18976
-
#6285 szégyen és gyalázat...hol van GERA?
-
#6284 A WBA-m jelenleg igy fest :) :
-
#6283 Hát megnézed hányas sloton van az és visszamásolod az eredetiből
reklámtáblákat többször linkeltem ki itt
amúgy még binben is volt -
#6282 de azt akarom hogy ott az a szép tiszta beton legyen ami alapból:)
jah de sehol se találok reklámtáblát... -
#6281 Jó de úgy gondoltam, hogy pl bal felsőbe odaraksz egy képet az új címerrel és odanyilazod hogy change vagy vmi
Amúgy derondák ezek a KONAMI FELIRATOK P -
#6280 itt a kapu mögött
-
#6279 el, ha szerzel helyette akkora méretben újjat
jelenleg nem sok minden van fent az új gépen
egyenlőre csak a PES4 P
Deha készítesz képet bejelölve mi a rossz és mire kéne cserélni megfeszélhetem a készitővel
Hamár az év füvem használja P -
#6278 okéj, majd letöltöm...
-
#6277 én inkább kicselezem a kapust:)
Breki melyikről kell kép?azt akartam mondani hogy nekem olyan Delle Alpi van bent ahol a kapu mögött a betonon fastwebes,meg régi JUve címerek vannak. azt ellehete tüntetni? -
#6276 egyszer gyere pesonline -
#6275 én igen :) -
#6274 Amúgy az L1-esről beszéltek? -
#6273 én csak berúgom
lehet túlbonyolítom? P -
#6272 Reklámtáblák nem stadionhoz vannak
A másikat megnézhetem ha rax be képeket illetve címereket megfelelő méretben.
Jelenleg a Vodacom-ot spécizem -
#6271 Mondjuk volt egy olyan gólom,hogy a 16-ról átemeltem a kapus feje fölött! Kurva szép gól volt -
#6270 na igen,még az elguritás.... -
#6269 na igan, ez a 2. verzióm :) De általában emelés, az biztosabb.
a 3. verzió meg amikor csak lazán elgurítom a kapus mellett a sarokba. -
#6268 na igen, szvsz is nagyon jó lenne, csak haver béna :) Vagyis neki az tetszik, ha a meccseket 4-5 góllal nyerjük, ezért 2*-on játszunk. Pedig 4 simán menne :)
De tényleg szuper feelingje van :) -
#6267 én ha egy az egybe megyek a kapusra,akkor mindig vagy cselezek,vagy csak simán megvárom a legjobb pillanatot,és elhúzom a kapus melett,onnantól meg már csak be kell pöccinteni :) -
#6266 :DDDD Szerintem nagyon élveztes a játék főleg hogy mi olyan 4- 5 ös csillagon nyomjuk (elég egyenlőre). Rúgúnk egy gólt. Örülünk mint állat. Nagyon jó. -
#6265 ok köszi át váltottam az "izét":) -
#6264 bakker, velem dettó ez a helyzet :) (Haver-Bayern-TV)
lol
egyébként én ha egy az egyben viszem a kapusra, akkor majdnem mindíg emelek, és kb 5/4 be is megy :) -
#6263 nekem is ez volt, a gamepad bekonfigurálásánál ki lehet kapcsolni (mikor írja, hogy melyik gomb mit csinál, ott alul az egyik ''izé'' át kell váltani) -
#6262 én is tv-n nyomom:) nagyon zsír bár az a baj hogy a hang nem a tv-ből szól...meg sokat kell baszakodni a color,brightness,contrast meg ilyenekkel:) -
#6261 Nekem edzésen sokszor összejött :DDD Élőben pedig általában Makay -jal szokott összejönni. ( Nem vagyok Bayern drukker csak haverom, és vele szoktuk nyomni tévén :DDD). -
#6260 hát nekem eddig csak egy Nedved kapufa jött össze:) -
#6259 Nemtudom nekem rendesen ló. De lehet emelni is mostanába direkt az gyakorlom. Nagyon tetszik mikor vetődik a kapus de nem éri el és gól :DDD -
#6258 miért lehet az hogy mostanában lövés helyett ilyen emlés szerűt lő?eddig normális volt gamepaddal -
#6257 Nem tapasztaltam ilyesmit. -
#6256 jah hát általános hiba a játékban, hogy nem látják a bírók az alap- és gólvonalat. Néha nagyon idegesítő! -
#6255 Tegnap végre volt olyan, hogy a gólvonal mögűl ütötte ki a kapus a labdát, és a bíró megadta. -
#6254 Breki! nincs vmi olyan bined ami felturbozza a Delle Alpit? reklámtáblák,kispad feletti nike reklám is kéne akkor zászlók meg a kapu mögötti betonon ne legyenek azok a "régi" Juve címerek -
#6253 de az nem eredeti Sony gyártmány hmm? és azok általában nem valami jók! -
#6252 ohh -
TuaPapa #6251 -
#6250 felhozom a topicot :) -
skristof #6249 :-)) -
#6248 Mondjuk jó lenne látni miről beszélsz, az a Bibi felirat nem sokat mond. -
Norbu #6247 az lehet egy kicsit tulzás hogy csal de igazán megadhattad volna ezt a golt.Meg én úgy vettem észre hogy a 3 csillag az nehezebb mint a 4 csillag.4 csillagnál vhogy könnyebb kijátszani a gépet. -
#6246 Én 6 csillagon játszom EB-t, VB-t magyarokkal és határozottan állitom, hogy NEM csal a gép.