18976
  • Breki33
    Hát őszintén szólva a Fifa most fent sincs......

Soccergaming:

FIFA 2005 Forum
    Discuss FIFA Football 2005 right here with other FIFA gamers.
    67250

PES & WE Forum
    Discuss the highly popular Pro Evolution Soccer (PES) and Winning Eleven (WE) games by Konami.
    109758
  • The Hedgehog
    igaz! elég csak ránézni a FIFA topikra itt...
  • báttyó02
    nem tudom honnan veszed,hogy a fifa a népszerüb......
  • The Hedgehog
    igaz! mozgások terén sokkal jobb a FIFA viszont a fizika és a játékélmény a PES4 oldalára billenti a mérleget nálam!

azért ajánlom hogy próbáld ki a teljes játékot is mert páran itt meglepődtünk, hogy a demó mennyiben rosszabb volt, mint a full...
  • rumos
    mucsász gráciász
  • grizzly21
    Ma próbáltam ki először a pes4et. a demot. Elég vegyesek a gondolatataim vele kapcsolatban, még pedi azért mert ha kijavítnák a hibákat, amik benne vannak sokkal jobb lehetne mint a fifa. Igy viszont értem hogy miért a fifa a népszerűbb...Az animáció. Nem igaz, hogy nem tellett motioncapture-re hanem helyette a focihoz nem értő béna japán programozóknak kellet lemodellezni a mozgást! A fenébe! Pedig ha ezt megtették volna...Értem hogy aki fifás volt az pont ezért nem hagyta abba a fifát. Ott ha viszed a labdát akkor tényleg valósághű a mozgása, ebben mintha lépegetők lépkednének a StarWars6ban... Sajnos. Pedig a fizikája...olyan fickát vágtam a második meccsemen.

Egyébként a demoban nem tudja vki hogy lehet felbontást választani mert ez igy elég gagyi. Az arcok meg a grafika, meg a kapuháló viszont kurva jó. Na egyelőre ennyi.
  • Rossi1
    Breki!

Akkor legalább valami Arsenalos kapussal csináld légyszi.......

Írtatok nemrég egy készülő arccsomagról, ami majd 150 arcot fog tartalmazni...Kijött már????
  • Morphin
    Hello!Olyan gondom van hogy megy faszán az egész játék szeretem is nagyon ,de egy átlátszó kb.5 cm-es csik megy időnként a képernyőn fel meg le!!Ez mitől van (catalyst 4.12 van fenn)
  • The Hedgehog
    hehe:D szegény Caroll :P
  • Breki33

• The Hedgehog
    innentől
  • The Hedgehog
    nem kell 100-at max az utolsó 2-3 oldalt! valahol ott ahová beszúrtam egy fekete gamepad képét! ott vannak az okfejtések :)
  • The Hedgehog
    láttátok egyébként a www.pesinsight.com-ot? Külsőt váltottak, marha gány csúnya lett az előzőhöz képest sztem!
  • rumos
    ok, csak 100 oldalt végigolvasni elág sokáig tart
  • The Hedgehog
    olvass vissza kicsit nemrég írtunk erről többen is!
  • rumos
    hol vetted a gamepad-et és mennyibe kerül?
    gondolkodom egy ilyenen.
    mire jók a pes-ben az analóg karok?
    köszi
  • Gascoigne
    OK! Köszönöm!
  • The Hedgehog
    estére vagy holnap reggelre csinálom meg mert most melóban vagyok este pedig nem 100 hogy fent leszek!
  • The Hedgehog
    oks! már készül egy komplett help adatbázis az FH-ra amit majd lépésről lépésre felnyomunk ilyen anyagokkal remélhetőleg... és talán rá tudom venni majd Brekit hogy oda ő is publikáljon :D
  • Gascoigne
    De azért egyszer készíthetnél egy leírást, hogy ne téged zargassalak.
  • Gascoigne
    Azt nagyon megköszönném! Szóval ez az egyik, ez meg a másik. Akkor az elsőből kéne kicserélni a piros Adidast, a másodikban lévő fehéres nyelvű Adidasra, amit az elöbb bekarikáztam.
  • The Hedgehog
    mármint a csomagokat!
  • The Hedgehog
    mond meg ezt a kettőt honnan lehet leszedni és kicserélem neked...
  • Breki33
    http://www.playfifa.com/james/file/pes/PES4_Face_Patch_Vol.2_(V1.0)_by_IAMJAMES.rar
  • báttyó02
    ezeket honnan lehet tölteni?
  • Breki33
  • Breki33
    Hát mintha régen váltott volna.

DE nem biztos

Van akinek vált?

Mert én három slotba ugyanazt raktam
  • Johnny23
    e meg mi ??
  • Gascoigne
    Igen.
  • Gascoigne
    Kedves Hedge! Csinálj már légyszíves egy leírást, hogy tudjak magamnak csinálni egy cipőcsomagot!
  • mohus
    igen

de ez a progi miatt van nem? vagy az oldalsóknak is kéne cserélődni-?
  • Breki33
    Ja akik leszedték a reklámtábláim, nektek is csak a kapu m,ogötti vált át?
  • Breki33
    Ja hátha valakit érdekel

Click here to download SWiSHvideo V1.5 Build 20041206.
    klikk
  • Breki33
    Sztem csikizd meg Hedge-t hogy írja már meg a leírást

És mindenki megcsináljas magának

nekem a bal alsó két adidas is tetszik

• Breki33
    Hárt én a D-pad-ot nemis látom

sztem sokkal jobb analóggal
  • guardian hero
    "nálam nem...szar az analóg joyod..."

Dual Shock 2 :)

Amúgy igazad van, tényleg a maximumot hozták ki a digitális irányításból a Konaminál, néha úgy érzi az ember, hogy valódi analóg kontrol van.
    Ettől függetlenül szerintem közel sem lehetetelen, még csak nem is túl bonyolult teljesen az analóg karra épülő, nyilván nem fokozatmentes, de a mostaninál "analógabb" irányítás megvalósítása. Szerintem ez a jövő útja. Talán majd a PES5-ben.
  • Gascoigne
    Szóval a felső kép egy csomag, abból szeretném kicserélni a bekarikázott piros Adidast az alsó csomagban lévő bekarikázott Adidasra, a Nike-ból azért van annyi, mert azoknak a színe szerkeszthető.

• Johnny23
    Szokás kérdése!!....SŐT....látod ,pl.Hedge nem is analoggal irányít (egyébként vhogy én is nehezen állok rá,de erről már írtam), ---> lehet ,hogy áttérek mégis D-padra??
  • Breki33
    Puma
  • Breki33
    Ezt láttátok már vmelyik fórumon?

Rá akarom venni őket, hogy az én BL_esem csinálják meg