18976
-
#6165 és miket is érdemes leszedni, mert van annyi minden.... -
#6164 én nem vettem észre semmi problémát ezekkel kapcsolatba,tehát gépigényt nem növeli,onlineba meg nem zavar be,úgyhogy szedjed őket nyugodtan -
#6163 sziasztok!
elkezdtem visszaolvasni, de jó sok hozzászólás van:)
azt szeretném kérdezni, mit érdemes leszedni a játékhoz(adatbázis,gyep,mezek), de a gépigényt ne nagyon növelje?
ja és a patchek, nem fognak bekavarni, ha online-ba megy a game? mert ugye fifa nem szereti a változtatásokat, csak ha a másiknak is az van felrakva(ini...)
remélem nem leszek nagyon leszidva, de hát kezdő vagyok:)
köszi előre a segítségeteket. -
Rossi1 #6162 Csaó!
Jól olvastam? Az új wolf-ban alapból benne vannak a Dat fileokban a mezek is??? Na végre!! Bár nem tudom, mert nekem ez a mez dolog idén nem akar működni...:(((( Letöltöttem külön a bin-ket is, de hiába rakom be őket, nem indul el a játék..:((( (Pedig jól csinálom). Azt hiszem megvárom míg lesz valami egetverő, oszt letöltöm az új patch-et.... Wendetta idén nem csinál semmit?????? -
#6160 az áttörő patchek nem igazán jellemzik a PES-t... az inkább a FIFA asztala. A FIFA fájlrendszerében könnyeb turkálni és módosítgatni úgy látszik... -
#6159 Egyrészt a Logitech távolról sem gagyi, bár elég jól beégették magukat a Dual Action-nel, az tény. Másrészt megnézném, hogy Pc-s driver van-e a cuccohoz (és ha van mit tud), mert anélkül hajunkra kenhetnénk.
Amúgy ellenem a gép már többször használta a leguritást szabadnál. Sőt a leguritó ember is ivelte már be, illetve lőtte rá. -
-
#6157 SZOBASZERVÍZT ÉS 1ÁTTÖRŐ PATCH-OT AKAROK VÉGRE!!!!!!!!!
PP -
#6156 miért lenne gagyi?
Logitech nem rossz név -
#6155 -
#6154 az még nem is lenne baj,csak ne lenne olyan csunya/"fakó" a dolog -
#6153 "L3-mal le lehet guritani, a kétemberes figuránál. (Selecttel választod ki.)"
ez komoly? eszembe nem jutott volna a "gombát" nyomkodni
de kösz...a jó pap is holtig tanul:) -
#6152 szibéria... -
#6151 most láttam a Mediában kb 3 ezerért USB 2.0 kimenettel és 2 db PS2 gamepad bemenettel rendelkező kis dobozkát...
veszel egy ps2 joyt és már mehet is a móka...és nem kell a gagyi logitech és hasonló dualutánzatokkal nyomni -
#6150 -
#6149 kirúgjuk a KONAMIT?:) -
#6148 Sajna nem tudok nyomásérzékeny gombokkal rendelkező gamepadról Pcre. (poén lehet pedig) Persze lehet Norbu PS2-őn nyomja...
Inkább nyissa meg azt a torrentet és mindjárt beljebb lesz. Ha virusos lenne, már rég kiabált volna az állandóan futó antivirus. Ugye fut?
L3-mal le lehet guritani, a kétemberes figuránál. (Selecttel választod ki.) -
#6147 cooming soon -
#6146 jaaaaaaaaa...jááááááááá juuuuuuuu.... -
#6145 "nekem ilyen labda kéne a játékba,mint a menübe:
"
pont ilyet? kicsit már unom...lehet h karira be"pelias"-osodom
-
#6144 ott van utánna -
#6143 "és azt hogy lehet h legurítsa a szabadrúgást egy embernek?"
azt sehogy...legalábbis az elédállós mutatványoknál...
kis háromszöggel leguríthatod -
#6142 "Letöltöttem egy torrent fájlt.Mit kezdjek vele?"
gyorsan töröld le, mert vírusos lehet
-
#6141 ezt minek raktad be? mi ezen az érdekes?:) -
#6140 "Most töltöttem vólna le a Pro evulution soccer 4-et onnan"
miért nem veszed meg?...egy havi chellódből megvan a cucc..szarka
-
#6139 "Hogy lehet laposan fejelni kapura?Mert én amikor a kapura fejelek egy beadásnál akkor örökké fölé fejeli, pedig az alsó sarokra célzok."
dupla kör
vagy "PONT" abban a pillanatban kell nyomi egy erős hosszú négyzetet amikor a fejedhez ér a laszti -
Glasses #6138 PES 4: The Wolf Furry Evolution Patch 3.01 Full nekem csak az option file-ja kéne betudja valaki linkelni?
-
#6137 aha -
Quaresma #6136 Elvileg Brekiék csináltak egyet, nekem meg is van, de nem nagyon tetszik, nem a gyep miatt(nyugi Breki..) -
Nadi #6135 bit comet 0.56
Az jó?
-
#6134 melyik progit szedted hozzá? bit comet? vagy melyiket? -
#6133 hát nekem is szokott ugy jönni,sajnos ez nem tőled függ,de van amikor 80kb-al jön -
imi1024 #6132 Sziasztok!Valaki tegyen már be egy jó Real Madrid stadiont vagy egy linket ahonnan leszedhetem,mert sehol nem találok!
Köszi! -
Nadi #6131 Mert nekem 3mal 4gyel jön -
Nadi #6130 Kb. mennyivel kéne jönnie?
-
#6129 de legalább ez ingyen van -
#6128 hát az már más kérdés hogy lassan jön,mindig változó -
Nadi #6127 Már megvan mit kell csinálni, de nem tudom mért jön ilyen lassan. -
Nadi #6126 Letöltöttem egy torrent fájlt.Mit kezdjek vele?
-
#6125 ebbe sajna nem tok segiteni,elég fura dolog ez.
Nekem is szokott lenni,ilyenkor megpróbálom variálni,hogy nem winrwrral bontanám,hanem mondjuk winaceval