Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:
Kinek hogy áll fel a csapata az ML-ben? 😊
CSAK a Fradi
Esetleg a megjelenítésnél állítgasd a csúszkát 😊
Meg játsz double speed-en...akkor nem fog lassulni 😊
CSAK a Fradi
1ébként azért van, mert meg van határozva, hogy milyen korig fejlõdhetnek....meg úgy tudom (ez nem biztos, hogy a teljesítmény is számít.
Ha a tréningnél kiírja az ok-ot, akkor ok 😊 Szóval akkor nem lesz problem, gondolom 😛
Jah, amúgy halle all
CSAK a Fradi
Csá
Miért olyan csunya a játék,ha low-ra teszem? Nincsen valami megoldás?
Mert ha mediumra rakom,akkor kicsit lassul,és ez eléggé zavaró.
Szal nem értem miért olyan csunya lowon,mert a pes3-ba ha levettem,nem volt ilyen csunya.
Légyszi valaki segitsen,mert nagyon zavar.
Amúgy a patch fentvan.(a crackért köszönet mesternek) <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor4>#vigyor4>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ps3 ID: Gascoigne74
News coming out of Asia reports that this year's Winning Eleven 8 update, scheduled for release this coming spring, will feature live play on the Playstation 2. The game is titled Winning Eleven 8: Live-Ware Evolution, and as usual with these infamous Konami updates will feature tweaked gameplay and updated stats. But before you all get too excited, the online play will only be available to Japanese players due to the subscription system. The game will however feature 6 language options, making it all the more tempting for Europeans to import the game to play on their modified consoles.
Despite this meaning gamers in Europe will still be unable to play Online with the PS2, it is encouraging news for Pro Evolution Soccer 5.
Winning Eleven 8: Live-Ware Evolution is scheduled for release on March 4th 2005. We will have pre-ordering details for you very soon.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
akkor ezt nem teszem fel😊
a puma nekem nem bejövõs...mármint ugy emlékszem a King az a lilás
umbro megvan...meg egy lotto is meg van a jol kinézõ sima puma
Ps3 ID: Gascoigne74
Szal hiába állítom át a Deco mezszámát 19-rõl 20-ra, a Edit Playerben nem változik, mindig 19 marad!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
cipõlistát kérnék
melyik kettõ szerkeszthetõ és melyik a többi 7...köszi
Srác vezetett a 89. percig,akkor egy szabadrugás utáni kavarodásból kiegyenlitettem,középkezdés után meg elvettem tõle a labdát,inditás,2-1 ide.Ujabb kezdés után egybõl lefujták...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nekem nem tûnt fel hogyilyen jók
nem jáccuk le a meccsünket?
az számít hogy melyik helyett rakom be?
Báttyó is küldött nekem egyet, ezúton is köszönöm neki, de nem nagyon van meg a középsõ csík rajta.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360