18976
-
Gabe18 #18374 -
Gabe18 #18373 Szabadrugdosás...
-
#18372 ja kieső helyen .D -
misztör frog #18371 hát igen...LAZIO A LEGJOBB!:D
minden téren:) -
#18370 szerintem egy jól elkészített gif nagyon jól látható és 300-400 k
ez a mai szélességek miatt egyáltalán nem lassit és smart explorerben simán kikapcsolható ha vki akarja
bár nem nagyon értek egyet veled akkor csináld meg flash-ban aztán linkeld ki
aviban nem sokan töltik le
mondjuk páran már tényleg túlzásba viszik illetve nem csinálják meg rendesen -
#18369 Sosem fogok ide gifet beilleszteni. Utálom a bélyeg méretű kis videokat, amikből alig lehet kivenni valamit, ráadásul jól belassitják, az oldalt. Én nem erőszakolom rá senkire a videomat, aki kiváncsi rá letölti és megnézheti 512*386-os felbontásban, jó minőségben. Aki meg nem, annak nem foglaltam a sávját. -
#18368 hát félpályásat sose -
#18367 miért nem csinálod meg gig-be? -
#18366 Négy Lazio gól by me. (6MB Xvid) -
#18365 ezt már kérdezted P -
#18364 Sprint közben R2+fel vagy le. Nagyon hosszan megtolja. Inkább szerezz egy gyors csatárt. -
bang #18363 (ezek a sima R2-nél gyorsabbak)bocsi: a sima R1-nél gyorsabbak
-
bang #18362 köszi :)
egy kérdés még eszembe jutott: kiugrok a csatival, viszem egy az egyben kapura a lasztit, de általában a 16-osig utólér a védő, és még hátam mögül szerel.
alkalmazott futási módjaim: R2, illetve irány gomb duplán pöccintve(ezek a sima R2-nél gyorsabbak)
tudsz (Te v. bárki) ezeknél hatékonyabb rohanási módot, amellyel a megszerzett IRL 1 m-es előnyöm ne emésztődne fel 5-6 méteren belül ? -
#18361 Akkor az eszköztár megvan, már csak nyomatni kell.
Én onnan adok be, ahol épp kijön, de ha tehetem nem megyek el az alapvonalig, nehogy kicsavarodjon a laszti. A védő lerázása nem gond, hanyattfordulsz (akár többször is), de ott a lövőcsel is, amivel még tolsz egyet. Ha mégis blokkolják a beadást, hát egye fene, a szöglet is jó.
A hosszú inditásokat inkább középről nyomom, igy a labda egyenesen száll a kapu felé, ha leráztad azt az egy védőt, már keresztezni sincs ideje az ellenfélnek (utol se ér). Persze ha úgy érzem, hogy itt az alkalom, akár a szélső bekkel is előrebikázom.
Az én kedvenc felállásom a 3-5-2. A 3 védő vonalban, az 5 kp ötszög alakban ( OMF, RMF, LMF, DMF, DMF), a két csatár elől. A szélsőket egészen kinyomom a vonal mellé. -
#18360 dikk, én is lőttem neked 3-4 ilyet régebben, nem ? :D -
bang #18359 köszi kipróbálom, én az L1 + háromszöget alkalmazom a hamarabbi ívelésekhez -
#18358 hamarabb is beívelhetsz mint a 16-os, csak akkor nyomd az L1-et is és úgy 2* a kör -
bang #18357 köszi ezt ismerem, én egészen leszaladok az alapvonalig, mert hamarabb nem tudok szabadulni a védőtől, és innen duplaívelés (bár nekem ez nem tünt "lapos beadásnak")
közvetlenül beadás előtt még feltolom az agressziót (támadást) maxra (piros csík) így a belső emberek berobbannak a kapu elé és én is a góljaim többségét így szerzem, de jelzem nálam cca. 15 %-ban eredményesek ezek a beadások
emellett a kiugratással operálgatok (szintén szélsővel, de a térfél feléről már nyomom és időnként a csati jó ütemben érkezik, gyakran nem)
ha ismernél kétségeid sem lennének affelől, hogy derékig beleástam magam a témába, bár nem állítom, hogy az összes trükkel tisztában vagyok, de az alapokkal tuti (FH, SG, kézikönyv), ettől függetlenül a teljesítményem nem az igazi (nyilván a rövid gyakorlatnak köszönhetően)
Te is az alapvonal tájékáról ívelsz ?, vagy már korábban pl. a 16-os magasságából... ? ja lehet, hogy az sem mindegy milyen felállásban nyomod (én: 4-3-3) és a stratégia egyéni beállatásainál kit merre futtatsz támadásnál, de ezt inkább ne is kezdjük el egyeztetni, mert kimoderálnak :)) -
#18356 Duplán nyomd a beadást. Szinte csak igy adok be, a másik túl lassú, ráhelyezkednek a védők, és rengetegszer fejeli fölé a csatár. Ez meg elég erős és lapos, hogy bevetődve fejeljenek rá (az esetek többségében), és az már elég jól be szokott menni. Kicsit ócska játék lesz belőle, "egy gyors szélsővel menj el a vonal mellett, add be, fejeld be" séma. A Lazio alkalmas erre, mert vannak gyors szélsői.
Kezdem érteni, miért nem nyersz 3 csillagon sem eleget. Ezek alap dolgok. Hosszú inditást használod? Szerintem keress vissza itt a forumban, még a kézikönyv is szerpelt, meg egy csomó trükk. -
#18355 Assuncao szabadom a Realnak :( :D -
bang #18354 Köszi Pluhi, akkor go ahead
a "lapos beadás->fejes"-ben a lapos beadás hogyan is vóna ?
-
csabóca27 #18353 na mvian a kép óta senki se ír?:) -
csabóca27 #18352 ÉN SE:DDDDcsak jó ez a kép -
#18351 nem mondom,hogy értem a célzásod :DD -
#18350 szeretnének focizni?:D -
csabóca27 #18349 -
szabolcs17 #18348 Valaki tudna nekem Kapo és Appiah arcokat. Előre is köszönöm. -
#18347 kié????
fh-n nézd meg az uccsót -
pinehead #18346 legutolsó roster update kié volt??
thx. -
#18345 jujjj :D -
#18344 majd meglátod :DDDDDD -
#18343 szeretnéd te szarrágó kockaparaszt :DDDDDDDDDDD -
#18342 az lesz pedig a taktikám! Csúnya lesz, de legalább +1 pont :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#18341 Thanx! -
#18340 azt probáld meg :D -
#18339 szétt fogom offolni a meccset, és 0-0 lesz a vége :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#18338 akkor kiütlek :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#18337 én.
mivel elözö mecsen client voltam. -
#18336 te vagy én leszek a hoszt? :DDDDDDDDDD nem mindegy.... -
#18335 neked kuzsé kapper,meg am veres lesz,mer velem jacod a kövi fordulot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD