18976
  • Breki33
    Hagyd már ezeket a gyengüsokat adok egy rendeset.

Kb egy óra múlva jót
    csak még edzek
  • bestGP
    vissza a félpályás gólokig.
    a játék megjelenése napján rugtam első 3 félpályás gólomat, nembeszélve a we7-ről.
    még a muviba is bennevolt
  • Shevchenko
    Valaki megtudja mondani honnan tudom letölteni az friss átigazolásokat,de ne csak az angolt.Option file nem jó mert elveszik az Újpest meg a Fradi.:-)) Breki mikor játszunk barit?
  • csabóca27
    nem,hajrá MU!mekkora meccset játszottak tegnap!Hülye Wenger meg persze megint Alexet és a bírót szídta,az eszébe nem jutott h nem ment az 'agyúsoknak'.
  • Breki33
    Alakul

• usa911
    Az szuper lenne .
    köszi
  • Quaresma
    átnevezve jó lesz....
  • usa911
    Helló!
    Azt nem mondod komolyan , hogy nem lesz jó az opt. file.
    Akkor újra kell írni az adatbázist?
  • Breki33
    Hú az Amstel-es Brutál lett

• Breki33
    csak dudálunk
  • 9csöves9
    látom megy az egészséges civakodás
  • Breki33
    Hm megcsinálták nekem szebbre

• The Hedgehog
    hmmm eddíg ebből a fajtából ez a legszebb! csak most annyira lusta vagyok otthon bepakolni, hogy inkább megvárom míg más megteszi helyettem! :D
  • Breki33
  • Breki33
  • The Hedgehog
    ez a portugál lasztee nagyon csinos... nemde? kösz!
  • Breki33
  • Breki33
  • The Hedgehog
    én is lehettem volna mégsem voltam az! :)
  • Breki33
    Elküldtem a tippeket azoknak akik kérték.
  • The Hedgehog
    nem tudnék hidd el bárhogy is szeretném! a faluban ahol lakom nincs ADSL csak dial-up modemes netezésre van lehetőség, meló kilőve eleve. Suliba pedig csak max vizsgázni járok be idő hiányában, meg néha 1-2 órát is hallgatok :) nem tudok sajnos beiktatni még 1-2 órát sem arra, hogy itt Győrben egy netkávézóba beüljek és gyűrjem a gammát! sajnos ez a helyzet... de most itt nem akarlak ezzel meggyőzni! ha hiszed ha nem! te dolgod!
  • Breki33
    erre mondanék valamit de akkor megint nagyképű lennék P
  • Breki33
    én így gondolom és ezt látom
    nem nagyképűségből írtam
  • The Hedgehog
    jah! de mondjuk több meccset is játszol egy játékkal mint a csapatok a való életben... nem lehet azért összeegyeztetni a kettőt! játékban én is bátrabb vagyok a távoli lövéseknél, mint az életben :D
  • Breki33
    nem akarom
    de szerintem tudnál ha akarnál

de ez csak serény vélemény
  • The Hedgehog
    persze de te totál máshogy állítod be utána meg úgy csinálsz mintha én kötözködnék! persze, hogy belekötök ha ilyet írsz :)
  • The Hedgehog
    Dehogynem! Ezt nem tagadom, feltéve ha lesz netem hozzá ugyi! De nem lett. Ez nem az én hibám :) Azt akarod hallani, hogy tőled félek? :)
  • Breki33
    Akkor gyere multizni
  • Breki33
    Amúgy igazi fociban egy idényben kb 5-6-szor van hogy valaki a félpályáról kisérel meg gólt rúgni.

Ez kicsit a játék hibája.
  • grizzly21
    meggyőzőt a pes4! nagyon sokat nyomtam a demoval és alig játszottam már fifát mióta megvan.
    mostmár 5csillagon is volt hogy 1:0ra eltángáltam az ellent! (Rooney bevágta a fickába)
  • Breki33
    nem miattam, hanem a kirakott gól miatt

ha más rakja ki más miatt
    ugyanígy mást típusú góloknál

pl csavarás, trükkös lövés, megkerülős csel

nem kell ebbe is belekötni természetes ha az ember látja kipróbálja
  • Breki33
    Kedves Süni: Nem te írtad, hogyha lesz a PES4-ben multi akkor teis multizni fogsz?

Itt a fórumon írtad
  • The Hedgehog
    ott sem hiszem, hogy miattad lőnek amúgy messziről! mert ugye a fociban is vannak távoli lövések, nem te találtad ezt ki :) valahogy most a spanyol viasz jutott az eszembe :\
  • The Hedgehog
    kedves Béka! én nem nem merek multizni, egyszerűen nincs rá lehetőségem! de ezt kb. már 100x leírtam és bárhogy is gondolod ez így van! szivesen multiznék hidd el de modemmel otthonról bajos lenne!
  • Breki33
    multiról beszéltem

te sosem mersz multizni P
  • The Hedgehog
    Te komolyan azt hiszed, hogy azért lövök távolról mert láttam a te videóidon? Ez egy kicsit most - ne haragudj - de nagyképű volt!
  • Breki33
    Hát ez érdekes amúgy.

Beraktam a távolróllövést aszőtas úgy látom a magyarok közt divat lett.

Majd minden ellenfelem ellődözi kétszer háromszor jó messziről.
  • The Hedgehog
    megnézem, de én sok olyat olvastam az SG-n, hogy sztem páran csak újdonságnak látják azt ami már a PES4-ben is volt :) nem rád gondolok, ne érts félre... csak írták, hogy ebben már könnyebb csavarni, meg távolról gólt lőni! Hülyeség! Nekem - és ahogy láttam neked is - eddíg is ment :)
  • The Hedgehog
    na pontosan ezért maradok a PES4-nél :)
  • Breki33
    Hát ezse teljesen így van.

Új szerkesuztőprigi is kell hozzá