Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó hogyan kell?????😊)
nyomogatod l1-et, amig le nem megy FIX-re.
ott nyomsz egy negyzetet, és kivalasztod.
nagyon poz, csatarokkal olyat lehet helyezkedni, hogy nemigaz😊
Romaval vagyok, illetve csak Montellaval
hüje vagy hamán szép nem!4
Avanti Crociati!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hogy érted, hogy a támadás pirosba??? A quick settingsnél a All Attack-ra célzol???
Rájöttem a gép elleni játék kulcsára a támadószellemet az utolsó két fokozatban kell tartani az egész meccsen (pirosban csak akkor, ha már gáz van). Szögleteknél full védekezés. Sajna a szögletek kb. 5%-a bemegy, ha fejre állsz akkor is.
A legkönnyebb gyõzelmeket a középcsapatok ellen arattam. (Hatodiktól hátrafelé a kutyaütõkig.) Ezekkel a csapatokkal a gép elég durván támad, igy van területem Caesar-ral és a többi gyors emberrel. Ha lövök egy gólt az elején, akkor szinte tuti a gyõzelem, mert a gép még jobban kijön (ilyenkor TILOS visszavenni a támadásból), és pár kontrából megvan a 2-0.
Kis csapatok ellen szinte egykapuzás megy, mert könnyen megszerezhetõ a labda a félpályánál. Erre viszont a gép visszaáll, mindent kifejel, blokkol. Ezeket a meccseket is lehet hozni (sõt kell), de izzadságszagú az egész. Ha egy kontrából (vagy szögletbõl, ugye) benyomnak egy gólt, akkor aztán beállnak sündisznóba rendesen.
A derbik háromesélyesek. Mivel jobb embereik vannak, egy az egyben sok gondot okoznak a védelemnek (lepattanó védõ, bukdácsolás az inditásnál, stb.) Jön még a mákfaktor is erõsen.
Az Inter ellen pl. már a 20. percben égtem 2-0-ra, két ócska lepattanóból kaptuk õket. Az elsõ félidõben nem is sikerült gólt lõni, volt két szép fejes, de nem jött össze. Legalább a mezõnyfölény megvolt. A második félidõben aztán végre megjöttek a gólok, a 35. percben 2-2. Fáradságos munka volt. 5 percre rá idiota hiba hátul by me, (csak nem a fáradság jele?<#falbav>#falbav>), az Inter büntet. Támadás pirosba, mindenki elõre, mint az õrült. Beszögezzük a milánóiakat a 16-osukhoz, szöglet szögletet követ, lövés, fejes, minden kijön. A hosszabbitás 4 perc (az elsõ félidõben is ennyi volt, mert a gép valami iszonyatosan faragja az embereimet, persze büntetlenül), de már nem születik meg az egy pontot jelentõ találat. Ez van, az Inter ellen nem szégyen egy góllal kikapni. (Mondjuk az elsõ meccs õsszel 2-0 volt ide.)
25 meccs után az elõnyöm még 3 pont. A másik 3 csapat egymás ellen elég vegyes eredményeket hoz, és becsúszik nekik egy-egy döntetlen is néha.
nemértem a célzást 😊
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
nemár 😄
én nem emlékszem 😄D
én még egyáltalán nem kaptam ilyen gólt,de csak mert nem játszottam olyan ellen,aki igy lövöldözött volna..vagyis volt egy kettõ,de nem találták el a kaput 😄
Azért jól meg kell rugni, hogy így bekapja.
Én kb fél éve kaptam ilyen gólt.
Hát én a lapussal kapcsolatban leragdat a kifutásnál...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Clientként hosszabitás második félideje,megszerzem a vezetést 4-3-ra,erre középkezdés leguritja,tesz 3 lépést és a félpályáról beb...a az egyenlitést.
Utánna én hostolok,jön egy valaki Braziliával.Elsõ meccs 2. félidõ 1-1-nél egy olyan laza 40-rõl beküldi a vezetõ gólt,majd a 3. meccsünkön vezet 3-1-re,akkor szintán olyan 40-rõl a hoszú felsõbe a negyediket.A kapus mindhárom alkalommal áll az öt és feles körül és nem csinál semmit,csak néz.
Ezekkel a teljessen irrális gólokkal (illetve a távoli lövéseknél teljessen hülye kapussal) tönkretették ezt a játékot,legalábbis a multi részét.
Meg még a negyedik gól után olyan ideges is lettem hogy egybõl kiléptem a meccsbõl,pedig hogy utálom azokat akik vesztésre állásnál kilépnek.Ezek szerint én se vagyok jobb,ez milyen szégyen már. <#zavart2>#zavart2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
NEM TUDJA VALAKI H MELYIK INTERNETES TV-N MEGY A SPORTING -NEWCASTLE??????????
SÜRGÖS LENNE!!!
GO NEWCASTLE!!!
Úgy játszott a csapatom, mint egy kalap... és 3:2-re kikaptam és azóta képtelenség nyerni már 5 pont a Juve elõnye...Szóval kicsit gáz. Pedig semmit sem csinálok másképp mint elõtte.....
Corini:

Egyébként eléggé meglepett, hogy a biró sokkal több mindent elenged a bari meccsekhez képest. Olyan lökések meg belépõk vannak, csak úgy repkednek az emberek.
nem szar az!!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Breki: ja-ja gondolom, hogy humánellenfél ellen frenetikus lehet, de a netem akadály, helyi ellennek meg híján vagyok.
Tegnap ott tartottam, hogy install FIFA2003.... félóra game.... uninstall, install FIFA2004 .... húsz perc game.... uninstall, pedig annak idején mindkettõ hónapokig rulez, de a PES óta nem. Ugyanígy félrerakva a 2005 és az UEFA. Csakhát a Konaminak is vannak hiányosságai, de mindenképp élvezetesebb.Nekem.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Igaz, hogy csak 3 hónapja nyomom a Konami focit, de sima szezon módban a Lazioval egyszerûen képtelen vagyok 4. helyezésnél jobbat elérni 3*-on. Az elsõ helyezet alig veszit pontot a szezon során. Mintha úgy lenne megszerkesztve a progi, hogy középcsapattal csak a középmezõnybe végezzél. Ha valaki gyengébb csapattal nyert már 3*-on bajnokságot a gép ellen, sima szezon módban, az cáfoljon már meg, mert akkor "van remény", ha pedig nem akkor uninstall. (két csillagon tök unalmas, 3*-on meg kilátástalan)