18976
-
#7007 Nem hiszem el, egyszer valami másoknak nem jó :P
Én az Afs Extractall csináltam és tökéletes.
THX TuaPapa -
#7006 File menü
nem nagyon nézhettél körbe P -
#7005 még egy kérdés: hol van az a rebuild? mert beraktam a két fájlt,kiirja hogy valami rebuild,de nem tom hol van,mit kell csinálni -
#7004 te tényleg csak kérdezel
le volt már írva rá a válasz -
#7003 Afs Extract elég régi progi sztem a Dkz sokkal jobb
bár olvastam, hogy ezzel is megy -
#7002 -
TuaPapa #7001
-
#7000 tenksz :) -
#6999 -
TuaPapa #6998 Új link
itt -
#6997 valaki linkejje már be,mert nem találom sehol -
#6996 pls -
#6995 ja -
#6994 a progi linkje nem jó...pls linkeld be még1szer. -
CzKaresz22 #6993 Breki ezt a javitott filet honnan lehet leszedni ? -
TuaPapa #6992 AKINEK NEM MEGY A LABDA, MERT KILÉP HIBÁVAL, AZ PRÓBÁLJA EZZEL A PROGIVAL: (NEKEM MENT!)
Használata:
klikk
Maga a progi:
Afs extract -
Rossi1 #6991 De a demóban egy csomó menüpont le van tiltva...Azt orvosolja a patch és a crack??? Mert a Wolf az oké, de a többi??? Ti már próbáltátok??? egyébként köszi -
#6990 Breki is a fullról beszélt...ha leszeded a demót, wolf-ot. cracket, akkor van agy full Pes4-ed, ráadásul patchelve ;-) -
Rossi1 #6989 Nem igazán értem... Én a full-ról beszéltem...Kéne a ful gém, de nincs torrent linkem..:) Szóval, ha tud valaki egy működőt, akkor hálás lennék. Bithumen nem megy... -
TuaPapa #6988 FileFront Link: AWAITING APPROVAL -
#6987 ezt honnét lehet leszedni? a labdák miatt legfokepp -
#6986 Sorry, látom nemrég volt téma. -
#6985 Tényleg csak egy cipőt ki lehet vhogy cserélni? -
#6984 Majdnem, a Lotto helyett a piros Adidas van -
#6983 sztem szedd le a demo-t 1.1 patches cracket plusz a wolf-ot -
#6982 The Wolf 0_text.afs Update PES4 PC
FileFront Link: AWAITING APPROVAL
This is an update to my 3.0 patch. Unfortunately I've had to include the whole 0_text.afs (267mb in .rar format) for the update as the .afs file had to have over 100 slots increased in size and there was no real way to make a convenient small patch to apply to the existing 0_text.afs file.
The main reason for this update is because so many people have problems regerating the .afs and importing files that require bigger slots. People want to use the offical uniforms and Ariel's new balls but have huge problems getting them into the game.
Contents/Changes since 3.0 patch:
- 100% Uniforms built into the .afs file so no need for KitServer (unless you really want to)
- 7 of Ariels fantastic new balls:
Classic Ball --> Adidas Roterio
Plain Ball --> Nike Blue Aerow
Roteiro --> Nike Geo Merlin
Pelias --> Nike Yellow Aerow
Finale --> Adidas Fernova
SY1 --> Nike Red Aerow
SY2 --> Adidas Red Finale
(These balls are so awesome they're incredible.)
- FCH's awesome Santiago Bernabeu (instead of Vodacom Park)
- New shoe pack containing:
Editable Total 90
Editable Nike Vapor II Mercurial
Adidas F50 Blue (New design)
Adidas Pulse red/black
Adidas Pulse blue/white
Puma King
Diadora
Umbro
Lotto
(I've included a wider range of shoes rather than 6 variations of Adidas as it's better players can wear the correct brand rather than everybody wearing either Nike or Adidas.)
-
#6981 Ez van a Wolf Patch-ban?
-
#6980 nem rebuild előtt nem tudod beimportálni
azzal lesz helyed -
TuaPapa #6979 Magyarul beimportálom, nyomok a rebuildra egy igent, és utána átnevezem? -
emberke #6978 Tudom nézegettem őket, viszont amelyik tetszik annak a linkje már nem él. #6520 :(( -
#6977 pár napja raktam ki egy csomagot ide -
Rossi1 #6976 Csaó!!!
LÉGYSZÍVES!!! Adjatok egy működő Torrent linket a játékhoz, mert elszált a gépem azösszes rajta lévő adattal együtt..:((( R-go a génm is letörlődött..:(((( És nem találok működő torrent linket! Előre is köszi!! -
#6975 Juhuhuhuuu! Ezer hála Breki! Ezzel a DKZ Studioval sikerűlt végre berakni a lasztit! -
emberke #6974 Viszont normális hirdetőtáblákat nem találok sehol. Ha valaki tud esteleg, akkor ne kíméljetek, jöhetnek a linkek. :)) -
#6973 Köszi :) csak azzal meg az a baj, hogy a csapatból 2-3 játékos kivételével mindenkinek 1 csúny szürke cipője van -
emberke #6972 Graphic Studio a progi teljes neve egyébként. De egyszerűbb megoldás, hogy a #6961 hozzászólásban linkelt csukákat rakod be az AFS explorer segítségével. -
#6971 ez 1 rövidítés vagy ennyi a program neve ? -
#6970 GS! -
#6969 GS? -
#6968 Hát GS-el, de erre Hedge igért tutorialt