18976
-
#8169 szal' hülye a készítő :) namindegy! -
Quaresma #8168 de a fájl neve sem az, meg a képen is 0.1 van, szal... -
#8167 ettől függetlenül az SG-n a topik címe 0.2 szal' -
#8166 jó de ugyanazt linkeltétek P -
Quaresma #8165 Maga a csomag 0.2-es akart lenni, mert aszem 0.1-es már volt is, de amúgy ez most 0.1-es néven van:D Szóval érthető...:D -
#8164 Amúgy sztem a Rotario roszabb lett így -
#8163 http://www.freewebtown.com/in2ane/Clean%20balls%20pack%200.1.zip
ez biza az egyes
ugyanaz mint amit Quares linkelt -
#8162 -
#8161 köcce majd kipróbálom -
#8160 Clean balls pack Ver 0.2 :P nézz csak utána hehe :P -
#8159 Mondjuk ahhoz, hogy pont olyan legyen mint a képen középen inverzben kéne lennie illetve a négyzeteknek sötétebbnek
ehhez már nincsa türelmem, deha valaki rászánja magát alapnak jó -
#8158 köszi
cserébe kapsz egy új alpha-t
-
#8157 Clean balls pack 0.1 P
én tegnap a fekete bl lasztit próbáltam ki a 8075-ből -
#8156 vastagabb vonalak -
#8155 Aza?
5 fajta cipőcsomag van a képeken -
#8154 Nekem is az a cipöcsomag tetszik, söt az is van a játékban, csak a piros Adidast szeretném lecserélni a másik csomagban lévö Adidasra, aminek olyan fehéres nyelve van és nem látszik a füzö. -
#8153 ez viszont nagyon jó...le is kapom gyorsan
Clean Balls Pack v0.2 -
Quaresma #8152 Letölthető a labdacsomag innen: [URL=http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=fajlinfo&lid=3060]Clean Balls Pack 0.1 -
#8151 csak neked tetszenek :P -
#8150 gondolom vonal vastagság vagy valami ilyesmi -
#8149 a 8079-es cipőcsomagok csak nekem tetszenek?
vagy csak én látom? P -
#8148 -
#8147 lines thicker
mit jelent? -
#8146 na Brekk! Megjött a Pirx kapitány irányítója, nem is olyan rossz. A fogása az eddigi legjobb, de még tartós tesztelést nem végeztem vele :P -
#8145 Én D-Pad -al irányítok, mert valahogy a bal analógra ennél a játéknál nem áll rá a kezem. Furcsa, meg több dolgot is tudok csinálni a D-Pad -al! -
#8144 Ez pont sokkal kényelmetlenebb elrendezés.
SEmmi baj a Rubblepad2-vel sztem -
#8143 Az összes külföldit? P
-
Gabe18 #8142 "sztem a jobb analógon nem sok csel van:)"
Most ezt nem tudom hogy érted,de ezeket nálam mind a jobb analóg karral lehet előhozni:
-
#8141 Az csak a sebességkülönbség miatt van. Alapsebességen 45 fokot lehet fordulni, gyorsabb futás közben kevesebbet (ez természetes és okés is). Sprintnél két tolás kell a játékosnak a 45 fokhoz. Az analog karja nem rossz guardian-nek sem, egyszerűen NINCS különbség a D-Pad és analog kar között a megvalósitható dolgokban. A kétszer egy irányba húzós dolog is kivitelezhető, csak kényelmetlenebb.
Persze van hátraarc is, de az más tészta. -
#8140 nekem monnyuk tetszik!!!
További jó munkát,és jó éjszakát -
#8139 "ohh látom folyik a vita hogy jobb-e gameppaddal a játék"
nomeg az is téma, hogy a #8065-nél megnézd mit "faragok":)
ahogy elnézem sem az...sem a veronai nem érdekel senkit:)...pedig nekem kummára tetszik az a sárga kék háló
majd hozzávágom Hedgehez ezeket talán berakja a készülő patch-be, ha végzek persze neki PC-síteni kell , mert ezek PS2-re vannak. Lesz egy kis Fullham meg akarnék a San Siro estire egy Inter kinézetet. Aztán Valencia, Everton, Totthanem, Deportivo...Real Sociedad.
A Delle Alpi "tükrös" fastweb genyókat leírtottam és a kijelzőbe is egy pofásabb kép kerül (raszteresebb kijelző kinézetü)..meg lehetne egy csomó szögletzászlót fabrikálni:)
Aztán ott a félkész Puskás..itt lelátót kéne cserélni:) na meg ott van a reál..beleírni a lelátóba a nevüket...
na jó éjt...fáradt vagyok ezért pofázok bocs:) -
#8138 Szerintem csak előnye van és ezzel lehet csak igazán egy két dolgot előhozni könnyedén !Ja és lehet vele Prince of persiázni is (warrior within) :) -
#8137 és van a bazi nagy pöcköléses is:) ilyenkor az Isten sem ér már utól:)
R2 futás...közben R1 néhányszor nyomkodva -
#8136 "de pl cselek területén ott a jobb analóg kar,az azzal megoldható cselek nem is tudom bill-en egyáltalán megvan-e."
sztem a jobb analógon nem sok csel van:)
-
#8135 "hogy logitech ide ,rumblepad2 oda, azért nem közelíti meg egy X-box gamepad szintjét (amivel szintén volt szerencsém --->ég és föld)"
és ennél a PS2 DualShock még egy fokkal jobb...
-
#8134 "Ha megfigyelitek, 8 irányba lehet haladni"
nálam nem...szar az analóg joyod...
én pl tudok több szinten átlós irányban haladni, futni
fantasztikus "elfutásokat" lehet kivitelezni...futnál előre a 16-os fele...üldöz egy védő..közben jön a segítség ellened...naná hogy kifele sodródsz...egyre nagyobb "átlóban"...nemtom érthető-e?:)
aztán egy labdafedező fordulás...visszapassz az érkező másik támadónak...majd jön a bomba:) -
#8133 "Bonyolitsák csak,a Pes-ben az a jó,hogy egyszerüenés trükközve is lehet eredményessen játszani.Mindenki saját stilusban nyomhatja."
egyetértek
a PES sorozat nagyon szép fejlődésen ment át...
a PES4-ben jósoknéhány csel van a PES3-hoz képest..sajnos vannak olyan cselek amit csak D padon lehet megvalósítani azért, mert többször kell azonos irányba húzni az irány gombot
pl egy szitu...rohansz futsz támadsz labda nálad...lenyomod az R2-t a faszi megáll és a védő meg veled szemben, ugy teszel mintha mondjuk jobbra szeretnéd elvinni a lasztit, tehát ujra mozgásba lendülni mindezt jobb lábbal kezdve, de a CSEL az benne hogy a támadó faszi a jobb lábával csak átlépi...közben a ballal balra pöcköli a bőrt.. -
#8132 Sokkal könnyebb mint bill-el( szerintem) -
#8131 Igaz, a lassitásra nem gondoltam. A megtolást már nem mondanám új lehetőségnek. Természetesen labdával mindenki más sebességgel fut, mint nélküle. Viszont mintha emlékeznék valami supersprintre, ami csak átlós? irányban működik. -
gallik #8130 és milyen gamepaddal?