Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eto szar játékos
Hát most Ronaldinho lesz, de jövõre Eto'o... és képesek voltak nem bele rakni a csapatba. Pedig 2 hónappal a játék kiadása elõtt leigazoltuk. Sõt, Edmilsont késõbb igazoltuk le és mégis bennevan.. ááá.
mohus
Miért ki volt és lesz az aranylabdás?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"No,nézzük csak ezt a képet IS(thx to mohus).....vazze mondja már meg vki nekem,hogy hogy a szarba van az ,hogy PS2-n nemcsak hogy a mezek,de minden más(pl.labda,gyep...stb)"picit" kidolgozottabb,szebb,vhogy mintha több texturábol lenne összerakva,mint van az a PC-n!!!!"

Pár sorral lejjeb írtuk, hogy a PES1 (2001) óta komoly patchelõs tábor alakult ki, akik 95%-ban PS2-n tolják. Ezek a faszik a PS2-vel foglalkoznak PC-vel nem nagyon. A PC lelkes tábor (pl wolf) sztem fél év múlva már olyan segédleteket fog majd kreálni magának, hogy a PS2 szintre (vagy a fölé) jut. A PS2 textúrázási tulajdonságai a béka segge alatt vannak (4MB vram nem sokra elég) viszont iszonyat mennyiségû poligont tud megmozgatni.

Én a fotókat egy 72cm-es FLAT TV-rõl készítem. A TV felbontása és fókuszálási tulajdonságai miatt, sokkal szebben tud kinézni egy 640*480-as kép vagy textúra. Én pl RGB kábelt használok tûéles a kép...de mégsem kelt PC-s papírmásé, mûanyag hatást. Szerintem a látvány, grafika, animáció absz nem egyelõ a felbontással, annál sokkal többrõl van szó.

Én mindkét platformot szeretem (játszásra)...de, mint azt sokszor írtam és a mottómban is látható nem használok konzolt pl FPS-re😊 és Pc-t sem fockára😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nekem ez a progi félelmetes dolgokat mûvel. Ez így nagyon gyenge.
Szvsz még mindig nincs normális foci pc-re.
Pöcsöm a Konamia, hogy minden csapat megvan csinálva csak Európa jelenlegi legjobbja nincs... ráadásul a jövõ év aranylabádását hagyják ki a játékból... Nevetséges. Teljesen elveszik a "Barça - feeling" a játékból így... SHIT!
Johnny23
Afs explorer,0_text.afs--->import,ennyi

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Fradiboy
hogyan kell betenni pl ez a kék nike lasztit?

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Fradiboy
mert a Pes4.hu-n alig vannak

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Johnny23
nekem idáig a "sárga " roteiro jön be a legjobban (thx to Breki)

Fradiboy
melyik csati?

fhsasa
cseppet bénácska de sztem nemrossz.
talán a sárga túl élénk lett.

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Johnny23
....na total ráközelítve már nekem is de vhogy nemmistom (szögletesek a minták rajt?)

Johnny23
No,nézzük csak ezt a képet IS(thx to mohus).....vazze mondja már meg vki nekem,hogy hogy a szarba van az ,hogy PS2-n nemcsak hogy a mezek,de minden más(pl.labda,gyep...stb)"picit" kidolgozottabb,szebb,vhogy mintha több texturábol lenne összerakva,mint van az a PC-n!!!!

vagy már én vagyok teljesen begolyózva,vagy MÉG MINDIG JÓ A SZEMEM??!<#lama><#idiota><#idiota><#zavart1><#idiota>

fhsasa
rajta van 😊
vagyis nekem látszik 😄

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Johnny23
csak a "nike" jel (a lényeg),ami hiányzik P

bestGP
fradyboLY eridj fel mIRCRE<#awink>

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
aki mer annál a kanál

Fradiboy
Valaki akar egy online pes bari meccset? msn me : [email protected]

9csöves9
ami jau az jau

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bestGP
remelem ez jau is .)

Breki33
Na ez a labda köll...
MEG ETO A MULTYS CSAPATOMBA!!!
Breki33
bestGP
itt nekem a 8as labda van!
meikre kell?

bestGP
hát ez szopi,me télleg az a csatarsor 😊))
saviola még jau is

Breki33
mert rossz helyre raktad a szívecskés helyett kell P
Breki33
mármin a ....
bestGP
ez az aerow nagyon ocsmany .D
tisztara szanaszet van. gyorsan berakok valamit!! <#fogmosas>

Breki33
ott a pont és hatnék hetnék ugye.....
ez eddig 3-om<#taps><#fogmosas>
Hali! A Barcával vagy a PES4 ligába, valaki nyom velem egy barit (aki szintén benne van). Jah és egy kérdés: Milyen rosterrel lesz a liga? mert elég gáz lenne ha Saviola-Luis Garcia csatársorral kéne támadnom. :\
Breki33
kb 25 progit felsoeolhatnék

adobe photosop
paint shop pro
acdsee
...
Breki33
graphic studio

hát gyakorolj P
tepi5
labdát melyik progival lehet szerkeszteni?

Forza Italia OoO Forza Juventus

bestGP
és azt hogy rakjam be?
az a sz@r decodert se t'om kezelni

Breki33
milyen szerkesztõk?
Breki33
5138

ez a legnormálisabb P
A fifahungary-t át lehetne nevezni peshungary vá mert a szerkesztõk csak a pes4ben jelentkeztek😄FIFA -ban enyém a REAL😄DD<#worship>
bestGP
Breki,a rendes normális Aerow ot honnét szedjem le természetesen PC re?

Breki33
A kék van meg úgy hogy a középsõ vonal hiányzik.

Gondolom nekem más típusu a textúra
mohus
a masodik képre gondolsz??az is hiányos

ezeket nem tudjátok berakni még mindig?

Breki33
multira a legideálisabb P

amúgy akik dolgoznak picit korábban kellnek....
mohus
"és miért nem vagyok egyiken sem rarta? D:"

befizetted a regiszrációs díjat?

Unicorn1979
de nem is ideális idõpont 😄

Harcra fel !

Breki33
22.50-et nem nevezném hajnalnak...
Unicorn1979
Fradiboy régi cimbora mizu ? by Hold

Harcra fel !

Amúgy foglalt a nevezésed... Ne kérdezd meg ilyenkor mi van olvasd el az FH-n...

Az azért volt hányan lennénk esetleg érdemes e indítani... Vetted ??? S azért hajnalban mert akkor lett kész az oldal...

Fradiboy
Ha csak az FH-n lesz bajnokság, akkor az Sg-n nevezettekkel mi lesz? amit itt alul neveztünk?