Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
úgy érted a stock-olt cuccokat nem engedi?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

1. Breki Juventus
2. CzKaresz22 AC. Milan
3. Terminator14 Real Madrid
4. Quaresma Barcelona
5. Spy Newcastle
6. pluhi Arsenal
7. InterGP Internationale
8. Doncarlos Deportivo
9. Rem-X AS Roma
10. SaSa Chelsea
11. Rossi Manchester United
12. Csöves Atletico Madrid
13. Laczo Fc Porto
14. opm Fc Bayern
15. Gabi89 Valencia
16. Gascoigne Betis
17. Fecoh Liverpool
19. Pehag Schalke 04
20. Fradiboy Udinese
21. Dodo18 Aston Villa
22. Owen20 Stuttgart
23. Vieri14 Lyon
24. STAR Middlesborough
25. Rolli237 Lazio
26. Zizi Westfalen (Borussia Dortmund) leverkusenrõl váltottam
27. Unicorn Monaco
pluhi
Tudja valaki miért nem lehet multiban felállást betölteni? Most, hogy mélyebben belemászok a stratégia részbe, minden meccs elõtt kb. 5 perc belõni a felállást.
Breki!

Lehet, hogy lemaradtam, de a stadionjaidat nem rakod ki FH-ra vagy FTP-re???
hát ez az, áthaladt... mégsem lett gól.

köszi. mondjuk még nem túr ki, de nem nagyon hagy idõt a gép elé ülni 😊

mohus
Breki...
ezek szerint ez PC-n így nem üzemel?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na elkezdtem turkálni a PES4 dvd iso fileban

némi keresgélés után rátaláltam a mezekre is

Breki...köszi a graphic studiót a PES4-gyel ez a verzió már mükszik...ráadásul egybõl az iso fileban lehet turkálni😊

én a photoshopot használtam eddig is...ezzel a progival...csak ez még a WE7:i hez volt

köszönöm, jó program. vizsgaidõszak már hál' istennek nem érint, nyáron végeztem.
kipróbálom a "besétálost", de a tegnapi bosszantó volt akkor is, mert akkora gól volt.

Breki33
mert véletlen felülírtam a Chelse4-es alfát
pluhi
Határozottan emlékszem, hogy kaptam olyan szabadrúgás gólt, amit a kapusom a gólvonal mögül ütött ki (levegõben) és megadta.
mohus
klassz.rasunda... stockholm
de miert chelseajó4.jpg?

Breki33
mohus
"hát, sajnos ugyanaz történik néha itt is, mint a fifa sorozatban...
vagyis vezetek 2-0-ra, a gép a 90-93. percben ad magának 3 szögletet és hogy-hogynem, mindhármat be is fejeli: 2-3
hogy ezt minek kellett átvenni..."

átvenni? ez a PES1 óta igy van...tessék szépen taktikázni. nem tünt fel, h az ellenfél ilyenkor kitámad? L2(folyamatosan) +R1 nyomkodással tessék szépen nógatni a játékosokat (alul a csík menjen a piros irányába, kék ha tökre védekezik) h ne álljanak be védekezni, mert akkor szívás lesz😊

Breki33

Another version

mohus
hiába magyarázod neki😊

aki akar PES 5-t az megveszi...fõleg PC-re, ott nagyobb dilemma van a fejlesztõkben. Én örülök h a Konami kitartott a PC-re való kiadással....sok szemrõl lekerült a FIFA hályog

Nem, nem tûnt fel, mert itt az a gól, ami teljesen áthalad a gólvonalon! Teljesen! A kapusoknál van egy kis bug amúgy is, meg sokszor a golvonalon fekszenek rá a labdára, amikor már szt hiszem hogy gól!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

mohus
bayern aranymez és a brémai muzsikusok

mohus
"Az igazság az hogy az emblémák elég fontosak szóval úgy vettem ki, hogyha az megvan akkor már lényegében meg lehet csinálni a mezeket a belsõ szerkesztõvel."

meg és nagyon sokat javult a helyzet akorábbi részekhez,de sztem a fõ baj az hogy
pl a belsõ szerkesztõvel nem tudod mondjuk a sportszárat átvariálni...
vagy a zászlót nem lehet leszedni a nemzetközi csapatokról
itt van pl jonboyo barátunk patch-e
kira magyar címer😊

Breki33
Breki33
CrazyAxel Djurgarden Stadion Turf Update

download
hmmm... neveletlen vagyok...
gratula a babához, átérzem a helyzetedet (a kellemes és kevésbé kellemes részét is, nálunk 7 hónap, de õ a második, lassan kitúnak a gép elõl😊) bocs az off-ért.

itt még ilyet nem tapasztaltam, a Fifa-ban viszont amíg nem "reccsen" belülrõl a háló addig nem gól.
de lehet, hogy a Pes is ilyen ??

Breki33
hm akkor gratula, mindig csinálsz magadnak programot

pedig pont akartam kérdezni vizsgaidõszak van-e P
egyszerûen megnézheted amúgy, leszeded egy csillagra és besétálsz a kapuba vele ha nem gól jolvan

AMúgy már van patch hozzá sztem egy ideig nem lesz másik.
szia, hát rég voltam errefelé az biztos, és most sem sok idõm van egy majd 1 hónapos baba mellett. ahogy így mondod a fejeseknél valóban beesett a kapus a gólvonal mögé a labdával, de a tegnapi lövésnél kint állt, átszállt a labda a feje felett, a labda a felsõlécrõl levágódott a vonal mögé, kapus csak utána reagált, ezért gyanus nekem ez a "hálót érni kell a labdának a gólhoz" dolog. reméljük javítják mert elég bosszantó így.

Gascoigne
THX!

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
Stadio Olimpico javított gyeppel

körös és sima változat, kinek melyik tetszik.
Breki33
Áh szia rég láttalak P

Hát van egy bug, hogy a kapus nem eshet be labdával a gólvonal mögé.
Breki33
Socceracces-es
üdv mindenkinek. én még csak a demoval játszogatok, nem sok idõm van sajna, de feltünt egy dolog ami nem tudom, hogy a fullban is elõfordul-e. Nektek nem tünt még fel, hogy csak akkor gól a gól ha hálót ér a labda? már többször volt olyan fejesem amit a kapus a gólvonal mögött fogott meg, tegnap meg lõttem egyet távolról a felsõlécrõl pattant jóval a gólvonal mögé, a kapus "benyúlt" a kapuba, védésnek vette a gép, nem lett gól. Vagy tekintsük bírói tévedésnek? 😊

Gascoigne
Megmutatnád, hogy a te menüd milyen?

Gascoigne
Ezt a menüt te készítetted, vagy valamelyik patchben volt, vagy le lehet tölteni vhonnan? 😊

ati2002
upsz, de nem ám! +nem is lett jó a link. Na ide sem jövök többet!<#idiota>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Breki33

Pespcfiles

gyep még nincs javítva
Breki33
Ezt szerintem nem ide akartad P
ati2002
Mini Imageiso-ban.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Breki33
mondjuk enyém jobb P
Breki33
Breki33
Én fent voltam, de játszani azt nem tudtam mindig waiting

Amúgyse értem egyszer tudok hostolni egyszer nem

bestGP
aki akar jelentkezni,az tegyemámeg! 😊
és mégmindig nem enged fel a pesonlinera 😞

hüje vagy hamán szép nem!4

Jó kérdés, nekem is alig akart belépni...

bestGP
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 InterGP :Your username is invalid.
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 InterGP :Connect with your real username, in lowercase.
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 InterGP :If your mail address were [email protected], your username would be foo.
Closing Link: InterGP by blueyonder2.uk.quakenet.org (USER: Bad username)
-
* Disconnected
-

ezt irja ki pesonline 1.5 ... mi lehet a kinja?

bestGP
😊

Nincs féreértés!

félreértés ne essék... én nem fifázok... már... <#vigyor>

Ez ritka eset, nálam még ilyen nem volt! Tény, hogy a meccs vége fele felszívják magukat, de ki lehet védekezni! Mert azért ez nem olyan mint a fifa, nálam a 90. percben szögletett rugtak, és nem jött be nekik, mert lekontráztam õket és végül én gyõztem! Na ez a PES!!!

A Fifahungary-n minden program megtalálható, a világon nincs még1 hely, ahol ennyi pes/we letöltés lenne egyhelyen😄

Szóval a PES4-hez sok PES3-as progi is jó, és a Picture Decoder 1.80 az pont ilyen! IDE nézz be!

GuRu
😊)) közben rájöttem <#nyes>

GuRu
és azt hol kell beállítani és hogyan?