Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
minden téren😊
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
ez a mai szélességek miatt egyáltalán nem lassit és smart explorerben simán kikapcsolható ha vki akarja
bár nem nagyon értek egyet veled akkor csináld meg flash-ban aztán linkeld ki
aviban nem sokan töltik le
mondjuk páran már tényleg túlzásba viszik illetve nem csinálják meg rendesen
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
egy kérdés még eszembe jutott: kiugrok a csatival, viszem egy az egyben kapura a lasztit, de általában a 16-osig utólér a védõ, és még hátam mögül szerel.
alkalmazott futási módjaim: R2, illetve irány gomb duplán pöccintve(ezek a sima R2-nél gyorsabbak)
tudsz (Te v. bárki) ezeknél hatékonyabb rohanási módot, amellyel a megszerzett IRL 1 m-es elõnyöm ne emésztõdne fel 5-6 méteren belül ?
Én onnan adok be, ahol épp kijön, de ha tehetem nem megyek el az alapvonalig, nehogy kicsavarodjon a laszti. A védõ lerázása nem gond, hanyattfordulsz (akár többször is), de ott a lövõcsel is, amivel még tolsz egyet. Ha mégis blokkolják a beadást, hát egye fene, a szöglet is jó.
A hosszú inditásokat inkább középrõl nyomom, igy a labda egyenesen száll a kapu felé, ha leráztad azt az egy védõt, már keresztezni sincs ideje az ellenfélnek (utol se ér). Persze ha úgy érzem, hogy itt az alkalom, akár a szélsõ bekkel is elõrebikázom.
Az én kedvenc felállásom a 3-5-2. A 3 védõ vonalban, az 5 kp ötszög alakban ( OMF, RMF, LMF, DMF, DMF), a két csatár elõl. A szélsõket egészen kinyomom a vonal mellé.
közvetlenül beadás elõtt még feltolom az agressziót (támadást) maxra (piros csík) így a belsõ emberek berobbannak a kapu elé és én is a góljaim többségét így szerzem, de jelzem nálam cca. 15 %-ban eredményesek ezek a beadások
emellett a kiugratással operálgatok (szintén szélsõvel, de a térfél felérõl már nyomom és idõnként a csati jó ütemben érkezik, gyakran nem)
ha ismernél kétségeid sem lennének affelõl, hogy derékig beleástam magam a témába, bár nem állítom, hogy az összes trükkel tisztában vagyok, de az alapokkal tuti (FH, SG, kézikönyv), ettõl függetlenül a teljesítményem nem az igazi (nyilván a rövid gyakorlatnak köszönhetõen)
Te is az alapvonal tájékáról ívelsz ?, vagy már korábban pl. a 16-os magasságából... ? ja lehet, hogy az sem mindegy milyen felállásban nyomod (én: 4-3-3) és a stratégia egyéni beállatásainál kit merre futtatsz támadásnál, de ezt inkább ne is kezdjük el egyeztetni, mert kimoderálnak 😊)
Kezdem érteni, miért nem nyersz 3 csillagon sem eleget. Ezek alap dolgok. Hosszú inditást használod? Szerintem keress vissza itt a forumban, még a kézikönyv is szerpelt, meg egy csomó trükk.
a "lapos beadás->fejes"-ben a lapos beadás hogyan is vóna ?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

thx.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
mivel elözö mecsen client voltam.
úgyhogy ha kérdése van, akkor ugrani és válaszolni neki! 😄DD
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Már keresi 😊