18976
-
TuaPapa #7047 thx, elolvastam a leírást, de úgy látszik nem elég figyelmesen :) -
#7046 de most benne van a labda,de ilyen:
most mit tegyek? -
#7045 bki 11-esek elől lelépett az ellenfelem :-) -
#7044 hét ez benne van a leírásban -
#7043 peddig azzal kell -
#7042 rossz afs-ben vagy...az e_tex.afs-t nyisd meg -
TuaPapa #7041 Hol lehet DKz-ben átírni a neveket? help pls... Én azt az str editort el se tom indítani vmiért -
#7040 a szélét ember
kb 10* elmondtam már
tök feleslegesek a feliratok rajta, főleg a fraps.com P
Ezeket le kell vágni szebb lesz kisebb és a fontosabb részleteknek több hely marad -
#7039 most ezen mit vágjak? -
#7038 könyörgöm vágjátok már meg
nem véletlen van a CROP -
#7037 Jól csinálod
csak a transparency-t állítsd be
ugyanúgy mint a mezeknél
a fekete négyzet -
#7036 Azért mert GS-el fél perc betenni
és sokkal egyszerűbb igy berakni mint berakni kimásolni feltőlteni aztán kilinkelni lustáknak.
Egyébb kérdés? -
#7035 íme egy szép összjáték, és egy elég jó lövés :)
nézzétek a gyepet, fujj de ronda :D -
#7034 -
#7033 báttyó: Nem játszom...ez régi gól...:)
Tua:
Nem olyan nehéz, pár dologra kell figyleni:
távolság:
16-24 között mindíg nymoni a lefelé nyilat (hogy ne menjen fölé)
24-30 között csak az irányt kell belőni
30-tól fölfelé lehet nyomni felfelé, hogy jó erős legyen
első esetben, ha 16-hoz van közelebb, akkor fele előtt kell megállítani úgy 4-5 miliméterrel, ha 24-hez, akokr csak kicsit a fele előtt.
Második esetben ha 24-hez van közelebb, akkor csak félig, ha 30-hoz, akkor kicsit tovább
a 3. esetben (távolságtól függően) a fellénél kicsivel tovább kell nymoni. Pl Brekinek lőttem egy pipát 32-ről, ott olyan fél centivel nyomtam tovább a felénél.
Arra is figylejetek, hogy a sorfalban vannak ALACSONY emberek, fölöttük könnyebb elrúgni. -
#7032 én GS-el berakom,kicserélem az egyik labda textúráját erre,de akkor eltünik a labda a játékba,nem értem miért -
#7031 amúgy cép :)) -
#7030 az ieneket mié nem lehet binbe? hiaba elmondtak mar sokan,nem tudom attenni ezt binbe :(( -
#7029 még hogy nem jáccol a gémmel......... -
#7028 Nah vazze nekem még egy szabadrúgás gólom nem volt :D
Leírhatnod esetleg hogy sikerült.
THX -
#7027 senki nem mondta, hogy új progi :)
Íme egy szabadrúágásom:
-
#7026 6949
ugyanott vannak -
#7025 nem
csak nem akarom, hogy az terjedjen el, hogy asfex milyen új progi amikkel miket lehet
DKZ megérdemli az elismerést -
#7024 huh, sorry, de nem tudom :( Csak láttam az str editort, aztán gondoltam... -
TuaPapa #7023 És hogy a csába kell átírni a neveket? Kijelölöm, de nem tudom szerkeszteni... help pls :D -
#7022 Breki !
A stadion neveket hogy kell pontosan átírni melyik fájlok vagymi ?
-
#7021 mért versenyezni akarsz? Tudod mit? Te győztél...gondolom ezt akartad hallani :) Egyébként ebben a progiban is át lehet írni a labdák neveit :) (bár ezt a Dkz ben csináltam meg) -
#7020 jó akkor most nézd meg neked mikor sikerült és hogy jók-e a labdanevek a játékban...
-
#7019 6946 ugye mint írtam.... -
#7018 Nah megnézem ezt a DKZ studiót is. :DDD -
#7017 mért, mennyi kell egy fájlra? kiválasztom, megnövelem a méretet, ez max 5 mp...
Rebuild meg 2 perc, akkor legyen max 3,5-4 perc :) -
#7016 Figy én nem figyeltem te melyik progit használod. Mert ezt láttam kinn leszedtem ikerült. A te progid meg sincs azt nemtom melyik. -
#7015 napersze akkor 10 másodperc jutott egy filére és a rebuild még nincsis benne -
#7014 ti tudjátok szerintem marhajó ez a progi
mindjárt átis irom a stadionneveket vele -
#7013 én 2 perc alatt raktam be :PPP -
#7012 énmeg beraktam öt perc alatt és a másikat a PES3-hoz használtam P
Ennél egyszerűbben sztem nem lehet -
#7011 Mi szeretjük a régiségeket. :DDD -
#7010 mer' a korszerűbbel nem tudtam bereakni 3 próbálkozás után sem, a másikkal meg elsőre :D
Tudom, én vagyok a béna, de nem baj :) -
#7009 nemértem miértnemjó nektek a korszerűbb P -
#7008 Nekem is sikerült, szóval thanks Tua! :)
Báttyó: Command menü...