Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
faszom a PC-be😊
pill Breki
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Illetve fele már kész van.
De nekem juve-s szögletzászló kell P
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de mit csinal a graphic studió ha elindítod...es a 0_text.afst bogarászod?

én is azt használom mohus barátom csak éppen a PC-s mezek BIN-jei más kódolásúak és még nincs olyan progi amivel ki tudjuk õket pakolni 😞
én azt használom...bin bmp afs size slmp minden van benne...
a mezeket a graphic studió "kéri" h milyen felbontás és színmálység legyen

befüveztem😊
sõt úgy döntöttem hogy a rotterdami helyett az általad linkelt Yokohamára teszem a reált, azzal a szép zöld gyepzettel...még nem írtam ki DVD-re
adok cserébe egy szögletzászlõt neked😊

és maga Juce! a kitserver készítõje ír a dologról! szóval khm 😄
eleve nem nyitja meg
Harcra fel !
ez csak egy feltevés!
szóval szerintem ez a KITSERVER-es BMP-s megoldás nem a legjobb, de legalább valami... én remélem, hogy még azért jön egy mezes BIN-eket is nyitó Picture Decoder vagy bármi
Egyébként meg nem tudom mitõl függ az élesség. Néha kiélesednek a mezek, mint pl gólörömnél a gólszerzõnek nagyon jól nézett ki, a többinek meg elmosódott volt. És van olyan, hogy tök xarul néznek ki néha az amúgy tök jó mezek. Ez szerintem nem a mez "hibája".
épp ezért nem rakosgatom be mert tul.képpen te tudod csak h mit hova kell(meg egy két ember).
hülyeségeket meg nem fogok megkérdeni 3000x <#integet2>#integet2>
hüje vagy hamán szép nem!4
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én még mindig nem bizok a mezekben.. tul darabos . majd ha minden konkret lec,berakjuk. sztem kove1ssetek engem .P
hüje vagy hamán szép nem!4
csak nem a te összevissza mezeidhez, hanem az övéihez
nemis tudhatná máshoz P
Amúgy sztem szépek a mezek, persze ki kell válogatni egyesével.
Na én itt elveszek
Failed reading descriptor #2155
Harcra fel !
ááá ki is kapcsolom ezt a szar kitservert PPP,már az elejétöl fogva mondom,hogy az eredetiek sokkal szebbek,csakhát azok korlátozott számban vannak (licensz) sajnos !!
DE hátha lesznek szebbek (remélem) !!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-