8347
-
Gabe18 #4588 Hát én mondjuk analógos controllerel bűvészkedtem ki,ugyhogy bill-el nem tudom.
Nos az alapkoncepció az volt hogy viszem keresztbe a labdát,aztán lövés,miközben a kart a kapu irányába nyomom.Na ebből rendre az lett amit te is mondtál hogy mellé lőtte...
Fél óra gyötrődés után megszületett a megváltó gondolat,hogy mivel a lövés gombra ugyis a kapu irányába lövi a labdát,akkor lehet hogy a kart nem is a kapu irányába kéne nyomni?
És láss csodát,ha futsz keresztbe,lenyomod a lövést,és a kart a kapuval ELLENKEZŐ irányba nyomod,amikor ugy nagyjából egyvonalban vagy a kapuval,máris közelit a dolog a cél felé.Némi gyakorlás után már védeni is kelett a kapusnak,aztán megszületett a lentebb látható gól. -
Gabe18 #4587 Ki hitte volna hogy én ilyet is tudok...
-
#4586 És megosztod a TUDÁSt? -
donpedro #4585 Hmm, lassan 5000 hozzászólás, és még nem írtam ide egy sort se... :) Pedig már kb. 1 hete játszadozok, ami egész jó, tekintve, hogy a 2004-el összesen nem nyomtam ennyit. Azért a hibák nem szűntek meg, de ez legalább játszható.
Fura, hogy a korábbi részekhez képest bénább a gép, eddig a semi pro is nehéz volt kezdetben, most meg gyenge mint a harmat. 2 mecs után felraktam pro-ra, de már így is kezd unalomba fulladni, az utolsó 5-6 meccsemen rendre 5-6 gólt rúgtam (6 perces félidőkkel).
Pedig nem túl világverő a csapatom, a Cheltenham-mel vagyok, ami a negyedosztály (football league two a játékban, division 3 IRL) egyik leggyengébb csapata (volt, ugyanis az első szezonban megnyertük a bajnokságot és a Vans Trophy-t, így simán feljutottunk).
Most a harmadosztályban kezdtük a szezont (egy játékost le is igazoltunk, Gera Zoli immár nálunk riogatja a védőket - egy szögletből már meg is szerezte az első gólját :)), és az első két meccset egy idegenbeli 3-0-al, és egy hazai 5-1-el hoztuk. (Fura, hogy 2 forduló után már csak mi vagyunk 100%-osak...)
Tetszik, hogy szépen ki lehet játszani a védőket, és végre el lehet mellettük húzni a labdát különösebb cselkombinációk nélkül is, csupán jó ütemű irányváltások kellenek hozzá (a'la PES). Szögletböl is elég könnyű gólt szerezni, több kombinációm is be szokott jönni, fejjel és ollózva is szórjuk a gólokat, de sima beadásból is szereztem már párat. A távoli bombák és a szabadrúgások is be-beakadnak. Valamint az új bedobás is jópofa.
Viszont a gép gyors kontráit nem nagyon lehet levédekezni, mert irtó hülyén helyezkedik a védelem és a középpálya egyaránt. Azt sem értem, hogy ha egy (AI) támadó egy az egyben vezethetné a védőre a labdát, akkor mi a bánatnak fordul hátra, és rűgja vissza a labdát a középpályára...
Mindegy, összességében véve nem rossz ez, bár szokás szerint el lehet mondani azt, amit mindig, hogy bőven lenne mit kijavítani. -
Gabe18 #4584 Hát ilyen ne vitatkozzatok többet,mert bizonyitásként én is megpróbáltam,hát a vége az lett hogy
Szóval egy kissé felidegesitettem magam. :-) Mondom ilyen nincs hogy azt a nyomorult kaput nem birom eltalálni!Hát kb fél órámba került mire rájöttem hogy hogy is kéne csinálni...
-
#4583 Chelsea Hazai Mez:
Chelsea harmadik számú mez:
-
#4582 ingyenes nemlehet vhonnan leszedni mert véletlen letörlődött a game :( -
#4581 Érdekes, nekem nem hogy nem húzza vissza, de még a hosszú oldalt se találja el, mellé megy simán. -
#4580 hát elvileg berakható
a mintát próbaképpen beis raktam
csak ez 2GB-s és más a struktúra -
#4579 És ez működőképes is ? :D -
#4578 Ebben van valami, viszont gameplayban ez az egyik legjobb fifa
A grafikai dolgok hálisten javíthatóak.
Mondjuk az alap tényleg undorító
Kommentátort meg le lehet cserélni.
Nekem a BL hiányzik. -
#4577 Hát sétáltam a 16-oson és mikor nem volt ember előttem a kapu felé nyomva a nyilat rálőttem
kb egy perc alatt kettő ilyet lőttem -
#4576 Egyébként csak nekem zavaró, hogy a Fifa sorozatok egyre kidolgozottlanabbak? Alig van egy-két játékos feje rendesen megcsinálva, a zenék egyre szarabbak, a kommentárok ugyanazt ismételgetik baromi sokszor, semmi változatosság. Válogatott meccseken a kommentátorok klubokat emlegetnek. Kicsit szar irányba "fejlődik" a Fifa sorozat :( Remélem 2006-os Német vilagbajnokságra összehoznak valami igazán faszát, király klubcsapat ligákkal, és magával a VB-vel is, de van egy olyan érzésem, hogy csak a VB-vel fognak foglalkozni, és nagyon ellesznek hanyagolva a klubcsapatok.
Azt már csak ráadásként, hogy az optionsben is egyre kevesebb opció van, szinte már csak a félidők hosszát lehet megadni.
Hol vannak már a régi jól kidolgozott Fifák??? -
#4575 klikk -
#4574 2004-esbe fent van a breamsteren -
#4573 Ezt elárulhatnád hogyan sikerült, mert nálam nem lövik kapura. Ha megfeszülök akkor sem. -
#4572 Nagy kár. -
#4571 még sajna nincs sehol ... -
#4570 A képen látható laszti letölthető valahonnan? (bocs, ha már volt) -
EPL 2GK Kit Patch 2005 by ChrissyD
Ez is jó van benne egy jópár Premier League-es 2GKs csapatmez -
#4568 Hétvégén raktam egy Home-t
De még ez is jobb
Mondjuk öt perc alatt dobtam össze úgyhogy lehet nem tökéletes -
Rudee #4567 Nem próbáltam még, majd ha lesz Real face pack :D -
#4566 Ez neked szép?
Elég kidolgozatlan
Ennél raktam már be sokkal szebbet -
#4565 bírom ezeket a mondvacsinált dolgokat
íme:
-
#4564 Figyi multiban jók az arcok? -
Rudee #4563 -
#4562 Na leszedtem erről az oldalról a Real mezeket nagyon szépek :))
Csak ezt egy kicsit sötétnek találom :D Breki nem tudsz rajta egy kicsit világosítani? :DDD -
#4561 Amúgy a Bayern chantok nagyon jók
GaP-al belehallgattam -
#4560 Ez kéne pontosan mert nekem a chantimp nem csinál chants.txt-t
légyszi írd le ezt a részt részletesen nagyon érdekel.
A többi világos, bár nem értem miért pakolod bele előre a chantokat, ha úgyis kicsomagolod. -
Gabe18 #4559 Jól van hát ez Fifa,tudod.Majd jön az A MÁSIK,az majd más lesz... -
#4558 Kipróbáltam gyakorló módban és NEM találja el a kaput. Arra, hogy miért nem a kapu felé futok nem is reagálok. Ez égő nagyon, 90 fokban lőni a futás irányára senkinek nem gond, egy klasszis játékosnak pláne nem. -
#4557 Amint Hedge publikálja a számozásokat P
Nem hiszem, hogy csak engem zavarnak ezek a ronda számok a mezek hátulján -
#4556 Mikor publikál a cuccos?? -
#4555 a képeket fórumokról és 2004-es boots patkokbol illetve boots centerekből válogattam ki és bepakoltam fsh-ba, hogy telepíthető legyen -
#4554 De te pl. honnan szerzed a csukákat? -
#4553 ezeket még sehogy mivel csak nekem van meg egyenlőre
nem tudom másként mondani
amúgy ugyanúgy mint a Breki patchban lévőket -
#4552 nah kicsomagoltam a chant.big-et egy könyvtárba
de hogy tudok chant.txt létrehozni
chantexp-re és chantbig-re sem csinál semmit -
#4551 Hogy kell 2 perc alatt berakni??
Egyszer segítsetek már légyszíves pontosan és rendesen!!
Köszönöm! -
#4550 még sehogy mivel még nem publikáltam
amúgy kb 2 perc berakni
bár mondjuk 30 csukából lehet válogatni :-)
Azt viszont nem tudom hogy lehet játékozhoz csukát rendelni -
#4549 Hát miért nem a kapu felé futsz? P
Amúgy én simán eltalálom a kaput