Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most szedem le a játékot
kérdés: miket ajánlotok, miket lenne haszos még leszedni? vmint milyen FTPrõl beszéltek folyton? nincs vmi FAQ? mert visszaolvasni 3000 komentet.... 😞
football without ultras is nothing
ez az
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Mekkora meccset nyomtam éjjel a svédekkel, apám !
Indítottam egy Kupát válogatottakkal, én persze magyar csapattal vagyok. (Jó, mondjuk csak 3 csillagos fokozaton, de néha még ez is sok nekem)
Csoportkörben 0:1 a litvánok, 1:0 a belgák, 2:0 a bolgárok ellen, így továbjutottam. Legjobb 16 között elõször jöttek a spanyolok, õket 1:0-ra elvertem egy Kovács Péter felhõfejessel (eredeti roster természetesen, nem tudom, van-e újabb), aztán jött a svédek elleni negyeddöntõ.
Nagy szopacs, rögtön az elsõ félidõ elején elpasszolok egy labdát a saját tizenhatoson belül, Ljungberg büntet. Aztán elsõ félidõben szinte szóhoz se jutok, egy gyenge távoli kísérletre futja összesen. Viszont a második játékrészre egy teljesen más felfogású csapat jön ki: beszorítjuk a svédeket, és alig 20 perc elteltével Kovács kap egy remek labdát Gerától a 11-es pont magasságában, ráfordul, és beemeli Isaksson mellett. 1:1 ! Ezután pár helyzet még részünkrõl, de nincs döntés, hosszabítás ezüstgólig ! Alig telik el pár perc, Löw remekül fut el a szélen, beemeli, Szabics továbbfejeli a kapu torkában ácsorgó Tökölinek, aki belestukkol még, épphogy nem les, de gól, 2:1 ! Persze nem hagyják annyiban a sárga-kékek, jönnek, mint a mérgezett egér, és egy Király által kiöklözött labdát azonnal visszatesznek a kapu elé, amit Källström becsúszva értékesít, így marad a döntés a hosszabítás 2. felére. 112. perc, szöglethez jutunk, Löw végzi el, középen csak Gera, de a magyar támadót hárman se tudják megakadályozni, hogy befejelje a gyõztes gólt ! Ezzel immár ismét egyedül õ a leggólerõsebb magyar a tornán 3 góljával.
Az elõdöntõben az ángliusok várnak ránk, szerintem nem lesz könnyû dolgunk...<#guluszem1>#guluszem1>
Bocs a hosszért, de ez a játék olyan szuper, hogy hihetetlen <#nyes>#nyes>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
már a menü zenéje is akadozva, recsegve szól
aztán a játék közben is ugyanez
amúgy a játék tökéletesen fut, abban nincsen belassulás

Köszi a hangokat, biztos királyak, most fogom megnézni. Aztán a zászlókat hogyan kell berakni?? Mert a readme nem nagyon részletezi ezt a dolgot(smmit sem ír)..😊 És még valami? Az az exe, amit kilinkeltél, mire való??? Kell még az a file, amit kerestél????
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
mi lehet a baj?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
ja meg ha vki megkerdezi h h kell akkor lehessen majd késõbb is hivatkozni rá:
www.mirc.com -> letöltöd,feltelepited
elinditod,üres kockakat kitöltöd
serverek közül kivalasztasz egy QuakeNet-eset.
betütöd h /join #fifahungary
és hopp ottvagyunk