18976
  • The Hedgehog
    szal' hülye a készítő :) namindegy!
  • Quaresma
    de a fájl neve sem az, meg a képen is 0.1 van, szal...
  • The Hedgehog
    ettől függetlenül az SG-n a topik címe 0.2 szal'
  • Breki33
    jó de ugyanazt linkeltétek P
  • Quaresma
    Maga a csomag 0.2-es akart lenni, mert aszem 0.1-es már volt is, de amúgy ez most 0.1-es néven van:D Szóval érthető...:D
  • Breki33
    Amúgy sztem a Rotario roszabb lett így
  • Breki33
    http://www.freewebtown.com/in2ane/Clean%20balls%20pack%200.1.zip

ez biza az egyes
    ugyanaz mint amit Quares linkelt
  • Breki33
  • The Hedgehog
    köcce majd kipróbálom
  • The Hedgehog
    Clean balls pack Ver 0.2 :P nézz csak utána hehe :P
  • Breki33
    Mondjuk ahhoz, hogy pont olyan legyen mint a képen középen inverzben kéne lennie illetve a négyzeteknek sötétebbnek
    ehhez már nincsa türelmem, deha valaki rászánja magát alapnak jó
  • Breki33
    köszi

cserébe kapsz egy új alpha-t

• Breki33
    Clean balls pack 0.1 P

én tegnap a fekete bl lasztit próbáltam ki a 8075-ből
  • The Hedgehog
    vastagabb vonalak
  • Breki33
    Aza?

5 fajta cipőcsomag van a képeken
  • Gascoigne
    Nekem is az a cipöcsomag tetszik, söt az is van a játékban, csak a piros Adidast szeretném lecserélni a másik csomagban lévö Adidasra, aminek olyan fehéres nyelve van és nem látszik a füzö.
  • The Hedgehog
    ez viszont nagyon jó...le is kapom gyorsan

Clean Balls Pack v0.2
  • Quaresma
    Letölthető a labdacsomag innen: [URL=http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=fajlinfo&lid=3060]Clean Balls Pack 0.1
  • The Hedgehog
    csak neked tetszenek :P
  • The Hedgehog
    gondolom vonal vastagság vagy valami ilyesmi
  • Breki33
    a 8079-es cipőcsomagok csak nekem tetszenek?
    vagy csak én látom? P
  • Breki33
  • Breki33
    lines thicker

mit jelent?
  • The Hedgehog
    na Brekk! Megjött a Pirx kapitány irányítója, nem is olyan rossz. A fogása az eddigi legjobb, de még tartós tesztelést nem végeztem vele :P
  • The Hedgehog
    Én D-Pad -al irányítok, mert valahogy a bal analógra ennél a játéknál nem áll rá a kezem. Furcsa, meg több dolgot is tudok csinálni a D-Pad -al!
  • Breki33
    Ez pont sokkal kényelmetlenebb elrendezés.

SEmmi baj a Rubblepad2-vel sztem
  • Breki33
    Az összes külföldit? P

• Gabe18
    "sztem a jobb analógon nem sok csel van:)"

Most ezt nem tudom hogy érted,de ezeket nálam mind a jobb analóg karral lehet előhozni:

• pluhi
    Az csak a sebességkülönbség miatt van. Alapsebességen 45 fokot lehet fordulni, gyorsabb futás közben kevesebbet (ez természetes és okés is). Sprintnél két tolás kell a játékosnak a 45 fokhoz. Az analog karja nem rossz guardian-nek sem, egyszerűen NINCS különbség a D-Pad és analog kar között a megvalósitható dolgokban. A kétszer egy irányba húzós dolog is kivitelezhető, csak kényelmetlenebb.
    Persze van hátraarc is, de az más tészta.
  • báttyó02
    nekem monnyuk tetszik!!!
    További jó munkát,és jó éjszakát
  • mohus
    "ohh látom folyik a vita hogy jobb-e gameppaddal a játék"

nomeg az is téma, hogy a #8065-nél megnézd mit "faragok":)

ahogy elnézem sem az...sem a veronai nem érdekel senkit:)...pedig nekem kummára tetszik az a sárga kék háló

majd hozzávágom Hedgehez ezeket talán berakja a készülő patch-be, ha végzek persze neki PC-síteni kell , mert ezek PS2-re vannak. Lesz egy kis Fullham meg akarnék a San Siro estire egy Inter kinézetet. Aztán Valencia, Everton, Totthanem, Deportivo...Real Sociedad.
    A Delle Alpi "tükrös" fastweb genyókat leírtottam és a kijelzőbe is egy pofásabb kép kerül (raszteresebb kijelző kinézetü)..meg lehetne egy csomó szögletzászlót fabrikálni:)
    Aztán ott a félkész Puskás..itt lelátót kéne cserélni:) na meg ott van a reál..beleírni a lelátóba a nevüket...

na jó éjt...fáradt vagyok ezért pofázok bocs:)
  • rorr
    Szerintem csak előnye van és ezzel lehet csak igazán egy két dolgot előhozni könnyedén !Ja és lehet vele Prince of persiázni is (warrior within) :)
  • mohus
    és van a bazi nagy pöcköléses is:) ilyenkor az Isten sem ér már utól:)
    R2 futás...közben R1 néhányszor nyomkodva
  • mohus
    "de pl cselek területén ott a jobb analóg kar,az azzal megoldható cselek nem is tudom bill-en egyáltalán megvan-e."

sztem a jobb analógon nem sok csel van:)
  • mohus
    "hogy logitech ide ,rumblepad2 oda, azért nem közelíti meg egy X-box gamepad szintjét (amivel szintén volt szerencsém --->ég és föld)"

és ennél a PS2 DualShock még egy fokkal jobb...
  • mohus
    "Ha megfigyelitek, 8 irányba lehet haladni"

nálam nem...szar az analóg joyod...
    én pl tudok több szinten átlós irányban haladni, futni
    fantasztikus "elfutásokat" lehet kivitelezni...futnál előre a 16-os fele...üldöz egy védő..közben jön a segítség ellened...naná hogy kifele sodródsz...egyre nagyobb "átlóban"...nemtom érthető-e?:)

aztán egy labdafedező fordulás...visszapassz az érkező másik támadónak...majd jön a bomba:)
  • mohus
    "Bonyolitsák csak,a Pes-ben az a jó,hogy egyszerüenés trükközve is lehet eredményessen játszani.Mindenki saját stilusban nyomhatja."

egyetértek

a PES sorozat nagyon szép fejlődésen ment át...
    a PES4-ben jósoknéhány csel van a PES3-hoz képest..sajnos vannak olyan cselek amit csak D padon lehet megvalósítani azért, mert többször kell azonos irányba húzni az irány gombot
    pl egy szitu...rohansz futsz támadsz labda nálad...lenyomod az R2-t a faszi megáll és a védő meg veled szemben, ugy teszel mintha mondjuk jobbra szeretnéd elvinni a lasztit, tehát ujra mozgásba lendülni mindezt jobb lábbal kezdve, de a CSEL az benne hogy a támadó faszi a jobb lábával csak átlépi...közben a ballal balra pöcköli a bőrt..
  • Spy Hun
    Sokkal könnyebb mint bill-el( szerintem)
  • pluhi
    Igaz, a lassitásra nem gondoltam. A megtolást már nem mondanám új lehetőségnek. Természetesen labdával mindenki más sebességgel fut, mint nélküle. Viszont mintha emlékeznék valami supersprintre, ami csak átlós? irányban működik.
  • gallik
    és milyen gamepaddal?