FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz, sõt szépek!
hedge!
mikor indítotok el egy Fifa 2005-ös gólszépségversenyt??
mikor indítotok el egy Fifa 2005-ös gólszépségversenyt??
Magic Boy 3 gólja:
Behuzós-fejelõs
Cselezõs-kapubabezúzós
Szögletes-csukafejelõs

Behuzós-fejelõs
Cselezõs-kapubabezúzós
Szögletes-csukafejelõs

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát az képként kell berakni amig nincs boot raptor
ha lenne valakinek fent fifa 2004-e egyszerûen meg lehetne oldani
ha lenne valakinek fent fifa 2004-e egyszerûen meg lehetne oldani
Erre én annyit mondok, hogy én nekem Newcastlebe van emberem, de mikor játszok neten automatikusan vissza áll az eredetire. ( nemtom van - e köze hozzá te én connectolok)
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Én a csukáról beszélek az 3596 - os ról. Az kellene nekem.
nem akarok beleszólni de szerintem azért magyarosítás mert a kommentár nem lesz magyar, és ezért a képzõ
Én már azonnal mondtam, de persze senki sem regált rá. Egyébként mind1, mivel fantasztikus megoldással kihagyták a multyból a hangulatos esti meccseket. SUXX.
😄
Csak azért kellett, mert bajnokságban nem lehet módosítottal indulni, én meg már az install után megbuheráltam.
Csak azért kellett, mert bajnokságban nem lehet módosítottal indulni, én meg már az install után megbuheráltam.
Yvorl redves farkára!
Jó már rájöttem hogy kicsit félre olvastam. ( Azt hittem alapból a játéb szar 😄DD)
Na valaki segítsen már, fontos lenne. Az is jó, ha csak felvázolja itt számokkal, a kép se fontos.
Yvorl redves farkára!
Hogy kell megcsinálni multinál, hogy ha én hostolok ,de nekem kell idegenben játszani? Bocsi ha volt már ilyen kérdés de nem nagyon esik jól visszaolvasni, annyi hozzászólás van... 😊
Breki ! Otthon vagyok de itt is kattintgathatok arra a képre, de semmi. ( 3596) errõl beszélünk nem ?)
ha valaki benyomna egy képet a depor standard felállásáról, plusz az eredeti 5 csere azt nagyon mekköszönném! Ímélre is jó: [email protected]
Yvorl redves farkára!
Fifahungary.com -on hihetetlen, hogy annyi év után még mindig nem tanulták meg, hogy nem MAGYAROSÍTÁS, hanem magyarítás. Magyarosításnál senki nem tudna focizni 😉
Kicsit gondolkodni kéne, ha már valaki nyilvánosságra hozza karakterhalmazait...
Kicsit gondolkodni kéne, ha már valaki nyilvánosságra hozza karakterhalmazait...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Láttam én már egy számítástechnikai cég két üzletében különbözõ áron egy terméket. 😊 Õk is meglepõdtek, amikor megemlítettem nekik.
Amúgy érdekes, hogy az enyém nem ilyen meg már nemis olyan :-)
a dual klónját senki se vette meg?
a dual klónját senki se vette meg?

meg
meg
.