Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ez biza az egyes
ugyanaz mint amit Quares linkelt
ehhez már nincsa türelmem, deha valaki rászánja magát alapnak jó
Ps3 ID: Gascoigne74
Most ezt nem tudom hogy érted,de ezeket nálam mind a jobb analóg karral lehet elõhozni:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Persze van hátraarc is, de az más tészta.
További jó munkát,és jó éjszakát <#alien2>#alien2><#ravasz1>#ravasz1>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nomeg az is téma, hogy a #8065-nél megnézd mit "faragok"😊
ahogy elnézem sem az...sem a veronai nem érdekel senkit😊...pedig nekem kummára tetszik az a sárga kék háló
majd hozzávágom Hedgehez ezeket talán berakja a készülõ patch-be, ha végzek persze neki PC-síteni kell , mert ezek PS2-re vannak. Lesz egy kis Fullham meg akarnék a San Siro estire egy Inter kinézetet. Aztán Valencia, Everton, Totthanem, Deportivo...Real Sociedad.
A Delle Alpi "tükrös" fastweb genyókat leírtottam és a kijelzõbe is egy pofásabb kép kerül (raszteresebb kijelzõ kinézetü)..meg lehetne egy csomó szögletzászlót fabrikálni😊
Aztán ott a félkész Puskás..itt lelátót kéne cserélni😊 na meg ott van a reál..beleírni a lelátóba a nevüket...
na jó éjt...fáradt vagyok ezért pofázok bocs😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
R2 futás...közben R1 néhányszor nyomkodva
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sztem a jobb analógon nem sok csel van😊
és ennél a PS2 DualShock még egy fokkal jobb...
nálam nem...szar az analóg joyod...
én pl tudok több szinten átlós irányban haladni, futni
fantasztikus "elfutásokat" lehet kivitelezni...futnál elõre a 16-os fele...üldöz egy védõ..közben jön a segítség ellened...naná hogy kifele sodródsz...egyre nagyobb "átlóban"...nemtom érthetõ-e?😊
aztán egy labdafedezõ fordulás...visszapassz az érkezõ másik támadónak...majd jön a bomba😊
egyetértek
a PES sorozat nagyon szép fejlõdésen ment át...
a PES4-ben jósoknéhány csel van a PES3-hoz képest..sajnos vannak olyan cselek amit csak D padon lehet megvalósítani azért, mert többször kell azonos irányba húzni az irány gombot
pl egy szitu...rohansz futsz támadsz labda nálad...lenyomod az R2-t a faszi megáll és a védõ meg veled szemben, ugy teszel mintha mondjuk jobbra szeretnéd elvinni a lasztit, tehát ujra mozgásba lendülni mindezt jobb lábbal kezdve, de a CSEL az benne hogy a támadó faszi a jobb lábával csak átlépi...közben a ballal balra pöcköli a bõrt..
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
http://www.fifacz.com/
Itt a legalján megtalálhatod a hivatkozásokat(01-07) a filefront-ra.
A D-pad pontosan mit jelent.Azt, hogy digitális?
Köszi!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.