Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így nem igazán mûxik, meg nemis értem miért kell én majd mindegyiket kijavítottam már amit beraktunk.
jólvan 1-2 müxik majd ha hazajövök szinezgetem mert most túl élnénk lett😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
hát most az aranyozottat próbáltam de az nem sikerült😊 majd még megnézem a többit is
sztem elég az, d3e elég érzékeny rá egy-két editable textúra. szal lehet, hogy nem mindegyik lesz jó tõle
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ha GS-ben megnyitom aspike_ee_tex filet akkor abban vannak színcsíkok. gondolom én azok az editable cipõknek a beállítható színei. elég ha azt élénkebbé,szebbé teszem vagy kell mást is baszkurálni?
ebbe mit nem értesz?
feherNIKE cipõ. aminek a pipÁja elmegy a cipÕ sarkáig. nincs meg EGYBE (tehát egy képen csak az). valamint az OASICS (kiejtve eszix) életbe oan van Veronnak.
Nincs e meg?
korrekt-e P
feherNIKE cipõ. aminek a pipÁja elmegy a cipÕ sarkáig. nincs meg EGYBE (tehát egy képen csak az). valamint az OASICS (kiejtve eszix) életbe oan van Veronnak.
Nincs e meg?
korrekt-e P
hüje vagy hamán szép nem!4
vki linkeljen de ide lécci egy fradi mezt bineset lécci!
😄
azt az oldalt vágom én is!!!!
valami más ahol 1helyen van minden!!!!
itt asszem még az 1. kitserver megjelenésekor linkeltek ki 1 oldalt csak azt nem találom!!!!!
azt az oldalt vágom én is!!!!
valami más ahol 1helyen van minden!!!!
itt asszem még az 1. kitserver megjelenésekor linkeltek ki 1 oldalt csak azt nem találom!!!!!
betudnátok linkelni nékem egy olyan oldalt ahol izom sok mezt tudok leszedni!!!!!
kitservereset!!!!
köszz!!
kitservereset!!!!
köszz!!
Lehet kéne csinálni a sg-on egy fifahungary bootpack forumot
és akkor egyszerûbb lenne választani
bár akkor vmi tárhely is kéne
és akkor egyszerûbb lenne választani
bár akkor vmi tárhely is kéne
MOrientes-Cissé-Baros-Mellor-Sinama uhhhhhh...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
verjék ki a chelseat és az arsenalt,MU legyen a bajnok !
verjék ki a chelseat és az arsenalt,MU legyen a bajnok !
red tudnal akk javitani?
Breki izé a fehernike,aminek a pipája a sarokig megy az nincs meg egybe? h csak az az egy. meg az Oasics
?
Breki izé a fehernike,aminek a pipája a sarokig megy az nincs meg egybe? h csak az az egy. meg az Oasics
?
Mondjuk a 4-es Adidas stoplijait kicsit megvariáltam, mert nem tetszenek a horrorstoplik. <#vigyor0>#vigyor0>
Ps3 ID: Gascoigne74
Morientes-Cissé-Baros uhhh😊
télleg odaigazolt?végre vki eljön a Realtol,Owen és Morientes sem kispada való játékos!
Lehet újralátni Morientest játszani. A Liverpoolban. 4,5 éves
szerzõdést kötött a klubbal. Valószinû ez is tovább segíti a Liverpool
tartós felzárkozását a 3 nagy mellé.
szerzõdést kötött a klubbal. Valószinû ez is tovább segíti a Liverpool
tartós felzárkozását a 3 nagy mellé.
<#banplz>#banplz>
vki linkeljen de ide lécci egy fradi,meg egy UTE mezt,me hiába a jó adatbázis,kellenének hozzá mezek!!!
Sajna nincs képem, voltam a Lancast cégnél, és ott volt kirakva, minden márkából elküldik egymásnak a cégek a fél év múlva megjelenõ cipõk fél párját, Nike-ból is volt valami, de az nem tetszett, aranyszínû F50-es volt ha jól emlékszem. Megpróbálom majd a 2.2-es helyett berakni, szólok ha elkészûlt.
Na egy kis matek van 4 adidas 3 nem adidas non editable
ha egy adidast kicserélünk másik adidasra hány adidas marad? P
ha egy adidast kicserélünk másik adidasra hány adidas marad? P
amit ide betett lotto az sztem jolesz bele. a feher nkiket kell vmi jobbra,aminek nem log be az eleje,meg a total 90t egy jobb totalra. az is van Brekinek. vagy mar be is linkelte. a többi nem gazos! DIADORA meg OASICS egyensen kiraj
basszus el van csuszva. nem tudnad kicserelni az editable nike total 90-t vmi jobbra? mert ez szemcses. meg a lott sarka jukas. meg a nike elejebe van fekete 😞(
megtudnad csinalni?
megtudnad csinalni?
http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=2QO4FFR4O42AB0PGSCQPY40SXM
itt vannak a csukák illetve az egész BMP_ben
itt vannak a csukák illetve az egész BMP_ben
nah beraktam de nem jett jó mind van aminek átlátszik alul stb.
illetve a 6-ik nem ilyen szép a játékban és a 7-ik se néz ki vmi jól a játékban (túl világos)
ÍGy azt kérném, hogy a 6-7 legyen cserélve a 2-nekem készitettben lévõ utolsó kettõre
mondjuk az aranyszínût még megnézném abban a változatban hátha úgy jobb
illetve a 6-ik nem ilyen szép a játékban és a 7-ik se néz ki vmi jól a játékban (túl világos)
ÍGy azt kérném, hogy a 6-7 legyen cserélve a 2-nekem készitettben lévõ utolsó kettõre
mondjuk az aranyszínût még megnézném abban a változatban hátha úgy jobb