Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
köszi a segitséget 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
multiban az egyik stadionnál megjelent olyan texturahiba, hogy a kapufa úgymont kivetül és eltakarja az egész 16-os szinte
szerencsére csak a kapunál jelentkezik, de most próbáltam singleben több pályán de semmi
cseréltem drivert de elõbb a Berti-s meccsden is ez volt volt mikor megérzésbõl lõttem P
Egyszerûen nem értem mi lehet.
Tipikusan tulhajtás hiba de nem hasjtom a videokarit.
utánna egy Berti nevü olasszal játszottam
alig jött át a félpályán volt ott minden majdnem félpályáról kapufa kapáslövések szinte végig támadtam és jól szórakoztam erre egyszer átjön a félpályán 16-on belöl s-re elesik 11-es, belõvi
Na mondom csak tétmeccsen ne legyen ilyen
Kérek visszavágót erre sazó nélkül lelép P
de vegas a legjobb,azzal csinalom a muvimat is
hüje vagy hamán szép nem!4
Jön egy player pes-onlineon,go.Meccs kezdõdik,elején tök jol nyomja,szerez is egy gólt.Már épp kezdenék bajt érezni,amikor sikerül egyenlitenem,majd rövidel késõbb egy kirugásnál kiguritja az eberének,rácsapok,elveszem tõle,ebbõl is gól,2-1 ide.
Na ekkor mintha megváltozna minden,elkezd össze vissza rugdosódni,becsuszkálni,mint aki megbolondult.Második félidõ elején egy kiugratásnál megint felrug,pedig még messze vagyok a kaputól,piros.Ezután ezt eljátszotta még 2x a 16-son belül,2 11-es.
Vége 5-1 ide,de egy jobb játékos rughatott volna neki vagy 8-at is simán,pedig mondom,amig 0-0 volt,és 0-1,addig teljesen profin játszott.
Hogyan lehet ugy videót csinálni,hogy ne legyen olyan nagy méretü,mert nekem mindig 100 mb fölött van,pedig csak 8 másoderces.
Amúgy én frappsal csinálom
Amugy van,ugy hivják hogy "Pro Evolution Soccer 4 DVD"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php?PAGE=down&FILE=Delle_alpi.rar&DIR=PES%204/stadiony
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
UBUMIX 2-ben állítólag van Nike Aerow ("Nike Aerow hi-vis yellow (with Premiership branding)"), de az WE8 ripkithez/isohoz, nem tudom, érdemes-e leszednem a PES4-hez (írta a srác, hogy only WE8), ki tudom kapni belõle vagy nem. Egyáltalán PC-hez vanm az se derült ki számomra.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
1. Az elsõ ellenfelem eltûnt ugyebár..
2. Quares otthon van jelenleg.
3, Gépet cseréltem ugye mint tegnap mondottam.
4. Pillanatnyilag örülök, hogy van netem, volt hogy másfél napig alig volt. Jelenleg is a hibrid verzió áll fent ugye. Hivatalosan bármikor jöhetnek matávos bácsik........
5. Ezeket miért kell újra elmondani???????
Ja arról, hogy nem volt gamepadom nemis beszéltem
Egyébb kérdés?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
<#wow2>#wow2><#vigyor3>#vigyor3>