18976
  • Breki33
    Dehogynem tegnap mondtam párat nem olvasol figyelmesen.
  • The Hedgehog
    Hát akkor azért mert pl a PES3 szinte játszhatatlan volt a kompatibilitási problémák miatt ugyi... és mindenki inkább a WE7-el nyomta mert abban már nem voltak vagy kevésbé jelentkeztek ezek a gondok! Pedig ott sem volt ám sok különbség :) ugyanis és rengeteget nyomtam a PES3-at utána meg a WE7-et... szóval láttam azt a pár különbséget!
  • Johnny23
    lásd multévben is a WE7 vitte el a pálmát!
  • The Hedgehog
    mmm sztem ugyanazok a patchek jók rá mint PES4-re! kivétel az option fájlok ugyi!
  • The Hedgehog
    mégsem tudsz egyet sem mondani :D
  • Johnny23
    mondjuk,ugy vagyok vele,ha csak 1picit is jobb,akkor is az már jobb ,nemde (függetlenül,hogy többet vártunk/várunk)??

megasztán ,majd beindul a patch özön(remélhetőleg)....s WEI8 lesz a tutkó!!!!!

SZTEM
  • Breki33
    mint mondtam nincs nagy különbség de van azért pár
  • The Hedgehog
    SG-n! Van kezezés újra és valahogy PC-n simábban fut a játék. Ennyi. Mást nem nagyon írt. Utóbbit taglalta. Mondjuk nekem a PES4 is simán futott így erről nem tudok nyilatkozni! Nekem már az elég lett volna ha a bamba kapust javítják és végre látnák a bírók hol is van az a szaros alapvonal :D
  • The Hedgehog
    mi? én konkrét példákra vagyok kiváncsi! mi a különbség? számottevő különbség, ami alapjaiban megváltoztatja a játék képét nincs!
  • Breki33
    Asszem Wolf leírta a különbségeket

talán az EWO_n de lehet máshol
  • Johnny23
    hát,jah

azért még ne temessük,hátha lesz"vmi" a full-ba!
  • Breki33
    azért van különbség ne túlozzunk

csak vhogy többet vártunk
  • Johnny23
    1ébként (lásd.pl kapus,multi,anim) itt is volna amin lehetne/kellene javítani,szóval,erről ennyit
  • Johnny23
    hát nemsokat.....najojo ,majd meglássuk
  • The Hedgehog
    hmmm igen mert akkor sok minden volt amit javítani kellett! most sztem nem így van! pl az AI-hoz hozzá sem nyúltak! kapus pont olyan bamba mint volt...

miért te észrevettél valamit újat a demóban a címképernyőn kívül?
  • Johnny23
    a PES3 - WE7 között is volt különbség
  • The Hedgehog
    még mindíg nem értitek? kiadhatják ugyanazt mert a WE8i nem európában jelenik meg! európában kijött a PRO EVOLTUON SOCCER 4 készpassz! namost az amerikai piacon pedig ugyanez most jelenik meg WE8 International néven! megvan már?
  • Johnny23
    már csak nem tesznek ilyet,hogy ua-t kiadják,más néven!!!!
    (végül is a WE7 is jobb volt/javitott ,mint a PES3)

Konami,ugy nem csinálsz ilyet!
  • The Hedgehog
    úgy tudom abban sincs semmi változtatás! ez egy szimpla PES4 átírva WE8-ra és kidobva az amcsi piacra...
  • The Hedgehog
    hát nem tom' nekem nem hat reklámtáblásan... ilyet az életben nem igazán látsz a pálya szélén. Olyan mintha a nikefootball feliratot és a pipát belesűllyesztették volna a táblába :)
  • Breki33
    Hátha a multi jobb
  • The Hedgehog
    engem speciel nagyon nem érdekel! tök ua lesz sztem mint a PES4...
  • Breki33
    Egyszer már belinkeltem, de tessék

Érdemes megnézni a linket

Mi az érdekes rajta?
  • Johnny23
    ugylátcik csúszik a WE8 !!
    ....lehet ,hogy mégis csak 2hét múlva ??!
  • The Hedgehog
    egyébként ilyen dolgokhoz itt lehet találni márkajelzéseket vektoros formában:

www.brandsoftheworld.com
  • The Hedgehog
    az a nike kicsit érdekes! ez saját vagy átszerkesztett?
  • Breki33
  • Terminátor14
    köszi :)
  • The Hedgehog
    én sem mondtam, hogy egy fórumról van szó :) bár kettyinteni jobban szeretek a kattintás is megy :)
  • Breki33
    nem kettyintesz kattintasz P
  • Breki33
    Most nem egy fórumról beszélek

amit mondtál onnan kb 30-40, és ugye mikor rákkatintesz külön ablak, megint kattintasz megint külön ablak, aztán várni kell eggy kicsit aztán még egy kattintás
    Dejó szedd akkor egyesével P
  • The Hedgehog
    jaaa SAS mint madár! ezt mond! igen! azt cseréli a haj! :) most már értem mit akartál...

leszedtem egyesével és nem ment rá egy délelőttöm :)
  • Breki33
    szimpla?????

Akkor szedd le egyesével mindig három külön ablakon megnyitva, kiválogatva a lagjobbakat.

Asszem rámenne a délelőttőd PPPP

A sast azért nem tudod mert nem nézted meg amit mondtam.
    Aza haj alapből egy madár
  • The Hedgehog
    de bírom, hogy várod, hogy megdícsérjünk milyen szépen összegyűjtötted :P LOLság! egyébként köszönjük :)
  • The Hedgehog
    milyen visszajelzés? először azt hittem, hogy te gyártottad az arcokat, aztán utána vettem észre, hogy csak egy szimpla válogatás :)

egyébként még mindíg nem tudom milyen "sas"-ról beszéltél tegnap :D
  • Breki33
    Ja bár a facepackra semmi visszajelzést nem kaptam itt tegnap beraktam mindet érdekes módon a felénél jobb arc volt bent nekem :-)

De Thuram jó pl meg Blasi is
  • Breki33
    Hátha jobb lesz

szegény bátyóval (02) tegnap elég érdekes volt
    beemelem a kapu felé mindenki leáll labda hulik holik majd bent a kapuban megáll

na mondom ha újra elindul középkezdás

Hát nem vezeti a labdát a kapum felé :-)

Szerencsére nagyrészt nem így van multiban.
  • Breki33
    Nah szépen fejlődsz

már szép is jó is sebesség is jó
    sőt még a fű is tetszik P

alig találok benne hibát gratula
  • 9csöves9
    énse váltok max akkor ha átmásolom az egész afs-t és megy a multi pes4 esek ellen is
  • The Hedgehog
    Hát szerintem átállni a Winning Eleven 8 Int.-re felesleges lenne ugyanis semmi különbség nincs a PES4-hez képest. Egy-két nem mérvadó apróság csupán (van újra kezezés, valamivel simább scroll).

Én nem váltok! Minek?!