18976
  • Terminátor14
    szégyen és gyalázat...hol van GERA?
  • báttyó02
    A WBA-m jelenleg igy fest :) :

• Breki33
    Hát megnézed hányas sloton van az és visszamásolod az eredetiből

reklámtáblákat többször linkeltem ki itt

amúgy még binben is volt
  • 9csöves9
    de azt akarom hogy ott az a szép tiszta beton legyen ami alapból:)
    jah de sehol se találok reklámtáblát...
  • Breki33
    Jó de úgy gondoltam, hogy pl bal felsőbe odaraksz egy képet az új címerrel és odanyilazod hogy change vagy vmi

Amúgy derondák ezek a KONAMI FELIRATOK P
  • 9csöves9
    itt a kapu mögött
  • Breki33
    el, ha szerzel helyette akkora méretben újjat

jelenleg nem sok minden van fent az új gépen
    egyenlőre csak a PES4 P

Deha készítesz képet bejelölve mi a rossz és mire kéne cserélni megfeszélhetem a készitővel

Hamár az év füvem használja P
  • Terminátor14
    okéj, majd letöltöm...
  • 9csöves9
    én inkább kicselezem a kapust:)
    Breki melyikről kell kép?azt akartam mondani hogy nekem olyan Delle Alpi van bent ahol a kapu mögött a betonon fastwebes,meg régi JUve címerek vannak. azt ellehete tüntetni?
  • Breki33
    egyszer gyere pesonline
  • Terminátor14
    én igen :)
  • Breki33
    Amúgy az L1-esről beszéltek?
  • Breki33
    én csak berúgom

lehet túlbonyolítom? P
  • Breki33
    Reklámtáblák nem stadionhoz vannak

A másikat megnézhetem ha rax be képeket illetve címereket megfelelő méretben.

Jelenleg a Vodacom-ot spécizem
  • báttyó02
    Mondjuk volt egy olyan gólom,hogy a 16-ról átemeltem a kapus feje fölött! Kurva szép gól volt
  • báttyó02
    na igen,még az elguritás....
  • Terminátor14
    na igan, ez a 2. verzióm :) De általában emelés, az biztosabb.
    a 3. verzió meg amikor csak lazán elgurítom a kapus mellett a sarokba.
  • Terminátor14
    na igen, szvsz is nagyon jó lenne, csak haver béna :) Vagyis neki az tetszik, ha a meccseket 4-5 góllal nyerjük, ezért 2*-on játszunk. Pedig 4 simán menne :)
    De tényleg szuper feelingje van :)
  • báttyó02
    én ha egy az egybe megyek a kapusra,akkor mindig vagy cselezek,vagy csak simán megvárom a legjobb pillanatot,és elhúzom a kapus melett,onnantól meg már csak be kell pöccinteni :)
  • Maxi
    :DDDD Szerintem nagyon élveztes a játék főleg hogy mi olyan 4- 5 ös csillagon nyomjuk (elég egyenlőre). Rúgúnk egy gólt. Örülünk mint állat. Nagyon jó.
  • 9csöves9
    ok köszi át váltottam az "izét":)
  • Terminátor14
    bakker, velem dettó ez a helyzet :) (Haver-Bayern-TV)
    lol

egyébként én ha egy az egyben viszem a kapusra, akkor majdnem mindíg emelek, és kb 5/4 be is megy :)
  • Terminátor14
    nekem is ez volt, a gamepad bekonfigurálásánál ki lehet kapcsolni (mikor írja, hogy melyik gomb mit csinál, ott alul az egyik ''izé'' át kell váltani)
  • 9csöves9
    én is tv-n nyomom:) nagyon zsír bár az a baj hogy a hang nem a tv-ből szól...meg sokat kell baszakodni a color,brightness,contrast meg ilyenekkel:)
  • Maxi
    Nekem edzésen sokszor összejött :DDD Élőben pedig általában Makay -jal szokott összejönni. ( Nem vagyok Bayern drukker csak haverom, és vele szoktuk nyomni tévén :DDD).
  • 9csöves9
    hát nekem eddig csak egy Nedved kapufa jött össze:)
  • Maxi
    Nemtudom nekem rendesen ló. De lehet emelni is mostanába direkt az gyakorlom. Nagyon tetszik mikor vetődik a kapus de nem éri el és gól :DDD
  • 9csöves9
    miért lehet az hogy mostanában lövés helyett ilyen emlés szerűt lő?eddig normális volt gamepaddal
  • pluhi
    Nem tapasztaltam ilyesmit.
  • The Hedgehog
    jah hát általános hiba a játékban, hogy nem látják a bírók az alap- és gólvonalat. Néha nagyon idegesítő!
  • Gascoigne
    Tegnap végre volt olyan, hogy a gólvonal mögűl ütötte ki a kapus a labdát, és a bíró megadta.
  • 9csöves9
    Breki! nincs vmi olyan bined ami felturbozza a Delle Alpit? reklámtáblák,kispad feletti nike reklám is kéne akkor zászlók meg a kapu mögötti betonon ne legyenek azok a "régi" Juve címerek
  • The Hedgehog
    de az nem eredeti Sony gyártmány hmm? és azok általában nem valami jók!
  • báttyó02
    ohh
  • TuaPapa
  • báttyó02
    felhozom a topicot :)
  • skristof
    :-))
  • pluhi
    Mondjuk jó lenne látni miről beszélsz, az a Bibi felirat nem sokat mond.
  • Norbu
    az lehet egy kicsit tulzás hogy csal de igazán megadhattad volna ezt a golt.Meg én úgy vettem észre hogy a 3 csillag az nehezebb mint a 4 csillag.4 csillagnál vhogy könnyebb kijátszani a gépet.
  • pluhi
    Én 6 csillagon játszom EB-t, VB-t magyarokkal és határozottan állitom, hogy NEM csal a gép.