Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jó vagy sem?
Elõnyei? Hátrányai?
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
PES4
http://members.chello.hu/gallik/kezikonyv.rar
PES3
http://members.chello.hu/gallik/guide_hun.zip
És ezért ezer köszönet Pluhinak, ill. Brekinek és THE HEDGEHOD-nak!!!!
És gondoljátok magatokat a játékfejlesztõ helyébe is picit. Hogy is lenne? Ha Pistike 30 fokot (bocs csorbitottam az analogon) fordul mikor Józsika 12 óra irányából (na itt pláne) érkezve tõle 50 képpontnyira (mert ugye ennél lejjebb nem lehet menni) 25 fokot fordul és megpróbál belépni akkor mi a túró történik?
Én momentán seggemet verném a földhöz egy polygon alapú ütközésmodelltõl is.
Nagyon köszi, hogy a múltkor leírtátok a lövést. Azóta teljesden más a játék, ddig is tudtam játszani vele, de inkább érzésbõl, most pedig tudatos gólokat lövök!! Egészen király.!!! Köszi! ManUtd-val játszottam egy olyan meccset...0:2-rõl 3:2-re nyertem. Kevesebb, mint egy félidõ alatt fordítottam. Isteni!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Azért gondoljunk már bele, nagyon szépen hangzik a full analog kontroll, de ehhez tényleg kevesek lennének az ilyen pici karok. Ahhoz kicsi a kitérésük. Mellesleg megnézném hogyan csinálnak analog, fokozatok nélküli futásanimációt a gyorsitáshoz<#vigyor>#vigyor>.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
És még egy tanács: ne szemeteld tele a topicot ilyen hülyeséggel!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem arra gondoltam hogy sima mozgásban több lehetõséged van,de pl cselek területén ott a jobb analóg kar,az azzal megoldható cselek nem is tudom bill-en egyáltalán megvan-e.
Hát lehet te 2 bill-t könnyeben kezelsz,mint az analóg kart,de én biztos nem,arról nem is beszélve amikor finomabb mozdulatokat kéne csinálni.Persze tényleg nem mindegy hogy az analóg is milyen,mert nekem is volt olyan controllerem,aminek az analógja kb olyan érzékenységgel birt mint a D-Pad...<#szomoru1>#szomoru1>
Mondjuk nehogy ebbõl vita legyen,végülis mindenki játszon azzal amivel jónak látja.
Az a baj hogy sok pc-s alapból idegenkedik a controllertõl,pedig ha adna egy kis idõt neki hogy "ráálljon a keze",máris rájönne az elõnyeire.
Mondjuk nekem alap volt,mert másfél éve van pc-m,elõtte 8-9 évig konzol...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
-->nem,mert épp azt irtam ,hogy nincs köztes irány tehát nincs több lehetõséged a mozgásban!!
"ha 1általán meglehet ezt szokni,vhogy tul"hosszuak az"iránytávok",ami hirtelen irényváltásoknál,kurvára szar!!!"
--> úgy értem,pl. bill-en két egymás mellet lévõ gombot sokkal gyorsaban lehet kezelni,mint "1 kis kart",pláne hogy a gamma végig hirtelen irányváltásokrol szól!SZTEM
Tudom hogy csak megszokás kérdése, és én is szivesebben jáccok paddal---->megjegyzem nekem vhogyy akkor is "nehezbb/kényelmetlenebb" az irányítás,bill.-el biztosabban mozogtam (amire mondom lehet egy jobb pad a megoldás)...és evvel biztos/lehet jópáran vagyunk.
Az XBOX kontroller egy fikarcinyval sem jobb szerintem, bár nem indokoltad meg, hogy miben jobb az annyival. (Az analog ravasz jó dolog, de elveszi a helyet a másik két gombtól, amik igy rossz helyre kerültek.)
A Rumble 2 D-Padja messze jobb, mint a Dual Action-é szerintem, de mivel soha nem használom, hidegen hagy.
Hát bocs,de ez szerintem abszolut nem igaz.Csak azért bonyolultabb,mert az analógos controller-el sokkal több lehetõséged van mint bill-el.
"ha 1általán meglehet ezt szokni,vhogy tul"hosszuak az"iránytávok",ami hirtelen irényváltásoknál,kurvára szar!!!"
Ezt nem is tudom hogy érted...
"nem a legoptimálisabb analoggal az irányitás sztem!!!!"
Szerintem a legoptimálisabb...
"Talán 1jobb gamepad,normális D-paddal megoldaná a dolgokat+ha konamiék,mondjuk a folytatást (PES5) nem bonyolitanák jobban,sõt !!!!
"
Bonyolitsák csak,a Pes-ben az a jó,hogy egyszerüenés trükközve is lehet eredményessen játszani.Mindenki saját stilusban nyomhatja.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Srácok,éppen azon tûnõdtem,hogy aki már hosszú-hosszú idelye csak bill.-el nyomták,azoknak milyen piszok nehéz átálni gamepad-ra (tisztelet persze a kivételnek,akik sztem eléggé kevesen vannak)ell ismerni egyrészrõl azt,hogy logitech ide ,rumblepad2 oda, azért nem közelíti meg egy X-box gamepad szintjét (amivel szintén volt szerencsém --->ég és föld)
A másik pedig,hogy elismerem ,hogy pad-al többmindent lehet csinálni(cselek,stb.),meghogy igazábol pad-ra van optimalizálva a dolog,DE hogy KURVA nehéz,és körülményesebb mint bill-el!!! (+kissé túlon tul elbinyolított,néha az ember azt sem tudja mit hogy "nyomjon"!!!) az is BIZTOS!!!!
Már ha csak 1példát mondok a mozgásra.Ugye (ilyen)D-paddal olyan ratyesz,hogy az csak na(állítom ratyeszebb a logitech D-padja,mint a SNES-é),...analog-stickel pedig,hát beletelik pár hónap mire megszokja az ember,ha 1általán meglehet ezt szokni,vhogy tul"hosszuak az"iránytávok",ami hirtelen irényváltásoknál,kurvára szar!!!!+ugyebár nincsenek köztes irányok,amirõl mondjuk a Gamma tehet!!!(ráadásul ahogy észrevettem,néha nem is oda fut amerre irányítom,parázs a tûzre)---->nem a legoptimálisabb analoggal az irányitás sztem!!!!!
Talán 1jobb gamepad,normális D-paddal megoldaná a dolgokat+ha konamiék,mondjuk a folytatást (PES5) nem bonyolitanák jobban "irányításilag",sõt(pl jobb analog mindegy egyes irányára lehetne egy csel azt,csá,nempedig 2x irány + left analog+ O gomb--->és akkor sem biztos,hogy azt csinálja ,amit szeretnénk PPP)!!!!SZTEM.
Cak 1észrevétel,1vélemény,ennyi,bocs a sok szövegért<#rolleyes>#rolleyes><#zavart1>#zavart1><#rolleyes>#rolleyes>
és nem hülye P
Engem speciel nem nagyon érdekelnek magyar dolgok"
ja bocs...tudom h a neved nagy B stb...csak a lustaság😊
a Chievo mióta magyar?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ps3 ID: Gascoigne74
Kihívnálak vmikor egy onláin meccsre,rajtad kívûl már mindenkit megvertem !! PPP
nekem csak stadionok kelletek volna...tudok angolul😊
de csak nyugi😊 nem szemrehányás volt...csak információ😊
meg sem kérdeztem...ki milyen kommentátorral játszik...milyen nyelven..
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
erra arra emlékeztet amikor a junoszty TV-n futott a csík😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
fénykoromban még naponta dobtam ki új cuccokat ma már erre nincs idõm!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
már leírtam h ezt neketek fiataloknak kéne nyomni
breki a hülye füvekkel van elfoglalva😊
te semmi
többiek semmi
wolf semmi
nemsemmi😊