FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
az esti meccsekhez nem reagáltok? senki sem látta még a játékot esti megvilágításban?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084172872#3584

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
mondtam! a kapusmezekre külön felépítésû FSH fájl van... azokra nem lehet azt az FSH-t használni amit a hazai ill vendég mezekre használsz...

küldd át! ide: [email protected]

Breki33
Valaki kérdezett jó csukát

Breki33
hát mivel én még a demo-hoz raktam fel nekem elõször oda volt telepitve és azt gondolam lehet neki adni késõbb útvonalat

amúgy nagyon jó kis program

Akkor este
átküldjem az én saját kis tuningolt mezeim?

Ja viszont nekem a kapusmezekkel gondjaim vannak, ha azt berakok elszáll a program erre van megoldás szerinted?
The Hedgehog
"jó de a legjobb csapatok számozási fsh-at átküldhetnéd emailba

Megigérem, hogy nem publikálom de nagyon zavar."

most nem tudom! melóban ugye! itt nincs! majd otthon! ma úgy sincs edzésem! de nyugodtan lehet publikálni...

"Ja a big raptort ne a demo könyvtárba telepítsed !"

Hülyének nézel?!

Breki33
jó de a legjobb csapatok számozási fsh-at átküldhetnéd emailba

Megigérem, hogy nem publikálom de nagyon zavar.

Ja a big raptort ne a demo könyvtárba telepítsed !
The Hedgehog
aha kösz a tippet...

a számokat meg egyebeket felteszem majd... meg akkor pakolok fel majd FSH-kat is. A mezütközést igazán képekkel tudnám illusztrálni. Majd megpróbálok most kis idõt szakítani rá és csinálok egy kis leírást az észrevételeim alapján.

Breki33
hát énis de én nem otthon vagyok
fitutufi
beteg vok azé nem vok
BREKI ! :😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
1. Breki
2. Ilyenkor???
Nem érek rá most
neked is suliban lenne a helyed
Breki33
Hát a Milán mez nem annyira tetszik viszont a számozások nagyon jók.

Légysz küld már el nekem P

Ezt a mezütközés megoldását leírhatnád bõvebben vagy felrakhatnád a te fsh-id, hogy mindenki szabadon pakolhasson bele.

Je egy kis segítség:

Ne bigguival rakd be nagyon macerás.

Ha nem akarod keresni melyik zdata-ban van használd a big raptort az automatikusan tudja, hogy melyik zdataba kell rakni.

Tehát ha megvan az fsh-d onnantól tök könnyi nem kell annyi macera.
Én valamikor vele nézem meg mi melyik zdata-ban van.

Biggui-t egyáltalán nem használom.
fitutufi
csá breki !
megmérkõzünk most ? én vok a host privát ba küldöm ha ok

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
szerintem túl sokáig nyomod

próbáld meg egyszer, hogy épphogy megnyomod
sõt kapásnál elég egy pillanatra akkor is megküldi.
Breki33
ugye mondtam, hogyha ilyesmi kell akkor direkt abba a fórumba pakolom a dolgokat P
The Hedgehog
Nos kipróbáltam pár dolgot. Többek között elkezdtem nagyüzemben mezeket berakni. Én úgy csinálom, hogy van egy FSH-m a hazai és vendég mezekre illetve a kapusmezekre egy (mert a kapusmezek FSH felépítése egy kicsit eltér). No ezekbe pakolom az új textúrákat, átnevezem az ID-t a csapatnak megfelelõre, majd WinHEX-el egyedivé teszem a fájlok végén található offsetet (erre kitaláltam egy saját számozást, bár van olyan haver aki ezt a hexes dolgot kihagyja). Ezt azért kell, hogy ne legyen a "mezütközés" amirõl olyan sok szó esett. Ezután a kész mezeket bepakolom a megfelelõ zdata-kba BigGUI-val (persze a compress-et nem szabad elfelejteni miután benyomtad) - nehéz mert mindegyik más-más big fájlban van és kicsit sokáig tart megtalálni. Ezután nyomok egy GenBH-t, majd egy FatGUI-t. Kész is! A mezek bent vannak....Egy kicsit komplikált igaz, de a látvány kárpótol. Íme néhány kép:

Aztán! Játszottatok már esti pályán? Nem? Akkor azonnal próbáljátok ki! Miért? Elõször majd összeszartam magam a röhögéstõl, hogy hogyan tudott az EA ilyen ocsmányságot összehozni. Ugyanis visszahozták a FIFA 2002-ben használt fénytörést az embereken!!! Igen a palik fénylenek. Olyan mintha viaszból lennének! Marha randa közelrõl, viszont távolabbról hihetetlenül jól néz ki és marha élethûvé teszi a látványt. Sajnos azonban sok a hiba. Az effekt nem fedi az egész textúrát és egyes helyeken "kilyukad". Ettõl eltekintve pöpec, bár mondom közelrõl marha nevetséges. Errõl is itt van pár kép:

polak
sziasztok!
lehet most bénának vagy hülyénekl néztek de azért hátha tudtok segiteni😊
valamiért a játék során sehogy se tudom eltalálni a kaput, de nem egyszerûen hanem még 3 méterrõl is mellé guritja a játékos😊
edzésen nincs gond ott simán megy viszont meccseken egyáltalán nem találja el😊 tuti én vagyok a béna nade nemtom mi a hiba😊 ha valakinek van ötlete azon kivûl hogy a gombokkal irányitsam kapu felé akkor ossza meg velem😊 97-es fifa ota játszok a sorozattal és eddig ilyen gond nem volt😊

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

examinee
Ohh köszi szépen!
Ha valaki játákos listát is tud akkor plz jelezzen!!!😊)
Köszi Marcell a segítséged!

Marcell
ITT van a csapatlista, kb. a 10. hozzaszolasban.

examinee
Sziasztok!! Nagyon fontos lenne nekem egy link!!!!!!!!!
A fifa 2005 clubcsapatokat és a nemzeti csapatok listáját akarom megtudni az összeset!! EZ LENNE a legfontosabb!
Az még szebb lenne ha valahol le lenne írva a csapatok és az azokhoz tartozó játékosok!
Hp-ra szeretném feltölteni.... nagyon sok munkát és idõt spórolnék vele ha valaki SEGÍTENE!!
ELÕRE is KÖSZÖNÖM!!!

Breki33
Na ittvan a fekete bírómez

klikk
Breki33
elöl két gomb van négy helyett
csum666
nah megcsináltam át kellet irni

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
mért szar nekem a zsinor nélküli nem tecett ezért ezt vettem de meglehet csinálni?

Breki33
a sima?

az elég xar már bocsi
csum666
wingman rumblepad

Breki33
logitech
Breki33
Ez melyok ligitech?

nekem a hatoson van
csum666
NAH az a probléma a konfigurációnál a 6os gombot nem veszi be helyette 10 es gomb van amit nem tok át állítani és használni se ezért knée 1 progi vagy vmi fálj átirás ha tucc segíteni jó lenne!

Breki33
na most ezt újraaaaa
csum666
Az érdekelne nincs e vmi beállító progi emrt a logitech gamepadot rosszul csinálja meg csinál 10 es gombot ami nincs és 6osat nem csinál ezt át kéne irnom tudto segíteni????

Breki33
olvass vissza
Breki33
hát keresd meg az audioban az ugyanolyan nevüt és írd felül vele
Maxi
Breki ! leszedtem a sound patch - et ! Csak be kell másolni valahova? ( írd le mit kell cyinálni pontosan kössz szépen).

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

OK. Kösz. És hol?

Breki33
melyikre a tucatból?

a mienkére szerintem lehet
Helló!
Lehet még jelentkezni valahol bajnokságra??

Breki33
Elvileg lehet de elég könnyû elrontani.

Most kiadok egyet ami nálam megy más meg nem tudja berakni.......
jAsOn VoOrHeEs
Breki lesz majd Breki's pack 2 is??
Gondolok ezekre az egyénileg készített Arsenalos meg Barcás meg egyéb mezekre ...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Career mód egyébként tök nehéz szerintem, legalábbis nekem. Nem vagyok szokva az újfajta "késõn reagálós" kezeléshez. Viszont lõttem egy olyan bomba gólt szabadrugásból a negyedpályáról, hogy csak na. Tetszett nagyon 😊

Belga csapatom van, és nagyon pancserkednek. Passzok 65%-a sikerül csak. Beadások szinte mindig mellé mennek. Szóval lesz mit gyakorolni ezzel a csapattal.

Azon nem lehet valahogy változtatni, hogy a védõkre ne váltson át mindig? Tehát, ha a védõ közelébe kerül a labda, akkor csak akkor váltson rá, hamár nála van. Utálom, hogy átvált, aztán nem birok lecselezni senkit, mert megáll egy pillanatra, és utána már nem érem el.

Régi Fifaknak sokkal jobb/egyszerübb volt az irányításuk.
mert a menü egy nagy kalap SZAR!!! 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Rudee
Fraps-szal felveszed avi-ba, abból csinálsz gif-et, azt meg feltöltöd valahova.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Én nem.

I.C.ram
Erre senki nem tudja a választ?
Ah, so...
ja és ide hogy tudom majd felrakni???
thx
Rudee

ezt a progit honnan szedhetem le?
Rudee
Ez csak az fsh, itt van egy csomagba telepítõvel együtt.

Rudee