Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most melyikre írtad???
Neville04
a demo tudtommal nem támogatja a gamepadet

grizzly21
Meg van egy-két dolog ami nem tetszik, ha ezeket megcsinálnák jó lenne.(bár mondom nekem a demo van meg szoval lehet hogy javitasokba vannak megoldások) Miért kell egy idegesitõ sárga x-szel megjelölni hogy hova fog esni a ladba??? A gép miért nem lövi rá szabadból, ha a 16ostól 10centire rugtam fel??? A bedobásnál miért nem jelzi vmi hogy hova dobd???

grizzly21
És tudja vki hogy mia f**ért nem észleli a pes4 a logitech dual actionos gamepadom? lehet hogy mert demo? addig kénytelen vagyok bill.tel.

báttyó02
hamus <#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

pluhi
Ez inkább hamus.
grizzly21: ezek szerint a Fifáról nem beszéltek, mikor az volt új...
Amúgy teljesen igaz, minden mocap királyos a PESben, de ez a futás ez katasztrófa. Azért meg lehet szokni.
báttyó02
havas stadion <#alien2>

Breki33
ha korábban jelent meg több hozzászólásnak kéne lennie nem?

gondold csak végig mit mondtál
ha emiatt lenne akkor az akkori hozzászólásokból több lenne a fifánál és összesen is emiatt.
Elég hibás érvelés.

Márcsak elég megnézni a szavazást.

Én úgy tudom, hogy Angliában pl a PES4 eladási statisztikái jobbak voltak a fifaénál.
És ugye a PES4-nél fõleg a konzolos piacot kell nézni.

Szerintem pont itt jobb a labdakezelés és vették át ugye ezeket a fifa-ban. És pl ilyenek, tegnap a heverral játszottam kapõus mellett el védõd kicselez erre az utánnarohan és bent a kapuban egyet jól belebikáz.

Az tény, hogy az alapmozgás jobb a fifában, de pl a cselek labdaátvételek nem.
grizzly21
Már bocs de a fifa 2005 megjelent nov15körül, a pes4 meg nemrég. nyilván hogy ezzel foglalkoznak. Azzal nem akarok vitatkozni, hogy melyik a népszerûbb, mert azt eladási statisztikák mutatják, és abban fifa a világelsõ.(Hedgehog igazolhatja mert sztem õ ért hozzá.) A játékélény viszont tényleg durav és valószínûleg ugyanugy mint hedge én is ezért fogok átállni a pesre. Rooneyt kiugrasztottam az sprintelve vitte, kapus kijön, gondolom miért ne próbáljam meg? hÁtha, és igen! Egyszerûen finom irányváltoztatással továbbtoltam lenületbõl a kapus mellet, majd éles szögbõl fel a kapufa alá. Döbbenetes nagy góóóóóóóóóóól! Most kb3 meccs után nézek le a forumra, mert nem tudom abbahagyni. CSak az animáci egy fájó pont, mert a fifában pl élvezetes adogatni hátul a labdát, mert szépe ahogy lekezelik, passzolják, itt viszont csak ott lesz a labda azt kész. Majd haverom letölti az egészet, de nekem nincs adslem, addi marad a demo.

Breki33
Nézd már meg egyszer a linket please

Breki33
Hát õszintén szólva a Fifa most fent sincs......

Soccergaming:

FIFA 2005 Forum
Discuss FIFA Football 2005 right here with other FIFA gamers.
67250

PES & WE Forum
Discuss the highly popular Pro Evolution Soccer (PES) and Winning Eleven (WE) games by Konami.
109758
The Hedgehog
igaz! elég csak ránézni a FIFA topikra itt...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

báttyó02
nem tudom honnan veszed,hogy a fifa a népszerüb......

The Hedgehog
igaz! mozgások terén sokkal jobb a FIFA viszont a fizika és a játékélmény a PES4 oldalára billenti a mérleget nálam!

azért ajánlom hogy próbáld ki a teljes játékot is mert páran itt meglepõdtünk, hogy a demó mennyiben rosszabb volt, mint a full...

mucsász gráciász
grizzly21
Ma próbáltam ki elõször a pes4et. a demot. Elég vegyesek a gondolatataim vele kapcsolatban, még pedi azért mert ha kijavítnák a hibákat, amik benne vannak sokkal jobb lehetne mint a fifa. Igy viszont értem hogy miért a fifa a népszerûbb...Az animáció. Nem igaz, hogy nem tellett motioncapture-re hanem helyette a focihoz nem értõ béna japán programozóknak kellet lemodellezni a mozgást! A fenébe! Pedig ha ezt megtették volna...Értem hogy aki fifás volt az pont ezért nem hagyta abba a fifát. Ott ha viszed a labdát akkor tényleg valósághû a mozgása, ebben mintha lépegetõk lépkednének a StarWars6ban... Sajnos. Pedig a fizikája...olyan fickát vágtam a második meccsemen.

Egyébként a demoban nem tudja vki hogy lehet felbontást választani mert ez igy elég gagyi. Az arcok meg a grafika, meg a kapuháló viszont kurva jó. Na egyelõre ennyi.

Breki!

Akkor legalább valami Arsenalos kapussal csináld légyszi.......<#ejnye1><#ravasz1>

Írtatok nemrég egy készülõ arccsomagról, ami majd 150 arcot fog tartalmazni...Kijött már????
Morphin
Hello!Olyan gondom van hogy megy faszán az egész játék szeretem is nagyon ,de egy átlátszó kb.5 cm-es csik megy idõnként a képernyõn fel meg le!!Ez mitõl van (catalyst 4.12 van fenn)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

The Hedgehog
hehe😄 szegény Caroll 😛

Breki33

The Hedgehog
innentõl

The Hedgehog
nem kell 100-at max az utolsó 2-3 oldalt! valahol ott ahová beszúrtam egy fekete gamepad képét! ott vannak az okfejtések 😊

The Hedgehog
láttátok egyébként a www.pesinsight.com-ot? Külsõt váltottak, marha gány csúnya lett az elõzõhöz képest sztem!

ok, csak 100 oldalt végigolvasni elág sokáig tart
The Hedgehog
olvass vissza kicsit nemrég írtunk errõl többen is!

hol vetted a gamepad-et és mennyibe kerül?
gondolkodom egy ilyenen.
mire jók a pes-ben az analóg karok?
köszi
Gascoigne
OK! Köszönöm!

Ps3 ID: Gascoigne74

The Hedgehog
estére vagy holnap reggelre csinálom meg mert most melóban vagyok este pedig nem 100 hogy fent leszek!

The Hedgehog
oks! már készül egy komplett help adatbázis az FH-ra amit majd lépésrõl lépésre felnyomunk ilyen anyagokkal remélhetõleg... és talán rá tudom venni majd Brekit hogy oda õ is publikáljon 😄

Gascoigne
De azért egyszer készíthetnél egy leírást, hogy ne téged zargassalak. <#vigyor0>

Gascoigne
Azt nagyon megköszönném! Szóval ez az egyik, ez meg a másik. Akkor az elsõbõl kéne kicserélni a piros Adidast, a másodikban lévõ fehéres nyelvû Adidasra, amit az elöbb bekarikáztam.

The Hedgehog
mármint a csomagokat!

The Hedgehog
mond meg ezt a kettõt honnan lehet leszedni és kicserélem neked...

Breki33
http://www.playfifa.com/james/file/pes/PES4_Face_Patch_Vol.2_(V1.0)_by_IAMJAMES.rar
báttyó02
ezeket honnan lehet tölteni?

Breki33
Breki33
Hát mintha régen váltott volna.

DE nem biztos

Van akinek vált?

Mert én három slotba ugyanazt raktam
Johnny23
e meg mi ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Gascoigne
Igen.

Gascoigne
Kedves Hedge! Csinálj már légyszíves egy leírást, hogy tudjak magamnak csinálni egy cipõcsomagot! <#smile>

mohus
igen

de ez a progi miatt van nem? vagy az oldalsóknak is kéne cserélõdni-?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
Ja akik leszedték a reklámtábláim, nektek is csak a kapu m,ogötti vált át?
Breki33
Ja hátha valakit érdekel

Click here to download SWiSHvideo V1.5 Build 20041206.
klikk
Breki33
Sztem csikizd meg Hedge-t hogy írja már meg a leírást

És mindenki megcsináljas magának

nekem a bal alsó két adidas is tetszik

Breki33
Hárt én a D-pad-ot nemis látom

sztem sokkal jobb analóggal
guardian hero
"nálam nem...szar az analóg joyod..."

Dual Shock 2 😊

Amúgy igazad van, tényleg a maximumot hozták ki a digitális irányításból a Konaminál, néha úgy érzi az ember, hogy valódi analóg kontrol van.
Ettõl függetlenül szerintem közel sem lehetetelen, még csak nem is túl bonyolult teljesen az analóg karra épülõ, nyilván nem fokozatmentes, de a mostaninál "analógabb" irányítás megvalósítása. Szerintem ez a jövõ útja. Talán majd a PES5-ben.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Gascoigne
Szóval a felsõ kép egy csomag, abból szeretném kicserélni a bekarikázott piros Adidast az alsó csomagban lévõ bekarikázott Adidasra, a Nike-ból azért van annyi, mert azoknak a színe szerkeszthetõ.

Johnny23
Szokás kérdése!!....SÕT....látod ,pl.Hedge nem is analoggal irányít (egyébként vhogy én is nehezen állok rá,de errõl már írtam), ---> lehet ,hogy áttérek mégis D-padra??<#rolleyes><#idiota>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
Breki33
Ezt láttátok már vmelyik fórumon?

Rá akarom venni õket, hogy az én BL_esem csinálják meg