18976
-
#6726 majd készitunk veled egy riportot,h sok idegesito ujsagiro ne kérdezgessen */* -
#6725 Akkor azért nem találtam :)
UBUMIX 2-ben állítólag van Nike Aerow ("Nike Aerow hi-vis yellow (with Premiership branding)"), de az WE8 ripkithez/isohoz, nem tudom, érdemes-e leszednem a PES4-hez (írta a srác, hogy only WE8), ki tudom kapni belőle vagy nem. Egyáltalán PC-hez vanm az se derült ki számomra. -
#6724 olyan nincs P
egy kicsit hibás meg egy abiben hiányzik a középső kor
meg a rotarios -
#6723 Amit a Premiershipben jelenleg használnak. -
#6722 abból melyik?
háromféle van -
#6721 talán ezért mint párszor már elmondtam
1. Az első ellenfelem eltűnt ugyebár..
2. Quares otthon van jelenleg.
3, Gépet cseréltem ugye mint tegnap mondottam.
4. Pillanatnyilag örülök, hogy van netem, volt hogy másfél napig alig volt. Jelenleg is a hibrid verzió áll fent ugye. Hivatalosan bármikor jöhetnek matávos bácsik........
5. Ezeket miért kell újra elmondani???????
Ja arról, hogy nem volt gamepadom nemis beszéltem
Egyébb kérdés? -
#6720 Igen, az kellene. -
#6719 ja sorry. sárga alapon kék csíkos kell? -
#6718 Breki,miért nem játszod a meccseidet? vagy ez is a TAKTIKÁD része?
-
#6717 öööö Terminátor harcra szólitalak a pesonlinera!! :DDD -
#6716 Izé, PES4-es laszti ezeken ? -
#6715 sokan vannak akik akkor sem tudtak letölteni amikor a topcat ment... ennek okát nemtudom sajna.
breamsteren nincs fent a laszti? vagy fifaonline-on? -
#6714 Meg mondjuk nem az bosszant igazán, hogy tőletek nem tudom letölteni, hanem inkább, hogy sehol se találok... és szorri, nem kritizálni akartam az oldalt. -
#6713 Ja igen, a link se megy ami a Szerver-ek alatt található.. (ha egyáltalán az 'Ha gondjaid vannak a letöltéssel olvasd el ezt!' erre vonatkozik. -
#6712 ha a cikkeket olvasnád...
a régi szerverünk megszűnt, azon vannak ezek a fájlok. janurában át lesznek helyezve a jelenlegire -
#6711 És ami a legnagyobb vicc: egész neten nem találok egyet, hehh -
#6710 Nektek megy a letöltés a FIFAHUNGARY oldalról ?
(egy nyomorult, 50kb-os Nike Aerow Yellow labdát nem tudok leszedni, most ezért áll a Premiership ) -
Ezt a pesonline-ban "hirdetik" :D -
#6708 Viccesek ezek a potyagólok. A kapus a játék leggyengébb része. Pedig a We7-ben okés volt. -
#6707 Amugy 2 megába egy többkamerás visszajátszás is simán beleférne P -
#6706 persze egy megánál nagyobbat nem illik -
#6705 már jutottam a base-kat ujra beraktam most a ronda kéket szedem ki -
#6704 Legyen kisebb? -
#6703 2 megamen! -
imi1024 #6702 Köszi!Majd írd már le ha jutsz valamire! -
#6701 2 mega
brutális -
#6700 ja lenne, ha 500-600kb-s lenne...max 1 mb, de az már elés sok :) (bár nem tudom, hogy most mekkora, de nagy) -
#6699 én pont ezzel szenvedek most
én kicsit variáltam rajta mert nem tetszett és most stadionbetöltéskor kifagy
dolgozom az ügyön -
#6698 bki ez mekkora? -
imi1024 #6697 Sziasztok!
Először is Boldog karácsonyt mindenkinek!
Egy nagy problémám lenne.Leszedtem azt a real stadiont ami itt volt kint azt hiszem,hogy tegnap.Afs Explorerrel beraktam mindent úgy ahogy a readme-ben le volt írva.Mikor tölt be a játék már a press any key képernyő után még bejön az a kép,hogy now loading,de ott lefagy.Semmit nem csinál.Szerintetek mi lehet a gond?Egyébként az 1.0-s wolf van fenn.Légyszi segítsetek!Köszi! -
#6696 -
#6695 és a PES3-mas arcokat lehet betenni pes4-be???????? -
#6694 opps...lehet, hogy ez nem az...de akkor mit linkeltem be?
sorry -
#6693 socceracces of course mint a képekből lejön -
#6692 http://www.socceraccess.net/Download_Info/1307.php
Afs exp.-el is be lehet tenni, és GS-sel is...
gyere pesonline :D -
#6691 Kössz Breki -
#6690 ????????? -
#6689 INSTALLATION
Use AFS explorer to import all the new .bin files replacing the old ones on 0_text.afs file (remember to make a backup of this file). On game, go to edit player and put the number that belongs to each player (some of faces are ready, others you must to put the number). Enjoy!!! -
#6688 http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=2MXU54BYEHVUP3C1PAD0PYGQNE
-