18976
-
usa911 #7327 Hali!
csak egy kérdés , ha nem vagyok indiszkrét.
Ti hány perces félidőket játszotok?
-
#7326 1. Miért irod be ugyanazt megint méghozzá hibásan?
2. Be volt linkelve az új volf, de vkinél az nem jó állítólag -
csabóca27 #7325 vki nem tudna kirakni egy linket,ahol az az AFS fájl lenne,amit cask felkell cserélnem a régivel és bent lesznek a bin-es mezek????
-
#7324 gyepet már javítottam ezen
vagy más is van? -
#7323 FCH én meg kijavítottam -
csabóca27 #7322 vki nem tudna kirakni egy linket,ahol az az AFS fájl lenne,amit cask felkell cserélnem a régivel és bent lesznek a bin-es mezek????
-
#7321 jobb lett...tetszik -
TuaPapa #7320 Ilyen volt:
klikk
Ilyen lett:
klikk
-
TuaPapa #7319 Mindjárt adok shotot, a színeken javítottam. -
TuaPapa #7318 Saját -
#7317 valami shot? de saját legyen.... -
#7316 nekem a j07-en van, az volt a Yokohama..a kép címe meg: over Vodacom...a vodacom a w10 -
TuaPapa #7315 Stad Louis II Update by Tua
download -
#7314 de most akkor ezt ki csinálta? -
#7313 Az helyett van
vagy nem értem a kérdést -
#7312 a Yokohamán miért nem volt jó?:)
nekem ott marad már az tuti:) -
TuaPapa #7311 Köszi! -
#7310 w06 Stad Louis II Monaco -
#7309 -
TuaPapa #7308 figy, nem tudod véletlenül, hogy hanyas fájlok tartoznak a Stad Louis II-höz? -
#7307 a real stadion kispadja hogy néz ki? shot? -
#7306 na mi lett a szögletzászlőval?:)
-
#7305 Breki
A Puskás Ferenchez ezek vannak nekem eddig...a Tokióit neveztem át (j16)
-
#7304 valami 120-130-at olvastam Sg-on :) -
#7303 Egy srác aki most készit egy arc pack-ot
asszem 150 arc lesz benne -
#7302 Hát annyi maradt a sok kékségből P -
#7301 eyetoy rulez:) nekem van:)
kié ez a kép? mármint ki csinálta? -
#7300 "Esti"
ahogy látom a kis szögletzászlóm benne van amit adtam:) legalábbis jól látom...
ez a kékség hátul minek?? -
#7299 tegnap ezeket a ball revolutionokat próbáltam berakni
persze ott kezdődött, h a 0_text.afs-t át kellett rendezni mert a "reserved space" kevés volt...
visszaimportáltam a DVD isoba...jó is lett a progi, de a meccs végső betöltésekor meghalt...direkt hagytam benne régi Angelus féle laszitkat is, azokkal ment.
Azt nem tudtam eldönteni hogy a "ball mdl" vagy a "ball tex" okozta-e a gondokat, mindenesetre aki ilyenre adja a fejét mondja el tapasztalatait...sztem az a 70k az mdl-nek sok...és attól halt be. Lehet azt már nem tudta a PS2 4MB videoramjába beletuszkodni:)
A JAKO-t sajnálom tetszett volna...de ezért nem fogok PC-n PES-ezni:) pláne nem FIFÁzni:))) -
#7298 ez ocsmány. az eredeti sokal jobb -
csabóca27 #7297 hát sztem quaresmát kérdezd meg,Q az aki még tudhatja -
#7296 letöltöttem egy facepackot, amiben az arcok bmp formátumban voltak(de ezt nem vettem észre)..és én beiportáltam egy bmpt Terry ''arcába', ráadásul nem is az övét...na a lényeg, hogy mivel bmp-t tettem be a játék meccskezdésnél nem tudja betölteni Terry pofiját, és meghal :( És persze nekem a Chelseaval lenne meccsem....
Szerencsére van mentettem afs-em, de tudnom kéne, hogy melyik Terry arca, hogy csak azt kelljen kicserélni... -
csabóca27 #7295 mi a problémád??? -
#7294 nem tudok oda regisztrálni :( (nem rég próbáltam)...elolvastam vagy 4-5 arcos topikot (kb 500 hsz..), de semmit nem találtam :( Pedig így nem tudok továbbmenni az ML-ben. -
#7293 a sg-on kérdezd meg -
#7292 ...pls -
OPM #7291 de hülye voltam, mer a régebbi Wolfot meg töröltem, miután lejött az új :(( -
OPM #7290 akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba -
tux44 #7289 Nekem is ugyanezt csinálja -