18976
-
Norbu #6245 Azé ez már tulzás!Ez volt az ucsó mecs amit játszottam.Mostanában nem is vettem nagyon elő, mert ezen a mecsen kiakadtam de nagyon, csalt össze vissza a gép.
-
#6244 -
#6243 "Működik, én most vettem egy PS2-es pad-ot. Én salgótarjáni vagyok és itt azt mondták hogy lehet az egész országban nem lehet kapni PSX-USB, meg hogy ők még ilyenről nem is hallottak....
Utánanéztem a neten és Pesten lehet kapni (4490 Ft). Simán működik ;)"
én a médiában talán még olcsóbban is láttam... -
#6242 "...akkor lehet hogy tán érdemesebb ez az USB-PS2 gamepad átalakitos móka ??"
épp akartam javasolni:) és akkro a konami menüben az irányító sem lesz "konzolos":))))
-
#6241 ja értem...
átírni a progit is...
de itt a legtöbb arc csak egy bazi nagy patchet vár:) nem érdekli h mi van átírva a programban...
sok embernek az eredeti mezek lasztik cipők stadionok elég lenne... -
#6240 meg kicsit "lehámlanak" a gombák:) -
#6239 én eddig csak a kitserverest próbáltam -
#6238 ez meik is? valahol volt link is,de nemtalálom, beraknád megint?
mert beruházok én is eg yilyenre -
#6237 Melyek a jobbak az uj Bin fájlban lévő mezek v. a kitserveres mezek??
Mert nekem a kitserveres van ben és az ugy kőzepes mert néha ronda vmikor meg állat szép -
#6236 Bin kiterjesztésü mezek,azaz asf explorerrel lehet berakni őket,akinek nem ment kitserverrel:
-
#6235 Te leszedted már? -
#6234 énmiattam P -
#6233 Ezt a pack-et inkább kihagynám ;) -
#6232 Működik, én most vettem egy PS2-es pad-ot. Én salgótarjáni vagyok és itt azt mondták hogy lehet az egész országban nem lehet kapni PSX-USB, meg hogy ők még ilyenről nem is hallottak....
Utánanéztem a neten és Pesten lehet kapni (4490 Ft). Simán működik ;) -
#6231 "KiSS Sound Pack" (Pro Evolution Soccer 4 PC) -bY BoBoN3!-
--------------------------------------------------------------------------------
"KiSS Sound Pack" (released for Pro Evolution Soccer 4 PC) -bY BoBoN3!-
The first Sound Pack dedicated to the most famous Rock-Band in the world!
- Musics names:
Main Menu - Shock Me
Cup Menu - Christine Sixteen
Coppa Win - Forever
Statistics - God Of Thunder demo (inedita)
Statistics - Love Gun
Statistics - Psicho Circus
Highlights - Detroit Rock City
And other...
- Champions League music during the enter of players on the field.
- Chants by Solidus J2K
INSTALL:
Copy the "0_sound" file in the "dat" folder of your Pro Evolution Soccer 4 PC.
DOWNLOAD:
http://www.greatweb.it/Spaziow/kiss_soundpack_bybobone.zip -
#6230 nem
a többi Logitech ajánlott.
Kivéve a sima rumblepad
A co9rdlessem lassan egy éve hibátlan, és sztem a Rublepad2 is jó. -
#6229 bár PS2 joyban is az eredeti Sony által gyártott a jó... a legtöbb kommersz szar! -
#6228 miért az működik egyáltalán?! ilyenről még nem hallottam! -
#6227 ...akkor lehet hogy tán érdemesebb ez az USB-PS2 gamepad átalakitos móka ?? -
#6226 egyébként amit 4000 ft-ért vettem még mindíg jobban bírja mint a Dual Action, pedig ez a noname rumble :P -
#6225 én kb 6 évig nyúztam a PS-em irányítóit és semmi bajuk még most sem! pedig analóg! -
#6224 Nem tönkremegy, simán meglazulnak a potik. 10 perc alatt javitható amúgy. Persze kinek van kedve pöcsölni vele, ha még garis a cumó... -
#6223 most ugratsz ugye? pedig karira azt kértem :((
ténleg ilyen ratyesz minőségűek ezek???Ha visszagondolok a régi szép időkben a kis super ninti-s padom bírta ugy 6évig !!! s még talán mindig jó,pedig azt viszont nyuztuk mint állat(de ki nem?!) !!!
-
#6222 Nekem két hónap alatt tönkrement, pedig nem nyúztam túl sokat. -
#6221 nem igazán értetted amit írtam! oks hogy van ilyen meg olyan nagy patch... én az igazi modifikációkról beszélek. Mit tom én mint a FIFA-hoz a 2GK (magas felbontású mezek) vagy mint a módosított TV logó struktúrák! Nem csak egyszerű grafikai tuningokra gondoltam! -
#6220 abszolut támogatom az ötletet!
sőt tanács/tesztelés szintjén még én is beszálnék! PPP -
Cif #6219 Oké,köszi! -
laca70 #6218 Vagy lefelé. Mint nekem. -
#6217 Én pont most csinálom a Vodacom stadium-ot
Cserélem a sok Konami feliratot eredeti reklámtáblákra, a korlátokat üléseket már lefestettem. P
A szélén azta rondaságot is lecseréltem
Tényleg kilinkelhetnél nekem egy 10-es stadiont. -
#6216 nem szimplán balra nem fog menni
ha ez neked jó -
emberke #6215 Na én ettől nem félek, havonta egyszer-kétszer rám jön a foci láz de semmi több. Csak nem fog szétpotyogni a kezeim között. :)) -
#6214 valamit keversz
a nagyméretű patchek irják felül ugyanazt azoknak akik lusták egyesével telepíteni, illetve nem tudják vmiért
roster van külön reklámtáblákat meg raktam ide be a fórumba sőt volt kilinkelve egy bin-ben is -
#6213 Az hogy tönkremegy egy év után általában
Inkább Rumblepadot vegyél sztem. -
Cif #6212 Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy nézegettem a fifahungary-n a letölthető roster meg stadion meg grafika patcheket. És ha jól látom akkor mindegyik ugyanazt a fájlt írja felül. Igazából engem a játékos/csapat nevek a mezek meg a stadionba lévő reklámok cseréje érdekelne.
Ti a helyembe mit töltenétek le?
Előre is köszi! -
emberke #6211 Mi a baj a Logitech Dual Action-el? Nem kötözködés miatt kérdem, hanem azért most szeretnék gamepadot venni. -
#6210 Csapat:D -
#6209 "Egyrészt a Logitech távolról sem gagyi, bár elég jól beégették magukat a Dual Action-nel, az tény"
na én pont arra gondoltam...megvizslattam egyet a bótba... -
#6208 "az áttörő patchek nem igazán jellemzik a PES-t"
ezzel azért vitatkoznék picit....PC-re nincs, PS2-re van....itt az ideje h Quresma Hedge és Breki csináljon egyet -
#6207 #6200???????? -
skristof #6206 KHMMM....
plíz :D