Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagyis kéne...
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Amúgy nem a mircen szeretném, hanem úgy hogy a nyertesek a külföldi nyertesekkel játszhassanak.
Mondom, azért kell újra nevezni, mert lesznek nyeremények, meg kell adni a címedetz, az elérhetõségeidet, de ha van ötleted, hogy ezt hogy oldjuk meg újra jelentkezés helyett akkor várom ötletedet! Ja és pl nem tudni, hogy az elõre jelentkezettek mennyire gondolták komolyan!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
A többi dolgot meg nem kommentálom!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
de Quaresma már párszor elmondta.
mivel ujranevezés lesz nem foglaltak...
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
nembaj most vszeg barca lesz, vagy roma, vagy milan, vagy mu
lásd milyen rendes vagyok nem foglalom le a juvét...
amúgy nem értem továbbra sem miért kell újra
- Update the player's names
- Update the Stadium's names
- Update the transfer at 30/11/04
For the installation, open the file and place to the folder /save/folder1 of PES4 and overwrite the old option file
klikk
mindenképpen újra kell...
FORZA MILAN!!!
Bénák?
Én tegnap játszottam egy Brazillal, de alig tudtam tartani a labdát.
Igaz a Brazilokkal volt P
FORZA MILAN!!!
de mind1 ha nektek jó, h berágatok hát ámen
CSAK a Fradi
én sem sírtam amikor Breki a Juvét lefoglalta. sõt õ volt az elsõ aki választott magának, de nem pampogott senki szerintem
nektek sem kéne
CSAK a Fradi
ha lemaradok csinálok egy sajátot
nehogymár ilyen rugalmatlanok legyenek
az egészet mi találtuk ki