Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 analóg botkormánnyal rendelkezõ gamepadet akarok venni, ami elismerten jó fifára, nba-re pes4re. Olyan kéne ami tényleg jó, a pcguru asszem írt egyet, de késõbb nem találtam ezért kérdezem itt.
Az ár 5000 körül jó (+- egy-két ezer). Köszi.
Amúgy szexi ez a wolf, múltkor Zidane-on felemáns cipõ vót 😊 (Vagy csak rosszul láttam)
CSAK a Fradi
talán azért mert
1. Nem vagyok fifahungary-s
2. Nagyon nagy méret az én feltöltésemmel kb 3 napig tartana
3. Mire felérne jön az egyes verzió
4. Különben is használj torrentet miis azt tettük
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
·@
Open DATA_J.AFS with AFSExplorer 3.3, or other similar tools
Extract pl.afs > pl_para.afs > param_dat.bin
Use we6fe_zlib_tool or Zlib Manager in AFSExplorer 3.3 to decompress it as param_dat.bin_000
Extract/copy file SLES_527.60 to same directory in step 3.
There should at least 3 files in this directory, param_dat.bin, param_dat.bin_000, SLES_527.60
·@
ftp://we:[email protected]/Pr...08 (CANAL+).rar
és az ugyanaz a csikozású? akkor teszem is
Lehet másik Graphic Studio kell vagy másik csukacsomag
amit az fh-ra is kiraktam az jó
TÉnyleg a Wolfiban másik van nem?
azt a csikosat odaadhatnád ha szépen kérlek😊
megnyugtatlak van több mint 700 megás is
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a lomungtung-on rengeteg PES4 PS2 opt file van fenn...nem lehet azt PCre konvertálni?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mondjuk ez jellemzõ...sztem jonboyo az egyik "õserõ" a PES széria patchelésében...
a másik meg sztem angelus...sajna õ spanyol ajkú😊 néha teljesen elfelejtkezik arról h más angolul szeretne egy leírást a patchéhez vagy a WE8 esetén nem mûködött nála a Fernando angolosító patch...csak a spanyol😊
és a menü is!
kérdés: PCre már kinn van a végleges?
Most nyomtam egy milan-parma meccset és fantasztikus volt. Ezek a szurkolói hangok állatiak. De nem tudom, hogy találkoztatok már vele, de nekem ezen a meccen elõfordult, hogy les miatt nem adta meg a bíró a gólt. Tanulhatna az EA a Konamitól!!!
Üdv
Forza Italia OoO Forza Juventus
kéne már vmi jó roster.. 😛
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]