Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
volt róla szó
a paramot kell berakni vagy waterlo-val a collart kikapcsolni
a másik a számozás
Szoval igy néz ki:
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Leszedtem ezt a kitservert,és a 60 megás mezcsomagot.Berakom,akin eddig nem volt semmi,azok szuperek,na de pl a válogatottaknál baj van mert a zászló és a cimer mostmár együtt szerepel a mezen:
Mit lehet tenni?A mezcsomag mellékletében az van irva hogy: "A param_dat.bin és a etc_ee_tex.bin fájlokat AFS Explorerrel kell importálni a 0_text.afs fájlba!"
Ez lenne a megoldás?AFS explorerbõl találtam 3.4-es verziót,de az még nem is jó a Pes 4-hez,ezekkel a fájlokkal meg nem is tudok vele kezdeni semmit.
Ha volt szó errõl közelmultban mondjátok,akkor visszakeresem.
Jó cdn lévõ crack?
már megy minden, ez sajna még nem...köszi.
Most jöttem haza külföldrõl,megnéztem,hogy melyik focisjáték népszerübb itt az SG-n,Pes4,leszedtem torrentrõl felraktam gond nélkül.
De a betõltésnél megy egy 4-5 másodpercig utána kékhalál?
Crack ami a cdn van jó?
AMD1800+512MB+RAEDON9600XT+CATALYST4.8+uj directx(nemtom hányas).
HELP!!!
mikor indul az ONLINE BAJNOKSÁG??????
Tudtok valamit arról, hogy készül-e valami Wolf vagy wendetta patch??? Tzudjátok DAt file-ban minden még a mezek is....
Amúgy érdekes módon külföldiekkel sebességben jobbakat lehet.
Ithoniakkal soxor túl gyors
Mi a baja az FTP-nek mert állandóan megszakad a kapcsolat...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Forza Italia OoO Forza Juventus
röviden vagy letöltödd a pesonline-t és azzal vagy keresel ellenfelet pl a mircen és egyikõtök hostol a másik meg az õ megadott ip címe alapján csatlakozik.
Valaki elmagyarázná nekem 3-4 mondatban, hogy miképpen kéne on-line játszani? Még életemben nem csináltam ilyet.
A játék majdnem orig.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Simának tünt a játék nem laggolt csak amit nyomtam gomb kb egy másodperces késéssel hajtódott végre, cselezni nem lehetett mert mikor megnyomom nem akkor hajtotta végre hanem aztis késõbb.
Ilyen volt már valakinek?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hüje vagy hamán szép nem!4
Valaki elmagyarázná nekem mondatban, hogy miképpen kéne on-line játszani? Még életemben nem csináltam ilyet. <#alien>#alien>
A játék majdnem orig.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
mûködnek vele, hisz raktunk be képeket P
2 Save as , de sztem nincs hozzá mdl.
3. A fû ba attól még lehet szedni, csak nekem még nem tetszik.
ez az új kitserver akkor fent van a Fh-n??? És nem tudja valaki müködnek vele a mezek? Azt hiszem talán Gabe-nek volt hasonló problémája, mint nekem... Az a piros aerrow és, amit beraktál Breki honnan lehet letölteni??? A Valnecia stadiont honnan lehet leszedni, mert tegnap mintha még csak BETA lett volna....Vagy ez az?(5282)