8347
-
#4628 elég jól össze van ám rakva
Acusticcal megdolgoztam kicsit anno, viszhangossá tettem.
Azt hiszem kb 22 chant van benne és még gólöröm hang is talán. -
#4627 oh nem baj:D
remélem adnak ki mostanában chant importert -
#4626 Ezeket még tavaly csináltam meg, akkor még volt időm ilyesmire. Ma már nincs. Ezeket is csak azért csináltam meg, hogy a régi hangokat tudjam használni a 2005-tel is.
Bocsi
-
#4625 Ez már válogatott és tesztelt valamit feljavított hangok.
És asf-ben kell
annó kb 150 szurkolói hangot átnyálaztam -
#4624 hello!nekem van vagy 30 juve szurkóloi hangom azokat megtudnád csinálni egy peccsbe? -
#4623 Köszönöm, akkor ma lehet kipróbálom, bár nem sok jót fűzök hozzá...
(AMD Duron 700 MHz) -
#4622 Minimum:
700 MHz Intel Pentium III or equivalent
128 Megabytes of RAM (256 MB for Windows XP and Windows 2000)
DirectX 9.0b Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 9)
350 MB free hard disk space and additional space required for DirectX 9.0b installation
32X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 9.0b Compatible Sound Card
MS compatible mouse
Keyboard
Required Operating Systems:
Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
DirectX 9.0b -
#4621 Nem akarom átolvasni a topikot, csak egy egyszerű kérdés:
Mi a minimum konfig amin el fut a játék?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
#4620 THX! Ha fent vannak szólj, és felrakom a másik négyet -
#4619 ok már másznak is felfele! ;) -
#4618 Nekem az is jó :)
-
#4617 aha! hát! filefrontra ki tudom pakolni őket! -
#4616 Működnek és nekem nem volt gondom velük. Remélem másnak sem lesz. -
#4615 jah ok! hszed végét nem láttam :P ezeket akkor te gyártottad? kipakolom őket...! -
#4614 És még van Real Madrid, Manchester, Dortmund és Marseille. Csak per pillanat nem tom hova feltenni őket. A 8 chant pack összesen 105 MB. -
#4613 én! leszedem őket most és kinyomjuk a cuccot! Ezek most akkor működőek? nincs velük gond? -
#4612 A chants.bin-t odamásoltad? Az is kell -
#4611 Mindenesetre az előbb leírt módszer sok esetben vmiért nem műxik, egyszerűen nem hallani a hangokat a fifában, vagy kifagy a meccs végén.
Ezért tegnap este nekiálltam, és összedobtam néhány soundpatch-et Ariel patcheihez hasonlóan. Viszont kéne egy kis segítség, ki kéne próbálni őket.
A másik, hogy csak 1-2 napig tudom hostolni őket, mert kevés a tárhelyem. Nem lehetne felrakni őket az FH-ra? Ki ebben az illetékes?
Itt vannak:
AC Milan chants (14MB)
Bayern Munchen chants (12MB)
Ajax chants (8MB)
Juventus chants (14MB)
Egyszerűen installálhatók, csak kattintgatni kell, és nálam tökéletesen mentek fagyás nélkül.
-
#4610 attól még lehet a kapusmez :D mindegy! nekem is kifagy és nekem sincs kapusmez, de vkinél ez segített! bugos a cucc ismét! ahogy szokott lenni! -
#4609 na én kiexportáltam mindent biggui-val egy külön könyvtárba
odamásoltam a
chantimp-et
chantexp-et
es a CK4CONVERT-t
futtatva a a chantexp.bat -ot nem jött létre semmi az adott könyvtárban
Ez a gondom.
-
#4608 Szerintem ezt a részt nagyon eltalálták minden nagyon élethű!
Hiányolom hogy nem írja ki a cseréket.Az viszont nagyon jó mikor elkezdek egy karriert, kezdő menedzserként nem lehetek egyből pl a Milannal hanem hírnevet kell szerezni! -
#4607 Ezt írtam tegnap:
A jó öreg 2004-es módszerrel. Az asf-eket beimportálod a chants.big fájlba. Utána csinálsz egy ideiglenes könyvtárat(pl. TEMP), kiexportálsz minden asf-et a chants.big-ből. Utána bemásolod ide a chants.bin fájlt. A CK4CONVERT progival csinálsz a chants.bin-ből, chants.txt-t. Átszerkeszted, vagyis beírod az általad berakott szurkolói hangok fájlnevét. CK4CONVERT-tel visszaalakítod a chants.txt-t chants.bin-né. Majd bemásolod a chants.bin-t és a chants.big fájlokat a fifa audio könyvtárába. Ezután imádkozol, hogy működjön. Ha minden OK, törölheted a TEMP könyvtárat.
És egy kis magyarázat:
1.) A kiválasztott csapat(pl. Juve)hangjait BigGui-val be tudod importálni a chants.big-be.
2.) Egy ideiglenes könyvtárat kell létrehoznod, ahova kiexportálod a chants.big ÖSSZES hangját, vagyis minden egyes .ASF fájlt (erre az ideiglenes könyvtárra azért van szükség, mert a későbbiekben, amikor a chants.bin fájlt készíted chantimp paranccsal, akkor a gép ellenőrzi hogy megvan e az összes chant.txt-ben szereplő ASF fájl. Ha nincsenek meg a fájlok, akkor hibaüzenet van, és nem lesz jó. Alapból pedig nem találja meg a hangokat, mert a chants.big fájlba nem tud belenézni a program)
3.)A létrehozott ideiglenes könyvtárba bemásolod a FIFÁból a chants.bin fájlt, és a C2K4CONV nevű tool fájljait.
4.)Futtatod a chantexp.bat fájlt, aminek az lesz a következménye, hogy a chants.bin fájlból egy chants.txt fájl készül
5.)Ezután átírogatod a chants.txt-t, ahogy akarod
6.)Futtatsz egy chantimp.bat fájlt, ami a chants.txt-ből újra chants.bin-t csinál
7.)Bemásolod a chants.bin-t és a chants.big-et a fifa data/audio könyvtárába.
Elvileg ennyi, ha túl bonyolultan írtam le, szóljatok...
-
toontastic #4606 Egyetlen egy Newcastle kapusmez van benne, de az nem fagy ki. Amelyiknél kifagy, ott egyiknél sincs kapusmez -
#4605 ne tegyél be kapusmezeket! -
#4604 talán! márha időm engedi! de mi van ezzel a renderelődéssel? -
#4603 nem szereti a "nyilvánosságot" -
toontastic #4602 Beraktam néhány 2 GK mezt és nem a meccs után, hanem már töltésnél kifagy a játék. . Másnál is van ilyen? Lehet ezzel kezdeni valamit a reinstallon kívül. Az az érdekes, hogy néhány meznél működik, de a legtöbbnél kidob az asztalra egy hibaüzenettel. -
#4601 Hát az elöző a demohoz volt csak én nem ahhoz használtam P
Labdákkal mi a helyzet? -
#4600 sikerült Arielnek elküldeni?
tegnap nemis kérdeztem
Nemigaz, hogy nincs egy emilcime. -
#4599 THX akkor már csak azt kéne megtudnom hogy rendelődnek számozás alapján a csukák és kész a csomag.
Ha gondolod rakhatsz hozzá telepítőt majd. (A csukákhoz) -
red6t6 #4598 De ezután már nem kell sem fatgui, sem genbh...csak javítottak benne valamit ;-) -
#4597 jah! de nem tudom, nekem az előző is tökéletesen működik :) -
red6t6 #4596 Ma jön az új BIG RAPTOR!!!! -
#4595 Duong elkészült a Kaka arccal (végre)... és van itt egy Wayne Bridge arc is tőle! Egyébként azt mondta működik mind a 90 FIFA 2004-hez készített arca a FIFA 2005-ben is csak a végtag textúrákat kell a lecserélni mert azok megváltoztak kicsit... www.fifapolonia.pl
-
#4594 ez a lazio mez valami nagggggyon szép! -
#4593 ma éjjel elküldöm neked őket egye penész! :D -
Rudee #4592 Nekem eccer Owen vesztette el a fejét egy vissazjáccást megelőzően, elég csinos volt. -
#4591 Ja tegnap multiban kipróbáltam Ibrahinovics fejét simán ment.
Viszont Deplirinek az 5-1-es meccsen eltűnt a feje P -
#4590 Igen azért lett lapos a lövés, mert visszafelé húztad
a kapu iránya nektek jobbra vagy balra? -
Gabe18 #4589 Bár Breki meg azt mondja hogy ő kapu felé nyomta /bár azt nem hogy melyik kapu felé.../,ugyhogy itt már semmi sem biztos.Az tuti hogy én ugy lőttem ahogy irtam.