18976
-
Rossi1 #7087 Hi!:)
Köszi a tegnapi segítséget, végül is találtam egy torrent-es Myth rip-et. letöltöttem hozzá a 3.01-es wolf-ot egy svéd site-ról és most minden mükszik éssss vannak mezeim is!!!!!!:))))) Most megyek berakom az új labdát aztán bólé party hajnalig!!:) Csaó Köszi még1szer -
Gabe18 #7086 Ball oldalt van azok neve akik éppen játszani akarnak,rányomsz a névre hogy kék legyen,aztán a Join Game-re nyomsz.Ekkor ő vagy elfogadja a hivásod vagy nem,ha igen akkor értelemszerően a Pes4 launch... potal inditod a játékot.
Másik lehetőség hogy te hostolsz,akkor szintén ball oldalt a Host Game pontot választod,akkor te várod hogy csatlakozzon hozzád valaki.
A jobb oldalon duplaklikk egy névre,akkor személyes üzenetet is irhatsz az adott játékosnak.
Én ennyit tudok... -
#7085 Hogy kell elindítani a pesonlineban egy meccset? Légyszi segítsetek!
Chelseafan néven vagyok ott! -
#7084 de nem látlak a pesonlineon! -
#7083 MEGYEK -
#7082 gyere pesonline....
AKi berakta már a lasztikat:
Melyik a legjobb? :) -
#7081 nekem nem megy az istennek se :((((((( -
#7080 nem -
#7079 és akkor csak bemásolom a dat mappába a cuccokat,és nem kell tökölni -
#7078 De azért beraktad őket, ugye? :) -
#7077 mindegy,a következő patch-ben ugyis benne lesznek ezek a labdák szerintem..... -
#7076 marha jó,hogy vkinek ezzel megy,vkinek amazzal,vkinek sehogysem PP
nemtom,miért nem tudnak pl. afp (afs patch) -ben nyomatni az uj cuccokat,akkor nem lenne gond a "reserved space"-el ,esküszöm amit leírtak a readme-be,ezekhez az uj lasztikhoz, HÁT BONYORULTABBÁ MÁR NEM IS TEHETTÉK VOLNA A "BEIMPORTOT"!!!! -
#7075 milyen gamepadod van ?? -
#7074 AFS Extract-tal sikerült. A dolog kulcsa a megadott hely lefoglalásában lehet. Mivel ennél a proginál nem automatikus. Talán ugyanaz az érték kell az összes modellnek. Mind1. Az a lényeg, hogy megy. -
#7073 Hi!
Az új labdák berakásával szivok. AfsExplorerrel a a főmenü sem tölt be, DKZ-vel a meccs kezdetekor vág ki. Modellek berakva, texturák berakva, ahogy a readme irta. Mit cseszek el? Mit takar a ball01mdl.bin, és a sima ball_mdl.bin ami az afsben van? Ezzel az AFS extractorral még nem próbáltam, utsó lehetőség. -
#7072 Breki! ezzel a dkz val halgatgattam hangokat hányas számuak tartoznak a Juvéhoz? -
#7071 és ezzel könnyebben átlehet írni pl a játékosneveket?:) -
#7070 de megmondtad:)
és örülök hogy a magyarosításban egyet értünk mert már több topikban nyivákoltak az okoskák hogy az magyarítás -
#7069 nemmmegmondtam
nemmmegmondtam
?? -
#7068 mscomctl - mscomctl.ocx - DLL Information
DLL File: mscomctl or mscomctl.ocx
DLL Name: Windows Common Controls ActiveX Control DLL
Description:
mscomctl.ocx is an ActiveX Control module that contains common controls used by Windows, such as ImageCombo, ImageList, ListView, ProgressBar, Slider, StatusBar, TabStrip, ToolBar, and TreeView controls.
klikk -
#7067 na DKZ val megy:) nagyon zsír:D -
#7066 jó reggelt mindenkinek!
nem megy az afs extract
---------------------------
AFSExtract7
Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
OK
miééééért? -
#7065 Na, tegnap megjött a gamepad. Hát mitne mondjak, sokkal jobb így a játék :P -
#7064 holnap visszavághatsz P -
#7063 bár belegondolva lehet neked felesleges... -
#7062 nem szoktam feleslegesen magyarázkodni
aki pedig játszani akar velem a Pes-online-n megtalál -
#7061 mostmar tudsz jatszani Breki? ha most ráérsz,akkor mehetne egy frendli. (felesleges magyarazkodasok nelkul :D ) -
-
-
#7058 bent vagyok keress+ -
#7057 ok :) -
#7056 najó akkor visszamegyek -
#7055 huhh rendben,de én télleg gyenge vagyok.... -
#7054 Én jó leszek?
Amúgy játszottam most egy újjoncal -
#7053 igen -
#7052 Breki nem tudsz valami hozzám való embert az onlineon,aki még nem tud olyan jól pesezni? -
#7051 ő a pesonlineon van? -
#7050 Nemértem én ezt a MIKe-t mindig csak egy öngólt rúg mégis mindig ideges P
És anélkül is megnyerném... -
#7049 Az mdl-t nem raktad be
ez az új mdl-hez van -
#7048 Valakiii