18976
  • grizzly21
    az jónak számít,ha 5csillagon megtudom verni a gépet eggyel, és 4 csillagon meg 2:0ra is. Kezdek fejlődni
  • bang
    kösz, hogy tesztelted ... de miattam azért ne kapjál idegösszeomlást :)
  • EmIn3m02
    én 8 évet nyomtam az arsenallal,és nekem is van sokszor velük ilyen probléma mint amit irtok...a legzavaróbb számoma,hogy mintha a bíró nem is látná az ellenem szabálytalankodókat...amit az elő pár évben simán befúj,azt most nem is látja...nagyon idegesitő,mikor egy meccsen a 16-osnál 5-ször felrúgják az emberemet,ami egyértelmüen szabálytalan,és semmi nem történik,megy tovább a meccs..
  • Rossi1
    Én is sokszor gondolkoztam már ilyesmin.:) 6 évet nyomtam le eddig a master ligában a Milannal. olyan keretem van, hogy a mostani Real is csak ificsapat hozzá képest és képtelen vagyok megnyerni a bajnokságot..... Ugyanis az első rendszerint max.ha kétszer hibázik egy szezon alatt. Most pl. Vezettem a bajnokságot, az első 10 meccsemet megnyertem és jött a második Juve.
    Úgy játszott a csapatom, mint egy kalap... és 3:2-re kikaptam és azóta képtelenség nyerni már 5 pont a Juve előnye...Szóval kicsit gáz. Pedig semmit sem csinálok másképp mint előtte.....
  • pluhi
    Nos abbahagytam a ligát. 12 meccs után a második voltam, de elegem lett a gép csalásából. Csak egy adalék: eddig 5 tizinegyest rúghattam, "véletlenségből" mind az ötöt fogta a kapus. Ebből 2 a Milán elleni derbin volt, az egyik akkor mikor 1-0-ra vezettem, a másik 1-1-nél, az utolsó percben. Anyád.
  • EmIn3m02
    Recoba:

Corini:

• pluhi
    Végülis annyira nem. 9 meccset nyomtam le 6 győzelem, 2 x, 1 vereség eddig. Ez a 3. helyre jó. A Milán az első, még veretlen, de már nem 100%-os. Sajna a csatársor elég harmatos, gólt nem sokat kapok, de ezek a halál f@szát is kihagyják elől. Nincs szabadlövőm se nagyon. Mondjuk a beállitásokkal nem szenvedtem sokat. Minden meccsre lehetne agyalni a stratégiát, de nincs kedvem.
    Egyébként eléggé meglepett, hogy a biró sokkal több mindent elenged a bari meccsekhez képest. Olyan lökések meg belépők vannak, csak úgy repkednek az emberek.
  • misztör frog
    nana!
    nem szar az!!
  • pluhi
    Kipróbálom és elmondom mi lett, ha vége. Igaz 6 csillagon nyomom, de nem baj. Egy meccset már le is játszottam, a Parmat vertem 2-0-ra. Amúgy Wolf van fenn, bár a roster nem a legfrissebb valszeg. Elég szar ez a Lazio sajna, izzadós meccseim lesznek vele. És nem hinném, hogy dobogóra kerülök, de meglátjuk...
  • Quaresma
    nem kaptam levelet...
  • Quaresma
    Nem úgy van... lehet jól szerepelni rossz csapattal is, pl én Master Ligában 6 csillagon az alap csapattal kezdtem el most, nehéz, de ez a jó benne....
  • bang
    Ennek örülök és gratula ! (gondolom a sima szezonban (nem maszterlíg) és az alap-azaz nem buherált-csapattal) Akkor kitartok még, vegyük úgy, hogy az én készülékemben van a hiba.

Breki: ja-ja gondolom, hogy humánellenfél ellen frenetikus lehet, de a netem akadály, helyi ellennek meg híján vagyok.

Tegnap ott tartottam, hogy install FIFA2003.... félóra game.... uninstall, install FIFA2004 .... húsz perc game.... uninstall, pedig annak idején mindkettő hónapokig rulez, de a PES óta nem. Ugyanígy félrerakva a 2005 és az UEFA. Csakhát a Konaminak is vannak hiányosságai, de mindenképp élvezetesebb.Nekem.
  • Breki33
    amúgyis ez multiban az igazi
  • szanics
    Megcáfollak. Én 3*-on lettem már a WBA-val bajnok Angliában. :D
  • bang
    Hi !

Igaz, hogy csak 3 hónapja nyomom a Konami focit, de sima szezon módban a Lazioval egyszerűen képtelen vagyok 4. helyezésnél jobbat elérni 3*-on. Az első helyezet alig veszit pontot a szezon során. Mintha úgy lenne megszerkesztve a progi, hogy középcsapattal csak a középmezőnybe végezzél. Ha valaki gyengébb csapattal nyert már 3*-on bajnokságot a gép ellen, sima szezon módban, az cáfoljon már meg, mert akkor "van remény", ha pedig nem akkor uninstall. (két csillagon tök unalmas, 3*-on meg kilátástalan)
  • nightsucker
    Hi hogy kell neten játszani
  • toontastic
    Azt megoszthatnád velünk is :))) Megköszönném
  • Laca1985
    Szia Quaresma.Nem irsz vissza nekem a levelemre?
  • báttyó02
    www.gamecopyworld.com
  • Skiper
    sziasztok, honnan tudok cracket letölteni az 1.10-s verzióhoz?
    thx
  • Maxi
    Köszi szépen !
  • Breki33
    Chant .adx Filename Team(s) Assigned Chant
    SP_0001 AJ Ajaccio, Monaco, Auxerre, Bastia, Bordeaux, Caen, Istres, Lilles, Lyon, Metz, Nantes, Nice, Marseille, Paris St Germain, Lens, Rennes, St Etienne, Socheaux, Strasbourg, Toulouse, Ado Den Haag, Ajax, AZ Alkmaar, De Graafschap, Den Bosch, Gronigen, FC Twente, FC Utrecht, Feyenoord, NAC Breda, NEC Nijmegan, PSV Eindhoven, RBC Roosendaal, RKC Waalwijk, Roda JC, SCHeerenveen, Vitesse, Willem 11, Club Brugge, Anderlecht, Benfica, FC Porto, Sporting Lisbon, Celtic, Rangers, PES United, WE United.
    SP_0002 Generic European National Teams
    SP_0005 England
    SP_0006 Portugal
    SP_0007 Spain
    SP_0008 France
    SP_0010 Holland
    SP_0012 Italy
    SP_0013 Czech Republic
    SP_0014 Germany
    SP_0019 Sparta Prague, AEK Athens, Olympiakos, Panathinaikos, Lokomotiv Moscow, Spartak Moscow, Partizan Belgrade, Besiktas, Galatasaray, Dynamo Kyiv.
    SP_0024 Croatia
    SP_0029 Turkey
    SP_0037 Generic African National Teams
    SP_0039 Generic American National Teams
    SP_0044 Boca Juniors, River Plate and Cruzeiro
    SP_0045 Brazil
    SP_0050 Argentina
    SP_0052 Japan
    SP_0053 Korea
    SP_0054 China
    SP_0055 Iran
    SP_0056 Saudi Arabia
    SP_0100 English Premiership Clubs (Arsenal, Aston Villa, Birmingham, Blackburn Rovers, Bolton Wanderers, Charlton Athletic, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Middlesbrough, Newcastle United, Norwich City, Portsmouth, Southampton, Tottehham, West Bromich Albion)
    SP_0108 Barcelona
    SP_0109 Real Madrid
    SP_0110 Spanish La liga Española Clubs (Albacete, Osasuna, Athletic Club, Atletico Madrid, Numancia, Getafe, Levante, Malaga, Real Betis, Racing Club Santander, Real Sociedad, Real Zaragoza, Deportivo, Espanyol, Mallorca, Sevilla, Valencia, Villareal)
    SP_0119 Inter Milan
    SP_0120 Juventus
    SP_0121 AC Milan
    SP_0122 Lazio
    SP_0123 Parma
    SP_0125 Roma
    SP_0127 German Bundesliga Clubs (Arminia Bielfeld, Bayer Leverkusen, Bayern Munich, VFL Bochum, Borussia Dortmund, Monchengladbach, SC Freiburg, Hamburg, Hannover 96, Hansa Rostock, Hertha Berlin, Kaiserslauten, Mainz, Nurnberg, Schalke 04, Stuttgart, Wolfsburg, Werder Bremen)
    SP_0186 Italian Serie A Clubs (Atalanta, Bologna, Brescia, Cagliari, Chievo, Fiorentinai, Lecce, Livorno, Messina, Palermo, Reggina, Sampdoria, Siena, Udinese)
    SP_1000 Generic without crowd
  • misztör frog
    én nem:D
    :|
  • Maxi
    Hali ! Valaki eltudná küldeni vagy leírni privibe, hogy melyik szurkolás melyik csapaté ? (dkzbe szeretnék newcastlehoz importálni, de nemtom melyik az övüké).
    THX
  • misztör frog
    ez rohadt jo:D lakers mez
  • gabi89
    Delle Alpi Cl Version
    hA ÉRDEKEL VKIT
  • péder
    kösz
  • mike369
    haladgat, de mivel egyedül csinálom, kicsit lassabban, mint szeretném...
  • péder
    a magyarításról szeretnék érdeklődni, ha szabad, hogy áll?
  • báttyó02
    RONALDO csel,és gól
  • báttyó02
  • misztör frog
    a pálya?
    az egy olyan hely,ahol lehet focizni:|
  • báttyó02

Ronaldo szoknyát ad a védőnek,és ellövi .d
  • bestGP
    =)
  • báttyó02
    a kispadon még: Duff,Henry,Van Hooijdonk,és pár nagy név még
  • báttyó02
    Master League,2010,Arsenal:

• Zséé
    Sziasztok!
    Le tudná valaki nekem írni, hogy hogyan lehet neten játszani? Az 1.1-es patch fenn van meg hozzá a crack. Mi kell még hozzá?
  • báttyó02
    tud ő :)
  • Trunks
    csak én direkt írtam ídj ;) ő meg gépelni nem tud :)
  • Laca1985
    Nezd meg letszi a mailjeidet mert mar elkuldtem a gondom.A fifahungarys emailcimedre