Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Pár sorral lejjeb írtuk, hogy a PES1 (2001) óta komoly patchelõs tábor alakult ki, akik 95%-ban PS2-n tolják. Ezek a faszik a PS2-vel foglalkoznak PC-vel nem nagyon. A PC lelkes tábor (pl wolf) sztem fél év múlva már olyan segédleteket fog majd kreálni magának, hogy a PS2 szintre (vagy a fölé) jut. A PS2 textúrázási tulajdonságai a béka segge alatt vannak (4MB vram nem sokra elég) viszont iszonyat mennyiségû poligont tud megmozgatni.
Én a fotókat egy 72cm-es FLAT TV-rõl készítem. A TV felbontása és fókuszálási tulajdonságai miatt, sokkal szebben tud kinézni egy 640*480-as kép vagy textúra. Én pl RGB kábelt használok tûéles a kép...de mégsem kelt PC-s papírmásé, mûanyag hatást. Szerintem a látvány, grafika, animáció absz nem egyelõ a felbontással, annál sokkal többrõl van szó.
Én mindkét platformot szeretem (játszásra)...de, mint azt sokszor írtam és a mottómban is látható nem használok konzolt pl FPS-re😊 és Pc-t sem fockára😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szvsz még mindig nincs normális foci pc-re.
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
talán a sárga túl élénk lett.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
vagy már én vagyok teljesen begolyózva,vagy MÉG MINDIG JÓ A SZEMEM??!<#lama>#lama><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
vagyis nekem látszik 😄
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
MEG ETO A MULTYS CSAPATOMBA!!!
tisztara szanaszet van. gyorsan berakok valamit!! <#fogmosas>#fogmosas>
hüje vagy hamán szép nem!4
hüje vagy hamán szép nem!4
ezeket nem tudjátok berakni még mindig?
befizetted a regiszrációs díjat?