18976
  • Gabe18
  • Gabe18
    Szabadrugdosás...

• bestGP
    ja kieső helyen .D
  • misztör frog
    hát igen...LAZIO A LEGJOBB!:D

minden téren:)
  • Breki33
    szerintem egy jól elkészített gif nagyon jól látható és 300-400 k
    ez a mai szélességek miatt egyáltalán nem lassit és smart explorerben simán kikapcsolható ha vki akarja

bár nem nagyon értek egyet veled akkor csináld meg flash-ban aztán linkeld ki
    aviban nem sokan töltik le

mondjuk páran már tényleg túlzásba viszik illetve nem csinálják meg rendesen
  • pluhi
    Sosem fogok ide gifet beilleszteni. Utálom a bélyeg méretű kis videokat, amikből alig lehet kivenni valamit, ráadásul jól belassitják, az oldalt. Én nem erőszakolom rá senkire a videomat, aki kiváncsi rá letölti és megnézheti 512*386-os felbontásban, jó minőségben. Aki meg nem, annak nem foglaltam a sávját.
  • báttyó02
    hát félpályásat sose
  • Breki33
    miért nem csinálod meg gig-be?
  • pluhi
    Négy Lazio gól by me. (6MB Xvid)
  • Breki33
    ezt már kérdezted P
  • pluhi
    Sprint közben R2+fel vagy le. Nagyon hosszan megtolja. Inkább szerezz egy gyors csatárt.
  • bang
    (ezek a sima R2-nél gyorsabbak)bocsi: a sima R1-nél gyorsabbak
  • bang
    köszi :)
    egy kérdés még eszembe jutott: kiugrok a csatival, viszem egy az egyben kapura a lasztit, de általában a 16-osig utólér a védő, és még hátam mögül szerel.
    alkalmazott futási módjaim: R2, illetve irány gomb duplán pöccintve(ezek a sima R2-nél gyorsabbak)
    tudsz (Te v. bárki) ezeknél hatékonyabb rohanási módot, amellyel a megszerzett IRL 1 m-es előnyöm ne emésztődne fel 5-6 méteren belül ?
  • pluhi
    Akkor az eszköztár megvan, már csak nyomatni kell.
    Én onnan adok be, ahol épp kijön, de ha tehetem nem megyek el az alapvonalig, nehogy kicsavarodjon a laszti. A védő lerázása nem gond, hanyattfordulsz (akár többször is), de ott a lövőcsel is, amivel még tolsz egyet. Ha mégis blokkolják a beadást, hát egye fene, a szöglet is jó.
    A hosszú inditásokat inkább középről nyomom, igy a labda egyenesen száll a kapu felé, ha leráztad azt az egy védőt, már keresztezni sincs ideje az ellenfélnek (utol se ér). Persze ha úgy érzem, hogy itt az alkalom, akár a szélső bekkel is előrebikázom.
    Az én kedvenc felállásom a 3-5-2. A 3 védő vonalban, az 5 kp ötszög alakban ( OMF, RMF, LMF, DMF, DMF), a két csatár elől. A szélsőket egészen kinyomom a vonal mellé.
  • Terminátor14
    dikk, én is lőttem neked 3-4 ilyet régebben, nem ? :D
  • bang
    köszi kipróbálom, én az L1 + háromszöget alkalmazom a hamarabbi ívelésekhez
  • shevy
    hamarabb is beívelhetsz mint a 16-os, csak akkor nyomd az L1-et is és úgy 2* a kör
  • bang
    köszi ezt ismerem, én egészen leszaladok az alapvonalig, mert hamarabb nem tudok szabadulni a védőtől, és innen duplaívelés (bár nekem ez nem tünt "lapos beadásnak")
    közvetlenül beadás előtt még feltolom az agressziót (támadást) maxra (piros csík) így a belső emberek berobbannak a kapu elé és én is a góljaim többségét így szerzem, de jelzem nálam cca. 15 %-ban eredményesek ezek a beadások
    emellett a kiugratással operálgatok (szintén szélsővel, de a térfél feléről már nyomom és időnként a csati jó ütemben érkezik, gyakran nem)
    ha ismernél kétségeid sem lennének affelől, hogy derékig beleástam magam a témába, bár nem állítom, hogy az összes trükkel tisztában vagyok, de az alapokkal tuti (FH, SG, kézikönyv), ettől függetlenül a teljesítményem nem az igazi (nyilván a rövid gyakorlatnak köszönhetően)
    Te is az alapvonal tájékáról ívelsz ?, vagy már korábban pl. a 16-os magasságából... ? ja lehet, hogy az sem mindegy milyen felállásban nyomod (én: 4-3-3) és a stratégia egyéni beállatásainál kit merre futtatsz támadásnál, de ezt inkább ne is kezdjük el egyeztetni, mert kimoderálnak :))
  • pluhi
    Duplán nyomd a beadást. Szinte csak igy adok be, a másik túl lassú, ráhelyezkednek a védők, és rengetegszer fejeli fölé a csatár. Ez meg elég erős és lapos, hogy bevetődve fejeljenek rá (az esetek többségében), és az már elég jól be szokott menni. Kicsit ócska játék lesz belőle, "egy gyors szélsővel menj el a vonal mellett, add be, fejeld be" séma. A Lazio alkalmas erre, mert vannak gyors szélsői.
    Kezdem érteni, miért nem nyersz 3 csillagon sem eleget. Ezek alap dolgok. Hosszú inditást használod? Szerintem keress vissza itt a forumban, még a kézikönyv is szerpelt, meg egy csomó trükk.
  • báttyó02
    Assuncao szabadom a Realnak :( :D
  • bang
    Köszi Pluhi, akkor go ahead

a "lapos beadás->fejes"-ben a lapos beadás hogyan is vóna ?
  • csabóca27
    na mvian a kép óta senki se ír?:)
  • csabóca27
    ÉN SE:DDDDcsak jó ez a kép
  • báttyó02
    nem mondom,hogy értem a célzásod :DD
  • 9csöves9
    szeretnének focizni?:D
  • csabóca27
  • szabolcs17
    Valaki tudna nekem Kapo és Appiah arcokat. Előre is köszönöm.
  • báttyó02
    kié????
    fh-n nézd meg az uccsót
  • pinehead
    legutolsó roster update kié volt??
    thx.
  • báttyó02
    jujjj :D
  • gabber_saviola
    majd meglátod :DDDDDD
  • báttyó02
    szeretnéd te szarrágó kockaparaszt :DDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    az lesz pedig a taktikám! Csúnya lesz, de legalább +1 pont :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • McFrost
    Thanx!
  • báttyó02
    azt probáld meg :D
  • gabber_saviola
    szétt fogom offolni a meccset, és 0-0 lesz a vége :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    akkor kiütlek :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • báttyó02
    én.
    mivel elözö mecsen client voltam.
  • gabber_saviola
    te vagy én leszek a hoszt? :DDDDDDDDDD nem mindegy....
  • báttyó02
    neked kuzsé kapper,meg am veres lesz,mer velem jacod a kövi fordulot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD