18976
  • Johnny23
    Úgy is van !!!!!!
    Sima ügy volt!!!!
    FORZA ROSSONERI!!
  • báttyó02
    szerintem ezt egy párszor elmondtam neked.
  • Gabe18
    Ez aztán a kérdés...
  • Cucu13
    Hol a faszomba lehet letölteni a játékot
  • báttyó02
  • báttyó02
  • Rossi1
    FORZA MILAN!!!!!!!!!
  • laca70
    Már 5-2 !!
    Juve 1-1 !!
  • Rossi1
    Köszi a linket...
  • Rossi1
    Boccs, hogy kicsit széles lett...:( Milan - Lecce 2:0 félidőben(Milan parádé van, majdnem 10:0). Juve-Parma 0:0(volt egy bődületes Camonaresi kapufa,ennyi).

Kezdhettek izgulni Breki...
  • Rossi1
    [IMG][/IMG]

A góllövök!:)
  • Rossi1
    [IMG][/IMG]

Nemrég nyomtam...Master League.ManUTd-vel vagyok:))
  • Johnny23
    régen??
  • Breki33
    Amúgy nekem régen a labdahang nem testszett
  • Breki33
    konkrétan pl?
  • Breki33
    imageshack of természetesen P
  • guardian hero
    PS2-es eladásokban szerintem a PES veri a FIFA-t.
    PC-n még nem bejáratott márkanév.
    Emelett a FIFA 2005 kijött minden konzolra, beleértve a PS1-et, a GBA-t és az N-Gage-et is, ez sokat lendít az eladásokon.
  • TuaPapa
    Vannak már Spark-nak is labdái. Szerintem azok a legszebbek.
  • Gabe18
    http://iaro.srv.hu/
  • báttyó02
    sg-re
  • Gabe18
    "Már bocs de a fifa 2005 megjelent nov15körül, a pes4 meg nemrég. nyilván hogy ezzel foglalkoznak. Azzal nem akarok vitatkozni, hogy melyik a népszerűbb, mert azt eladási statisztikák mutatják, és abban fifa a világelső."

Persze,mert az EA egyhez nagyon ért,az a reklám.Focis játékot szerintem ugy 99 óta nem csináltak jót ( a 2005-ös használható mondjuk) ,de reklám az van.Mindenüt EA meg Fifa,ezt nyomják az ember arcába,persze hogy egy átlag játékos ha elmegy focis játékot venni,akkor a Fifát veszi le a polcról.Azt azért érdemes megnézi hány régebbi Fifa játékos szokik át rövid idő alatt a Pes-re HA MEGNÉZI.Na de ha nem...
  • pluhi
    Valami screenshotot nyomjál be róla. Ilyen földhurok szerű?
  • Rossi1
    Srácok, mondjatok egy helyet légyszi, hová képeket lehet feltölteni, mert elveszett a régi linkem.:((
  • Breki33
    Arra figyelni kell, hogy az első legyen mindig a bill és második a gamepad ha egy gépen akartok játszani
  • Morphin
    #8202 senki??
  • Breki33
    A képre amit ugye nem én készítettem...
  • grizzly21
    Ja látom csak a játékban kerestem eddig. köszi.
  • Breki33
    dehogynem
  • Breki33
    Nem egészen értelek

Előbb az a bajod, hogy jelzi hová esik le aztán meg azt kifogásolod bedobásnál miért nem jelzi?

Amúgy rá szokta rúgni P
  • Breki33
    a settingsben kell beállítani ugye

akát 8 gamepadot azt hiszem

simán mennie kéne
  • Rossi1
    Ezt most melyikre írtad???
  • Neville04
    a demo tudtommal nem támogatja a gamepadet
  • grizzly21
    Meg van egy-két dolog ami nem tetszik, ha ezeket megcsinálnák jó lenne.(bár mondom nekem a demo van meg szoval lehet hogy javitasokba vannak megoldások) Miért kell egy idegesitő sárga x-szel megjelölni hogy hova fog esni a ladba??? A gép miért nem lövi rá szabadból, ha a 16ostól 10centire rugtam fel??? A bedobásnál miért nem jelzi vmi hogy hova dobd???
  • grizzly21
    És tudja vki hogy mia f**ért nem észleli a pes4 a logitech dual actionos gamepadom? lehet hogy mert demo? addig kénytelen vagyok bill.tel.
  • báttyó02
    hamus
  • pluhi
    Ez inkább hamus.
    grizzly21: ezek szerint a Fifáról nem beszéltek, mikor az volt új...
    Amúgy teljesen igaz, minden mocap királyos a PESben, de ez a futás ez katasztrófa. Azért meg lehet szokni.
  • báttyó02
    havas stadion

• Breki33
    ha korábban jelent meg több hozzászólásnak kéne lennie nem?

gondold csak végig mit mondtál
    ha emiatt lenne akkor az akkori hozzászólásokból több lenne a fifánál és összesen is emiatt.
    Elég hibás érvelés.

Márcsak elég megnézni a szavazást.

Én úgy tudom, hogy Angliában pl a PES4 eladási statisztikái jobbak voltak a fifaénál.
    És ugye a PES4-nél főleg a konzolos piacot kell nézni.

Szerintem pont itt jobb a labdakezelés és vették át ugye ezeket a fifa-ban. És pl ilyenek, tegnap a heverral játszottam kapőus mellett el védőd kicselez erre az utánnarohan és bent a kapuban egyet jól belebikáz.

Az tény, hogy az alapmozgás jobb a fifában, de pl a cselek labdaátvételek nem.
  • grizzly21
    Már bocs de a fifa 2005 megjelent nov15körül, a pes4 meg nemrég. nyilván hogy ezzel foglalkoznak. Azzal nem akarok vitatkozni, hogy melyik a népszerűbb, mert azt eladási statisztikák mutatják, és abban fifa a világelső.(Hedgehog igazolhatja mert sztem ő ért hozzá.) A játékélény viszont tényleg durav és valószínűleg ugyanugy mint hedge én is ezért fogok átállni a pesre. Rooneyt kiugrasztottam az sprintelve vitte, kapus kijön, gondolom miért ne próbáljam meg? hÁtha, és igen! Egyszerűen finom irányváltoztatással továbbtoltam lenületből a kapus mellet, majd éles szögből fel a kapufa alá. Döbbenetes nagy góóóóóóóóóóól! Most kb3 meccs után nézek le a forumra, mert nem tudom abbahagyni. CSak az animáci egy fájó pont, mert a fifában pl élvezetes adogatni hátul a labdát, mert szépe ahogy lekezelik, passzolják, itt viszont csak ott lesz a labda azt kész. Majd haverom letölti az egészet, de nekem nincs adslem, addi marad a demo.
  • Breki33
    Nézd már meg egyszer a linket please