Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagyis vezetek 2-0-ra, a gép a 90-93. percben ad magának 3 szögletet és hogy-hogynem, mindhármat be is fejeli: 2-3
hogy ezt minek kellett átvenni...<#nemtudom>#nemtudom>
thx
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
hüje vagy hamán szép nem!4
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
de a 2 együtt nem menne
elõbb gamepad
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Forza Italia OoO Forza Juventus
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mondom,elkezdek 1ML-t,inditom elsö meccsemerre.....a program szabálytalan mûletet halytott végre cimszó alatt kifagy az egész !
Wolf 1.0 van föönn.+ 1.1 (crackelt)javito patch
Mi a szar lehet?Volt már vkinek ilyen problémája??HELP!<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
te mondtad hogy kiváncsi vagy hogy tetszik a másik. ha az angolra gondolsz akkor az Arsenalé csudajó
a másikból van két fajta
szval most megkevertél
Én a rugbystadionról beszélek P
Ennyi mindent adnak az eredeti PES4-hez! Ma érkezett meg, hát érdemes megrendelni! Erre áldozzon mindenki, MEGÉRI!!! Enyivel illik támogatni a Konami-t, ha már ilyen jó kis game-t készített nekünk😊!
Picture decoder neked hogy olvassa be az elején a Bmp-t?? Mert nekem azt íra ki hogy nem támogatott kiterjesztés...Rögtön az elején az opennél...
de milyen másikról beszélsz? angol?
He ezekre a Rotariokra gondolsz az nem tudom, hogy van nekem jobban tetszik amit én csináltam így nem szedtem le.
klikk
Ez még nincs, javítva illetve a fû nincs benne és hivatalosa, csak holnap jön ki úgyhogy ne terjesszétek és ne rakjátok ki sehova addig!
ja meg ott 2 crack van. van ujjab peccs is? lemaradtam? =D
Nagy okosságokat õk sem tudnak. van egy srác, vagy kettõ..😊 akik már csináltak otthon mezeket belsõ szerkesztõvel de nem nagyon magyarázzák el hogyan...😞 Ezt találtam...Talán érdekes lehet a belsõ szerkezstõhöt, még ez a legjobb magyarázat.
http://www.jeuxvideo.com/forums/1-9217-1787952-1-0-1-0-0.htm
itt elejétõl fogva követheted a dolgot. az elsõ 4-5 oldalon emblémák vanak a klubbokhioz, amiket a belsõ editorban használhatsz.
De itt is van egy, talán jobb is:
Aztán találtam még egy ilyet, ez más a stadionnevek és csapatnevek és összeállítások korrektül. Elvileg very friss!😊) sajna nem file-ban hanem manuálisan kell majd bevinni õket.