Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként hagyjátok le ezt a "Papa" jelzõt, mert csak azért van ott, mert rövidebb nicket nem tudtam regelni 😊
biztos, hogy installáltad a kitservert?
HA nincs uni mappa, akkor hozz létre egyet...
HA nincs uni mappa, akkor hozz létre egyet...
CSAK a Fradi
Egyébként a napokban majd felrakok egy bõvített mezcsomagot, amiben már nem lesznek rosszabb minõségû mezek...
Igen énis ezt olvastam, de nekem nincs meg az a mappa, hogy uni.
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Lehet, hogy van, amit benne hagytak zölden, majd átnézem még 1x
figy, a kitserver mappát bemásoltad a Pes fõkönyvtárába...a mappában van egy kdb mappa, abbam pedig egy uni. Ide kell bemásoli a mezeket, persze a mappákal együtt 😊
CSAK a Fradi
Nemtudom, én nagyon hülye vagyok, de nemtudok berakni mezeket. Kitserver azt írja installed és utánna a mezeket másoljam az uni mappába. De ilyen mappa nekem nincs. Tudom ,hogy sokan le fognak baszni, hogy ez már volt stb, de nemtom mit kell csinálni.
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
tudunk, ha visszolvasol teis fogsz tudni
de a legjobb cuccokat ugyis itt találod P
Lásd stadionok.
de a legjobb cuccokat ugyis itt találod P
Lásd stadionok.
bki szivatom itt magam
mondom ilyen béne vagyok hogy nem tudom a gépet megverni három csillagon?
Erre fulon volt P
Tényleg akartam kérdezni, hogy beszéljünk már magáról a játékról is.
Az van írva hogy a háromszöggel lehet keresztlabdát.
Ezt nem egészen értem sztem az a lapos kiugratós passz.
mondom ilyen béne vagyok hogy nem tudom a gépet megverni három csillagon?
Erre fulon volt P
Tényleg akartam kérdezni, hogy beszéljünk már magáról a játékról is.
Az van írva hogy a háromszöggel lehet keresztlabdát.
Ezt nem egészen értem sztem az a lapos kiugratós passz.
Köszi!
Tényleg nem indítunk online bajnokságot?????????<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#zavart2>#zavart2><#csodalk>#csodalk>
Csak vicc volt!😊
Tényleg nem indítunk online bajnokságot?????????<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#zavart2>#zavart2><#csodalk>#csodalk>
Csak vicc volt!😊
Tudtok Olyan oldalakat ahonnan pes4-hez cuccokat lehett letõlteni?
Perse az Fh-n kívûl<#vigyor2>#vigyor2>
Perse az Fh-n kívûl<#vigyor2>#vigyor2>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én is felraktam kitserver segitségével amit Tua tõltõtt fel mint mükszik thx
Zsír lett a game-tõle
Amugy nekem is zõld a galérja ezt még majd biztos kijavitják<#bee1>#bee1>
Me ha nem akko<#boxer>#boxer>(perse ez csak vicc volt
Zsír lett a game-tõle
Amugy nekem is zõld a galérja ezt még majd biztos kijavitják<#bee1>#bee1>
Me ha nem akko<#boxer>#boxer>(perse ez csak vicc volt
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
fölraktam az uj mezcsomagot (thx to Tua),az az 1gondom vele,bár mondjuk Wide-on nem látsik, DE a mindegyik mez gallérja vohgy olyan RIKITÓ ZÖLD!!!!,tehát vmi nem kóser,vagy nálatok is !????
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
jajajjjjjjjjjjjjjjjj
legujabb kitservert leszeded readme-t elolvasod
mezeket simán bemásolod könyvtárastul
a többit amit itt írtál meg elfelejted P
legujabb kitservert leszeded readme-t elolvasod
mezeket simán bemásolod könyvtárastul
a többit amit itt írtál meg elfelejted P
ha lesz energiám ígérem kiszedem a patchbõl a kért mezeket...és felrakom a freewebre vagy kilinkelem ide
de most megyek fürdetni😊
de most megyek fürdetni😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Csaó!
Az igazság az, hogy kicsit elmaradtam, mert 3 napja alig vagyok itthon meló miatt... Szóval kijött a Kitserver aztán jött egy jobb Kitserver?? Aztán vannak mezek... És most itt a Tua féle csomag(hála neki érte), amit csak simán be kell rakni. De mivel?? Kitserverrrel vagy afs-el???Na mindegy erre majd rájövök.😊 viszont olvastam, hogy van cvalami gebazs a kitserver használatánál...ez most mi és mit kell csinálni egyáltalán van-e még???? Elõre is köszi
Az igazság az, hogy kicsit elmaradtam, mert 3 napja alig vagyok itthon meló miatt... Szóval kijött a Kitserver aztán jött egy jobb Kitserver?? Aztán vannak mezek... És most itt a Tua féle csomag(hála neki érte), amit csak simán be kell rakni. De mivel?? Kitserverrrel vagy afs-el???Na mindegy erre majd rájövök.😊 viszont olvastam, hogy van cvalami gebazs a kitserver használatánál...ez most mi és mit kell csinálni egyáltalán van-e még???? Elõre is köszi
ja
Köszi szépen!!de várjuk a következõ csomagot!
Nah, szépek ezek a "TuaPapa féle"mezek ?
Én ugy vettem észre az alapban licenszelt mezek SOKKAL szebbek(jobb minõség),mint pl, a nemrég kijött bundesliga mezcsomag.
Remélem ez majd még alakul,s gondolom hamarosan kidob vki 1bazi patch-et amiben már az összes eredeti mez benne lesz CSAK AZ A KÉRDÉS,HOGY MILYEN MINÕSÉGBEN !!?
pl,mohus által betett képeken (PS2) Jonboyo patch-el rajt rohadtul szépek voltak az uj mezek,olyanok,mint az eredeti licenszeltek (minõségre is) PPP
(((((bocsi a sokk "minöségért",de gondolom 1etértünk,hogy 1meznél a színén kivül az a legfontosabb))))
SZTEM PP
Én ugy vettem észre az alapban licenszelt mezek SOKKAL szebbek(jobb minõség),mint pl, a nemrég kijött bundesliga mezcsomag.
Remélem ez majd még alakul,s gondolom hamarosan kidob vki 1bazi patch-et amiben már az összes eredeti mez benne lesz CSAK AZ A KÉRDÉS,HOGY MILYEN MINÕSÉGBEN !!?
pl,mohus által betett képeken (PS2) Jonboyo patch-el rajt rohadtul szépek voltak az uj mezek,olyanok,mint az eredeti licenszeltek (minõségre is) PPP
(((((bocsi a sokk "minöségért",de gondolom 1etértünk,hogy 1meznél a színén kivül az a legfontosabb))))
SZTEM PP
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
NAGY JÓ EZ A MEZGYÛJTEMÉNY TUA!!!KÖSZ MINDENKI NEVÉBEN!<#mf1>#mf1><#hawaii>#hawaii><#beka2>#beka2><#wink>#wink><#rolleyes>#rolleyes><#vigyor4>#vigyor4><#unalmas>#unalmas>
Igen
Kösz :-) Pár napja tettél be Schalke 04 mezt lécci még 1x linkeld be nem találom :-) + AuFSchalke stadion nincs még ?
Nekem kicsomagolás után egy csomó mappába nincs is mez...
Neked is csak 6 mega?
Most már jön nekem is 😊
Van benne olyan, ami az enyémbe nincs? Kb? 😊
most miért nem jó, hogy beimportálod?
amúgy ez nem hülyeség hanem lustaság
fõleg mobimouse korában
amúgy ez nem hülyeség hanem lustaság
fõleg mobimouse korában
10 perce rajta vok, de még mindig 0k-val jön 😄
de aki érti egy rövid magyar leírást csinálhatna a hülyéknek, hogy õk is megpróbálják megérteni 😊
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]