Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg mutathatnál saját berakott képeket (pl mutd mez hogy néz ki játékoson)...a mezekre (bmp) sztem elég egy link is
a kezdõképernyõk nagyon jók....asszem a barcás (nem bárcás) nagyon megtetszett nekem😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Breki, szerinted mikor jön ki az elsõ ''teljes'' wolf?
CSAK a Fradi
FORZA MILAN!!!
én még mindig nem hiszek a netes multiban😊)) az igazi, a hús vér együttlét...de azért ugye közlitek majd a fordulók eredményeit meg a tabellát, ha beindul én mindig a gyengébbnek szurkolok
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
-én nem is szerveztem semmit 😊
-senki nem mondta, hogy ötletet lopsz, vagy ilyesmi
-én nem is szeretem a mircet (Breki a tanúm)
-megint rólam (is) beszélsz, amikor nekem csak annyi közöm van a dologhoz, hogy én is játszottam volna..
paece...
CSAK a Fradi
Én elmondtam a véleményem
szeretnék végre mással foglalkozni nem ezzel
My Name is Breki
sztem beraknám ide a kisbreki-t páran kiakadnának P
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Egyébként ebben Brekivel értek egyet (mindentõl függetlenül), mert elkezdte szervezni a dolgot, Te is benne voltál, aztán egyik naporól a másikra közlöd, hogy újra kell jelentkezni. Szóval érted...😊
Egyébként meg az lenne a legtisztább, ha kiválasztanátok a legjobb 16 (vagy 32) csapatot, és sorsolnátok. Esetleg lehetne cserélgetni, de azt senki sem mondaná, hogy valaki kedezményezett volt...
CSAK a Fradi
"Értsd meg, hogy ezt mi kezdtük szervezni, te csak belecsöppentél, mostmeg már nem szólhatunk bele."
Nem értem, és nem is fogom! Ki mondta, hogy ez összefügg a tiétekkel! Rendezd tovább magadnak....nem tiltom meg...nem is tudom! Mondhatnék dolgokat, de látom fölösleges, ha nektek így jó, akkor hát így jó, nem de?!😄
Egyszerûen csak nem tetszik a lebonyolítása a dolognak, (illetve a hozzáállás)úgyhogy kéretik engem nem sértõdöttnek titulálni.
És szvsz hagyjuk abba, ez eléggé off (ebben a formában)
CSAK a Fradi
Nem sértõdtem meg elmondtam a véleményem.
Én nem fogok ezen vitázni, ha lesz Juve jelentkezek ha +nem akkor lesz másik.
Részemrõl lezártam.
A Realos témát meg zárjátok le, mert most már teljesen mind1 😊
CSAK a Fradi
2. Nem ebben a stílusban kell beszélni, nem kell követelõzni, de bármit meglehet beszélni!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Vagy akkor mond azt oké indítasz egy bajnokságot ahol én realmargittal vagyok el van döntve
De ne azt amit mi már összegyûjtöttünk.
Bocsi de sztem ez nem korrekt.
de amiért nem vagyok köcsög nem a juvét nyomom be 😄
csakmég nemtom melyik legyen
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Nem foglaltam le a reált, csak elsõként nevezek! Ennyi!