Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Énis jelentkeznék, de nemtudok játszani 😄DD majd ha lesz multihoz patch akkor mjd viszont reszkessetek 😄DD 😛
Jah és Wolf elég jól jön 47-48 😄
Jah és Wolf elég jól jön 47-48 😄
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Breki!
Nagyon szépen kérlek linkeld be mégegyszer nem találom.Elore is koszi!Szia!
Nagyon szépen kérlek linkeld be mégegyszer nem találom.Elore is koszi!Szia!
A 3604-es
Az elözö Rád is vonatkozik...
Ezek foglaltak már ha akarsz nevezni ird be az összeset és magadat 18-iknak úgy ahogy a többiek...
1. Breki Juventus
2. CzKaresz22 AC. Milan
3. Terminator14 Real Madrid
4. Quaresma Barcelona
5. Spy Newcastle
6. pluhi Arsenal
7. InterGP Internationale
8. Doncarlos Deportivo
9. Rem-X AS Roma
10. SaSa Chelsea
11. Rossi Manchester United
12. Csöves Atletico Madrid
13. Laczo Fc Porto
14. opm Fc Bayern
15. Gabi89 Valencia
16. Gascoigne Lazio
17. Fecoh Liverpool
1. Breki Juventus
2. CzKaresz22 AC. Milan
3. Terminator14 Real Madrid
4. Quaresma Barcelona
5. Spy Newcastle
6. pluhi Arsenal
7. InterGP Internationale
8. Doncarlos Deportivo
9. Rem-X AS Roma
10. SaSa Chelsea
11. Rossi Manchester United
12. Csöves Atletico Madrid
13. Laczo Fc Porto
14. opm Fc Bayern
15. Gabi89 Valencia
16. Gascoigne Lazio
17. Fecoh Liverpool
más nézetben látszik picit
Teszteléskor nem
Akkor az a lényeg, hogy megnézzem
AMúgy ez a kettõ nembiztos, hogy jó egymáshoz P
csak kiraktam mindkettõbõl
Teszteléskor nem
Akkor az a lényeg, hogy megnézzem
AMúgy ez a kettõ nembiztos, hogy jó egymáshoz P
csak kiraktam mindkettõbõl
énse jáccottam még vele online de itt az ideje elkezdeni😊
LEHET MÁSIK CSAPATOT VÁLASZTANI?
LEHET MÁSIK CSAPATOT VÁLASZTANI?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Milyen neted van otthon ?
hmmm aha! lehet, hogy csak nappali meccsen látszik a hosszanti csíkozás? tudsz arról is képet fotózni? de nehogy a Juve-val meg az Interrel legyél megint 😄 tényleg te játszol egyéltalán más csapatokkal? 😛
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Sziasztok!
Nem tudtok valami gyepszonyeget a Della Alpihoz belinkelni.Nagyon megkoszonném!Ja es azt is hogy hányadik a stadionok kozott.Koszi sracok!
Nem tudtok valami gyepszonyeget a Della Alpihoz belinkelni.Nagyon megkoszonném!Ja es azt is hogy hányadik a stadionok kozott.Koszi sracok!
miért a csíkozás meg a gyep külön vannak vagy mi a szesz?
nyomd el priviben nekem a textúrát légyszi!
vagy nyomd fel ide a gyep textúrûát és rádobom a hosszanti csíkozást 😄 te meg leteszteled 😛
hát... kellenének bele horizontálisan is csíkok de marha halványan, hogy épphogy látszódjanak! írtam, hogy a valóságban is olyan mint a sakktábla, de a hosszanti csíkok nagyon halványak!
mondom hogy a torrent lejött, de nem megy vele a letöltés... huh de nehezen érted meg!
Sziasztok!
Tegnap végre kezembe vehettem a gémet.Hat mit ne mondjak ez Hevigiga megaterrafasza lett.Miutan feltelepítettem és belottem a billentyuzetet magamnak neki is áltam a Master Liga-nak.Természetesen a Juvét választottam az eredeti csapattal.Miutan a menuben mindent beállítottam nekialltam az 1.meccsemnek.Basszatok meg a meccs vegen asszittem lefosoma bokam.Ez a jatek ugy kenterbe veri a Fifa 2005-ot hogy az csak na.Volt az elso félidoben egy olyan "helyzetem" hogy emersonnal a félpályaról indulva 3 embert lecseleztem majd a 16-os vonallához érve toltam eggyet a labdan es az ellenfél védoje pedig lerantott.A spori természetesen 11-est adott.Azt hittem nem latok jol,majdnem lehidaltam!Sajnos Del Pieroval kihagytam mert óriási erovel csattant a keresztlécen a labda de a 2.félidoben bizonyitott és 2 gólt is vágtam vele.Eszméletlen milyen játékélmény volt!!!Egy valami bantotta csak a szemem az pedig a Della Alpi gyepszonyege volt.Nem tudom nektek ami alapba benne volt nem zavarta a szemeteket?
Ehhez kapcsolódva lenn e egy kérdésem.Nem tudtok valami gyepszonyeget a Della Alpihoz belinkelni.Nagyon megkoszonném!Ja es azt is hogy hányadik a stadionok kozott.Koszi sracok!
Jó játékot és minél szebb gólokat!!!Szevasztok
Tegnap végre kezembe vehettem a gémet.Hat mit ne mondjak ez Hevigiga megaterrafasza lett.Miutan feltelepítettem és belottem a billentyuzetet magamnak neki is áltam a Master Liga-nak.Természetesen a Juvét választottam az eredeti csapattal.Miutan a menuben mindent beállítottam nekialltam az 1.meccsemnek.Basszatok meg a meccs vegen asszittem lefosoma bokam.Ez a jatek ugy kenterbe veri a Fifa 2005-ot hogy az csak na.Volt az elso félidoben egy olyan "helyzetem" hogy emersonnal a félpályaról indulva 3 embert lecseleztem majd a 16-os vonallához érve toltam eggyet a labdan es az ellenfél védoje pedig lerantott.A spori természetesen 11-est adott.Azt hittem nem latok jol,majdnem lehidaltam!Sajnos Del Pieroval kihagytam mert óriási erovel csattant a keresztlécen a labda de a 2.félidoben bizonyitott és 2 gólt is vágtam vele.Eszméletlen milyen játékélmény volt!!!Egy valami bantotta csak a szemem az pedig a Della Alpi gyepszonyege volt.Nem tudom nektek ami alapba benne volt nem zavarta a szemeteket?
Ehhez kapcsolódva lenn e egy kérdésem.Nem tudtok valami gyepszonyeget a Della Alpihoz belinkelni.Nagyon megkoszonném!Ja es azt is hogy hányadik a stadionok kozott.Koszi sracok!
Jó játékot és minél szebb gólokat!!!Szevasztok
lehet másik csapatot választani? mert a Torresen kiül nincs normális csatára a Madridnak...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az itteniek megértik, de ha hiába viszik fel pestre nem sokat érek.
Még mindig nem tudom a torrent kell-e.
Mert ha az nem megy nem, linkelem ki.
Még mindig nem tudom a torrent kell-e.
Mert ha az nem megy nem, linkelem ki.
AMúgy most kiakadtam.
VIszem vissza a boltba a gamepadot elõtte két gépen nézve nem megy balra
Ott meg megy balra
mondom várjunk 10 percet végig jó volt.
Visszahozom kipróbálom ittis jó.
Ilyenkor mi van?
VIszem vissza a boltba a gamepadot elõtte két gépen nézve nem megy balra
Ott meg megy balra
mondom várjunk 10 percet végig jó volt.
Visszahozom kipróbálom ittis jó.
Ilyenkor mi van?
WCNE vagy mi nem... a Wolf megy... 50%-nál járok!