Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#boxer>#boxer>lesz
nem ám<#law>#law>
nem ám<#law>#law>
<#mf1>#mf1>
na és akkor látnád miket kérdeznek az FH-ra küldött emilekben 😄
láttad a gamepadot amirõl elõbb írtam?
láttad a gamepadot amirõl elõbb írtam?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ténleg bocsi csak ma fáratt voltam felfogtam és mûködik és remélem nem haragszol!ilyen napom van ma!bocsi
el kéne olvasni a readme-t
3. INSTALL/UNINSTALL
--------------------
STEP 1. Copy the entire "kitserver" folder into your PES4 PC folder.
So that you directory structure looks like this:
dat/
kitserver/
PES4.exe
readme.htm
settings.dat
settings.exe
Nemigaz, hogy erre nem képesek egyesek már
mit nem lehet ezen érteni most komolyan?
3. INSTALL/UNINSTALL
--------------------
STEP 1. Copy the entire "kitserver" folder into your PES4 PC folder.
So that you directory structure looks like this:
dat/
kitserver/
PES4.exe
readme.htm
settings.dat
settings.exe
Nemigaz, hogy erre nem képesek egyesek már
mit nem lehet ezen érteni most komolyan?
Akkor hova másoljam hogy mûködjenek?
bazz!ma az ELECTRONICS-ban megakadt a szemem egy gamepadon. a neve BULLFROG GAMEPAD... 12 gombos, 2 analóg kar, vibráció... mit gondoltok mennyi? 3400FT! rögtön vettem is egyet, mondom úgy is szar meg nem olyan strapabíró mint a DUAL ACTION de legalább ez most rezeg...
hát kérem valmi oknál fogva ez az irányító nagyon facás 😄 jó a fogása, nem csúsznak az analóg karok az ujjaim alatt, a gombok nem ragadnak, könnyen konfigurálható... mondjuk a D-pad ami egy kicsit gyengécske de nagyon ott van a cucc! szóval kisbefektetõknek nagyon ajánlom. íme:

hát kérem valmi oknál fogva ez az irányító nagyon facás 😄 jó a fogása, nem csúsznak az analóg karok az ujjaim alatt, a gombok nem ragadnak, könnyen konfigurálható... mondjuk a D-pad ami egy kicsit gyengécske de nagyon ott van a cucc! szóval kisbefektetõknek nagyon ajánlom. íme:

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
lol...ha nyomod közben az L1-et is, akkor magas lesz (csak ez nem keresztlabda, hanem kiugratós passz)
CSAK a Fradi
biztos hogy siman haroszoggel nem lehet keresztlabdat adni,csak lapoat
hüje vagy hamán szép nem!4
Nekem vagy nem mutatja a mezeket,vagy kilép belõle...végülis mostmár mindegy nem nyaggatom magam vele,megvárok egy dat filet...
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
bocsi nem vagy kitserver hanem van egy kitserver!!
Nem értem a mezeket!A pes4 könyvtárában van egy dat könyvtár ebben vagy egy kitserver könyvtár ebben vagy egy KDB könyvtár és ebben vannak az unikodok de így se mutatja a mezeket!miért nem?mi a baj?
Srácok honnan lehet leszedni a legfrissebb akitservert?? Mert socceraccess-ról leszedtem és a mezek berakása után nem indul el a játék, de ha rámásolom az online patch exe-jét elindul csak a mezek nem lesznek bene...
Az csöppet sem a legjobb, a MU összeállítása pl nagyon xar
atyaisten ilyen kérdések
optionfile tartalmazza a legjobbat tegnap kilinkeltem és az fh fórumon is kint van
Wolf az teljes patch amiben van optionfile is
optionfile tartalmazza a legjobbat tegnap kilinkeltem és az fh fórumon is kint van
Wolf az teljes patch amiben van optionfile is
Hát ezt mondom vagy én nem tudom, vagy valami el van írva
De érdekes mert utánna meg a keresztpasznál a o-t tárgyalja.
Sztem az elsõt elfordították.
De érdekes mert utánna meg a keresztpasznál a o-t tárgyalja.
Sztem az elsõt elfordították.
Sziasztok valaki nam tudja honnan lehet letölteni az a progit amivel a csapatok meg a nevek jól vannak beirva,azt hiszem valami wolf a neve.SEGÍTSETEK!!!!!KÖSZI
FORZA MILAN!!!
Grrrrrrr értetlen banda
FÕCIM UGYEBÁR
"Keresztlabdák"
pontok:
Keresztlabda
ott a szöveg..........
KÖzvetlen kersztlabda
Nyesett Labda
FÕCIM UGYEBÁR
"Keresztlabdák"
pontok:
Keresztlabda
ott a szöveg..........
KÖzvetlen kersztlabda
Nyesett Labda
Sziasztok valaki nam tudja honnan lehet letölteni az a progit amivel a csapatok meg a nevek jól vannak beirva,azt hiszem valami wolf a neve.SEGÍTSETEK!!!!!KÖSZI
FORZA MILAN!!!
THX ! ennyi volt felraktam ezt és uni bemásoltam és jó is volt egybõl. Túl régi volt biztos a kitserver, lehet hogy az még PES3 -hoz volt, de hát itt volt a forumba linkelve.
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
de
Igen, az alap mezek egyenlõre szebbek, mint például a bundes liga patchben szereplõk, de nem szabad általánosítani... Például a Shalke 04 meze nagyon jó lett, és még sok ilyen van. Egyébként ha vki talál még hibás mezeket, vagy rossz minõségûeket, az szóljon.
Ja és az új rostert is! Amit Breki belinkelt legutoljára az hiszem We...de a Wolf patch van fent szóval lehet hogy ezek kavartak be??
Hát akkor leírom, mit csináltam. Ktserver setup.exe ott bejött hogy hogy pes4.exe és alatta install. megcsináltam és ki írta hogy successfull. vagy nem igy kell ?
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Nekem meg nem indul el a progi...😞(( Feltettem Kitserverrel a Tua féle cuccost! Meg egy menüt a socceaccess-ról és most nem indul el a cucc..😊) Vááááááá, tudna nekem valaki küldeni egy orig menü-t az afs-bõl???
Ja bocs Breki, ez nem neked ment 😊