Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
rám hallgass

1694
Johnny23
Play.com ---> állandóan frissített hírportál,többek között játékok hivatalos megjelenési dátumával!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

9csöves9
de melyik periódusában?😊
konami logok?meccskezdés?bevonulás?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Johnny23
nos 1picit utánajártam :

Szóval a play.com szerint a hivatalos megjelenés: -nov.26! (XBox)
-dec.2 (Pc)

Ugyebár az lett mondva hivatalosan 1idõben jön ki a 2 platformra!!<#confused>

Viszont a PESinsight-on meg mind a két platform dec.2-i elcsúszásáról(hogy miért azt viszont senki sem tudja) beszél,ugyanakkor az ugyanezen oldal felsõ címsávjában még NOV.van írva a Pc,XBobx megjelenésre!!!!

Az is még naggyon érdekes,hogy más oldalakon viszont sehol sincs írva a csúszás!----->mindenhova novemberi megjelenés van,még a PES4.com-on is,sõt az onnan is elérhetõ konami híroldalán már IX.16-a óta nem is frissítettek.És bizony ténleg felmerül a nagy kérdés,hogy mivan azokkal,akik megrendelték a gammát(!nov.16!)?<#nezze>

1szóval: A FENE SEM IGAZODIK KI EZEKEN!!!!!<#szomoru1><#zavart2><#wow3>

Breki33
A játékban
9csöves9
visszaolvastam de csak annyi volt ami a read me be is.
sztem jól csinálom csak rosszkor nyomom az F8-t. mikor kell?

Breki33
Már többször volt szó róla.

Mint ahogy az idõ állításhoz is fél oldalt kéne visszaolvasni.
Johnny23
bocsánat helyesbítek: koszolódnak a mezek!

csak "wide" (->legtávolabbi,de sztem legjátszhatóbb)kameraállásnál szinte észrevehetetlen,én is csak 1replay alatt vettem észre azokat a (jókora fûfoltoka a nacin)!

9csöves9
egyébként a tavaly is ez volt hogy a WEi javított a Pes 3 mozgásain

Johnny23
persze persze tudom,hogy nem lenne 1szerû és gondolom nem is lesz ebbõl semmi.........csupán csak azért kérdeztem,mert a PES3-nál is adtak ki olyan nagy patch-eket(pl.Wolf,Wendetta),amikban igenis voltak új animok\javitot játékos animok(na nem a futás mondjuk)

nah csak ezért volt,mindegy ,hadjuk.

VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,JÖJJÖN A FULL,JÖJJÖN A FULL,JÖJJÖN A FULL!!!!!!<#wink><#wave>

9csöves9
nem sikerül felrakni ezt az idõ peccset<#gunyos1>

9csöves9
húh már alig várom hogy ugyanígy elviharozzak a bal szélen Szamurájjal megbolondítsam a védõt és beadjam😄 addig maradnak az Azzurik...

Köszke isten vagy!<#alien2>
pluhi
Start Menü->Konami->PES4Demo-> Settings
Sziasztok!

Túl estem elsõ PES-es élményemen. Elsõ fontos kérdésem: Hiába van Logitech rumblepad 2-esem nem ismeri fel a játék demója, így szenvedek billentyûvel. Szerintem a grafika nem annyira szuper csili vili, de ez még csak demo. Bár a billentyûzettel való játék miatt, közel sem tudtam kiélvezni igazán a dolgot, de ami biztos: EZ a JÁTÉK ÉL, forr, mozog, a játékosok maguktól beindulnak, a védelmek feljebb helyezkednek, a középpályások érkeznek kapu elé. Én is szereztem egy lesgól Lamparddal, és szétröhögtem magam, mikor megláttam az integetõ sporit. A baj az, hogy csak 1 perces a játékidõ, és a legnagyobb, hogy nem ismeri fel a gamepedem!!!

Aki tud ebben segíteni, kérem tegye meg,ami bizonyos: én már biztos beszerzem a teljest!
Elõre is köszi a segítséget

Forza Milan!!!<#wink>
doncarlos
nah újra itt az éjszakai madár....olvastam leveleiteket és szomorúan vettem tudomásul, hogy már alakultak ki ismeretségek ,nélkülem!! Sajna csak ilyenkor érek rá.... Ja a megjelenés is kicsit elszomorított.... HEDGEHOG-mi lesz a megrendelt game-mel??? Elengedik postadíjat késés miatt <#nezze>Ez lenne a minimum nem? Akkor a végleges megjelenés vajon melyik???? Nekem a PES2 korszakalkotó volt a maga nemében és a 3 se volt "semmi". Alig várom már ezt a játékot..én annyira fan vagyok hogy még a demo-t se nézem meg inkább... remélem az elsõ online-ozók között leszek... Szerintetek akik megrendelték hamarabb hozzájutnak??? Vagy kár volt megrendelni??? Na mára ennyit remélem napközbe is "találkozom" valamelyikõtökkel...

pluhi
"Srácok,ha kijön a Full,akkor evvel a futás\kocogás "terminátoros" animmal{{{{ÚJ FUTÁS ANIM??}}}}lehet kezdeni vmit,mit gondoltok?"

Na ne viccelj. Nem lehet csak a futás animációt cserélni (ha lehetne se tudnánk szvsz), mert minden más mozdulathoz is passzolnia kell, hiszen abból indulnak ki. Az irányváltás-, csel-, vagy lövésanimációba való átlépésnek tökéletesen folyékonynak kell lennie. Az is lehet, hogy teljesen más elven mûködik az egész.
Nem azt használtam, hanem amit te linjkeltél, de akkor hagyom is!😊

Nálatok is volt olyan, hogy törlesztett a gép???(lehet, hogy csak fantáziálok)

De Tottival lerúgtam Terry-t, le is vitték, rá 2 percre kapunak háttal álltam Tottival(ártalmatlan szitu) és Cambell mint az állat 10 méterrõl belémszált, akkorát repültem, hogy alig tudták lemérni!😊)

Johnny23
a mezek sem koszolódnak........(MÉG!)

Srácok,ha kijön a Full,akkor evvel a futás\kocogás "terminátoros" animmal{{{{ÚJ FUTÁS ANIM??}}}}lehet kezdeni vmit,mit gondoltok?

Na annyira nem zavaró,CSAK olyan szép animok vannak,a futás meg,amit ugyebár a legtöbbet látjuk,hát ilyen<#rolleyes>

Breki33
Csak bírómezt tudsz

és ne az explorert használd
Breki33
Ennyit kell még aludni

na jó csak a spanyolt!😊))))))))
Valaki rakott már be mezt??? Mert hiába nyitom meg az AFs-ket(van vagy 4) én nem találom a mezeket, pedig aSPark oldaláról le lehetne szedni majdnem mindet!
The Hedgehog
Ej de vicces hangulatban van itt valaki 😛
Mi van Brekusz? Elköltöztek a gólyák? Dúl a vigalom a vizparton? 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

pluhi
Ez simán a stratégia állitása.
Breki33
Attól férfi leszel? :-)

Köszi most ettem müzlit P
The Hedgehog
kabbe 😛

Johnny23
Milyen kameraálláson nyomjátok???Én Wide-on,de mintha picit közelebb lenne mint a WE7-ben volt,nem????

Breki33
mindig sejtettem, hogy nõ P
The Hedgehog
én az ilyen apróságok miatt alélok el...

mohus
attól függ milyen taktika van beállítva a négyzetre😊álltsd át "mindenki védekezik" re😊 meglátod ki fog neked elõl lõni😊

mindegyik csapatnál ezt tapasztalod?vagy melyikkel játszol?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Johnny23
köszi

hát nemtom,nálam pl.a gamma-ban a bill.kiosztás menu-ében is pl.kicsit akadozik.

Nah,majd a FULL!

mohus
egy kis illusztáció
egyik fejes gólom

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Maxi
Nem. Egyszer igen L2-t nyomod és meg fog jelenni a név mellet egy néhógyzet és az benn marad a végéig és onnan kezdve jobbak a lövések.

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

mohus
ja lehet a fejesnél dupla körrel csukafejest nyomatni...ha ugy jön ki a lépés..és a térképet pedig mindig nézni kell hogy ki hol jár😊 mint az életben...nem lehet csak vaktában beadni

mohus
egyre gondoltunk😊

mohus
hát igen😊
beadás fejelés....
amit a Konami belerakott most az valami hihetetlen😊

ha én beadok azt kapásból úgy teszem hogy L1+kör
majd rátapadok az R2-re amivel a belsõ játékos a labdára helyezkedik
majd egy jól elkapott :négyzet plusz irány (helyezéssel) fejelem meg a lasztit

nem egyszerû....megszünt a kényelmes beadásos fejesgol

The Hedgehog
ez szerintem így jó mert régen majd minden beadásom gól lett 😄

mohus

fhsasa
Hedge tudsz jönni msn-re?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Breki33
szerinted amúgy nem íveltebbek a lövések?

meg beadásnál nem tudok olyan jókat fejelni
mohus
úgy értem L2+x stb...megnyomásakor

mohus
nem kevered te véletlenül a taktikai utasításokkal??

X háromszög négyzet és kör jelenik meg ha valamilyen taktikai utasítást adsz ki...azokat pedig a taktikai menüben lehet elõre konfigolni...

Kaplan
nekem naon tetszik a game ps2-n de kár , hogy nem tom patchelni mert nem csippelt a gépem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
a textura kéne
Breki33
Ja úgy érted, hogy L2-öt nyomod lövés közben.........
The Hedgehog
Hát mert itt egy kicsit máshogy kell lõni, védekezni... szal változott sokat 😛 elõnyére! Szerintem 😄

Breki33
megvan a textura is
The Hedgehog
teccik, hogy a bíróknak tényleg van zsebük 😄 nem csak oda van dobva a textúrára!

Nektek hogy megy én 5*-on nyertem mindent We7-ben, de itt 4*-on is majdnem mindíg kikapok...😊

Azt hiszem, ha ilyen lesz a teljes is akkor fuccs a diplomámnak, mert nem lesz idõm diplomamunkát írni!!!!😊))))