8347
  • tartuffe
    Gera a West Brom-ban; Király, Torghelle a Crystal Palace-ben.
  • I.C.ram
    Erre valaki válaszolna?
  • I.C.ram
    Gera melyik csapatban játszik? és Király Gábor? Tökölit már megtaláltam, de a többieket nem.
  • tartuffe
    De érdekelne, hogy én mivel tudom ezt úgymond visszaadni, hátha akkor leszoknának róla.
  • tartuffe
    hehe, bajnokság
  • laca70
    Máskor ne játssz vele...
  • tartuffe
    Nálam szinte mindig előnyszabályt ad, ha lehetséges. Az viszont tényleg röhelyes, hogy egy meccsen lesérül két emberem és összesen kioszt egy sárgát (jó esetben). Én meg egyszer rúgok fel hátul vkit, sztem még nem is az utolsó emberrel történt, és azonnal leküldött.
  • tartuffe
    Az hogy van, hogy multiban én max a saját visszajáccásaimat tudom lenyomni (f1), nekem meg az ellenfél lenyomja a góljaimat, szögleteimet, meg mindent? Én mivel tudnám ugyanezt megtenni, mert halálra idegesít, hogy itt szórakoznak velem, én meg csak nézek...
  • examinee
    Jah meg az előnyszabályt sem ismeri a szerencsétlen:)))
  • examinee
    CSinálhatnátok egy olyan patchet ami a bírót érintené!!
    10-ből 9-szer ad sárga lapot ha hátulrol felrug!!
    Sárga lapppal is gond van meg azzal hogy csak lefujja ha lefujja azt annyi!
  • Shogun
    2800+ barton + 9800pro+ 1gb ddr?
  • andris7
    nem tudnál nekem MU away mezt szerezni? fél este azt kerestem de nem találtam, csak egy rakat home-ot
  • Breki33
    nem kell miis láttuk már

lehet, hogy nem bírja a konfigod a felbontást?
  • Breki33
    Juve Home Updated By Breki

• Shogun
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem megpedig az hogy miert nem tudom futattni a gammat 1280*1024ben? Tftm van azert akarom ekkora felbontasban futtatni de hiaba allitom be az optionsba hogy 1280*1024ben fusson mégis csak 1024*768ban fut
    Meg hogy vannak e a jatekhoz javitopecsek mert ha valamilyen képvaltas van pl: esc utan mikor visszalep vekony kis peremszeruseg van a kepernyo szelen
    Lehet igy hulyen hangzik majd csinalok rola képet:)
    Elore is thnx az infokat
  • Breki33
    mondtam hogy szimuláld a CD-t

daemon tools gyengébbeknek

ugye bin-ben írtad ki?
  • precision
    Nem jó :(
    Ugyanúgy kéri a 2es cd-t. Hááát nem marad más, minthogy holnap kiirom majd 2 cdre...de addig meg nem tudok rajta játszani :(
  • precision
    Hmm erre nem is gondoltam...thx, kipróbálom!
  • Rudee
    Másold be egy könyvtárba a 2 cd tartalmát és úgy telepítsd.
  • precision
    Nemtom, mert még fel sem bírom tenni a játékot...most meg nincs 2 cdm hogy kiirjam :(
  • szoltan
    Nálatok is 33 éves Gera?
  • balint08
    hhhhh
  • precision
    Ööö, azt hogyan? :)
  • I.C.ram
    Valaki mondja már el nekem légyszi, hogy mi a fenére jó a karrier módban pumpálni a pontokat az edzőkbe, orvosokba, pénzügyi emberekbe??? Mindegyik edzőm 4 csillagos már de semmi különbség nincs a 0 és a négycsillagos között a csapat adataiban/teljesítményében.
  • Breki33
    a DVD-n szimulálsz egy CD-t
  • precision
    Sziasztok! Van egy kis gondom. Ma haveromtól megkaptam a játékot. De ugy csináltuk hogy a 2 cd -t egy dvdre irtuk ki simán cd1 és cd2 mappákba. Nem is lenne gond, elkezdem a telepítést, de mikor kéri a 2es cd-t, nem találja. "Tallózás" nincs, hogy megadjam neki, hogy merre van a 2es cd. Hogy tudnám feltenni (azonkívül h kiirom 2 cdre)?
  • Breki33
    A zdataid mentsd el rakd ujra majd másold vissza a három exe-t futtatva
  • Ronaldo07
    Nekem is kilépett ma egy karrier meccs közben és előtte játszottam le 2 meccset és nem volt mentve!!
  • Gabe18
    Nem tudom,nekem mostanra teljessen meghülyült a game.Néha szó nélkül kilépett a játék,muti,single,mindegy.
    Az előbb játszottam Fitutifi-val,multit,abból is kilépett.Ő vezetett 4-0-ra,nem tudom elhitte-e hogy nem szándékossan léptem ki,pedig nem, de mindegy./lehet én se hinném el.../
  • balint08
    igen de kiírja hogy hiba az attribútumoknak a fájl alkalmazásakor.
    Ilyenkor mi van??
  • Takigabi
    jobb klikk -->tulajdonságok>>>>irásvédettet leveszed
  • balint08
    UPSZ!
    egyre nem gondoltam!!!!
    írásvédett!!!!!!! < ==== hogy lehet megszüntetni?????
  • Rudee
    Most van fent az egész.
  • balint08
    OHHHHHHH!!!!
    Kösssssszzzzzzzzzzzzzz!
  • Rudee
    Pár perc és töltheted innen.
  • balint08
    címem: [email protected]
  • balint08
    nem tudná valaki nekem elküldeni a 2. cd-ről az alocale könyvtárból az eal_danp.mad fájlt?????
    Rendkívül hálás lennék!!!!
  • balint08
    NEM MEEEEEGGGGYYYYYYY
  • Breki33
    berakta

saját készítés
  • Cucu13
    De hogy lehet meg kell venni a játékban a labdát vagy mi? Hogy tudhass játszani vele??