18976
  • AdaKiller
    és miket is érdemes leszedni, mert van annyi minden....
  • báttyó02
    én nem vettem észre semmi problémát ezekkel kapcsolatba,tehát gépigényt nem növeli,onlineba meg nem zavar be,úgyhogy szedjed őket nyugodtan
  • AdaKiller
    sziasztok!

elkezdtem visszaolvasni, de jó sok hozzászólás van:)

azt szeretném kérdezni, mit érdemes leszedni a játékhoz(adatbázis,gyep,mezek), de a gépigényt ne nagyon növelje?

ja és a patchek, nem fognak bekavarni, ha online-ba megy a game? mert ugye fifa nem szereti a változtatásokat, csak ha a másiknak is az van felrakva(ini...)

remélem nem leszek nagyon leszidva, de hát kezdő vagyok:)

köszi előre a segítségeteket.
  • Rossi1
    Csaó!

Jól olvastam? Az új wolf-ban alapból benne vannak a Dat fileokban a mezek is??? Na végre!! Bár nem tudom, mert nekem ez a mez dolog idén nem akar működni...:(((( Letöltöttem külön a bin-ket is, de hiába rakom be őket, nem indul el a játék..:((( (Pedig jól csinálom). Azt hiszem megvárom míg lesz valami egetverő, oszt letöltöm az új patch-et.... Wendetta idén nem csinál semmit??????
  • The Hedgehog
    az áttörő patchek nem igazán jellemzik a PES-t... az inkább a FIFA asztala. A FIFA fájlrendszerében könnyeb turkálni és módosítgatni úgy látszik...
  • pluhi
    Egyrészt a Logitech távolról sem gagyi, bár elég jól beégették magukat a Dual Action-nel, az tény. Másrészt megnézném, hogy Pc-s driver van-e a cuccohoz (és ha van mit tud), mert anélkül hajunkra kenhetnénk.
    Amúgy ellenem a gép már többször használta a leguritást szabadnál. Sőt a leguritó ember is ivelte már be, illetve lőtte rá.
  • Breki33

• Johnny23
    SZOBASZERVÍZT ÉS 1ÁTTÖRŐ PATCH-OT AKAROK VÉGRE!!!!!!!!!

PP
  • Breki33
    miért lenne gagyi?

Logitech nem rossz név
  • Breki33
  • Johnny23
    az még nem is lenne baj,csak ne lenne olyan csunya/"fakó" a dolog
  • mohus
    "L3-mal le lehet guritani, a kétemberes figuránál. (Selecttel választod ki.)"

ez komoly? eszembe nem jutott volna a "gombát" nyomkodni

de kösz...a jó pap is holtig tanul:)
  • mohus
    szibéria...
  • mohus
    most láttam a Mediában kb 3 ezerért USB 2.0 kimenettel és 2 db PS2 gamepad bemenettel rendelkező kis dobozkát...

veszel egy ps2 joyt és már mehet is a móka...és nem kell a gagyi logitech és hasonló dualutánzatokkal nyomni
  • Breki33
  • mohus
    kirúgjuk a KONAMIT?:)
  • pluhi
    Sajna nem tudok nyomásérzékeny gombokkal rendelkező gamepadról Pcre. (poén lehet pedig) Persze lehet Norbu PS2-őn nyomja...
    Inkább nyissa meg azt a torrentet és mindjárt beljebb lesz. Ha virusos lenne, már rég kiabált volna az állandóan futó antivirus. Ugye fut?
    L3-mal le lehet guritani, a kétemberes figuránál. (Selecttel választod ki.)
  • Breki33
    cooming soon
  • mohus
    jaaaaaaaaa...jááááááááá juuuuuuuu....
  • mohus
    "nekem ilyen labda kéne a játékba,mint a menübe:
    "

pont ilyet? kicsit már unom...lehet h karira be"pelias"-osodom

• Breki33
    ott van utánna
  • mohus
    "és azt hogy lehet h legurítsa a szabadrúgást egy embernek?"

azt sehogy...legalábbis az elédállós mutatványoknál...

kis háromszöggel leguríthatod
  • mohus
    "Letöltöttem egy torrent fájlt.Mit kezdjek vele?"

gyorsan töröld le, mert vírusos lehet
  • mohus
    ezt minek raktad be? mi ezen az érdekes?:)
  • mohus
    "Most töltöttem vólna le a Pro evulution soccer 4-et onnan"

miért nem veszed meg?...egy havi chellódből megvan a cucc..szarka

• mohus
    "Hogy lehet laposan fejelni kapura?Mert én amikor a kapura fejelek egy beadásnál akkor örökké fölé fejeli, pedig az alsó sarokra célzok."

dupla kör

vagy "PONT" abban a pillanatban kell nyomi egy erős hosszú négyzetet amikor a fejedhez ér a laszti
  • Glasses
    PES 4: The Wolf Furry Evolution Patch 3.01 Full nekem csak az option file-ja kéne betudja valaki linkelni?
  • báttyó02
    aha
  • Quaresma
    Elvileg Brekiék csináltak egyet, nekem meg is van, de nem nagyon tetszik, nem a gyep miatt(nyugi Breki..)
  • Nadi
    bit comet 0.56
    Az jó?
  • báttyó02
    melyik progit szedted hozzá? bit comet? vagy melyiket?
  • báttyó02
    hát nekem is szokott ugy jönni,sajnos ez nem tőled függ,de van amikor 80kb-al jön
  • imi1024
    Sziasztok!Valaki tegyen már be egy jó Real Madrid stadiont vagy egy linket ahonnan leszedhetem,mert sehol nem találok!
    Köszi!
  • Nadi
    Mert nekem 3mal 4gyel jön
  • Nadi
    Kb. mennyivel kéne jönnie?
  • báttyó02
    de legalább ez ingyen van
  • báttyó02
    hát az már más kérdés hogy lassan jön,mindig változó
  • Nadi
    Már megvan mit kell csinálni, de nem tudom mért jön ilyen lassan.
  • Nadi
    Letöltöttem egy torrent fájlt.Mit kezdjek vele?
  • báttyó02
    ebbe sajna nem tok segiteni,elég fura dolog ez.
    Nekem is szokott lenni,ilyenkor megpróbálom variálni,hogy nem winrwrral bontanám,hanem mondjuk winaceval