Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Küldhetitek mailben is vagy id is lehet beilleszteni...
Írjatok...
pesonline ezt szûri úgymond
ha mp3-ban van át kell alakítani vaw-ba, abból adx-be azt átnevezni a csapatkódos névre és simán beimportálni
Én a Juvének beraktam két újjat, de mivel itt csak 5 hang van nem 40 kicsit unom lehet kéthavonta váltogatni fogom.
Az ip-t amugy a whatismyip.com-ról nézem mindig,Fifában ez mindig stimmelt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A NATnál meg a portforwarding sem mindig segit, bár lehetséges, hogy az 1.10 óta már mindenkinek megy, ennek utána kéne nézni. Általában elmondható, hogy konfigurációs hiba van a dolog mögött. Ha tippelnem kéne, azt mondom, hogy Gabe-18 rossz ipt mondott eddig mindenkinek (lokálisat), a pesonline viszont saját maga detektál és ezért mûködött.
Simán a játékból még nem sikerült csatlakoznom,sem hozzám másnak.
FORZA MILAN!!!
Akkor ezek szerint be tudod szkennelni a kézikönyvet ?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Talán spanyol lehetett,legalábbis azokkal volt.
Nyertem 2-0-ra,de akkora lag volt hogy iszonyat.Nem lehetet egy szögletet ellõni rendessen mert nem tudtam beállitani milyen szögben lõjem be,ha lenyomtamn a passz gombot,még néha 3-4-et tolt az ember rajta mire lepasszolta.
De azért élmény volt!
PES4 Online Latest version: v 1.6.5
klikk
szobát kell választani majd kapcsolódni az fh-n részletesen le van írva.
TÖk jó nem kell ip-ket irkálgatni
De miért nem jössz fel a mircre a fifahungary szobába.
Ott vannak a PES4-esek
Csak az elõbb nyertem 5 csillagon 1-0-ra
mondom visszavágó megnézzük tovább tudok-e jutni meg ki akartam próbálni egy új védekezési rendszert.
Na Delpiri vezetést szerzett, na mondom már nem lehet baj.
De elkezdtek nyomni mint az örült és szögletbõl fejessel Robben egyenlített.
Ezzel kapcsolatos a kérdésem ha vezetek, és elkezdenek nyomni mire érdemes állítani a taktikát és hogy a legegyszerûbb?.
Mivel most ezt nem tudtam az alaptaktikával nyomtam tovább, viszont átvettem az irányítást (nem gondoltam volna)
Nedved az elfekvõ kapus fölött kapufát lõtt, de továbbra is támadásban maradtunk, viszont az ellenfél kontráit az új védekezési szisztéma remekül hatástalanította.
NA lényeg a lényeg egy kipattanó lövés utánni fejessel amibe a kapus csak beleütni tudott és egy védök mögé betett labdával amit DElpri bepöcizett 3-1-re nyertem és a tegnapi formám után ezt nem gondoltam volna P
DE tökjó meccs volt.
A taktikás dologra viszont választ várnék.
Van nekem olyan hogy Pes Online v1.2,de azzal mit kell csinálni,megnyitom,aztán sehol nincs senki...
Vagy te mire gondolsz?
errõl volt ma szó
kiszedi a param-ot és módosítja majd vissza
én állítottam a Gatyán és mazeken a szinezést vele
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
arról írt tömören és röviden, hogy végülis nem kell magát a fû textúrát mintázni,hanem csak annak az alfáját... vagyis ha fehér akkor tök sötét ha fekete akkor meg az eredeti színe... és a szürke árnyalatokkal sötétíteni a mintázat egyes részeit... ahogy te is csinálod! 😄 így ok?
Ismerõsömmel akarnék multit játszani,mindkettõnknek az alap játék van felrakva.
Én hostolok,megvárom amig jön,bejön az üzenet hogy ki akar játszani velem,elfogadom,kiirja hogy "now loading" ,tölt,tölt,aztán egyszer csak "disconected opponent" felirattal megszakad.
Nálam nincs ruter meg ilyenek,tûzfalat lekapcsolom,az xp-s tüzfal eleve nincs bekapcsolva.
de akkor így rosszak lesznek amezek 😄
szarul néz ki a feketén a fekete 😄
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
it's probably alpha channel or transparency thing, eg. when left side of pattern square is black and right side is white, black can have 50% opacity and white 100%, what will make in game stripes, light/dark, in grass texture color
I can be wrong of course but I just think it can work in that way"
errõl jó lenne egy pontos fordítás, had értsem meg ahogy magyarázzák amit csinálok P
All German Bundesliga Kits
All England Premiere League Kits
All French Ligue 1 Kits
New Numbers, Correct Numbercolor ( hope so )
28 MB Full of Kits
+Milan,ASRom,Juve,Palermo,Lazio,Inter,Siena,Floren
tinam,Udinese
+Real Madrid,Barca,Valencia,Mallorca
+Celtic,Rangers,Panatinikos,Lok Moskau,Ajax,Feyenoord
+Nationalteams:
Germany,France,Spain,Latvia,Argentina,Brasil,Engla
ndCameroon,Nederlands,Italy
Credits: Juce for amazing Kitserver Tool
and the Kitmakers: kEL,Spark,OPM,Dr.X Ray,cfdh_edmundo,
Javeplus,JuyLE,Yogui,Burgy,Tiptoe,Fabiano,
Daikirai,youyou,Bensab,Biker_Jim_UK
Waiting for File Front Link upload now
Monday morning available
If you find any Mistakes, please feel free to post them here
bár szerintem 3400FT-ot akkor is megér 😄 ja és az enyémen kékek az analóg karok illetve "ütni" is tud a motor... nem csak rezegni :\ bár errõl a típusról nem találtam képet csak a korábbiról!
Most néztem a T3-mat. A TX az elején beazonositja az egyik célpontját. Megnézi a retinát, kiirja a kép: MATCH. Erre bemondja a hang: "Méret egyezik". Csak azért mert akkor is ez volt kiirva, mikor Svarci ruhát talált magának a táncos csávón. No comment.
akkor ezzel is ütõsen lehet baszni a játékot? 😄
lehet nem is kell nekem 17ért vennem!? 😄 több lém marad a 20ból 😛