FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084172872#3584
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
küldd át! ide: [email protected]
amúgy nagyon jó kis program
Akkor este
átküldjem az én saját kis tuningolt mezeim?
Ja viszont nekem a kapusmezekkel gondjaim vannak, ha azt berakok elszáll a program erre van megoldás szerinted?
Megigérem, hogy nem publikálom de nagyon zavar."
most nem tudom! melóban ugye! itt nincs! majd otthon! ma úgy sincs edzésem! de nyugodtan lehet publikálni...
"Ja a big raptort ne a demo könyvtárba telepítsed !"
Hülyének nézel?!

Megigérem, hogy nem publikálom de nagyon zavar.
Ja a big raptort ne a demo könyvtárba telepítsed !
a számokat meg egyebeket felteszem majd... meg akkor pakolok fel majd FSH-kat is. A mezütközést igazán képekkel tudnám illusztrálni. Majd megpróbálok most kis idõt szakítani rá és csinálok egy kis leírást az észrevételeim alapján.
BREKI ! :😛
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Légysz küld már el nekem P
Ezt a mezütközés megoldását leírhatnád bõvebben vagy felrakhatnád a te fsh-id, hogy mindenki szabadon pakolhasson bele.
Je egy kis segítség:
Ne bigguival rakd be nagyon macerás.
Ha nem akarod keresni melyik zdata-ban van használd a big raptort az automatikusan tudja, hogy melyik zdataba kell rakni.
Tehát ha megvan az fsh-d onnantól tök könnyi nem kell annyi macera.
Én valamikor vele nézem meg mi melyik zdata-ban van.
Biggui-t egyáltalán nem használom.
megmérkõzünk most ? én vok a host privát ba küldöm ha ok
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
próbáld meg egyszer, hogy épphogy megnyomod
sõt kapásnál elég egy pillanatra akkor is megküldi.
Aztán! Játszottatok már esti pályán? Nem? Akkor azonnal próbáljátok ki! Miért? Elõször majd összeszartam magam a röhögéstõl, hogy hogyan tudott az EA ilyen ocsmányságot összehozni. Ugyanis visszahozták a FIFA 2002-ben használt fénytörést az embereken!!! Igen a palik fénylenek. Olyan mintha viaszból lennének! Marha randa közelrõl, viszont távolabbról hihetetlenül jól néz ki és marha élethûvé teszi a látványt. Sajnos azonban sok a hiba. Az effekt nem fedi az egész textúrát és egyes helyeken "kilyukad". Ettõl eltekintve pöpec, bár mondom közelrõl marha nevetséges. Errõl is itt van pár kép:

lehet most bénának vagy hülyénekl néztek de azért hátha tudtok segiteni😊
valamiért a játék során sehogy se tudom eltalálni a kaput, de nem egyszerûen hanem még 3 méterrõl is mellé guritja a játékos😊
edzésen nincs gond ott simán megy viszont meccseken egyáltalán nem találja el😊 tuti én vagyok a béna nade nemtom mi a hiba😊 ha valakinek van ötlete azon kivûl hogy a gombokkal irányitsam kapu felé akkor ossza meg velem😊 97-es fifa ota játszok a sorozattal és eddig ilyen gond nem volt😊
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Ha valaki játákos listát is tud akkor plz jelezzen!!!😊)
Köszi Marcell a segítséged!
A fifa 2005 clubcsapatokat és a nemzeti csapatok listáját akarom megtudni az összeset!! EZ LENNE a legfontosabb!
Az még szebb lenne ha valahol le lenne írva a csapatok és az azokhoz tartozó játékosok!
Hp-ra szeretném feltölteni.... nagyon sok munkát és idõt spórolnék vele ha valaki SEGÍTENE!!
ELÕRE is KÖSZÖNÖM!!!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Lehet még jelentkezni valahol bajnokságra??
Most kiadok egyet ami nálam megy más meg nem tudja berakni.......
Gondolok ezekre az egyénileg készített Arsenalos meg Barcás meg egyéb mezekre ...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Belga csapatom van, és nagyon pancserkednek. Passzok 65%-a sikerül csak. Beadások szinte mindig mellé mennek. Szóval lesz mit gyakorolni ezzel a csapattal.
Azon nem lehet valahogy változtatni, hogy a védõkre ne váltson át mindig? Tehát, ha a védõ közelébe kerül a labda, akkor csak akkor váltson rá, hamár nála van. Utálom, hogy átvált, aztán nem birok lecselezni senkit, mert megáll egy pillanatra, és utána már nem érem el.
Régi Fifaknak sokkal jobb/egyszerübb volt az irányításuk.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szar Bayern, szar Bayern :)