18976
  • gabber_saviola
    aztán normálissak legyetek ám McFrosthoz, mert efemes :D
    úgyhogy ha kérdése van, akkor ugrani és válaszolni neki! :DDD
  • báttyó02
    igen. van egy un. Master League mód,amiben menedzselheted a kiválasztott csapatod a végtelenségig,és a játékosok bizonyos életkorban fejlődnek is!
  • McFrost
    Hail! Lehet ebben a játékban játékost adni-venni?
  • báttyó02
    így van.
  • grizzly21
    hEp4 fifahungaryről letölthető?
  • báttyó02
    semmit. a nike feliratot elrontottam. azota javitottam.
  • Trunks
    Milyen már ez a mez...???? Mit csináltál vele?
  • Solid Snake
    Már keresi :)
  • EmIn3m02
    alul kereső
  • Laca1985
    Na akkor itt a forumba leirom mi a bajom.A HEP4 -el kapcsolatban.Otthon feltelepitettem az alapjatekot.Feltelepitettem melle a HEP4 2.0-at is de nalam amikor megjelenika az a Dosos ablak azt irja kia atelepito hogy kihagyott egy fajlt.Magat a telepitest viszont befejezi.Igy a HEP 4 merete 600 mega korul van es nem egy giga folott.Tudsz nekem ebben segiteni?
  • Rossi1
    Na jó... most eldöntöttem, hogy ha fene fenét eszik is megtanulok animált gif-et készíteni(tavaly ugye faladtam), mert akkora gólt lőttem, hogy meg kell mutatnom nektek..:)))))

Apropó hogyan kell?????:))
  • Fyrex
    én nedveddel
  • bestGP
    én mindig igy jaccok mostanaba :)
    nyomogatod l1-et, amig le nem megy FIX-re.
    ott nyomsz egy negyzetet, és kivalasztod.
    nagyon poz, csatarokkal olyat lehet helyezkedni, hogy nemigaz:)

Romaval vagyok, illetve csak Montellaval
  • bestGP
    am tolem is kaptal....
    hasselbainkkal
  • Breki33
    lol
  • Rossi1
    Az anyja...ennyire láma vagyok???:) 2 éve játszom a We-vel és ezt eddig nem is tudtam..:))) Na akkor megyek tanulni egy picit..:) Mindíg néztem, hogy mi ez a manual cucc de nem jöttem rá hogyan kell kezelni. . Na most megnézem...Köszi!!
  • pluhi
    Nem. Manual Attack/Defense és L2+R1/R2-vel állitod. Az All Attack quick setting durvább, ott a pozicióktól kezdve mindent átállit. Annyira feltol mindenkit, hogy az általában rosszul végződik.
  • Fyrex
    de én tudom! játékos beállitások asszem és ott r1et vagy r2őt kell nyomogatni asszem! nemtom pontosan de ott kell az tuti!
  • 9csöves9
    nem tudja vki hogy hol lehet azt beállítani hogy egy csapatból csak egy bizonyos játékost irányítok?
  • Rossi1
    Jesszusom!!!:)

Hogy érted, hogy a támadás pirosba??? A quick settingsnél a All Attack-ra célzol???
  • pluhi
    6
  • Fyrex
    hány csillagon?
  • pluhi
    Nem kapok, ne félj. Amúgy lehiggadtam és folytattam. A 7. tizim volt az első, ami be is ment, az Atalanta ellen. Hehe. Már egész jól kiismertem a Laziot, bár a felállással most sem tökölök, autosort azt csá. Igy a rotáció is megvan és nem fáradnak nagyon el. A góljaim 90%-át a "lapos beadás->fejes" csodaszerrel szerzem. A távoli lövések (16m+) elvétve mennek csak be.
    Rájöttem a gép elleni játék kulcsára a támadószellemet az utolsó két fokozatban kell tartani az egész meccsen (pirosban csak akkor, ha már gáz van). Szögleteknél full védekezés. Sajna a szögletek kb. 5%-a bemegy, ha fejre állsz akkor is.
    A legkönnyebb győzelmeket a középcsapatok ellen arattam. (Hatodiktól hátrafelé a kutyaütőkig.) Ezekkel a csapatokkal a gép elég durván támad, igy van területem Caesar-ral és a többi gyors emberrel. Ha lövök egy gólt az elején, akkor szinte tuti a győzelem, mert a gép még jobban kijön (ilyenkor TILOS visszavenni a támadásból), és pár kontrából megvan a 2-0.
    Kis csapatok ellen szinte egykapuzás megy, mert könnyen megszerezhető a labda a félpályánál. Erre viszont a gép visszaáll, mindent kifejel, blokkol. Ezeket a meccseket is lehet hozni (sőt kell), de izzadságszagú az egész. Ha egy kontrából (vagy szögletből, ugye) benyomnak egy gólt, akkor aztán beállnak sündisznóba rendesen.
    A derbik háromesélyesek. Mivel jobb embereik vannak, egy az egyben sok gondot okoznak a védelemnek (lepattanó védő, bukdácsolás az inditásnál, stb.) Jön még a mákfaktor is erősen.
    Az Inter ellen pl. már a 20. percben égtem 2-0-ra, két ócska lepattanóból kaptuk őket. Az első félidőben nem is sikerült gólt lőni, volt két szép fejes, de nem jött össze. Legalább a mezőnyfölény megvolt. A második félidőben aztán végre megjöttek a gólok, a 35. percben 2-2. Fáradságos munka volt. 5 percre rá idiota hiba hátul by me, (csak nem a fáradság jele?), az Inter büntet. Támadás pirosba, mindenki előre, mint az őrült. Beszögezzük a milánóiakat a 16-osukhoz, szöglet szögletet követ, lövés, fejes, minden kijön. A hosszabbitás 4 perc (az első félidőben is ennyi volt, mert a gép valami iszonyatosan faragja az embereimet, persze büntetlenül), de már nem születik meg az egy pontot jelentő találat. Ez van, az Inter ellen nem szégyen egy góllal kikapni. (Mondjuk az első meccs ősszel 2-0 volt ide.)
    25 meccs után az előnyöm még 3 pont. A másik 3 csapat egymás ellen elég vegyes eredményeket hoz, és becsúszik nekik egy-egy döntetlen is néha.
  • EmIn3m02

nemértem a célzást :)
  • Breki33
  • EmIn3m02
    ehhhhhh
  • Breki33
    1. Hogy mindig ellenkezel

2. Ez a szakmám
  • EmIn3m02
    ejj de tényleg honnan tudod hogy báttyó vagyok?
  • EmIn3m02
    :O

nemár :D

én nem emlékszem :DD
  • Breki33
    hát tőlem már kaptál P
  • EmIn3m02
    hát..azért körülményes,mondjuk nekem ez nem tünt fel,hogy visszamenne..

én még egyáltalán nem kaptam ilyen gólt,de csak mert nem játszottam olyan ellen,aki igy lövöldözött volna..vagyis volt egy kettő,de nem találták el a kaput :D
  • Breki33
    Ha irányítod a kapus általában visszaér, persze időben kell.

Azért jól meg kell rugni, hogy így bekapja.

Én kb fél éve kaptam ilyen gólt.
  • EmIn3m02
    hát én is..
  • EmIn3m02
    hát lehet mozgatni,de akármit csinálok,mikor az ellenfél jön félpályáról,a kaőusom nem fog viszább mászni...szerintem ezek a "félpáylás" gólok ha jól eltalálja a játékos,kivédhetetlenek,mivel mindig kinnt áll a kapus az 5-ösön..én is lőttem egy csomó ilyen gólt,de most már nem lövök olyan mesziről,mert tényleg elég bénaság,mikor a kapus igy bekapja a gólt..
  • Gabe18
    Igen?
    Hát én a lapussal kapcsolatban leragdat a kifutásnál...
  • Breki33
    A kapust lehet mozgatni én nem nagyon kapok ilyeneket.
  • Gabe18
    Na ma elérte a játék hogy letöröljem.
    Clientként hosszabitás második félideje,megszerzem a vezetést 4-3-ra,erre középkezdés leguritja,tesz 3 lépést és a félpályáról beb...a az egyenlitést.
    Utánna én hostolok,jön egy valaki Braziliával.Első meccs 2. félidő 1-1-nél egy olyan laza 40-ről beküldi a vezető gólt,majd a 3. meccsünkön vezet 3-1-re,akkor szintán olyan 40-ről a hoszú felsőbe a negyediket.A kapus mindhárom alkalommal áll az öt és feles körül és nem csinál semmit,csak néz.
    Ezekkel a teljessen irrális gólokkal (illetve a távoli lövéseknél teljessen hülye kapussal) tönkretették ezt a játékot,legalábbis a multi részét.
    Meg még a negyedik gól után olyan ideges is lettem hogy egyből kiléptem a meccsből,pedig hogy utálom azokat akik vesztésre állásnál kilépnek.Ezek szerint én se vagyok jobb,ez milyen szégyen már.
  • misztör frog
    kösssssssssz
  • Johnny23
    EuroSport
  • misztör frog
    HAHOŰ!!!
    NEM TUDJA VALAKI H MELYIK INTERNETES TV-N MEGY A SPORTING -NEWCASTLE??????????
    SÜRGÖS LENNE!!!

GO NEWCASTLE!!!