Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ide is jöhet...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

koki44
Bocsesz ezt nem ide ment volna hanem a konami soccer kiegésszítõk.

koki44
Azt az ENNIO TARDINI verzsönt ami, a #921-es be van, nem lehet valahonnan letölteni vagy az PS2-es?<#confused>

báttyó02
hát igen 😄DDDD

ja register player😄
Nincsen vkineke gy olyan rostere amiben A.Smith,J.Cole és Wright Phillips is az angoloknql van?válogatottban
Akinek van az küldje el plz emailrte,vagy rakja ki ide
[email protected]<#worship>
báttyó02
jajj haggyuk már..haggyuk<#vigyor1><#vigyor1><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Fyrex
hehe én õtet már felfedeztem réges régen egy messzi messzi galaxisban 😛

Avanti Crociati!

báttyó02
Olympiacos kol:

báttyó02
<#eljen><#eljen>

Breki33
Kompany 16 évesen lépett pályára elõször belga élvonalban, de szerepelt már a belga válogatottban - 17 évesen Észtország ellen debütált - ugyanúgy, ahogy csapatával a Bajnokok Ligájában - 2003 júliusában a BL kvalifikációs körében a Rapid Bukarest ellen, csereként lépett elõször pályára. Tavaly a szurkolók a legjobb Anderlecht játékosnak választották
Terminátor14
Kompany belga, szerintem 😊

CSAK a Fradi

báttyó02
most am a manchesterrel nyomtam idáig egy évet ML-be,és van egy srác,Guiseppe Rossi,16 éves,és csak kiváncsiságból behoztam az uccsó 10percre az egyik meccsen,semmit nem csinált,és ugrott egy szintet mindenbõl az értéke...azóta betettem középpályára,és hihetetlnül fejlõdik...16évesen..

jaja. Hátulra védõknek meg a hollandok isteniek, Kompany késõbb majd Borre és még sorolhatnám, mind fiatalok és fantasztikus értékeik vannak. Elõl nekem a brazilo+argentínok jók védekezõközéppályásnak meg egyértelmûen Mascherano(argentín) elképesztõ szintre tud fejlõdni!!!!!
báttyó02
én ajánlom amugy mindenkinek (ha van elegendõ pénze) Rooney megvételét,mert hihetetlenül fejlõdik...egy év után olyan értékei vannak,hogy..huhh 😄

Johnny23
ok,köszi

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Csaó!

azért mert a játékosok csak egy megadott korig fejlõdnek, ez minden játékosnál más. Ezt a Developping menupontban tudod megnézni ott van a training mellet rámész a játékosra megnyomos a lövést és kijön egy görbe minde játékosnál, addig tud fejlõdni, míg a görbe elsõ, felfele ívelõ szakaszában van. A milan alappból öreg ha a mostani csapattal kezdesz, én is velük nyomom, vegyél fiatal tehetségeke és akkor majd fejlõdnek õk is. A nyári alapozás kivétel nmert ot minden játékos képes fejlõdni kortól függetlenül.
doncarlos
kösz a tippet Akos. Tom, hogy csak megszokás kérdése, de épp ezaz. Én annak idelyén több évet nyomtam a PES2-t psx-en és azon szoktam hozzá a game pad-hoz. Még mindíg nem sikerült "átállnom", pedig minden játéknál kiválóan használom a bill-t, de itt, ahol komolyabb reflex is kell több külön gombhoz...már nem ua.

sziasztok! Imádom ezt a játékot,a legjobb foci amivel életemben játszottam)))))! egy bosszantó dolog van,NEM TUDOK CSELEZNI!!! valaki segítsen légyszi,sûrgõs lenne))))
báttyó02
www.fifahungary.com

itt találasz un. rostert,ami javitja a neveket.
a bill-t meg megszokás kérdése..

doncarlos
sziasztok...najon rég voltam már itt....sajna nekem menne a multi, de nincs game padom...kipróbáltam billentyûvel már a multit , de szarrá vertek. Igazábol az érdekelne, hogy van - e vmilyen patch a játékosnevekre. Még mindíg nem vettem az idõt és fáradtságot az átnevezgetésekre. Vagy az átigazolásokra. Van vmilyen megoldás ezekre???

grizzly21
na gyere😊

Breki33
én nemigaz inkább multiban játszok

grizzly21
na ja. Honnan lehet azt letölteni?
Mellesleg meg fogsz lepõdni. Sokat fejlõdtem. 5 csillagon szopatom a gépet.

Breki33
pes4el nem

We8-al kikaphatsz P
grizzly21
elindult anélkül is, de azért letöltöm. Valaki egy játék?

báttyó02
beirod a keresõbe hogy pro evolution soccer 4
erre kiad pár cracket,és az kell neked,amire az van irva hogy 1.1-es patch crack-je

grizzly21
ott holvan? nem tudnád elküldeni emailben? vagy tul nagy?

báttyó02
én nem tok..
am még kell egy crack is..www.gamecopyworld.com

grizzly21
végetek van!!!
Na ki jön egy próba meccsre?

grizzly21
megvan

báttyó02
hivatalos patch

grizzly21
nem találom a q**va PES4 patchet amitõl tudnék multizni...

grizzly21
és milyen warez?

báttyó02
patchek.
we8 meg warez...

grizzly21
ott van mindenÛ? we8 is?

báttyó02
www.fifahungary.com

grizzly21
Te jó ég de elhagyatott lett eza fórum. Na nem baj.
Van adslem, szóval sokat segítenétek, ha elmondanátok, hogy hogyan szerzem be a PES4 upgradjeit, miltiplayerhez szükséges patchet, patcheket, we8at, mindent ami érdemes, mert most még szûz a játék.
Köszi a linkeket.

Breki33
New pack![/b]
Vallas Pack V3

Budweiser(Premier League:

Continental(WorldCup 2006):

Mastercard(Champions League & WorldCup2006:

Fifa World Cup Germany 2006:

Breki33
ma már nem

nem félek tõled P
bestGP
háhá jokifogas ..D

ha jo neked, szoljal privatban

hüje vagy hamán szép nem!4

pluhi
Utsó jelentés az olasz ligából<#vigyor>.
Bajnok lettem, de csak mákkal. Az utolsó fordulóban már nem csak rajtam múlott a dolog. Ha az Inter megveri a Romát, akkor mindenképp bajnok, jobb gólkülönbséggel. Én a Juve ellen nyomultam otthon. Az elsõ félidõben 2-1 volt ide és a Roma már vezetett az Inter ellen. A felcsillanó reménysugár szárnyakat adott a csapatnak, a szezon legjobb meccsét produkálva 5-1-re mostuk le a Juvét végül, és a Roma is megtartotta elõnyét. (Ezzel a második helyre ugorva.)
A mérleg 38 meccsbõl 3 döntetlen és 5 vereség. Asszem azért ez nem olyan vészes, bár ennél több nem fér bele, az tuti.
Johnny23
ML -ben ,adott fölállásnál mért mindig csak UGYANAZ a három játékosom kap "némi" tapasztalati pontot a meccsek után????<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
itt és a Pes4Launcheren

de most 300 megás patchet szedem
bestGP
hol talallak meg ety jatekra?

hüje vagy hamán szép nem!4

Valaki segítsen. Már régóta keresek Kapo és Appiah arcokat de nem találtam. Segítsetek nekem.
Breki33
és a karokat merre húzod?
Én máig a labdával célzok.Azt helyeztem nagyjából a sarokra,csik egy kicsit a fele alá,aztán go.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
A felsõ jobb

hogy rúgtad?
Na az elõbb nem látszott,beraktam mégegyszer,erre most kettõ van.Sorry...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.