Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja sztem se és KÖSZ FORDÍTOTT E<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
az optionfile-t keresd a fifahungary-n,vagy soccergaming-on
mondjuk a wolfpatch szerintem se nagy szám
mondjuk a wolfpatch szerintem se nagy szám
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
IGen meglehet,mert én az AFSel raktam be a Ronaldo menüt!
amugy nemtom nem olyan sok mindent tartalmaz ez a wolfpatch,vagy ugyis fogalmazhatnám,hogy már megvan a nagy része...az optionfilet hol kell letölteni külön? (még nem nagyon kerestem,ugyhogy ne vágjatok le ha vhol ott lesz vmi tök alap mellett<#vigyor2>#vigyor2>
thnx
amugy nemtom nem olyan sok mindent tartalmaz ez a wolfpatch,vagy ugyis fogalmazhatnám,hogy már megvan a nagy része...az optionfilet hol kell letölteni külön? (még nem nagyon kerestem,ugyhogy ne vágjatok le ha vhol ott lesz vmi tök alap mellett<#vigyor2>#vigyor2>
thnx
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
A friss wolfos azoknak van, akiknek nincs fennt a kitserver
ezt azthiszem megtudod csinálni asf explorerrel is
graphic studioba betöltöd a dat mappából a 0_text.asf fájlt,fájlok közt jobb klikk,import file(s)or folder(s)by name,és tallózod a van nistelrooy-os menüt.
a Van Nistelrooy-os képet h tom berakni a menübe?VKI PLS
mikor indul a bajnokság?ja és a Van Nistelrooy-os képet h tom berakni a menübe?<#vigyor2>#vigyor2>
kösz Breki!!!
kitserver könyvtár mindenestül a fõkönyvtárba, azon belül van a KDB vagy mi, azon belül meg az uni és azon belül meg a számozott mappák. a kitserverben elindítom a setup exe-t és kiírja, hogy succesfull és ekkor elindítom a Pes4 könyvtárban lévõ exe-t és kiír egy hibaüzenetet, hogy az exe-vel gáz van. Az lehet baj, hogy a fõkönyvtár neve Pro Evolution 4 és nem PES4?????
Na végre itthon egy pár percre...
Breki!!!
Azt tudom, hogy anno szóltál, hogy lesz Wolf 2.0, de én azt kérdeztem hallottál-e olyanról, amihez nem kell majd kitserver...Mert mint bizonyára tudod nálam tudja a jó isten miért nem mûködik... Ezáltal nincsenek mezeim. egyébként senkinek nnincs ilyen problémája rajtam kívûl???? Mert ha igen akkor írjanak légyszi valamit õk mit tudtak vele csinálni... Elõre is köszi
Breki!!!
Azt tudom, hogy anno szóltál, hogy lesz Wolf 2.0, de én azt kérdeztem hallottál-e olyanról, amihez nem kell majd kitserver...Mert mint bizonyára tudod nálam tudja a jó isten miért nem mûködik... Ezáltal nincsenek mezeim. egyébként senkinek nnincs ilyen problémája rajtam kívûl???? Mert ha igen akkor írjanak légyszi valamit õk mit tudtak vele csinálni... Elõre is köszi
nem tudná vki ide belinkelni a konami patch-hoz a CRACK-et?megköszönném nagyon!
igen,most beraktam a régi wolf-osat és most ok!<#mf1>#mf1>
de nem értem az összefüggést a 2 között
de nem értem az összefüggést a 2 között
nekem?
szvsz az option fájlod a szar.
nem tudná vki ide belinkelni a konami patch-hoz a CRACK-et?megköszönném nagyon!<#mf1>#mf1>
Ez elég gázosan hangzik. Ezt az opciót (ismételt lövés=löbb) le tudod tiltani amúgy. Azért ki kéne deriteni miért van ez...
1x sikerült szélrõl,de hát nem akartam,vagyis nemtom h h csináltam,me szélrõl azé nem akarok gólt rúgni<#vigyor3>#vigyor3>
jah
ez jó kérdés,ezt én is szeretném megtudni!
Hogy lehet szabadrúgásnál,ha 2 játékos áll a labdánál,akkor az egyik legurítsa a másiknak
jóh, de nekem így kéne:
szöktetés
ívelés lövés
passz
És lehet, hogy tudom mi a problem....ugye ha a d-t kétszer nyomod egymást után, akkor lesz ez az emelés...nos észrevettem a menüben, hogy ha megnyomok egy gombot, azt két nyomsának veszi...és ez meccsen is így van...
Mit csináljak szerinted? 😊
szöktetés
ívelés lövés
passz
És lehet, hogy tudom mi a problem....ugye ha a d-t kétszer nyomod egymást után, akkor lesz ez az emelés...nos észrevettem a menüben, hogy ha megnyomok egy gombot, azt két nyomsának veszi...és ez meccsen is így van...
Mit csináljak szerinted? 😊
CSAK a Fradi
az is megvolt...négyzet a 3-ason (vagyis valójában a 4-esen) van, és meccs közben mégsem lõ...
CSAK a Fradi
nem...akkor ívelés lenne, ez meg ilyen kis satnya emelés...meg akkor gyakorlásnál miért jó?
CSAK a Fradi
LESZEDTEM EZT A TUA 1.0 S MEZCSOMAGOT DE NEM JÓK A MEZEK A KLUBCSAPATOKNÁL,MERT ÖSSZEKEVEREDTEK.FELE EREDETI A MEZNEK MÁSIK MEG KONAMIS.MIVAN?
vki tudja mi a baj?
vki tudja mi a baj?
nincs
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ok kösszz a régi save asf-ek megvannak azokt be is másoltam csak aszittem van valami új!?
az csak az adatbázis...a teljes patch 400-500mb lesz és valószínûleg Fh-n nem lesz fent.
CSAK a Fradi
a wolfot már lehet szedni az fh-ról?
olyan patch nem lesz, amit exe-vel kell telepíteni...ebbe törõdj bele 😊
A Wolf-ban egyébként benne van összes afs, tehát letöltöd a patchet és felülírod a régi afs-eid...
A Wolf-ban egyébként benne van összes afs, tehát letöltöd a patchet és felülírod a régi afs-eid...
CSAK a Fradi
Breki!!! ezt honnan lehet szedni????
.exe - és patch????
.exe - és patch????
LESZEDTEM EZT A TUA 1.0 S MEZCSOMAGOT DE NEM JÓK A MEZEK A KLUBCSAPATOKNÁL,MERT ÖSSZEKEVEREDTEK.FELE EREDETI A MEZNEK MÁSIK MEG KONAMIS.MIVAN?
valaki segítsen pls, mert tiszta ideg vagyok...vettem egy gamepadot (szvsz olyat, mint amit Hedge pár napja belinkelt), de valami gubanc van...trainingnél minden oké, lövöm a szép gólokat, de ha meccset játszom, akkor a lövés helyett ilyen iszonyat gyenge emeléseket csinál (nem olyat, mint a q+d)...valakinek nincs ötlete?
CSAK a Fradi
FH-n fent vannak a stadionok?+
a FH-n van egy Van Nistelrooy-os kép,amit menübe lehet berakni.Hogyan kell berakni?
a FH-n van egy Van Nistelrooy-os kép,amit menübe lehet berakni.Hogyan kell berakni?
még fejlõdhet😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Breki !
Egy meccset ?
Egy meccset ?
ok
stadionokat honnan szedted le?