Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fradiboy
jó, neveztem, megnyugdotam<#wink>, de már csak 1 dolgot nem értek, a hajnali nevezést...<#falbav><#help><#wow1>

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

De majd indítunk nyugi...

Csak az FH-n lesz

Az is le van írva hogy akárhányan lehet jelentkezni! Ha olvastad volna a fórumot tudnák róla! Az FH is tele van Vele másfél hete

Nevezzél nyugodtan...

Fradiboy
akkor most egyetlen egy bajnokság lesz? vagymi? mert én az sg-s-re jelentkeztem, ott ott vagyok.

legy egy sg-s meg egy fh-s bajnokság? valaki írja már le érthetõen

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

AZ EGYIK A PES4 A MÁSIK A FIFA

Fradiboy
és mégegyszer megkérdezem, miért kell egy bajnoki nevezést éjjel 1 órakor, és reggel 8 kor elindítani? hacsak nem azért,h egyes emberek odaérjenek a jó csapatokra. Én kiállok szar csapattal is, nem arrol van szó, de ez szerintem elég gáz. A legaktuálisabb bajnoki nevezési idõpont, szerintem d.u. 2-3 körül lenne...

Mer errõl beszélünk egy ideje,hogy újra kell jelentkezni mert hivatalos game lesz nyereményekkel... Azért...

Fradiboy
és miért nem vagyok egyiken sem rarta? D:<#wow1>

Johnny23
Nah,ezt mondom.....és még vmi bebizonyosodtt!--->JÓ A SZEMEM!!!

<#eljen><#eljen><#integet2>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Fradiboy
de akkor miért van 2 lista, egyiken 20 nevezõvel, a másikon 32 vel?

Egyvan mindegyikbeeee, teee😄

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Fradiboy
de ott 2 nevezés van, nézd meg

2 fifa 2 pes

Ez volt az FH-snak egy felmérése,hogy van e rá igény.... Az FH-n csak 1 van.... A másik a Fifa 2005

Fradiboy
Akkor ha jól értem most 3 PES, BL bajnokság fog futni? egy itt az Sg-n és kettõ az FH-n? tényleg ennek az sg-nek nem lesz valami oldala? 😄

mohus
köszi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ez hülye PES kezd fifa-sodni. Már nincs benne a végén, hogy megvárja a támadást a lefújás elõtt, meg a gép is egy csomot csal. Mindig a 90. perc körül lõ gólt!! Persze az egész meccsen ez az egy kapuralövése volt!! AHHH <#violent>

\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"

Breki33
De a másik jó
mohus
ez katasztrofális

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nekem megvan Fecoh jelentkezzen csak elsõnek liverpoolal hátha be lesz rakva mert elörre le lett foglalva neki...

Unicorn1979
CzKaresz veled mizus megvan a csapatod ?

fecoh koma nagyon nem fog örülni hogy a Liverpool-t nem kapta meg

Harcra fel !

Elnézte kit is nevezett magának <#nyes>

Unicorn1979
"pehag | 2004-12-08 08:36:21 | Válasz erre

Mintha arról lett volna szó, hogy aki már nevezett az sg fórumon az megkapja azt a csapatot ami ott be lett írva. Ehhez képest pl. most látom hogy foglalt a Werder...
Arról nem is beszélve, hogyha ki van írva az oldalra, hogy REGGEL lehet nevezni és a csapatokat idõrendi sorrendben lehet lefoglalni, akkor nem túl igazságos, hogy egyszer csak kirakjátok a nevezést amikor gondoljátok...
Bár azt látom hogy a szervezõknek elég jó csapatok jutottak...
Tegnap egy csomószor megnéztem de. az oldalt meg 1X estefelé is. Egész nap itt kéne ülnöm, hogy lássam mikor kezdõdik a nevezés???
Félreértés ne essék jó hogy lesz ez a bajnokság, de ha lesz még ilyen akkor aki most elsõnek választott csapatot akkor az a következõben utoljára fog remélem."

Hogy is van ez ??? <#confused><#confused><#confused>

Harcra fel !

Breki33
http://www.fifaonline.it/forum/images/attachments/mkd%20aerow.rar
onnan nem jön le nálam...

PES4 és FIFA online bajnokságra jelentkezés a Fifahungary-n !!!!!!!!!!!!!!!

Breki33
Breki33
Breki33
9csöves9
3.ként megjelöltem a Juvét hátha felrobban Breki gépe vagy hasonloók😊
dehát nem jött össze

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Unicorn1979
3.4 est

Harcra fel !

Breki33
hm kezdelek megfertõzni

de úgy értettem miért jó, hogy a pc-s így levédi
Breki33
Itt megtalálod õket

klikk
The Hedgehog
na én is lépek jóéjt!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
nem! õk azért patchelnek PS2-t mert japánban nem divat a PC-n való gammelés! 😊 meg ugye azon már több éve létezik a sorozat!

Nevezés az FH-n

mohus
mivel a PES széria és annak patchelése alapvetõen PS2-re létezett elõbb (2001-2002) logikus hogy obocaman jonboyo angelus és még kb 20-30 komoly patchelõ ezt a platformot célozza meg a célszoftverekkel és option filokkal...õk is konzolon fockáznak😊....arról nem is beszélve hogy a WE8 már augusztus 6 óta elérhetõ és patchelhetõ

kár hogy én csak kb tavasz óta foglalkozom ilyesmivel
hobbynak kikapcsolódásnak is jó, komolyan mondom

The Hedgehog
ez az én szövegem lammer 😛 jóéjt!

The Hedgehog
én is konzolos vagyok mégis értem 😛 szóval ebbõl vond le a konzekveksönt 😛

mohus
de azért SZÍVESEN! pupákok😊
jóéjt
Breki kérnék még stadionokat olyan formában, ahogy a reált adtad...kösz

Breki33
Amúgy nem értem miért jó ez a konaminak
mohus
nem értem😊
hülye konzolostól mi vársz

The Hedgehog
jah sok remény nem volt rá 😞 mindegy! azért remélem hamarosan sikerül már ezt a PC-s BIN-t szétbontani :\

Breki33
Jah ettõl meg kiakad

mondjuk sejtettem

Ezért jó, ha az embernek két demója van P
The Hedgehog
a KONAMI készítette azt a BIN-t nem a PC... nem is érted mirõl beszélek! te mivel nézed meg a PS2-es bineket? PC-vel! látja? látja! a gond az, hogy a KONAMI valamiért új kodolású BIN-ekbe nyomta a PC-s verzió mezeit! amit a Graphic Studio nem lát NA!!!!!!!!

Breki33
bki ezt berakva látja

kiprószálom
mohus
ezt inkább meg sem hallottam😊

annyira bonya a PC h még egy bin-t sem lát😊

mohus
Ezt kéne látnotok

és itt a bin-je

Amúfy #5112

Mingyá javítjuk a linket...