Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
konami logok?meccskezdés?bevonulás?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szóval a play.com szerint a hivatalos megjelenés: -nov.26! (XBox)
-dec.2 (Pc)
Ugyebár az lett mondva hivatalosan 1idõben jön ki a 2 platformra!!<#confused>#confused>
Viszont a PESinsight-on meg mind a két platform dec.2-i elcsúszásáról(hogy miért azt viszont senki sem tudja) beszél,ugyanakkor az ugyanezen oldal felsõ címsávjában még NOV.van írva a Pc,XBobx megjelenésre!!!!
Az is még naggyon érdekes,hogy más oldalakon viszont sehol sincs írva a csúszás!----->mindenhova novemberi megjelenés van,még a PES4.com-on is,sõt az onnan is elérhetõ konami híroldalán már IX.16-a óta nem is frissítettek.És bizony ténleg felmerül a nagy kérdés,hogy mivan azokkal,akik megrendelték a gammát(!nov.16!)?<#nezze>#nezze>
1szóval: A FENE SEM IGAZODIK KI EZEKEN!!!!!<#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3>
sztem jól csinálom csak rosszkor nyomom az F8-t. mikor kell?
csak "wide" (->legtávolabbi,de sztem legjátszhatóbb)kameraállásnál szinte észrevehetetlen,én is csak 1replay alatt vettem észre azokat a (jókora fûfoltoka a nacin)!
nah csak ezért volt,mindegy ,hadjuk.
VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,JÖJJÖN A FULL,JÖJJÖN A FULL,JÖJJÖN A FULL!!!!!!<#wink>#wink><#wave>#wave>
Túl estem elsõ PES-es élményemen. Elsõ fontos kérdésem: Hiába van Logitech rumblepad 2-esem nem ismeri fel a játék demója, így szenvedek billentyûvel. Szerintem a grafika nem annyira szuper csili vili, de ez még csak demo. Bár a billentyûzettel való játék miatt, közel sem tudtam kiélvezni igazán a dolgot, de ami biztos: EZ a JÁTÉK ÉL, forr, mozog, a játékosok maguktól beindulnak, a védelmek feljebb helyezkednek, a középpályások érkeznek kapu elé. Én is szereztem egy lesgól Lamparddal, és szétröhögtem magam, mikor megláttam az integetõ sporit. A baj az, hogy csak 1 perces a játékidõ, és a legnagyobb, hogy nem ismeri fel a gamepedem!!!
Aki tud ebben segíteni, kérem tegye meg,ami bizonyos: én már biztos beszerzem a teljest!
Elõre is köszi a segítséget
Forza Milan!!!<#wink>#wink>
Na ne viccelj. Nem lehet csak a futás animációt cserélni (ha lehetne se tudnánk szvsz), mert minden más mozdulathoz is passzolnia kell, hiszen abból indulnak ki. Az irányváltás-, csel-, vagy lövésanimációba való átlépésnek tökéletesen folyékonynak kell lennie. Az is lehet, hogy teljesen más elven mûködik az egész.
Nálatok is volt olyan, hogy törlesztett a gép???(lehet, hogy csak fantáziálok)
De Tottival lerúgtam Terry-t, le is vitték, rá 2 percre kapunak háttal álltam Tottival(ártalmatlan szitu) és Cambell mint az állat 10 méterrõl belémszált, akkorát repültem, hogy alig tudták lemérni!😊)
Srácok,ha kijön a Full,akkor evvel a futás\kocogás "terminátoros" animmal{{{{ÚJ FUTÁS ANIM??}}}}lehet kezdeni vmit,mit gondoltok?
Na annyira nem zavaró,CSAK olyan szép animok vannak,a futás meg,amit ugyebár a legtöbbet látjuk,hát ilyen<#rolleyes>#rolleyes>
Mi van Brekusz? Elköltöztek a gólyák? Dúl a vigalom a vizparton? 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
mindegyik csapatnál ezt tapasztalod?vagy melyikkel játszol?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hát nemtom,nálam pl.a gamma-ban a bill.kiosztás menu-ében is pl.kicsit akadozik.
Nah,majd a FULL!
egyik fejes gólom
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
beadás fejelés....
amit a Konami belerakott most az valami hihetetlen😊
ha én beadok azt kapásból úgy teszem hogy L1+kör
majd rátapadok az R2-re amivel a belsõ játékos a labdára helyezkedik
majd egy jól elkapott :négyzet plusz irány (helyezéssel) fejelem meg a lasztit
nem egyszerû....megszünt a kényelmes beadásos fejesgol
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
X háromszög négyzet és kör jelenik meg ha valamilyen taktikai utasítást adsz ki...azokat pedig a taktikai menüben lehet elõre konfigolni...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Azt hiszem, ha ilyen lesz a teljes is akkor fuccs a diplomámnak, mert nem lesz idõm diplomamunkát írni!!!!😊))))