Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
szal' hülye a készítõ 😊 namindegy!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

de a fájl neve sem az, meg a képen is 0.1 van, szal...

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

The Hedgehog
ettõl függetlenül az SG-n a topik címe 0.2 szal'

Breki33
jó de ugyanazt linkeltétek P
Maga a csomag 0.2-es akart lenni, mert aszem 0.1-es már volt is, de amúgy ez most 0.1-es néven van😄 Szóval érthetõ...😄

Breki33
Amúgy sztem a Rotario roszabb lett így
Breki33
http://www.freewebtown.com/in2ane/Clean%20balls%20pack%200.1.zip

ez biza az egyes
ugyanaz mint amit Quares linkelt
Breki33
The Hedgehog
köcce majd kipróbálom

The Hedgehog
Clean balls pack Ver 0.2 😛 nézz csak utána hehe 😛

Breki33
Mondjuk ahhoz, hogy pont olyan legyen mint a képen középen inverzben kéne lennie illetve a négyzeteknek sötétebbnek
ehhez már nincsa türelmem, deha valaki rászánja magát alapnak jó
Breki33
köszi

cserébe kapsz egy új alpha-t

Breki33
Clean balls pack 0.1 P

én tegnap a fekete bl lasztit próbáltam ki a 8075-bõl
The Hedgehog
vastagabb vonalak

Breki33
Aza?

5 fajta cipõcsomag van a képeken
Gascoigne
Nekem is az a cipöcsomag tetszik, söt az is van a játékban, csak a piros Adidast szeretném lecserélni a másik csomagban lévö Adidasra, aminek olyan fehéres nyelve van és nem látszik a füzö.

Ps3 ID: Gascoigne74

The Hedgehog
ez viszont nagyon jó...le is kapom gyorsan

Clean Balls Pack v0.2

Letölthetõ a labdacsomag innen: [url=http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=fajlinfo&lid=3060Clean Balls Pack v0.1[/url]Clean Balls Pack 0.1

The Hedgehog
csak neked tetszenek 😛

The Hedgehog
gondolom vonal vastagság vagy valami ilyesmi

Breki33
a 8079-es cipõcsomagok csak nekem tetszenek?
vagy csak én látom? P
Breki33
Breki33
lines thicker

mit jelent?
The Hedgehog
na Brekk! Megjött a Pirx kapitány irányítója, nem is olyan rossz. A fogása az eddigi legjobb, de még tartós tesztelést nem végeztem vele 😛

The Hedgehog
Én D-Pad -al irányítok, mert valahogy a bal analógra ennél a játéknál nem áll rá a kezem. Furcsa, meg több dolgot is tudok csinálni a D-Pad -al!

Breki33
Ez pont sokkal kényelmetlenebb elrendezés.

SEmmi baj a Rubblepad2-vel sztem
Breki33
Az összes külföldit? P

"sztem a jobb analógon nem sok csel van😊"

Most ezt nem tudom hogy érted,de ezeket nálam mind a jobb analóg karral lehet elõhozni:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pluhi
Az csak a sebességkülönbség miatt van. Alapsebességen 45 fokot lehet fordulni, gyorsabb futás közben kevesebbet (ez természetes és okés is). Sprintnél két tolás kell a játékosnak a 45 fokhoz. Az analog karja nem rossz guardian-nek sem, egyszerûen NINCS különbség a D-Pad és analog kar között a megvalósitható dolgokban. A kétszer egy irányba húzós dolog is kivitelezhetõ, csak kényelmetlenebb.
Persze van hátraarc is, de az más tészta.
báttyó02
nekem monnyuk tetszik!!! <#worship><#eljen>
További jó munkát,és jó éjszakát <#alien2><#ravasz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mohus
"ohh látom folyik a vita hogy jobb-e gameppaddal a játék"

nomeg az is téma, hogy a #8065-nél megnézd mit "faragok"😊

ahogy elnézem sem az...sem a veronai nem érdekel senkit😊...pedig nekem kummára tetszik az a sárga kék háló

majd hozzávágom Hedgehez ezeket talán berakja a készülõ patch-be, ha végzek persze neki PC-síteni kell , mert ezek PS2-re vannak. Lesz egy kis Fullham meg akarnék a San Siro estire egy Inter kinézetet. Aztán Valencia, Everton, Totthanem, Deportivo...Real Sociedad.
A Delle Alpi "tükrös" fastweb genyókat leírtottam és a kijelzõbe is egy pofásabb kép kerül (raszteresebb kijelzõ kinézetü)..meg lehetne egy csomó szögletzászlót fabrikálni😊
Aztán ott a félkész Puskás..itt lelátót kéne cserélni😊 na meg ott van a reál..beleírni a lelátóba a nevüket...

na jó éjt...fáradt vagyok ezért pofázok bocs😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

rorr
Szerintem csak elõnye van és ezzel lehet csak igazán egy két dolgot elõhozni könnyedén !Ja és lehet vele Prince of persiázni is (warrior within) 😊

mohus
és van a bazi nagy pöcköléses is😊 ilyenkor az Isten sem ér már utól😊
R2 futás...közben R1 néhányszor nyomkodva

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"de pl cselek területén ott a jobb analóg kar,az azzal megoldható cselek nem is tudom bill-en egyáltalán megvan-e."

sztem a jobb analógon nem sok csel van😊

mohus
"hogy logitech ide ,rumblepad2 oda, azért nem közelíti meg egy X-box gamepad szintjét (amivel szintén volt szerencsém --->ég és föld)"

és ennél a PS2 DualShock még egy fokkal jobb...

mohus
"Ha megfigyelitek, 8 irányba lehet haladni"

nálam nem...szar az analóg joyod...
én pl tudok több szinten átlós irányban haladni, futni
fantasztikus "elfutásokat" lehet kivitelezni...futnál elõre a 16-os fele...üldöz egy védõ..közben jön a segítség ellened...naná hogy kifele sodródsz...egyre nagyobb "átlóban"...nemtom érthetõ-e?😊

aztán egy labdafedezõ fordulás...visszapassz az érkezõ másik támadónak...majd jön a bomba😊

mohus
"Bonyolitsák csak,a Pes-ben az a jó,hogy egyszerüenés trükközve is lehet eredményessen játszani.Mindenki saját stilusban nyomhatja."

egyetértek

a PES sorozat nagyon szép fejlõdésen ment át...
a PES4-ben jósoknéhány csel van a PES3-hoz képest..sajnos vannak olyan cselek amit csak D padon lehet megvalósítani azért, mert többször kell azonos irányba húzni az irány gombot
pl egy szitu...rohansz futsz támadsz labda nálad...lenyomod az R2-t a faszi megáll és a védõ meg veled szemben, ugy teszel mintha mondjuk jobbra szeretnéd elvinni a lasztit, tehát ujra mozgásba lendülni mindezt jobb lábbal kezdve, de a CSEL az benne hogy a támadó faszi a jobb lábával csak átlépi...közben a ballal balra pöcköli a bõrt..

Spy Hun
Sokkal könnyebb mint bill-el( szerintem)

pluhi
Igaz, a lassitásra nem gondoltam. A megtolást már nem mondanám új lehetõségnek. Természetesen labdával mindenki más sebességgel fut, mint nélküle. Viszont mintha emlékeznék valami supersprintre, ami csak átlós? irányban mûködik.
és milyen gamepaddal?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Spy Hun
Én is bill-el játszottam mindig..., de sokkal könnyebb gamepad-dal (max 2 hét és jobban megy mint bill-el, sokkal jobban!!!)

Pl:
http://www.fifacz.com/
Itt a legalján megtalálhatod a hivatkozásokat(01-07) a filefront-ra.

vki lécci egy linket wolf2005-höz!
ez mi amit lírtál most Shevy?
shevy
szerintem 5 féle futási lehetõség van, nem 3: az elsõ amikor L1-et nyomva tartod, ez a leglassabb, utána, amikor simán futsz, R2-vel a 3., a 4. R1-gyel, az 5. meg amikor R1 és utána kétszer nyomod az irányt amerre futni akarsz

Nekem a Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad-ot ajánlották.
A D-pad pontosan mit jelent.Azt, hogy digitális?
Köszi!

báttyó02
nekem meg forditva van,én billel tok jáccani,gamepaddal meg nem,csak pisi2-n

Részemrõl egy elõnye van a gamepad-nek,hogy azzal tudok játszani (legalábbis azt hiszem),mig bill-el nem...<#vigyor2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grizzly21
Jó a gpad, én 5évig fifáztam billenytûzettel! Érted? 5 évig! És nem keveset! Most van egy logitech dual action gamepadom, átálltam rá 2hét alatt, és azóta nem nyúltam bill.hez!

báttyó02
ezek közül az alsó piros csikos puma szép nagyon,legalábbis az teccik a legjobban