Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hedge
Nem tudok kijelentkezni az FH ról. Lap nem jeleníthetõ meg
Vagy ha megkérlek törlöd az Unicornis regisztrációmat ?
Nem tudok kijelentkezni az FH ról. Lap nem jeleníthetõ meg
Vagy ha megkérlek törlöd az Unicornis regisztrációmat ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Spark's kitpack pour KitServer
All my PES4 kits are included in this pack (+ new numbers) ready to use with kitserver.
Available on the Patches section.
Big thanks to ZiZooM for the kit's importation and transparency's management 😉
All my PES4 kits are included in this pack (+ new numbers) ready to use with kitserver.
Available on the Patches section.
Big thanks to ZiZooM for the kit's importation and transparency's management 😉
de pont ezt mondom h mindenkinek ugyanaz a roster lenne.legalábbis a BL-ben mindenkinek.és akkor Rooney mindenhol a MU-ban lenne<#szomoru1>#szomoru1>
figyi nekem bent lenne Manchesterben Rooney másik embernek meg Evertonben
Egymás ellen játszanátok
....
Egymás ellen játszanátok
....
úgy gondolom h mindenkinek az aktuális rostere lenne.és így kéne játszani a BL-ben is.így se jó?én nem értek hozzá azért kérdezem.meg elég fura h MU-ban nincs Rooney.<#wow3>#wow3>
Valószínûleg nagy barátság lesz...<#nyes>#nyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
most akkor az online-os rosteren nem lehet javítani?akármit csinálok Gera mindig pados lesz és 26-os?meg Rooney nem lesz a MU-ba?<#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#bee1>#bee1><#gun>#gun><#gun>#gun><#vigyor3>#vigyor3><#ravasz1>#ravasz1>
most legutobb egy horvat csavoval haverkottam össze... ugy klapott ki uccso meccsen,h utolso elotti percbe recobat atvittem jobbra,és egy 38 méteres bomba beakat.. 😄 montam neki,nesze HUNGARY<#alien>#alien><#idiota>#idiota><#mf2>#mf2>
hüje vagy hamán szép nem!4
ammikor szaggat akkor a kapus már messzirQl vonzza a labdát<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
Én most voltam PES on-lineon,2 emberrel játszottam összessen 5 meccset.Hát mivel a host én voltam igy nekem ugye tökéletes volt,de az ellenfelek is olyan szép megmozdulásos,tudatos jó játékot játszottak hogy feltételezem nekik sem lehetett nagyon rossz a kapcsolat.
Amikor nekem akadt valakivel,akkor az olyan volt hogy alig tudtam a labdát vezetni,nem hogy normálissan játszani.
Amikor nekem akadt valakivel,akkor az olyan volt hogy alig tudtam a labdát vezetni,nem hogy normálissan játszani.
sztem is.játszotttam egy londonival nagy Arsenal drukker volt és olyan jó MU-Arsenalokat játszotttunk h marha jó volt.nem is szaggatott<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#taps>#taps><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
király!!!kedden vagy szerdán indul a BL?<#ravasz1>#ravasz1>
W.B.A.
Nem,én,mert nem tettem hozzá hogy Quakenet szeveren van.
Tehát mirc,quakenet szerver,és azon belül fifahungary szoba
Tehát mirc,quakenet szerver,és azon belül fifahungary szoba
Ilyen szobát nem találok, bár egy magyart se, úgyhogy nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy nem bennem van a hiba :-(
Tudom, marha nagy láma vagyok...
Tudom, marha nagy láma vagyok...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
#fifahungary szoba a mirc-en
Elkezdtem on-line játszani, de elegem van. Vagy én kések, vagy a másik, attól függ, ki a kliens, de vagy neki nem jó vagy nekem. Ez így nem pálya. Csak magyarral jó, mert ott nincs lag.
De ahogy láttam, a PES Online programot alig használja magyar. Nincs kedve játszani valakinek direkt csatl.-sal?
Amúgy hova jártok még játszani, ahol több magyar van?
De ahogy láttam, a PES Online programot alig használja magyar. Nincs kedve játszani valakinek direkt csatl.-sal?
Amúgy hova jártok még játszani, ahol több magyar van?
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
van wolf 2.0ENNYI ja meg elindul lassan a bajnokság és má nem lehet nevezni ENNYI ja és vannak új mezekENNYI ASSZEMja meg új adatbázi ami szar<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#mf1>#mf1><#ravasz1>#ravasz1>
re.. elbaszodott egesz gepem,és magatol ujraformazodott 😞(((
volt valami érdekes? nincs kedvem visszalapozni 6 oldalt<#szomoru1>#szomoru1>
volt valami érdekes? nincs kedvem visszalapozni 6 oldalt<#szomoru1>#szomoru1>
hüje vagy hamán szép nem!4
mivan?<#szomoru1>#szomoru1>fent van a konami patch a wolf is .ja és én voltam a cient
nekem is ez van,bár segithet az,hogy beteszed a kezdõk közé 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
az mé van h beállítok mindent az EDIT MODE-ban felállást pl és amikor ONLINE játszok akkor pl GERA cserepados és 26-os a száma meg minden az eredeti szar
W.B.A.-val leszek az online bajnokságban és velük gyakorlok,nekik kell egy jó stadion
Background patch az az amit berakok a menübe?pl a Ronaldos vagy a Nistelrooy-os?
BREKI!
nem is rossz ez a Background Patch<#eljen>#eljen>
Azt irja "ingame graphic" javitás is van benne,
na akkor ez most csak a meccskijelzõre,ill. a menüre vonatkozik, VAGY magába a "játék alatt/ban" is van vmi ????<#kerdes>#kerdes>(mondjuk én nem nagyon vettem észre)
Észrevétel?
nem is rossz ez a Background Patch<#eljen>#eljen>
Azt irja "ingame graphic" javitás is van benne,
na akkor ez most csak a meccskijelzõre,ill. a menüre vonatkozik, VAGY magába a "játék alatt/ban" is van vmi ????<#kerdes>#kerdes>(mondjuk én nem nagyon vettem észre)
Észrevétel?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
minek az neked??? <#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3>
ez jó:robinrood,eltévesztettem tom h road<#ravasz1>#ravasz1><#gun>#gun>szóval vkinek van?PES4-HEZ!!!!!!!!!
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#idiota>#idiota>
vkinek van Anfield Rood stadionja?<#ravasz1>#ravasz1>
vkinek van Anfield Rood stadionja?<#ravasz1>#ravasz1>
ja és jó is a menü!kösz mg1x EMINEM.te jelentkeztél FH-s online bajnokságra?