18976
-
#18414 Kompany 16 évesen lépett pályára először belga élvonalban, de szerepelt már a belga válogatottban - 17 évesen Észtország ellen debütált - ugyanúgy, ahogy csapatával a Bajnokok Ligájában - 2003 júliusában a BL kvalifikációs körében a Rapid Bukarest ellen, csereként lépett először pályára. Tavaly a szurkolók a legjobb Anderlecht játékosnak választották -
#18413 Kompany belga, szerintem :) -
#18412 most am a manchesterrel nyomtam idáig egy évet ML-be,és van egy srác,Guiseppe Rossi,16 éves,és csak kiváncsiságból behoztam az uccsó 10percre az egyik meccsen,semmit nem csinált,és ugrott egy szintet mindenből az értéke...azóta betettem középpályára,és hihetetlnül fejlődik...16évesen.. -
Rossi1 #18411 jaja. Hátulra védőknek meg a hollandok isteniek, Kompany később majd Borre és még sorolhatnám, mind fiatalok és fantasztikus értékeik vannak. Elől nekem a brazilo+argentínok jók védekezőközéppályásnak meg egyértelműen Mascherano(argentín) elképesztő szintre tud fejlődni!!!!! -
#18410 én ajánlom amugy mindenkinek (ha van elegendő pénze) Rooney megvételét,mert hihetetlenül fejlődik...egy év után olyan értékei vannak,hogy..huhh :D -
#18409 ok,köszi -
Rossi1 #18408 Csaó!
azért mert a játékosok csak egy megadott korig fejlődnek, ez minden játékosnál más. Ezt a Developping menupontban tudod megnézni ott van a training mellet rámész a játékosra megnyomos a lövést és kijön egy görbe minde játékosnál, addig tud fejlődni, míg a görbe első, felfele ívelő szakaszában van. A milan alappból öreg ha a mostani csapattal kezdesz, én is velük nyomom, vegyél fiatal tehetségeke és akkor majd fejlődnek ők is. A nyári alapozás kivétel nmert ot minden játékos képes fejlődni kortól függetlenül. -
#18407 kösz a tippet Akos. Tom, hogy csak megszokás kérdése, de épp ezaz. Én annak idelyén több évet nyomtam a PES2-t psx-en és azon szoktam hozzá a game pad-hoz. Még mindíg nem sikerült "átállnom", pedig minden játéknál kiválóan használom a bill-t, de itt, ahol komolyabb reflex is kell több külön gombhoz...már nem ua. -
Ronaldinho #18406 sziasztok! Imádom ezt a játékot,a legjobb foci amivel életemben játszottam)))))! egy bosszantó dolog van,NEM TUDOK CSELEZNI!!! valaki segítsen légyszi,sűrgős lenne))))
-
#18405 www.fifahungary.com
itt találasz un. rostert,ami javitja a neveket.
a bill-t meg megszokás kérdése.. -
#18404 sziasztok...najon rég voltam már itt....sajna nekem menne a multi, de nincs game padom...kipróbáltam billentyűvel már a multit , de szarrá vertek. Igazábol az érdekelne, hogy van - e vmilyen patch a játékosnevekre. Még mindíg nem vettem az időt és fáradtságot az átnevezgetésekre. Vagy az átigazolásokra. Van vmilyen megoldás ezekre??? -
#18403 na gyere:) -
#18402 én nemigaz inkább multiban játszok
-
#18401 na ja. Honnan lehet azt letölteni?
Mellesleg meg fogsz lepődni. Sokat fejlődtem. 5 csillagon szopatom a gépet. -
#18400 pes4el nem
We8-al kikaphatsz P -
#18399 elindult anélkül is, de azért letöltöm. Valaki egy játék?
-
#18398 beirod a keresőbe hogy pro evolution soccer 4
erre kiad pár cracket,és az kell neked,amire az van irva hogy 1.1-es patch crack-je -
#18397 ott holvan? nem tudnád elküldeni emailben? vagy tul nagy? -
#18396 én nem tok..
am még kell egy crack is..www.gamecopyworld.com -
#18395 végetek van!!!
Na ki jön egy próba meccsre? -
#18394 megvan -
#18393 hivatalos patch -
#18392 nem találom a q**va PES4 patchet amitől tudnék multizni...
-
#18391 és milyen warez? -
#18390 patchek.
we8 meg warez... -
#18389 ott van mindenŰ? we8 is? -
#18388 www.fifahungary.com -
#18387 Te jó ég de elhagyatott lett eza fórum. Na nem baj.
Van adslem, szóval sokat segítenétek, ha elmondanátok, hogy hogyan szerzem be a PES4 upgradjeit, miltiplayerhez szükséges patchet, patcheket, we8at, mindent ami érdemes, mert most még szűz a játék.
Köszi a linkeket. -
#18386 New pack![/B]
Vallas Pack V3
Budweiser(Premier League:
Continental(WorldCup 2006):
Mastercard(Champions League & WorldCup2006:
Fifa World Cup Germany 2006:
-
#18385 ma már nem
nem félek tőled P -
#18384 háhá jokifogas ..D
ha jo neked, szoljal privatban -
#18383 Utsó jelentés az olasz ligából.
Bajnok lettem, de csak mákkal. Az utolsó fordulóban már nem csak rajtam múlott a dolog. Ha az Inter megveri a Romát, akkor mindenképp bajnok, jobb gólkülönbséggel. Én a Juve ellen nyomultam otthon. Az első félidőben 2-1 volt ide és a Roma már vezetett az Inter ellen. A felcsillanó reménysugár szárnyakat adott a csapatnak, a szezon legjobb meccsét produkálva 5-1-re mostuk le a Juvét végül, és a Roma is megtartotta előnyét. (Ezzel a második helyre ugorva.)
A mérleg 38 meccsből 3 döntetlen és 5 vereség. Asszem azért ez nem olyan vészes, bár ennél több nem fér bele, az tuti. -
#18382 ML -ben ,adott fölállásnál mért mindig csak UGYANAZ a három játékosom kap "némi" tapasztalati pontot a meccsek után???? -
#18381 itt és a Pes4Launcheren
de most 300 megás patchet szedem -
#18380 hol talallak meg ety jatekra? -
szabolcs17 #18379 Valaki segítsen. Már régóta keresek Kapo és Appiah arcokat de nem találtam. Segítsetek nekem. -
#18378 és a karokat merre húzod? -
Gabe18 #18377 Én máig a labdával célzok.Azt helyeztem nagyjából a sarokra,csik egy kicsit a fele alá,aztán go. -
#18376 A felső jobb
hogy rúgtad? -
Gabe18 #18375 Na az előbb nem látszott,beraktam mégegyszer,erre most kettő van.Sorry...