FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott vettem.
Breki: csak azt mondtam akkor, hogy nekem semmi baja. Igaz is volt mostanáig. Persze aztán a Logitech is elismerte, hogy beégett.
Jól látom, hogy a Rumblepad stickjei hólosak? Kényelmes az ujjnak?
Breki: csak azt mondtam akkor, hogy nekem semmi baja. Igaz is volt mostanáig. Persze aztán a Logitech is elismerte, hogy beégett.
Jól látom, hogy a Rumblepad stickjei hólosak? Kényelmes az ujjnak?
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mennyiért lehet ilyet venni?
van aki ilyet kers égen földön?
ugye két elemes és kicsit nehezebb?
mennyiért lehet ilyet venni?
van aki ilyet kers égen földön?
ugye két elemes és kicsit nehezebb?
Rumblepad 2-re cseréltettem, hátha jobb, de belül szerintem ugyanaz csak van benne vibramotor. 1500 ráfizetéssel. De elfelejtettem mondani, hogy ez a szervíz lehet, hogy csak akkor cseréli ki, hea a Hertánál vetted.
az új eddig jó lekpogva
de mit vitáztál velem ezen annó mikor nem asjánlottam
enyim fél évig volt szervízben
a CHS és a SZÁMALK a magyar forgalmazó
Valószinû nekik viszik vissza.
Én ha lehetne most cseréltetni már biztos a 2-est kérném akár ráfizetéssel
de mit vitáztál velem ezen annó mikor nem asjánlottam
enyim fél évig volt szervízben
a CHS és a SZÁMALK a magyar forgalmazó
Valószinû nekik viszik vissza.
Én ha lehetne most cseréltetni már biztos a 2-est kérném akár ráfizetéssel
Mire? Ha adnak egy másikat, azzal nem vagyok kint a vízbõl. Az is be fog szarni elõbb-utóbb. Vagy már javitott szériák futnak?
Nagy királyság, nekem is beszart a Dual Action. X idõ után elmászik a kalibráció. A balos nem tér ki teljesen jobbra, a jobbos meg lefele. Kicsit olvasgattam, állitólag ez a Logitech által elismert hardver hiba. Decemberig még garis, szal nem hinném, hogy gond lenne a cseréjével. (Javitani nem tudják úgysem.) A boltba menjek vissza vagy van Logitech szerviz valahol? Ja igen, ha már cserélik, jobb lenne valami kevésbé defektiv modell. Breki, neked van az újakból is? Milyenek?
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a big raptor után miért kell genb és fatgui? Úgy látom a big raptor elvégzi mind a kettõ munkáját...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a big raptor után miért kell genb és fatgui? Úgy látom a big raptor elvégzi mind a kettõ munkáját...
Mondjuk semmi közöm hozzá,de a bajnokságokban miért kell a radart kikapcsolni,az szerintem egy normális segitség,mivel ugye nem ugy látjuk a pályát,mintha ott lennénk.
Arról nem is beszélve,hogy ha én bekapcsolom,azt az ellenfél tudja valahonnan hogy nálam megy,nála meg nem?
Arról nem is beszélve,hogy ha én bekapcsolom,azt az ellenfél tudja valahonnan hogy nálam megy,nála meg nem?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lehet még valamelyikre jelentkezni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nekem kábelnet(axelero)ugyanilyen sebességgel!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
mi az az atrib patch?
azthittem nem veszel részt egyiken sem, de látom a juventussal küldöd az egyikben.
én az integral.atw.hu-s bajnokságban nyomom a juvéval.
FORZA JUVE! 😄
én az integral.atw.hu-s bajnokságban nyomom a juvéval.
FORZA JUVE! 😄
Avanti Italia!
enternet 384/64
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
nyomni kéne?
amikor utoljára az oldalon voltam egy szavazást láttam, hogy kezdjük vagy várjunk még másokra
tegnap este végig a mircen játszottam, de senki sem szólt
vagy mirõl beszélsz?
amikor utoljára az oldalon voltam egy szavazást láttam, hogy kezdjük vagy várjunk még másokra
tegnap este végig a mircen játszottam, de senki sem szólt
vagy mirõl beszélsz?
Az eredeti játékban sincs bíró vagy csak a tört verzióban fordul elõ?
aha tényleg
"if u go throught all the files on the directory of the game then u will fnd faces on it "
"if u go throught all the files on the directory of the game then u will fnd faces on it "
Detto itt is. Az elején még egész jó, majd elkezd egyre jobban laggolni, esetleg szét is kapcsol. A netem kábel (fibernet), eddig minden játék okés volt (ALien Swarm, NWN, CsSource, Worms, F1 Challange stb.).
Mi úgy oldottuk meg, hogy nem játszunk vele.
Mi úgy oldottuk meg, hogy nem játszunk vele.

.