelöltem a Juvét hátha felrobban Breki gépe vagy hasonloók:)
dehát nem jött össze -
#5134 3.4 est -
#5133 hm kezdelek megfertőzni
de úgy értettem miért jó, hogy a pc-s így levédi -
#5132 Itt megtalálod őket
klikk -
#5131 na én is lépek jóéjt! -
#5130 nem! ők azért patchelnek PS2-t mert japánban nem divat a PC-n való gammelés! :) meg ugye azon már több éve létezik a sorozat! -
CzKaresz22 #5129 Nevezés az FH-n -
#5128 mivel a PES széria és annak patchelése alapvetően PS2-re létezett előbb (2001-2002) logikus hogy obocaman jonboyo angelus és még kb 20-30 komoly patchelő ezt a platformot célozza meg a célszoftverekkel és option filokkal...ők is konzolon fockáznak:)....arról nem is beszélve hogy a WE8 már augusztus 6 óta elérhető és patchelhető
kár hogy én csak kb tavasz óta foglalkozom ilyesmivel
hobbynak kikapcsolódásnak is jó, komolyan mondom -
#5127 ez az én szövegem lammer :P jóéjt! -
#5126 én is konzolos vagyok mégis értem :P szóval ebből vond le a konzekveksönt :P -
#5125 de azért SZÍVESEN! pupákok:)
jóéjt
Breki kérnék még stadionokat olyan formában, ahogy a reált adtad...kösz