Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idézet 2: 'Ha persze vannak olyan szinek amik nem kellenek akkor
ONly A ott kijelölni és a csúszát 0-ra
Akkor az átlátszik'
<#vigyor0>#vigyor0>
ONly A ott kijelölni és a csúszát 0-ra
Akkor az átlátszik'
<#vigyor0>#vigyor0>
Ps3 ID: Gascoigne74
Egy héten belül
Ilyenkor az lenne az igazi, ha aki akkor kérdezte elmondaná.
Még mondta is, hogy hülye volt és mostmár érti.
Ilyenkor az lenne az igazi, ha aki akkor kérdezte elmondaná.
Még mondta is, hogy hülye volt és mostmár érti.
Ez az ezüstös Adidas, meg az arany színû Puma + az editable-s cipõk tetszenek, de a piros Adidasok nekem nem annyira jönnek be.
bal
köszi hátha ezzel már sikerül😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az mitõl van, hogy ha bmp fájlból teszem be a labdát akkor a játékban láthatatlan? png-nél simán mûködik <#nemtudom>#nemtudom>
Egy kis német segítség a szabadrúgások elvégzéséhez remélem egyértelmû, de úgyis gyakorolni kell 😊 bocs, ha kicsit hosszú, de talán többeket érdekelhet.
Szabadrúgások elvégzése
Négy távolságra oszthatók be:
A közel (16-20 m)
B közepes (21-25m)
C távoli (26-36 m)
D nagyon távoli (37-45m)
Természetesen a siker közelebbi távolságokról lényegesen nagyobb, mint távolabbról. Távolságok szerint kell a megfelelõ technikát alkalmazni. Meg kell még említeni, hogy a játékosok értékeitõl, formájától, lövõlábától is függ a siker.
Alapok: a lövõgombbal lehet a jelzõcsíkot feltölteni. Minél hosszabb ideig nyomod annál magasabb lesz a labda íve a lövésnél. A lövõerõt a játékos egyéni lövõerõérték száma határozza meg, valamint az R1 vagy R2 gomb lenyomvatartása határozza meg.
Csavarás: Ha egy jobblábas játékossal a rövid oldalról végzel el szabadrúgást, ha az analógkart balra húzod akkor belsõvel rúgja meg a bal oldalra a labdát. Ha jobbra húzod az analógot akkor külsõvel rúgja meg a jobb oldal irányába, de ez ebben az esetben gyengébb megoldást jelent. Ballábas játékossal a helyzet ugyanaz fordítva.
Röppálya: rövid távolságnál (ca.16-21m) effektívebb az iránykart lefelé nyomni. Nagyobb távolság esetén (25-30m) felfelé nyomni, mert a labda több sebességet kap.
Lövõerõ: R1 növeli a lövõerõt, de a lövés pontatlanabb lesz. Az R2 íveltlövést segít elõ, a labda lassabb lesz, és jobban irányítható, viszont a kapus is könnyebben hárítja.
Célzás: segítséget jelenthet a játékos feje felett látható jel (kék háromszög), ami körülbelül megmutatja, hová fogja lõni a labdát. A jel elhelyezése: egy olyan játékosnál ahol a csavarási képességi érték 80 alatti, a kapufától távolabbra kell állítani a jelet, mivel õ nem tudja a labdát olyan jól megcsavarni. Minél magasabb ez az érték annál közelebb lehet állítani a kapufához a jelet.
Lövõerõ meghatározása: azoknál a játékosoknál ahol, a lövõerõérték és a pontosság érték 80-95-ig terjed, rövid távolságról a jelzõcsíkot mindig egy kicsit a felénél többre kell feltölteni + a kívánt irány. Kevesebb értékkel rendelkezõ játékosnál a csíkot a feléig vagy az alá kell feltölteni.
A következõ szituációk jobblábas játékosra vonatkoznak, a szabadrúgás balról elvégezve.
A közel (16-20m)
1. A kék jelet állítsd egy kicsit távolabbra a bal kapufától.
2. Tölts fel a jelzõcsíkot a feléig és tartsd az iránykart le vagy balra nyomva.
B közepes (21-25m)
1. kék jellel célzás ( kapufáról egy kicsit távolabbra)
2. Töltsd fel a jelzõcsíkot egy kicsit a felénél többre + irány balra. Ennél a távolságnál már lenyomva tarthatod az R1-et is, a lövõerõ növelése céljából.
C távoli (26-30m)
Ekkora távolságból már tanácsos egy legalább 90-es lövõerõ értékkel rendelkezõ játékost választani.
1. Célzás a kék jellel, hasonlóan mint az elõzõ két esetben
2. tartsd lenyomva az R1-et
3. töltsd fel a jelzõcsíkot a feléig és nyomd az irányt balra sréhen fel.
D nagyon távoli (32-35m)
Ebbõl a távolságból már pl. Zidane lövõereje kevés gólt elérni. Pontosan fog lõni, de a kpus az esetek 95%-ban védeni fog. Tehát ebbõl a távolságból különleges lövõtechnikával pl Beckham ill. lövõerõvel pl. Roberto Carlos rendelkezõ játékosra van szükség.
Szabadrúgás Beckham-mel: legfeljebb 32 m-rõl lehet vele gólt lõni.
A jelet távolabbra kell állítani a kapufától mint az elõzõ esetekben, mert Beckham-nek a legnagyobb csavarási értékkel rendelkezik (99).
1. célzás
3. jelzõcsík feléig feltöltve
4. irányt tartsd balra fel sréhen
Szabadrúgás Roberto Carlossal ca. 35m-rõl: Roberto Carlos és Adriano az egyetlenek a játékban akik ezt a rúgástecnhikát tudják, velük lehet ilyen távolságból a legnagyobb eséllyel gólt lõni.
1. a kék jel itt nem segít, tehát magunknak kell elképzelni a röppályát és úgy beállítani
2. tartsd az R1-et lenyomva
3. töltsd fel a jelzõcsíkot egy kicsit tovább mint a fele és tartst az irányt balra srégen fel.
Szabadrúgások elvégzése
Négy távolságra oszthatók be:
A közel (16-20 m)
B közepes (21-25m)
C távoli (26-36 m)
D nagyon távoli (37-45m)
Természetesen a siker közelebbi távolságokról lényegesen nagyobb, mint távolabbról. Távolságok szerint kell a megfelelõ technikát alkalmazni. Meg kell még említeni, hogy a játékosok értékeitõl, formájától, lövõlábától is függ a siker.
Alapok: a lövõgombbal lehet a jelzõcsíkot feltölteni. Minél hosszabb ideig nyomod annál magasabb lesz a labda íve a lövésnél. A lövõerõt a játékos egyéni lövõerõérték száma határozza meg, valamint az R1 vagy R2 gomb lenyomvatartása határozza meg.
Csavarás: Ha egy jobblábas játékossal a rövid oldalról végzel el szabadrúgást, ha az analógkart balra húzod akkor belsõvel rúgja meg a bal oldalra a labdát. Ha jobbra húzod az analógot akkor külsõvel rúgja meg a jobb oldal irányába, de ez ebben az esetben gyengébb megoldást jelent. Ballábas játékossal a helyzet ugyanaz fordítva.
Röppálya: rövid távolságnál (ca.16-21m) effektívebb az iránykart lefelé nyomni. Nagyobb távolság esetén (25-30m) felfelé nyomni, mert a labda több sebességet kap.
Lövõerõ: R1 növeli a lövõerõt, de a lövés pontatlanabb lesz. Az R2 íveltlövést segít elõ, a labda lassabb lesz, és jobban irányítható, viszont a kapus is könnyebben hárítja.
Célzás: segítséget jelenthet a játékos feje felett látható jel (kék háromszög), ami körülbelül megmutatja, hová fogja lõni a labdát. A jel elhelyezése: egy olyan játékosnál ahol a csavarási képességi érték 80 alatti, a kapufától távolabbra kell állítani a jelet, mivel õ nem tudja a labdát olyan jól megcsavarni. Minél magasabb ez az érték annál közelebb lehet állítani a kapufához a jelet.
Lövõerõ meghatározása: azoknál a játékosoknál ahol, a lövõerõérték és a pontosság érték 80-95-ig terjed, rövid távolságról a jelzõcsíkot mindig egy kicsit a felénél többre kell feltölteni + a kívánt irány. Kevesebb értékkel rendelkezõ játékosnál a csíkot a feléig vagy az alá kell feltölteni.
A következõ szituációk jobblábas játékosra vonatkoznak, a szabadrúgás balról elvégezve.
A közel (16-20m)
1. A kék jelet állítsd egy kicsit távolabbra a bal kapufától.
2. Tölts fel a jelzõcsíkot a feléig és tartsd az iránykart le vagy balra nyomva.
B közepes (21-25m)
1. kék jellel célzás ( kapufáról egy kicsit távolabbra)
2. Töltsd fel a jelzõcsíkot egy kicsit a felénél többre + irány balra. Ennél a távolságnál már lenyomva tarthatod az R1-et is, a lövõerõ növelése céljából.
C távoli (26-30m)
Ekkora távolságból már tanácsos egy legalább 90-es lövõerõ értékkel rendelkezõ játékost választani.
1. Célzás a kék jellel, hasonlóan mint az elõzõ két esetben
3. töltsd fel a jelzõcsíkot a feléig és nyomd az irányt balra sréhen fel.
D nagyon távoli (32-35m)
Ebbõl a távolságból már pl. Zidane lövõereje kevés gólt elérni. Pontosan fog lõni, de a kpus az esetek 95%-ban védeni fog. Tehát ebbõl a távolságból különleges lövõtechnikával pl Beckham ill. lövõerõvel pl. Roberto Carlos rendelkezõ játékosra van szükség.
Szabadrúgás Beckham-mel: legfeljebb 32 m-rõl lehet vele gólt lõni.
A jelet távolabbra kell állítani a kapufától mint az elõzõ esetekben, mert Beckham-nek a legnagyobb csavarási értékkel rendelkezik (99).
1. célzás
3. jelzõcsík feléig feltöltve
4. irányt tartsd balra fel sréhen
Szabadrúgás Roberto Carlossal ca. 35m-rõl: Roberto Carlos és Adriano az egyetlenek a játékban akik ezt a rúgástecnhikát tudják, velük lehet ilyen távolságból a legnagyobb eséllyel gólt lõni.
1. a kék jel itt nem segít, tehát magunknak kell elképzelni a röppályát és úgy beállítani
2. tartsd az R1-et lenyomva
3. töltsd fel a jelzõcsíkot egy kicsit tovább mint a fele és tartst az irányt balra srégen fel.
Észrevettem, hogy azokkal van gond , aminek sötét, feketés oldala van, akkor szokott átlátszó lenni pár rész, pl.: az F50 új változata, meg az egyik Umbro. Legalábbis nálam, a mások által készített packokban jók.
Azért, mert ha az Editben nézem, akkot oldalt egy kicsit átlátszó, ami ugyan játék közben nem látszik, de engem zavar, a 2.2-es tetszik, a 2.3-asnak az új részét kipróbáltam, de az orra lyukas lett. <#vigyor0>#vigyor0> A 2.2-esnek megmutatnád a javított változatát?
a 3-ból van újabb miért nem aszt raktad be?
a 2.2-esbõl van javított a 2.3-asból más újabb felsõrészes
Amúgy tök jó :-)
a 2.2-esbõl van javított a 2.3-asból más újabb felsõrészes
Amúgy tök jó :-)
jah igen most vettem észre😄 megint figyelmetlen voltam
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hm nekem meg tökéletes lett segédvonalak nélkül.
Most szereztem egys 8-as, meg egy magyar változatott is, és van segédvonalam, csak egyenlõre fura, hogy magyarul van.
Amit red csilát azis jó
Most szereztem egys 8-as, meg egy magyar változatott is, és van segédvonalam, csak egyenlõre fura, hogy magyarul van.
Amit red csilát azis jó
A Chiztopher félével csinálom, de a másik szerint is ment, csak elsõre volt rossz, de meg nem mondom miért. <#vigyor0>#vigyor0>
heh! 😄 melyik útmutató szerint rakod be õket?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ok! Érdekes, nekem meg az editable-s cipõkkel nincs gond. <#vigyor0>#vigyor0>
Gas' a te csukáiddal is az lett a gond amit Brekinél írtam... az editablek valamiért szarul jelennek meg, de asszem tudom mi lehet a gond... megnézem! nekem sem sikerülhet minden 😊
hmmm lehet! simákkal nincs gond csak most ezek az editable-ek zavarnak kicsit! de asszem tudom mi lehet a gond, csak idõm nem volt már megnézni!
ok a másik srác még nem jelentkezett, de majd razavarok még 1 mailt hogy mi van.... köszi! megnézem ma délután!
Hedge!
Priviben küldtem az eddig fordítottakat. Nézd meg, hogy jó-e, mûködik-e,... nekem ma úgyse lesz idõm rá.
Ha minden ok, akkor holnap innen folytatom!
Ja, és ha más is fordítja, akkor egyeztetni kellene, hogy ki-mit-csinál a duplamunka elkerülése miatt...
Priviben küldtem az eddig fordítottakat. Nézd meg, hogy jó-e, mûködik-e,... nekem ma úgyse lesz idõm rá.
Ha minden ok, akkor holnap innen folytatom!
Ja, és ha más is fordítja, akkor egyeztetni kellene, hogy ki-mit-csinál a duplamunka elkerülése miatt...
pedig jó tegnap kiprószáltam
van egy olyan érzésem, hogy te más módszerrel csinálod
énis olvastam egy GS-es módszert de az elsõre bonyolultabnak tûnt.
van egy olyan érzésem, hogy te más módszerrel csinálod
énis olvastam egy GS-es módszert de az elsõre bonyolultabnak tûnt.
Ha a 9015-ösre gondolsz azt red elkészítette nekem rendesre köszi.
És meg is vagyok vele elégedve.
A másik még mindig nem érkezett meg viszont.
És meg is vagyok vele elégedve.
A másik még mindig nem érkezett meg viszont.
valamiért ez az editable NIKE az alap editable színpalettákkal nem akar mûködni

üdv! Breki megcsináltam a csomagod, de az editable valami oknál fogva marha csúnyán jelennek meg a játékban. Pedig az alap palettákat használnák. Bár erõs a gyanúm, hogy ezeknek újrakevert paletta kell... erre még sajnos nem volt idõm, de felteszem ezt a "félkészet"... ha kell!
Kellemes meglepetés?