Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grizzly21: ezek szerint a Fifáról nem beszéltek, mikor az volt új...
Amúgy teljesen igaz, minden mocap királyos a PESben, de ez a futás ez katasztrófa. Azért meg lehet szokni.
gondold csak végig mit mondtál
ha emiatt lenne akkor az akkori hozzászólásokból több lenne a fifánál és összesen is emiatt.
Elég hibás érvelés.
Márcsak elég megnézni a szavazást.
Én úgy tudom, hogy Angliában pl a PES4 eladási statisztikái jobbak voltak a fifaénál.
És ugye a PES4-nél fõleg a konzolos piacot kell nézni.
Szerintem pont itt jobb a labdakezelés és vették át ugye ezeket a fifa-ban. És pl ilyenek, tegnap a heverral játszottam kapõus mellett el védõd kicselez erre az utánnarohan és bent a kapuban egyet jól belebikáz.
Az tény, hogy az alapmozgás jobb a fifában, de pl a cselek labdaátvételek nem.
Soccergaming:
FIFA 2005 Forum
Discuss FIFA Football 2005 right here with other FIFA gamers.
67250
PES & WE Forum
Discuss the highly popular Pro Evolution Soccer (PES) and Winning Eleven (WE) games by Konami.
109758
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
azért ajánlom hogy próbáld ki a teljes játékot is mert páran itt meglepõdtünk, hogy a demó mennyiben rosszabb volt, mint a full...
Egyébként a demoban nem tudja vki hogy lehet felbontást választani mert ez igy elég gagyi. Az arcok meg a grafika, meg a kapuháló viszont kurva jó. Na egyelõre ennyi.
Akkor legalább valami Arsenalos kapussal csináld légyszi.......<#ejnye1>#ejnye1><#ravasz1>#ravasz1>
Írtatok nemrég egy készülõ arccsomagról, ami majd 150 arcot fog tartalmazni...Kijött már????
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
gondolkodom egy ilyenen.
mire jók a pes-ben az analóg karok?
köszi
Ps3 ID: Gascoigne74
DE nem biztos
Van akinek vált?
Mert én három slotba ugyanazt raktam
de ez a progi miatt van nem? vagy az oldalsóknak is kéne cserélõdni-?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
És mindenki megcsináljas magának
nekem a bal alsó két adidas is tetszik
Dual Shock 2 😊
Amúgy igazad van, tényleg a maximumot hozták ki a digitális irányításból a Konaminál, néha úgy érzi az ember, hogy valódi analóg kontrol van.
Ettõl függetlenül szerintem közel sem lehetetelen, még csak nem is túl bonyolult teljesen az analóg karra épülõ, nyilván nem fokozatmentes, de a mostaninál "analógabb" irányítás megvalósítása. Szerintem ez a jövõ útja. Talán majd a PES5-ben.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

!! FORZA MILAN !! -Johnny-