18976
-
#8251 Úgy is van !!!!!!
Sima ügy volt!!!!
FORZA ROSSONERI!! -
#8250 szerintem ezt egy párszor elmondtam neked.
-
Gabe18 #8249 Ez aztán a kérdés... -
#8248 Hol a faszomba lehet letölteni a játékot -
#8247 -
#8246 -
Rossi1 #8245 FORZA MILAN!!!!!!!!! -
laca70 #8244 Már 5-2 !!
Juve 1-1 !!
-
Rossi1 #8243 Köszi a linket... -
Rossi1 #8242 Boccs, hogy kicsit széles lett...:( Milan - Lecce 2:0 félidőben(Milan parádé van, majdnem 10:0). Juve-Parma 0:0(volt egy bődületes Camonaresi kapufa,ennyi).
Kezdhettek izgulni Breki... -
Rossi1 #8241 [IMG][/IMG]
A góllövök!:) -
Rossi1 #8240 [IMG][/IMG]
Nemrég nyomtam...Master League.ManUTd-vel vagyok:)) -
#8239 régen?? -
#8238 Amúgy nekem régen a labdahang nem testszett -
#8237 konkrétan pl? -
#8236 imageshack of természetesen P -
#8235 PS2-es eladásokban szerintem a PES veri a FIFA-t.
PC-n még nem bejáratott márkanév.
Emelett a FIFA 2005 kijött minden konzolra, beleértve a PS1-et, a GBA-t és az N-Gage-et is, ez sokat lendít az eladásokon. -
TuaPapa #8234 Vannak már Spark-nak is labdái. Szerintem azok a legszebbek. -
Gabe18 #8233 http://iaro.srv.hu/ -
#8232 sg-re -
Gabe18 #8231 "Már bocs de a fifa 2005 megjelent nov15körül, a pes4 meg nemrég. nyilván hogy ezzel foglalkoznak. Azzal nem akarok vitatkozni, hogy melyik a népszerűbb, mert azt eladási statisztikák mutatják, és abban fifa a világelső."
Persze,mert az EA egyhez nagyon ért,az a reklám.Focis játékot szerintem ugy 99 óta nem csináltak jót ( a 2005-ös használható mondjuk) ,de reklám az van.Mindenüt EA meg Fifa,ezt nyomják az ember arcába,persze hogy egy átlag játékos ha elmegy focis játékot venni,akkor a Fifát veszi le a polcról.Azt azért érdemes megnézi hány régebbi Fifa játékos szokik át rövid idő alatt a Pes-re HA MEGNÉZI.Na de ha nem... -
#8230 Valami screenshotot nyomjál be róla. Ilyen földhurok szerű? -
Rossi1 #8229 Srácok, mondjatok egy helyet légyszi, hová képeket lehet feltölteni, mert elveszett a régi linkem.:(( -
#8228 Arra figyelni kell, hogy az első legyen mindig a bill és második a gamepad ha egy gépen akartok játszani -
#8226 #8202 senki?? -
#8225 A képre amit ugye nem én készítettem... -
#8224 Ja látom csak a játékban kerestem eddig. köszi.
-
#8223 dehogynem -
#8221 Nem egészen értelek
Előbb az a bajod, hogy jelzi hová esik le aztán meg azt kifogásolod bedobásnál miért nem jelzi?
Amúgy rá szokta rúgni P -
#8220 a settingsben kell beállítani ugye
akát 8 gamepadot azt hiszem
simán mennie kéne -
Rossi1 #8219 Ezt most melyikre írtad??? -
#8218 a demo tudtommal nem támogatja a gamepadet -
#8217 Meg van egy-két dolog ami nem tetszik, ha ezeket megcsinálnák jó lenne.(bár mondom nekem a demo van meg szoval lehet hogy javitasokba vannak megoldások) Miért kell egy idegesitő sárga x-szel megjelölni hogy hova fog esni a ladba??? A gép miért nem lövi rá szabadból, ha a 16ostól 10centire rugtam fel??? A bedobásnál miért nem jelzi vmi hogy hova dobd??? -
#8216 És tudja vki hogy mia f**ért nem észleli a pes4 a logitech dual actionos gamepadom? lehet hogy mert demo? addig kénytelen vagyok bill.tel. -
#8215 hamus -
#8214 Ez inkább hamus.
grizzly21: ezek szerint a Fifáról nem beszéltek, mikor az volt új...
Amúgy teljesen igaz, minden mocap királyos a PESben, de ez a futás ez katasztrófa. Azért meg lehet szokni. -
#8213 havas stadion
-
#8212 ha korábban jelent meg több hozzászólásnak kéne lennie nem?
gondold csak végig mit mondtál
ha emiatt lenne akkor az akkori hozzászólásokból több lenne a fifánál és összesen is emiatt.
Elég hibás érvelés.
Márcsak elég megnézni a szavazást.
Én úgy tudom, hogy Angliában pl a PES4 eladási statisztikái jobbak voltak a fifaénál.
És ugye a PES4-nél főleg a konzolos piacot kell nézni.
Szerintem pont itt jobb a labdakezelés és vették át ugye ezeket a fifa-ban. És pl ilyenek, tegnap a heverral játszottam kapőus mellett el védőd kicselez erre az utánnarohan és bent a kapuban egyet jól belebikáz.
Az tény, hogy az alapmozgás jobb a fifában, de pl a cselek labdaátvételek nem. -
#8211 Már bocs de a fifa 2005 megjelent nov15körül, a pes4 meg nemrég. nyilván hogy ezzel foglalkoznak. Azzal nem akarok vitatkozni, hogy melyik a népszerűbb, mert azt eladási statisztikák mutatják, és abban fifa a világelső.(Hedgehog igazolhatja mert sztem ő ért hozzá.) A játékélény viszont tényleg durav és valószínűleg ugyanugy mint hedge én is ezért fogok átállni a pesre. Rooneyt kiugrasztottam az sprintelve vitte, kapus kijön, gondolom miért ne próbáljam meg? hÁtha, és igen! Egyszerűen finom irányváltoztatással továbbtoltam lenületből a kapus mellet, majd éles szögből fel a kapufa alá. Döbbenetes nagy góóóóóóóóóóól! Most kb3 meccs után nézek le a forumra, mert nem tudom abbahagyni. CSak az animáci egy fájó pont, mert a fifában pl élvezetes adogatni hátul a labdát, mert szépe ahogy lekezelik, passzolják, itt viszont csak ott lesz a labda azt kész. Majd haverom letölti az egészet, de nekem nincs adslem, addi marad a demo. -
#8210 Nézd már meg egyszer a linket please