Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ez melyik csukacsomag?
Breki33
Breki33
hát bemásolod amelyik formát akarod
9csöves9
hogy kell errrõl az imageshackról linkelni ?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
milyen szives?

Breki33
na most rászabadítottad a szives lasztira P
Placebo74
😊 Én meg Leverkusen számozást akarok!

Na majd megnézem azt a Barcelona számozást!

9csöves9
a játék elején amikor stadiont idõjárást stb választasz ott lasztit is lehet

Igen?😊) Hogy varázsolom elõ?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

9csöves9
benne van alapból a játékban

Tudna valaki linkelni egy BL labdát?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Breki33
még nem
9csöves9
nekem még mezeim sincsenek nem hogy számozás😊 de azért nagyon jók grat

Breki33
a nép Barcelona mezszámozást akar

a sg-on
Placebo74
Na még 4 mezszám:

Sziasztok! Master leaget játszom, ahol ugye feljõdnek, ill. hanyatlanak a játékosok. Azt viszont nem értem, hogy mindig csak ugyanazok a játékosok szerezek tapasztalati pontokat. Ez mitõl lehet? Azt is megfigyeltem, hogy bizonyos kor után már leszálló ágban vannak a focisták.
Másik dolog ez a condition warning, amit megpróbálok tréninggel orvosolni, de egy perc játék után kiírja hogy OK és utána már semmi nem történik. Szóval hogy is mûködik ez? 😊
9csöves9
nagyon faszák! már tölthetõ is?😄

Breki33
Breki33
mohus
Yogui boots...(amiket én még nem láttam...)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
elvileg lehetne😊
látszódna...de sajnos az ítéletein ez nem látszana

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

fhsasa
hát ja 😊
bár a 90. perc végén kihagytam 1 nagy helyzetet... 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

9csöves9
azért mert annyira megijedt tõlem😊
de mondjuk a reális eredmény 2-2 lett volna😊

fhsasa
jó, de a 4. az egy szar 9ngól volt.
Cechnek hazaadtam a labdát, nyomom az elõrepasszt erre begurítja...

És ez nem az elsõ ilyen sajna

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

mohus
elböktem

Methylisocloro
Nem lehet olyan mod-ot csinálni amiben szemüveg lenne a bírón? <#vigyor2>

9csöves9
hmm a fastwebes feliratok még mindig ott vannak pedig már a sky a támogató..
lehet visszateszem az eredetit

9csöves9
4-2-re nyertem és hozzátenném hogy Sasa nagyon szabálytalan és az egészségre veszélyes így óvatosan játszatok vele😄😄

fhsasa
lesekrõl...
nemrég játszottam Csövessel (nyert 3-2re, 2-0volt nekem 😄).
a saját 16osomtól felívelek, befújta lesnek, pedig a labdát az a játékos kapta volna aki nem volt lesen...

mohus
"Akkor azért nem találtam 😊
UBUMIX 2-ben állítólag van Nike Aerow ("Nike Aerow hi-vis yellow (with Premiership branding)"), de az WE8 ripkithez/isohoz, nem tudom, érdemes-e leszednem a PES4-hez (írta a srác, hogy only WE8), ki tudom kapni belõle vagy nem. Egyáltalán PC-hez vanm az se derült ki számomra."

ez PS2-höz van, de Angelus már rég megcsinálta novemberben az Aerow-kat
nekem ez a fajta van

pluhi
De beszedi félpályáról a lövést, ami nonszensz. Képes állva nézni egy kapufára csorgó labdát, vagy egy szögletre gurulót, amit a We7-ben felszedett! Olyan bamba tud lenni, hogy a hajam égnek áll.
IRL az esetek nagyon kis százalékában jön olyan lövés, amire a kapus nem is mozdul. Az a bosszantó, hogy ezek a dolgok a 7-ben szuperek voltak, nem értem miért kellett piszkálni.
mohus
"Néha az elõnyszabály is érekesen nemmûködik,fõleg amikor alkalmazása gólhelyzethez vezetne."

hát sajnos sok a les...és ilyenkor a bíró megtöri a játékot még akkor is ha az továbbmehetne simán...hülye nagyon

mohus
"A kapus mellett a biró a másik gyenge pont."

hát nem tudom...nálam egy nyomorult Celtic kapus is kivédi a szememet...sokszor van az h csak a kipattanót tudom begyömöszölni

Sajnos ez igaz.Bár javult a "laprendszer" a 3-hoz képest,azért messze nem lett tökéletes.Az hasonló,hogy ha kiugrok egy játékossal,de az ellenfél fut mögöttem,akkor ha addig rángat kézzel amig elvesztem a labdát,és a biró lefúja (ha lefúja),az meg általában semmi.Egyedül a hátulról rossz becsuszás lett következetesen piros,kapura törö játékosnál.
Néha az elõnyszabály is érekesen nemmûködik,fõleg amikor alkalmazása gólhelyzethez vezetne.
Egyes szögleteket,és bedobásokat meg olyan hülyén itél meg hogy már-már arra gondolok egik-másik birót szándékossan butitották le.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mohus
sajna az a mai focinak a része....

ez meg pont azt szimulálja....

a piroslap adással egyébként egyetértek messzemenõkig!!!! csak elfelejtettem írni😊mert számomra is evidens

mohus
"én pont ezzel szenvedek most

én kicsit variáltam rajta mert nem tetszett és most stadionbetöltéskor kifagy

dolgozom az ügyön"

na pont ezt írtam, azt hittem a PS2 nem bírja az ilyet...mert ugye DVD-re kell kiírni meg miegymás...NÁLAM a FÜVEK voltak a bûnösök!!!!

pluhi
Képzeld, nem csinálom. Nem tudom mibõl vontad le ezt a következtetést.

Attól, hogy vannak módszerek a kivédésére, még kapitális hiba. Nem is lett volna annyira nehéz megcsinálni. Tök jó, hogy egyedül vezetem a labdát a kapusra, beér a védõ, leránt, és kapok egy sima szabadot 30-ról, amibõl 100-at kell rúgni, hogy egy beakadjon.
mohus
a miatt után pont van.

mohus
én ezt használom...a logo miatt sajna csak PS2-essel szolgálhatok

mohus
Ha te csinálod gondolom nem zavar....
ha más csinálja már rég lehet látni a térképen ahogy rohan ki (gép nem csinálja amugy)...mivel megállítani nem nagyon tudja ilyenkor a kapust..el kell vinni mellette...

pluhi
A kapus mellett a biró a másik gyenge pont. Nem akarok nagyon ötleteket adni, de pl. a kapussal kirohanva, majd a csatárt felvága az esetek 99% max sárgát kapsz (általában azt sem), mivel szembõl csúsztál. Az, hogy utsó, gólratörõ játékos felvágása piros, az nem érdekli a sporit.
mohus
zsír

fhsasa
nem még nem. ma derül ki van-e raktáron, ha van akkor talán még ma, de max holnap fogják kihozni. aztán jöhet a gyaksi azzal 😊

9csöves9
megjött a padod?

fhsasa
Breki, ha van idõd FH fórumban nézz rá a FIFA 2005-re... moderátor vagy 😊 3-4 topicot már töröltem, de megint lett 1-2 felesleges ezek most rád várnak

fhsasa
Ilyet szoktam én is (de csak tétmeccsen, FHn, 1x volt szükség rá).
De tegnap pl. játszottam 1 sráccal, vezetett 2-0ra, majd 2-1, 3-1. Szerzett 2 pirosat, 4-3 lett ide 😊

9csöves9
nekem már 2 ellenfél is csinálta ezt. az egyiknél már nem birtam és énm is elkezdtem rugdosódni

9csöves9
köszönöm😊

Breki33
hogyis kell azt hogy ne mindig fölé fejelje?

amúgy köszi a segítséget megoldottam P
Még egy:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.