Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a PES4..vagy ha úgy tetszik a WE8 2004 augusztus 6-én jelent meg....azóta mindenki azzal foglalkozik. A PC-sek alig várták már, h kijöjjön...
PC-re meg elõbb jött ki a fifa...mindenki demózgatott, de amióta kinn van a PES4 mindenki azt tolja...elég csak a FIFA topicba benézni...szánalmas
LOL😊
a legjobbak a világon...fanatikusak,
nem oly "lusták", mint pl az EA és díszes csapata...elég csak ránézni a termékeikre messzirõl érzõdik a pénz szaga...olyan, mint a microfos
én láttam...
olyna amilyen, ez engem sosem izgatott😊 csak a tartalom legyen jó
gondolkodom egy ilyenen.
mire jók a pes-ben az analóg karok?
köszi"
én egy kis USB kütyüt ajánlok, amit bele tudsz tolni a PC-be és a kütyübe meg beletolsz egy eredeti PS2 DualShock2-õt...akár 2-õt is
Sima ügy volt!!!!
FORZA ROSSONERI!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#taps>#taps>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Juve 1-1 !!
Kezdhettek izgulni Breki... <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
A góllövök!😊
Nemrég nyomtam...Master League.ManUTd-vel vagyok😊)
PC-n még nem bejáratott márkanév.
Emelett a FIFA 2005 kijött minden konzolra, beleértve a PS1-et, a GBA-t és az N-Gage-et is, ez sokat lendít az eladásokon.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Persze,mert az EA egyhez nagyon ért,az a reklám.Focis játékot szerintem ugy 99 óta nem csináltak jót ( a 2005-ös használható mondjuk) ,de reklám az van.Mindenüt EA meg Fifa,ezt nyomják az ember arcába,persze hogy egy átlag játékos ha elmegy focis játékot venni,akkor a Fifát veszi le a polcról.Azt azért érdemes megnézi hány régebbi Fifa játékos szokik át rövid idõ alatt a Pes-re HA MEGNÉZI.Na de ha nem...
Elõbb az a bajod, hogy jelzi hová esik le aztán meg azt kifogásolod bedobásnál miért nem jelzi?
Amúgy rá szokta rúgni P