18976
-
#10294 egyetértek -
#10293 na jah -
#10292 hát nemtudom,de elkeserit engem ez a dolog,hogy van aki bármiulyen módon csal.
Ha én onlineon játszok,akkor megpróbálom tisztességesen lenyomni a meccset,még akkor is,ha nem én nyerek,de amit leirtál,az tényleg érdekes.....
-
#10291 én ma Shevchenko ellen majdnem szétrugtam a monitort. tök szoros meccseket játszottunk errre az utolsóban legázolt 7-1-re :( -
Gabe18 #10290 Meg a birót,mert amikor utolsó emberként visszarángatnak,aztán ahelyett hogy élből kiállitaná megveregeti a védő vállát a spori,akkor tudnám lerugni néha a monitort a helyéről... -
#10289 hát azzal a kapuskigurítssal vannak gondok. nekem csomoszór magától kiguritja és persze gólt is kapok belőle! -
Gabe18 #10288 Nem tudom,de tegnap játszottam kb 10 meccset on-line,abból 3-at tudtam megnyerni,kettőt éppen hogy.Nem tudom,lehet tényleg paranoiás vagyok,de egy gyerek tuti volt akinél ugy éreztem hogy valami nem stimmel.Mindenhova odaért,valahogy mindig nála maradt a labda,stb...De az mondjuk azért jól is játszott,eléggé.
Ez clientként volt,de a lagjobb akkor jött amikor egyszer hostoltam.Német-Brazil meccs.A srác a Brazilokkal olyan alapvető dolgokat nem tudott,hogy pl. 3 szögletből kettőt egyből kirúgott pályán kivülre,vagy a kirugásnál kiguritotta a védőnek,majdnem elvettem tőle,na ilyenkor a jobb játékosok többet ezt már nem nagyon próbálják,mert ugye figyelik hogy mindig ott bóklászok egy csatárral,inkább kirugják a mezőnybe.Na de nem ő,még legalább 3-4x megkisérelte ezt.Szóval minden jel arra utalt hogy nem éppen rutinos játékossal akad dolgom,csak éppen NEM LEHETETT ELJUTNI A KAPUJÁIG!Isten bizony mintha többen lettek volna.Ami hamaossan nem lett igaz,mert kiállitották egyik emberét,igy éppen hogy kevesebben lettek.És ugyse ment... Simán kihúzta a hosszabitásig,aztán a végén szégyen nam szégyen 10 emberrel berámolt 2 gólt .Hát én nem tudom mi volt,de fura eset.
Persze lehet csak szimplán jobbak voltak.Ez van... -
#10287 én láttam:) nem hinném hogy 2-3 év mulva lehet ilyeneket de ezektől a japánoktól minden kitelik:D -
#10286 Megnéztétek az új intro-t? -
#10285 Sztem meg olyan kéne mint az introban van.
Szval van mit javítani, de talán két három év múlva olayan lesz. -
#10284 sztem csak a kapust meg az onlinet kéne javítani. meg talán egy picit a mozgást -
#10283 huhh az még messze van.......amúgy lesz benne sok újitás?? szal nem úgy mint a WE7-Pes3-nál?? -
#10282 2005.tavasz (április körül sztem) -
#10281 a WE8 mikor lesz?? valami dátum van? -
#10280 tudom azért volt a hangsúly -
#10279 Én egy szóval se emlitettem focis játékot.... -
#10278 Hát nemtom,én már eléggé rég játszottam online,szal én nem nagyon észlelem az ilyet.
Meg amúgy én csak magyarral játszottam eddig -
#10277 Nemtudom én mindig hostolok P
És a rostert írtam át, de azzal csak annyit értem el, hogy nincs Miccoli, Maresca -
#10276 igen mert annyi focis játék van...
hamarosan jön We8 -
#10275 1ébként észleltem online-al kapcsolatban,hogy egyre többen nyomatják felhuzott "értékekkel", VAGY csak én vagyok 1re bénább ?? -
#10274 [tényleg kéjne menni onlnera] :)) -
#10273 úgy,hogy addig halasztják,amig már jó sok ember megunja,és más játék után néz -
#10272 hm?
ezt hogy érted? -
#10271 Nade ha mégis kiadna valamikor egy patchet,akkor már nem játszana vele sok ember -
#10270 jah jólenne,de úgylátom,a Konami szarik a pc-re,és nem ad ki semmilyen patchet a multira. -
#10269 gyerekek az a meglátátsom, kéne már ennek a topic-nak 1 UJABB NAGY PATCH (de legalább 1onlájn pacs)!!!
(Wolfi téli álomba merült?) -
#10268 nnnnnnnnnna -
#10267 Johnny -
#10266 Általában 7 től 11-ig kb
De ma lesz Elit osztag és BK -
#10265 a 9747-es hozzászólás nem ismerős? PPPPPPPPP
amúgy énis leírtam: 6018 -
#10264 a param.dat-ból a param_dat.bin-t -
#10263 Mikor leszel a pesonlinén? -
#10262 értem de mit kell miből kicsomagolni? -
#10261 Betis az Gascoigne
őtse láttam
csak Gabe-t és Johhny-t -
#10260 Hát tegnap vártalak, de nem láttalak -
#10259 áhhhhhhhhhhhh dehogy
minek írom le ha nem figyeltek? P
a param_dat.bin-t kell amit a zlib-el ki kell ebből úgymond csomagolni. (AFS EXplorer) -
#10258 Breki mikor játszunk 1 barátságosat?Meg nemtudod kivan a Betis-el mert nemlehet elérni. -
#10257 http://www.frenchevolution.com
de hogy itt hol -
#10256 ..:: New Video PES4 Xbox:..
klikk -
#10255 azt használom, bevan állítva a pes4 és a paramot töltöm be
nem azt kell?