18976
-
#6645 Én meg RobiCa-nak lőttem...nagyon jót játszottunk :) -
#6644 majd én eldöntöm, hogy mi hülyeség s mi nem....Egyébként meg ott a smiley... -
#6643 én Spy-nal lőttem egy szépet, de ez a lüke a végén elnyomta -
#6642 ne beszélj hülyeséget -
#6641 Ugye elmondtuk, hogy ebben nincs rezgés
Amúgy tegnap linkeltem ki a settings-em -
#6640 pesonline?
amúgy tegnap lőttem egy akkora gólt..(nem neked :P) Majd regélek... -
#6639 -
#6638 mester? :DDDDD
Keversz valakivel ;-)
-
#6637 Ugyvan mester !! -
#6636 inkább hanyagold a gamepadot :D Én is azt teszem....
Bár lehet, hogy nem kéne, de nekem sem megy. -
#6635 De hát alapszinten aláz a gép!
Mág a megpöckölt távoli rúgás sem megy, mindig elrúgja a f.szba (fölé, mellé vagy középre!) -
#6634 Na igen, de pl. szabadnál úgy volt, hogy a feléig kell engedni a csíkot, majd L1+iránnyal lehet nyesni...
Na most ez rohadtul nem megy.
Néha rúgok kapufát meg gólt de általába mellé rúgja az a nyavalyás Roberto Carlos (Faragó Ricsi kiejtése szerint Kárlus)! -
#6633 Megvan (első) Rumble2-esem,és szuper meg minden,amellett,hogy nem tul 1szerű konfigolni!!!,az lenne a kérdés ,hogy ezt a rezgő funkciót,hogy lehet beállítani,merthogy sztem normális esetben nem akkor kéne rezegni,ha megnyomom a "rezgés gombot",hanem azt magától kéne nem(pl.autosütközésnél)???---->lásd.Xbox
-
#6632 jaja, ahogy Csöves is mondja, meg kell szoknod. Türelem...
Ha minden igaz nekem holnap, vagy kedden jön meg a gamepadom, de már most félek, hogy az elején szopacs lesz vele. ezért megyek majd a training módba és gyakorlok :) -
#6631 meg kell még szoknod -
#6630 Vuszont lenne kérdésem is!
Kaptam egy Saitek Rumble gamepad-et, és kib@szott nagyokat szívok vele!
Bazze cselezni, lőni, szabadrugást rúgni nem tudok!
Alap fokozaton megver a gép!
Pl. szabadrúgást mindig fölé lövöm... mi lehet a gond?
A távoli rúgások se mennek, pedig 30-40-ről is be lehet akasztani az ellenfélnek!
-
#6629 CzKaresz22!!!
Most látom, hogy ebben a fórumban privát üzenet is van! :)
Ide írom a mezszámokkal kapcsolatos dolgokat!!!
Az a fontos, hogy ne csak a bmp-t exportáld ki, hanem a palettát is...
Majd amikor már elkészítetted az új mezszámokat akkor importálni kell, természetesen a korábban exportált palettát is importálni kell!
Ennyi!
-
#6628 na viszont a brazilokkal jókat lehet nyomni -
#6627 Na látom ti is felébredtetek -
#6626 jó reggelt -
#6625 'reggelt -
#6624 Jó reggelt emberek -
#6623 -
#6622 nah eldöntöttem többet nem játszok koreaival
az volt hogy raktuk össze a csapatot erre irogatta hogy hurry up hurry up, jó ez nem idegesített. aztán egész meccsen sokkal többet támadtam mint ő erre egy kapuskirugásnál kipasszolta a hátvédnek erre a hátvéddel öngólt lőtt. megkérdeztem miért erre ezt mondja
thank you?
mistake
mondom ez hülye játszottunk tovább ezután nem sokkal Del Pieroval lőttem egy gólt erre meg kilép. hát hülyék ezek komolyan mondom -
#6621 egy spanyol csávó az europe szobában indit egy kis bajnokságot
eddig ketten vagyunk- én Juve a spanyol meg a milannal -
#6620 Írtam hogy lefagyott, miután kiléptél . Nyomogattam mindent de nem reagált...végighallgattam elvis-t oszt bezártam a feladatkezelőben :D -
#6619 bár asszem cseréltem -
#6618 nem irtad a stadiont-t ahol az a gyep volt -
#6617 ez igaz ;) -
#6616 ha lenne msned ... :) -
#6615 nah, mivel Breki épp játszik, rajta kívül pedig senki nincs fent, ezért én lefexem :) (nem mintha bárkit is érdekelne)
sz'al yó8 all... -
#6614 thanks
nekem rumblepad 2-es van ugye -
#6613 Okés köszi ez egy vélemény volt. Amíbe azért bízok :DDD -
#6612 én a helyedben a kábelest venném -
#6611 Mindenkinek Boldog Karáconyt !
Breki! A véleményedre lenne szükségem. Én gamepad mániás vagyok :DDD Most van egy Logitech wingman Rumplepadom (nem a Cordless). Mellé szeretnék venni egyet. Ki is néztem a Cordless2 -est. Szerinted meg éri az árát ? Jah és ugye nem kábeles, vagyis játék közbe észre fogom - e venni, hogy el késik esetleg vagy ilyesmi ?
THX THX THX -
OPM #6610 -
#6609 The Wolf Furry Evolution patch 3.0:
öt darabba tudod leszedni -
OPM #6608 üdv! melyik a legújabb Wolf Furry Evolution patch? 3.01?
nem tudna adni valaki hozzá nekem egy letöltési helyet?
próbálgattam itt a régebbi hozzászólások között is keresgélni meg google-ban is, de nem sok sikerrel :( hja és ez az option file is kell hozzá? ha igen meg tudnátok azt is adni? előre is kössz! -
#6607 nem kaptam vettem
EuroCase táp, P4P800 alaplap, Casetec ház, Samsung 160-as vinyo......
de nem offolok P
-
#6606 opsz...el is felejtettem :) Milyen gépet kaptál?