Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szabadrugdosás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bestGP
ja kiesõ helyen .D

hüje vagy hamán szép nem!4

hát igen...LAZIO A LEGJOBB!😄

minden téren😊

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

Breki33
szerintem egy jól elkészített gif nagyon jól látható és 300-400 k
ez a mai szélességek miatt egyáltalán nem lassit és smart explorerben simán kikapcsolható ha vki akarja

bár nem nagyon értek egyet veled akkor csináld meg flash-ban aztán linkeld ki
aviban nem sokan töltik le

mondjuk páran már tényleg túlzásba viszik illetve nem csinálják meg rendesen
pluhi
Sosem fogok ide gifet beilleszteni. Utálom a bélyeg méretû kis videokat, amikbõl alig lehet kivenni valamit, ráadásul jól belassitják, az oldalt. Én nem erõszakolom rá senkire a videomat, aki kiváncsi rá letölti és megnézheti 512*386-os felbontásban, jó minõségben. Aki meg nem, annak nem foglaltam a sávját.
báttyó02
hát félpályásat sose <#ejnye1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
miért nem csinálod meg gig-be?
pluhi
Breki33
ezt már kérdezted P
pluhi
Sprint közben R2+fel vagy le. Nagyon hosszan megtolja. Inkább szerezz egy gyors csatárt<#vigyor>.
(ezek a sima R2-nél gyorsabbak)bocsi: a sima R1-nél gyorsabbak

köszi 😊
egy kérdés még eszembe jutott: kiugrok a csatival, viszem egy az egyben kapura a lasztit, de általában a 16-osig utólér a védõ, és még hátam mögül szerel.
alkalmazott futási módjaim: R2, illetve irány gomb duplán pöccintve(ezek a sima R2-nél gyorsabbak)
tudsz (Te v. bárki) ezeknél hatékonyabb rohanási módot, amellyel a megszerzett IRL 1 m-es elõnyöm ne emésztõdne fel 5-6 méteren belül ?

pluhi
Akkor az eszköztár megvan, már csak nyomatni kell.
Én onnan adok be, ahol épp kijön, de ha tehetem nem megyek el az alapvonalig, nehogy kicsavarodjon a laszti. A védõ lerázása nem gond, hanyattfordulsz (akár többször is), de ott a lövõcsel is, amivel még tolsz egyet. Ha mégis blokkolják a beadást, hát egye fene, a szöglet is jó.
A hosszú inditásokat inkább középrõl nyomom, igy a labda egyenesen száll a kapu felé, ha leráztad azt az egy védõt, már keresztezni sincs ideje az ellenfélnek (utol se ér). Persze ha úgy érzem, hogy itt az alkalom, akár a szélsõ bekkel is elõrebikázom.
Az én kedvenc felállásom a 3-5-2. A 3 védõ vonalban, az 5 kp ötszög alakban ( OMF, RMF, LMF, DMF, DMF), a két csatár elõl. A szélsõket egészen kinyomom a vonal mellé.
Terminátor14
dikk, én is lõttem neked 3-4 ilyet régebben, nem ? 😄

CSAK a Fradi

köszi kipróbálom, én az L1 + háromszöget alkalmazom a hamarabbi ívelésekhez

shevy
hamarabb is beívelhetsz mint a 16-os, csak akkor nyomd az L1-et is és úgy 2* a kör

köszi ezt ismerem, én egészen leszaladok az alapvonalig, mert hamarabb nem tudok szabadulni a védõtõl, és innen duplaívelés (bár nekem ez nem tünt "lapos beadásnak")
közvetlenül beadás elõtt még feltolom az agressziót (támadást) maxra (piros csík) így a belsõ emberek berobbannak a kapu elé és én is a góljaim többségét így szerzem, de jelzem nálam cca. 15 %-ban eredményesek ezek a beadások
emellett a kiugratással operálgatok (szintén szélsõvel, de a térfél felérõl már nyomom és idõnként a csati jó ütemben érkezik, gyakran nem)
ha ismernél kétségeid sem lennének affelõl, hogy derékig beleástam magam a témába, bár nem állítom, hogy az összes trükkel tisztában vagyok, de az alapokkal tuti (FH, SG, kézikönyv), ettõl függetlenül a teljesítményem nem az igazi (nyilván a rövid gyakorlatnak köszönhetõen)
Te is az alapvonal tájékáról ívelsz ?, vagy már korábban pl. a 16-os magasságából... ? ja lehet, hogy az sem mindegy milyen felállásban nyomod (én: 4-3-3) és a stratégia egyéni beállatásainál kit merre futtatsz támadásnál, de ezt inkább ne is kezdjük el egyeztetni, mert kimoderálnak 😊)

pluhi
Duplán nyomd a beadást. Szinte csak igy adok be, a másik túl lassú, ráhelyezkednek a védõk, és rengetegszer fejeli fölé a csatár. Ez meg elég erõs és lapos, hogy bevetõdve fejeljenek rá (az esetek többségében), és az már elég jól be szokott menni. Kicsit ócska játék lesz belõle, "egy gyors szélsõvel menj el a vonal mellett, add be, fejeld be" séma. A Lazio alkalmas erre, mert vannak gyors szélsõi.
Kezdem érteni, miért nem nyersz 3 csillagon sem eleget. Ezek alap dolgok. Hosszú inditást használod? Szerintem keress vissza itt a forumban, még a kézikönyv is szerpelt, meg egy csomó trükk.
báttyó02

Köszi Pluhi, akkor go ahead

a "lapos beadás->fejes"-ben a lapos beadás hogyan is vóna ?

na mvian a kép óta senki se ír?😊
ÉN SE😄DDDcsak jó ez a kép
báttyó02
nem mondom,hogy értem a célzásod 😄D

9csöves9
szeretnének focizni?😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Valaki tudna nekem Kapo és Appiah arcokat. Elõre is köszönöm.
báttyó02
kié????
fh-n nézd meg az uccsót

legutolsó roster update kié volt??
thx.

báttyó02
jujjj 😄

gabber_saviola
majd meglátod 😄DDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
szeretnéd te szarrágó kockaparaszt 😄DDDDDDDDDD

gabber_saviola
az lesz pedig a taktikám! Csúnya lesz, de legalább +1 pont 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Thanx!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
azt probáld meg 😄

gabber_saviola
szétt fogom offolni a meccset, és 0-0 lesz a vége 😄DDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
akkor kiütlek 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

báttyó02
én.
mivel elözö mecsen client voltam.

gabber_saviola
te vagy én leszek a hoszt? 😄DDDDDDDDD nem mindegy....

báttyó02
neked kuzsé kapper,meg am veres lesz,mer velem jacod a kövi fordulot 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
aztán normálissak legyetek ám McFrosthoz, mert efemes 😄
úgyhogy ha kérdése van, akkor ugrani és válaszolni neki! 😄DD

báttyó02
igen. van egy un. Master League mód,amiben menedzselheted a kiválasztott csapatod a végtelenségig,és a játékosok bizonyos életkorban fejlõdnek is!

McFrost
Hail! Lehet ebben a játékban játékost adni-venni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
így van.

grizzly21
hEp4 fifahungaryrõl letölthetõ?

báttyó02
semmit. a nike feliratot elrontottam. azota javitottam.

Trunks
Milyen már ez a mez...???? Mit csináltál vele?

Amici di nessuno...

Solid Snake
Már keresi 😊
EmIn3m02
alul keresõ

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Na akkor itt a forumba leirom mi a bajom.A HEP4 -el kapcsolatban.Otthon feltelepitettem az alapjatekot.Feltelepitettem melle a HEP4 2.0-at is de nalam amikor megjelenika az a Dosos ablak azt irja kia atelepito hogy kihagyott egy fajlt.Magat a telepitest viszont befejezi.Igy a HEP 4 merete 600 mega korul van es nem egy giga folott.Tudsz nekem ebben segiteni?