8347
  • Gabe18
    Hát én mondjuk analógos controllerel bűvészkedtem ki,ugyhogy bill-el nem tudom.
    Nos az alapkoncepció az volt hogy viszem keresztbe a labdát,aztán lövés,miközben a kart a kapu irányába nyomom.Na ebből rendre az lett amit te is mondtál hogy mellé lőtte...
    Fél óra gyötrődés után megszületett a megváltó gondolat,hogy mivel a lövés gombra ugyis a kapu irányába lövi a labdát,akkor lehet hogy a kart nem is a kapu irányába kéne nyomni?
    És láss csodát,ha futsz keresztbe,lenyomod a lövést,és a kart a kapuval ELLENKEZŐ irányba nyomod,amikor ugy nagyjából egyvonalban vagy a kapuval,máris közelit a dolog a cél felé.Némi gyakorlás után már védeni is kelett a kapusnak,aztán megszületett a lentebb látható gól.
  • Gabe18
    Ki hitte volna hogy én ilyet is tudok...

• pluhi
    És megosztod a TUDÁSt?
  • donpedro
    Hmm, lassan 5000 hozzászólás, és még nem írtam ide egy sort se... :) Pedig már kb. 1 hete játszadozok, ami egész jó, tekintve, hogy a 2004-el összesen nem nyomtam ennyit. Azért a hibák nem szűntek meg, de ez legalább játszható.

Fura, hogy a korábbi részekhez képest bénább a gép, eddig a semi pro is nehéz volt kezdetben, most meg gyenge mint a harmat. 2 mecs után felraktam pro-ra, de már így is kezd unalomba fulladni, az utolsó 5-6 meccsemen rendre 5-6 gólt rúgtam (6 perces félidőkkel).

Pedig nem túl világverő a csapatom, a Cheltenham-mel vagyok, ami a negyedosztály (football league two a játékban, division 3 IRL) egyik leggyengébb csapata (volt, ugyanis az első szezonban megnyertük a bajnokságot és a Vans Trophy-t, így simán feljutottunk).

Most a harmadosztályban kezdtük a szezont (egy játékost le is igazoltunk, Gera Zoli immár nálunk riogatja a védőket - egy szögletből már meg is szerezte az első gólját :)), és az első két meccset egy idegenbeli 3-0-al, és egy hazai 5-1-el hoztuk. (Fura, hogy 2 forduló után már csak mi vagyunk 100%-osak...)

Tetszik, hogy szépen ki lehet játszani a védőket, és végre el lehet mellettük húzni a labdát különösebb cselkombinációk nélkül is, csupán jó ütemű irányváltások kellenek hozzá (a'la PES). Szögletböl is elég könnyű gólt szerezni, több kombinációm is be szokott jönni, fejjel és ollózva is szórjuk a gólokat, de sima beadásból is szereztem már párat. A távoli bombák és a szabadrúgások is be-beakadnak. Valamint az új bedobás is jópofa.

Viszont a gép gyors kontráit nem nagyon lehet levédekezni, mert irtó hülyén helyezkedik a védelem és a középpálya egyaránt. Azt sem értem, hogy ha egy (AI) támadó egy az egyben vezethetné a védőre a labdát, akkor mi a bánatnak fordul hátra, és rűgja vissza a labdát a középpályára...

Mindegy, összességében véve nem rossz ez, bár szokás szerint el lehet mondani azt, amit mindig, hogy bőven lenne mit kijavítani.
  • Gabe18
    Hát ilyen ne vitatkozzatok többet,mert bizonyitásként én is megpróbáltam,hát a vége az lett hogy
    Szóval egy kissé felidegesitettem magam. :-) Mondom ilyen nincs hogy azt a nyomorult kaput nem birom eltalálni!Hát kb fél órámba került mire rájöttem hogy hogy is kéne csinálni...

• jAsOn VoOrHeEs
    Chelsea Hazai Mez:

Chelsea harmadik számú mez:

• bodesz
    ingyenes nemlehet vhonnan leszedni mert véletlen letörlődött a game :(
  • pluhi
    Érdekes, nekem nem hogy nem húzza vissza, de még a hosszú oldalt se találja el, mellé megy simán.
  • Breki33
    hát elvileg berakható

a mintát próbaképpen beis raktam

csak ez 2GB-s és más a struktúra
  • jAsOn VoOrHeEs
    És ez működőképes is ? :D
  • Breki33
    Ebben van valami, viszont gameplayban ez az egyik legjobb fifa

A grafikai dolgok hálisten javíthatóak.

Mondjuk az alap tényleg undorító
    Kommentátort meg le lehet cserélni.

Nekem a BL hiányzik.
  • Breki33
    Hát sétáltam a 16-oson és mikor nem volt ember előttem a kapu felé nyomva a nyilat rálőttem

kb egy perc alatt kettő ilyet lőttem
  • I.C.ram
    Egyébként csak nekem zavaró, hogy a Fifa sorozatok egyre kidolgozottlanabbak? Alig van egy-két játékos feje rendesen megcsinálva, a zenék egyre szarabbak, a kommentárok ugyanazt ismételgetik baromi sokszor, semmi változatosság. Válogatott meccseken a kommentátorok klubokat emlegetnek. Kicsit szar irányba "fejlődik" a Fifa sorozat :( Remélem 2006-os Német vilagbajnokságra összehoznak valami igazán faszát, király klubcsapat ligákkal, és magával a VB-vel is, de van egy olyan érzésem, hogy csak a VB-vel fognak foglalkozni, és nagyon ellesznek hanyagolva a klubcsapatok.

Azt már csak ráadásként, hogy az optionsben is egyre kevesebb opció van, szinte már csak a félidők hosszát lehet megadni.

Hol vannak már a régi jól kidolgozott Fifák???
  • Breki33
    klikk
  • Breki33
    2004-esbe fent van a breamsteren
  • pluhi
    Ezt elárulhatnád hogyan sikerült, mert nálam nem lövik kapura. Ha megfeszülök akkor sem.
  • tartuffe
    Nagy kár.
  • jAsOn VoOrHeEs
    még sajna nincs sehol ...
  • tartuffe
    A képen látható laszti letölthető valahonnan? (bocs, ha már volt)
  • jAsOn VoOrHeEs

EPL 2GK Kit Patch 2005 by ChrissyD
    Ez is jó van benne egy jópár Premier League-es 2GKs csapatmez
  • Breki33
    Hétvégén raktam egy Home-t

De még ez is jobb

Mondjuk öt perc alatt dobtam össze úgyhogy lehet nem tökéletes
  • Rudee
    Nem próbáltam még, majd ha lesz Real face pack :D
  • Breki33
    Ez neked szép?

Elég kidolgozatlan

Ennél raktam már be sokkal szebbet
  • Breki33
    bírom ezeket a mondvacsinált dolgokat

íme:

• Breki33
    Figyi multiban jók az arcok?
  • Rudee
  • jAsOn VoOrHeEs
    Na leszedtem erről az oldalról a Real mezeket nagyon szépek :))

Csak ezt egy kicsit sötétnek találom :D Breki nem tudsz rajta egy kicsit világosítani? :DDD
  • Breki33
    Amúgy a Bayern chantok nagyon jók

GaP-al belehallgattam
  • Breki33
    Ez kéne pontosan mert nekem a chantimp nem csinál chants.txt-t

légyszi írd le ezt a részt részletesen nagyon érdekel.

A többi világos, bár nem értem miért pakolod bele előre a chantokat, ha úgyis kicsomagolod.
  • Gabe18
    Jól van hát ez Fifa,tudod.Majd jön az A MÁSIK,az majd más lesz...
  • pluhi
    Kipróbáltam gyakorló módban és NEM találja el a kaput. Arra, hogy miért nem a kapu felé futok nem is reagálok. Ez égő nagyon, 90 fokban lőni a futás irányára senkinek nem gond, egy klasszis játékosnak pláne nem.
  • Breki33
    Amint Hedge publikálja a számozásokat P

Nem hiszem, hogy csak engem zavarnak ezek a ronda számok a mezek hátulján
  • Ronaldo07
    Mikor publikál a cuccos??
  • Breki33
    a képeket fórumokról és 2004-es boots patkokbol illetve boots centerekből válogattam ki és bepakoltam fsh-ba, hogy telepíthető legyen
  • Ronaldo07
    De te pl. honnan szerzed a csukákat?
  • Breki33
    ezeket még sehogy mivel csak nekem van meg egyenlőre
    nem tudom másként mondani

amúgy ugyanúgy mint a Breki patchban lévőket
  • Breki33
    nah kicsomagoltam a chant.big-et egy könyvtárba

de hogy tudok chant.txt létrehozni

chantexp-re és chantbig-re sem csinál semmit
  • Ronaldo07
    Hogy kell 2 perc alatt berakni??
    Egyszer segítsetek már légyszíves pontosan és rendesen!!
    Köszönöm!
  • Breki33
    még sehogy mivel még nem publikáltam

amúgy kb 2 perc berakni

bár mondjuk 30 csukából lehet válogatni :-)

Azt viszont nem tudom hogy lehet játékozhoz csukát rendelni
  • Breki33
    Hát miért nem a kapu felé futsz? P

Amúgy én simán eltalálom a kaput