Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 2500+,512 ram,ATI 9800SE
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ps3 ID: Gascoigne74
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
hüje vagy hamán szép nem!4
ha nem jau itta link
cipocipo
hüje vagy hamán szép nem!4
tessék
egy hibája van, hogy az editable és az egyik non editable is ugyanaz az adidas

2. Azt hiszem muszály, legalábbis nekem nem sikerûlt, más színû lett.
Úgyhogy azért kérném a csomagjaaim.
Két kérdés
Az editable-sokat minden embernél külön állítsam be?
Ha egy csukát akarok benne cserélni muszáj az egészet elõröl vagy elég azt a sort. És az act-ot akkor újra kell?
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Winning Eleven 8 (PC) !!!!
"Also available in a westernized version known as Pro Evolution Soccer 4, Winning Eleven 8 is developed by the legendary football expert Shingo Takatsuka. New free kick and penalty techniques can now be used, while an innovative indirect free kick has been implemented to add further variety to set pieces. This level of realism has also been extended to the ways players run, move both on and off the ball, and how they control the ball. A new dribbling system is also available giving more control as players go one-on-one and try to pass opposing players, while player likenesses are also enhanced to match the noticeable individuality of the world's greatest stars. Both international and club players are instantly recognizable due to almost photo-realistic "
Hír: IGN.com, Gamekult.com
Várható megjelenés: 2005 tavasza!
(S mindehez,még annyit hogy a WE8 Xbox-ra várhatóan még elõbb,azaz febr.1-n jelenik meg az USA-ban,DE már most megtekinthetõ pár video ill. kép,amár említett oldalakon)
<#nezze>#nezze><#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Vonalzót bekapcsolom, de hiába húzok rajta csak a méretezést tudom állítani.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
most meg már lukasorrú adidasokkat csencsel
én ott RGB-ben bármit meg tudok csinálni, majd a végeredményt bmpben mentem
de lehet, h nem értem mi a bajod😊
a boot csinálás leírás pedig nagyon jó, köszi a linket
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ár?
kertészünk már van...