18976
  • Spy Hun
    Én is bill-el játszottam mindig..., de sokkal könnyebb gamepad-dal (max 2 hét és jobban megy mint bill-el, sokkal jobban!!!)
  • gallik
    Pl:
    http://www.fifacz.com/
    Itt a legalján megtalálhatod a hivatkozásokat(01-07) a filefront-ra.
  • csabóca27
    vki lécci egy linket wolf2005-höz!
  • csabóca27
    ez mi amit lírtál most Shevy?
  • shevy
    szerintem 5 féle futási lehetőség van, nem 3: az első amikor L1-et nyomva tartod, ez a leglassabb, utána, amikor simán futsz, R2-vel a 3., a 4. R1-gyel, az 5. meg amikor R1 és utána kétszer nyomod az irányt amerre futni akarsz
  • gallik
    Nekem a Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad-ot ajánlották.
    A D-pad pontosan mit jelent.Azt, hogy digitális?
    Köszi!
  • báttyó02
    nekem meg forditva van,én billel tok jáccani,gamepaddal meg nem,csak pisi2-n
  • Gabe18
    Részemről egy előnye van a gamepad-nek,hogy azzal tudok játszani (legalábbis azt hiszem),mig bill-el nem...
  • grizzly21
    Jó a gpad, én 5évig fifáztam billenytűzettel! Érted? 5 évig! És nem keveset! Most van egy logitech dual action gamepadom, átálltam rá 2hét alatt, és azóta nem nyúltam bill.hez!
  • báttyó02
    ezek közül az alsó piros csikos puma szép nagyon,legalábbis az teccik a legjobban
  • gallik
    Éppen most állok gamepad vásárlás előtt!
    Most jó vagy sem?
    Előnyei? Hátrányai?
  • báttyó02
    ez mikorra lesz kész nem mondtak semmit erről?
  • báttyó02
    ohh látom folyik a vita hogy jobb-e gameppaddal a játék
  • gallik
    Jó, persze!
  • Quaresma
    Azt a kézikönyvet kirakom Fh-ra is oks?
  • csabóca27
    kösz!
  • gallik
    Tessék...
    PES4
    http://members.chello.hu/gallik/kezikonyv.rar

PES3
    http://members.chello.hu/gallik/guide_hun.zip

• csabóca27
    a magyar kézikönyvet kilinkelné nekem vki?
  • gallik
    Most már örülök,hogy megkérdeztem ezt a lövés dolgot, Ha már sikerült legalább egy(ill. kettő, mert mekem is)) embernek is élvezhetőbbé tenni a játékot, akkor nem volt hiába!
    És ezért ezer köszönet Pluhinak, ill. Brekinek és THE HEDGEHOD-nak!!!!
  • pluhi
    Még egy dolog. Majd ha perfektül használjátok a manuális passzot(mert az analog), akkor sirjatok full analog sebesség és irány után. Addig én inkább maradok a használható megoldások mellett.
    És gondoljátok magatokat a játékfejlesztő helyébe is picit. Hogy is lenne? Ha Pistike 30 fokot (bocs csorbitottam az analogon) fordul mikor Józsika 12 óra irányából (na itt pláne) érkezve tőle 50 képpontnyira (mert ugye ennél lejjebb nem lehet menni) 25 fokot fordul és megpróbál belépni akkor mi a túró történik?

Én momentán seggemet verném a földhöz egy polygon alapú ütközésmodelltől is.
  • Rossi1
    Srácok!!!

Nagyon köszi, hogy a múltkor leírtátok a lövést. Azóta teljesden más a játék, ddig is tudtam játszani vele, de inkább érzésből, most pedig tudatos gólokat lövök!! Egészen király.!!! Köszi! ManUtd-val játszottam egy olyan meccset...0:2-ről 3:2-re nyertem. Kevesebb, mint egy félidő alatt fordítottam. Isteni!!!
  • Johnny23
    1ébként Ti használjátok vmira ezt a Logitech profilert(rumblepad2)?? Nem lehet ott finomitani a "dolgokon"(lásd pl.analog stick) ????
  • pluhi
    Ki mondta, hogy az?
    Azért gondoljunk már bele, nagyon szépen hangzik a full analog kontroll, de ehhez tényleg kevesek lennének az ilyen pici karok. Ahhoz kicsi a kitérésük. Mellesleg megnézném hogyan csinálnak analog, fokozatok nélküli futásanimációt a gyorsitáshoz.
  • guardian hero
    Azért ez még távolról sem analóg kontrol, főleg, hogy hiába használom az analóg kart, akkor is a ravaszokkal tudom csak elérni a sprintet meg a lassítást.
  • guardian hero
    Szedd le a demót meg a Wolf 2005 patch-et (utóbbit pl. a filefront.com-ról) + egy krekkelt 1.1-es .exe-t (pl megagames.com), és lesz egy fullos 1.1-es verziód.

És még egy tanács: ne szemeteld tele a topicot ilyen hülyeséggel!!!
  • pluhi
    3 féle futási sebesség van.
  • grizzly21
    Tud valaki mondani egy olyan oldalt, ahol akár ingyen ( de donvitorrent az csak 5kb/seccel ment nekem) vagy akár smswebbel meg lehet találni a pes4-et? Köszi
  • Johnny23
    igen-igen szoval ezt mondom,hogy egy normálisabb (pl.nyomásérzékeny) pad,ehhez persze egy rendessen MEGÍRT irányítás(nem pedig 8irány,mert akkor ugy felmerül,hogy miért irják igazibol gamepad-ra a gammát,szoval sajnos sztem ezen a téren "is"picit elnagyolta a konami,pedig EZ a kérdés KURVÁRA fontos) jelentené az igazán JÓ/ÉLVEZTES JÁTÉK"KONTROLT"!!
  • Gabe18
    "Hát bocs,de ez szerintem abszolut nem igaz.Csak azért bonyolultabb,mert az analógos controller-el sokkal több lehetőséged van mint bill-el."

Nem arra gondoltam hogy sima mozgásban több lehetőséged van,de pl cselek területén ott a jobb analóg kar,az azzal megoldható cselek nem is tudom bill-en egyáltalán megvan-e.

Hát lehet te 2 bill-t könnyeben kezelsz,mint az analóg kart,de én biztos nem,arról nem is beszélve amikor finomabb mozdulatokat kéne csinálni.Persze tényleg nem mindegy hogy az analóg is milyen,mert nekem is volt olyan controllerem,aminek az analógja kb olyan érzékenységgel birt mint a D-Pad...

Mondjuk nehogy ebből vita legyen,végülis mindenki játszon azzal amivel jónak látja.
    Az a baj hogy sok pc-s alapból idegenkedik a controllertől,pedig ha adna egy kis időt neki hogy "ráálljon a keze",máris rájönne az előnyeire.
    Mondjuk nekem alap volt,mert másfél éve van pc-m,előtte 8-9 évig konzol...
  • Johnny23
    az X-box kontrollerjén fel van cserélve az analog stick meg a D-pad helye,tehát följebb van a R-analog stick,lejjeb a D-pad,ami vhogy sokkal kényelmesebb elrendezés....jobb minőségű a D-pad-ja is meg az analog karok is ,mint a Rumble2-őn,jobbak a gomelhelíezések és az egész sokkal masszivabb...SZTEM
  • guardian hero
    Nekem amúgy pont az nem tetszik a PES-ben, hogy még mindig nem analóg az irányítás. Ha megfigyelitek, 8 irányba lehet haladni, és egyféle sebesség van (persze a sprintet most nem számítom), függetlenül attól, hogy mennyire tér ki az analóg kar. Ha mondjuk megnézitek az NBA Live 2005-öt, ott a játékos csak lassan sétál ha kicsit tolod ki a kart, ez nagyon hiányzik innen. Nem tudom miért ragaszkodnak úgy a Konaminál a D-Padhoz...
  • Johnny23
    "Hát bocs,de ez szerintem abszolut nem igaz.Csak azért bonyolultabb,mert az analógos controller-el sokkal több lehetőséged van mint bill-el."

-->nem,mert épp azt irtam ,hogy nincs köztes irány tehát nincs több lehetőséged a mozgásban!!

"ha 1általán meglehet ezt szokni,vhogy tul"hosszuak az"iránytávok",ami hirtelen irényváltásoknál,kurvára szar!!!"

--> úgy értem,pl. bill-en két egymás mellet lévő gombot sokkal gyorsaban lehet kezelni,mint "1 kis kart",pláne hogy a gamma végig hirtelen irányváltásokrol szól!SZTEM

Tudom hogy csak megszokás kérdése, és én is szivesebben jáccok paddal---->megjegyzem nekem vhogyy akkor is "nehezbb/kényelmetlenebb" az irányítás,bill.-el biztosabban mozogtam (amire mondom lehet egy jobb pad a megoldás)...és evvel biztos/lehet jópáran vagyunk.
  • grizzly21
    Nekem logitech dual action van. Az jó.
  • grizzly21
    Tud valaki mondani egy olyan oldalt, ahol akár ingyen ( de donvitorrent az csak 5kb/seccel ment nekem) vagy akár smswebbel meg lehet találni a pes4-et? Köszi
  • pluhi
    Ezek a problémák idővel eltűnnek. Nekem a Rumble 2-vel olyan játszani, mintha az agyamra lenne kötve a cucc. Szinte nincs is ott a gamepad.
    Az XBOX kontroller egy fikarcinyval sem jobb szerintem, bár nem indokoltad meg, hogy miben jobb az annyival. (Az analog ravasz jó dolog, de elveszi a helyet a másik két gombtól, amik igy rossz helyre kerültek.)
    A Rumble 2 D-Padja messze jobb, mint a Dual Action-é szerintem, de mivel soha nem használom, hidegen hagy.
  • Gabe18
    "meghogy igazábol pad-ra van optimalizálva a dolog,DE hogy KURVA nehéz,és körülményesebb mint bill-el!!! "

Hát bocs,de ez szerintem abszolut nem igaz.Csak azért bonyolultabb,mert az analógos controller-el sokkal több lehetőséged van mint bill-el.

"ha 1általán meglehet ezt szokni,vhogy tul"hosszuak az"iránytávok",ami hirtelen irényváltásoknál,kurvára szar!!!"

Ezt nem is tudom hogy érted...

"nem a legoptimálisabb analoggal az irányitás sztem!!!!"

Szerintem a legoptimálisabb...

"Talán 1jobb gamepad,normális D-paddal megoldaná a dolgokat+ha konamiék,mondjuk a folytatást (PES5) nem bonyolitanák jobban,sőt !!!!
    "

Bonyolitsák csak,a Pes-ben az a jó,hogy egyszerüenés trükközve is lehet eredményessen játszani.Mindenki saját stilusban nyomhatja.
  • Johnny23
    [OFF]
    Srácok,éppen azon tűnődtem,hogy aki már hosszú-hosszú idelye csak bill.-el nyomták,azoknak milyen piszok nehéz átálni gamepad-ra (tisztelet persze a kivételnek,akik sztem eléggé kevesen vannak)ell ismerni egyrészről azt,hogy logitech ide ,rumblepad2 oda, azért nem közelíti meg egy X-box gamepad szintjét (amivel szintén volt szerencsém --->ég és föld)
    A másik pedig,hogy elismerem ,hogy pad-al többmindent lehet csinálni(cselek,stb.),meghogy igazábol pad-ra van optimalizálva a dolog,DE hogy KURVA nehéz,és körülményesebb mint bill-el!!! (+kissé túlon tul elbinyolított,néha az ember azt sem tudja mit hogy "nyomjon"!!!) az is BIZTOS!!!!

Már ha csak 1példát mondok a mozgásra.Ugye (ilyen)D-paddal olyan ratyesz,hogy az csak na(állítom ratyeszebb a logitech D-padja,mint a SNES-é),...analog-stickel pedig,hát beletelik pár hónap mire megszokja az ember,ha 1általán meglehet ezt szokni,vhogy tul"hosszuak az"iránytávok",ami hirtelen irényváltásoknál,kurvára szar!!!!+ugyebár nincsenek köztes irányok,amiről mondjuk a Gamma tehet!!!(ráadásul ahogy észrevettem,néha nem is oda fut amerre irányítom,parázs a tűzre)---->nem a legoptimálisabb analoggal az irányitás sztem!!!!!
    Talán 1jobb gamepad,normális D-paddal megoldaná a dolgokat+ha konamiék,mondjuk a folytatást (PES5) nem bonyolitanák jobban "irányításilag",sőt(pl jobb analog mindegy egyes irányára lehetne egy csel azt,csá,nempedig 2x irány + left analog+ O gomb--->és akkor sem biztos,hogy azt csinálja ,amit szeretnénk PPP)!!!!SZTEM.

Cak 1észrevétel,1vélemény,ennyi,bocs a sok szövegért
  • mohus
    "Breki
    és nem hülye P

Engem speciel nem nagyon érdekelnek magyar dolgok"

ja bocs...tudom h a neved nagy B stb...csak a lustaság:)

a Chievo mióta magyar?:)
  • Gascoigne
    Ha valaki egy ilyen cipőcsomaggal találkozik az szóljon, az a baj, hogy egy cipőt kéne csak kicserélnem, de ehez láma vagyok. Az első kettő lenne ami szerkeszthető.
  • Johnny23
    Breki!
    Kihívnálak vmikor egy onláin meccsre,rajtad kívűl már mindenkit megvertem !! PPP