18976
-
#10334 csőőő miért van az hogyha akarok játszani neten valakivel a pes4 online programmal akkor akárkivel akarok játszani általában mindig ezt irja ki ,,has an incompatible version of the game''
meg ezt is szokta Your game version does not match the hosts -
#10333 Amúgy nem kifizetődő közben a kamerát mozgatni -
#10332 a koprodukcióra cumis P -
#10331 :DDDDDDD cumi :DDD -
#10330 ha ezzel rám akartál célozni, akkor cumi, mert báttyó vette fel a gólt :) Ha nem, akkor nem szóltam :D -
#10329 jah ismerős ez a kamerarángatós stilus P -
#10328 jah Pires gól :) -
#10327 Hát nem tudtam megcsinálni a gif-et,de Terminátor megmentett :))))))))
na a gól,és köszi a gif-et Terminátor :
-
#10326 ..grrr
a mezszamokat hogy lehet átállítani Edit PEs4 (vmi ilyesmi a neve proginak)
-gyel?
-
#10325 erre nem is emlékeztem:D -
#10324 sikerrült elolvasni a saját hozzászólásodat? :-) -
#10323 sztem is maradhatnának -
#10322 kétbetűs kell
helyhiány -
#10321 sztem azok maradhatnak
nem? -
mike369 #10320 Mielőtt nekiállnék a pozíciók fordításának meg kellene állapodni az egységes rövidítésekben.
(GoalKeeper=GK, Defender=DF, Kapus=?, Védő=?,...) -
#10319 Shevára? :-)
Hát jó majd meglesem gyenge pontjait P -
Gabe18 #10318 Azért egy rendbeszedett On-line módot elbirnék.Jobb kapcsolódás(már ugye az akadásra-szaggatásra, gondolok),a client is tudjon normállissan szabadrúgást lőni,stb...
Azt hogy igény van az on-line játékra,asszem mostmár a konami is láthatja. -
Gabe18 #10317 -
#10316 hogy túl jó Shevchenko?:) -
#10315 hmm.....ugylátcik 1új "vírus" van terjedőben onlineon. A neve : "Tisztességtelen Játék" !!
-
#10314 Sok újítást ne várj! Újabb licenszek, frissített igazolások (ez utóbbiakat már most megcsinálták PES4-re is a rajongók), finomabb mozgás, 1-2 bug javítása, új intró... szerintem ennél több nem lesz benne! Nem is értem minek kiadni?! -
#10313 Komolyan ez van Breki! Külföldi online-játékosok is panaszkodtak :( -
#10312 háát ez az ami még "tök homály"
amugy biztosan lesz benne vmi újítás/javítás, DE hogy MENNYI és MI???? -
#10311 hát sztem meg a GAscoigne elleni meccsem is háromesélyes
NEm véletlen kérdeztem hányadik volt.
Ebből lehet bármi.
A másik ágon meg bemasírozik valaki -
#10310 hát nem tudom lehet hogy te letudod győzni. én szoros meccseket játszok vele sok góllal de ez az utolsó...
a csoportotokon csodálkoztam de nem hinném hogy szándékos volt:)
az első kettő jut tovább -
#10309 Érdekes
lehet én mással játszottam?
Amúgy elég érdekes ez a sorsolás
Első körben megkaptam Quarest másodikban őt meg Intert.
Érdemes megnézni kik vannak irva esélyesnek.
Tényleg hány csapat jut tovább? -
#10308 ellenem Werder ,de a nagy verés a Milannal volt -
Gabe18 #10307 Newcastle-Bayern 4-0 (1-0)
Gólövöket nem tudom... -
#10306 teljesen egyetértek. nagyon jó a helyzet kihasználása! -
#10305 melyik csapattal volt? -
#10304 pontosan
akinek ez örömöme legyen boldog -
Gabe18 #10303 Ez sajnos nem riogatás...
Ötvenvalahány percig kiegyenlitett játék volt,kisebb nagyobb helyzettekkel itt is,ott is.
Csak aztán kijött a helyzetkihasználás...Ő gyorsan 3 ziccerből rúgott 3 nem túl nagy,de annál értékesebb gólt,mig én mindent elrontottam.A 4. már csak ugy jött később.Nem szabad a kapussal egy az egyben hagyni őt... -
#10302 ne ilyesztegessetek már P -
Gabe18 #10301 Hát sajna a Konami-nál az on-line részre nem nagyon figyeltek egyáltalán (ugye mennyi huzavona volt hogy lesz-e egyáltalán).
Egyébként ha teszem azt két Arsenal játszana 11-11 ugyanolyan max-ra tuningolt játékossal,arra még azt mondom rendben,legalább tényleg a 2 játékos közti tudás dönt (ami egyrész nem igaz,mert a client eleve hátrányban van kisebb nagyobb mértékben,másrészt semmi hangulata nem lenne).
De erről nincs szó hisz 2 különböző csapat játszik,amiből az egyik player csal,a másik meg megpróbál tisztességessen eredményt elérni.
Hogy mi értelme?Mi értelme egy fps-ben aimbot-ot használva minden ellenfelet 200 méterről egy mozdulattal fejen lőni?Semmi,mégis hányan csinálják...
Majd megver valakit 5-0-ra csinál róla egy képet és büszkén mutogatja a haverjainak hogy ő mekkora spíler... -
#10300 jah egyetértek -
diegoam #10299 egyáltalán minek játszanak az ilyenek, mi értelme csalással nyerni, az miért okoz nekik örömöt. én csak a gép ellen tudok játszani, de ott sem éreznék boldogságot ha csalva nyernék. végül is magamat csapnám be. azért azt megnézném amikor egyformán maxra feltuningolt csapattal játszanának egymással. 22 db 100%-osan tökéletes játékos, ahogy a klasszikus költöi kérdésben: mi történik ha a mindent elsöprő erő a mindennek ellenálló fallal találkozik? mondjuk azért a konami erre figyelhetett volna, hogy ne tegye tönkre több ezer online játékos szórakozását! -
#10298 köszi :))) elküldtem :) -
Gabe18 #10297 Ne izguljál,én most kaptam tőle egy négyest...
Ő minden ziccert berúg,én meg elszerencsétlenkedem,ha oda is keveredek valahogy... -
#10296 küldd el, megnézem mit tehetek ;-) -
#10295 ez tényleg elszomorító! a külföldi fórumok is ettől zengenek, hogy sokan felnyomott értékű csapatokkal nyomatják online! elkeserítő és rohadtul etikátlan!