8347
-
-
#4667 Valakinek van dortmund Meze a játékba ? -
Ez a csomag kész ha gondolod este tudom küldeni Süni P -
#4665 Letudnátok nekem írni hogy cselezni hogy lehet? Vagy valami trükköket csinálni? Azt tudom hogy hogy ha megnyomom a shiftet meg valami irány gombot akkor kicsit előrelöki a labdát, meg hogy shiftet+a-t (?) akkor is csinál egy cselecskét de ezeken kívül mik vannak még? Pl Itt egy 50 hozzászólással lejjebb láttam hogy megelemeli a labdát aztán utána lövi rá! Ilyenekre is gondolok!
Kössz előre is! -
#4664 ÚJ BAJNOKSÁG!
champions.atw.hu -
#4663 Rékérdeznek a CIA-nál, nem vagy e Al-Kaida tag :) -
laca70 #4662 Köszi. -
laca70 #4661 Köszi. Azt nem értem, miért kell 24 órát várni a regisztrációra... -
#4660 A chants.big és a chants.bin fájlokat a FIFA2005\DATA\AUDIO könyvtárban. Mást nem módosít. -
#4659 Nem olyan egyszerű a csere. Másrészt meg szvsz így jobb, hogy csak elindítod és klikkelgetsz az egérrel. Kényelmesebb, gyorsabb, főleg a hozzám hasonló lusta fickóknak :)
A Manchester a tavalyi, és tényleg sokat szenvedtünk vele, de végre műxik -
laca70 #4658 És előtte mit kell elmenteni ? (biztonsági okokból) -
#4657 Ja, bocs, már látom -
#4656 Breki, merre láttad ezt a kamera patch-t? -
#4655 http://mundofifa.fifala.com/ -
#4654 sok helyen írják így én kint is láttam mikor majd egy hónapig kint voltam tavaly
de legyen igazad -
laca70 #4653 Kamera patchre tudsz linket adni ? -
#4652 tom gondolom egyszerre nem fér fel
De figyi elvileg a telepítés után lehet cserélni.
Simán azon a néven más asf-et pakolsz be és akkor a lista változatlan maradhatsz.
Mondjuk ez esetben jól jön egy chant importer illetve a gap lejátszó.
Ja a Manchester ugye az amivel annyit szenvedtünk?
Mert ha nem tudok linket adni hozzá. -
laca70 #4651 Hát akkor elírták :(( -
laca70 #4650 Köszi ! -
#4649 "No Scottish club has ever defeated the Rossonieri at their stronghold in four attempts and Milan's offense showed themselves in good form when coming from behind to Lazio in Serie A on Sunday. "
Szval ígyis úgyis használják.
Én az Eurosport szerint irtam P
-
Nasheem #4648 Segíítséég!!!
Az irányításban (pl. cselek) van valami különbség a Demo és a végleges játék között? A gagyi notebookomban nincs 32 megás videjókártya és csak a Demo fut rajta. Csütörtökön viszont indul az első party a haverokkal, ahol nagyon nem akarok beégni. Érdemes a Demoval felkészülnöm, vagy felesleges, mert sok a módosítás? -
#4647 még ne! majd ha ez vhová felkerül! nálunk a magyar szerveren korlátozott a hely. oda nem akarom pakolni! -
#4646 Akkor sztem csak holnap rakom ki a másik felét. Otthon nincs netem. -
#4645 Ezek olyanok, hogy csak el kell indítani az installt, aztán csak klikkelgetni kell. Nem kell semmit buherálni utána. Legalábbis ideális esetben :) -
laca70 #4644 Rainwood !
Ha elindítok egy ilyen chants exe-t, azt simán berakja a játékba, vagy kell még valamit buherálni ? -
laca70 #4643 Rossoneri, nem rossonieri -
laca70 #4642 Ezt a kamera-patchet honnan lehet leszedni ? (Klikk a képre csak egy jpg-t ad) -
#4641 hát ez viszont szentségtörés :D még jóhogy nem ilyen TORO!TORO!TORO! rigmusokat raksz be -
#4640 Én 2004-ben rohangásztam a 2004-es mezek után
Mondjuk akkor még volt centrespot így összegyűlt egy bajnokságra való -
#4639 hát pedig mindegyik normalizálva van sőt még ameddig torzulás nélkül lehetett fel is nyomtam
Asszem egy hiba van benne az a Rossonieri de az annyira jó hogy beraktam Juvenak is. -
#4638 A hangokat?
Mert erre nem figyelnek
és tudják a rajongók úgyis megcsinálják.
A konzolosok és akik nem halották még erősítőn keresztül egy meccs alatt nemis tudják mit hagynak ki. -
#4637 Az eddigi-t please fél ötig hagyd -
#4636 -
#4635 Okés, akkor kirakjam a másik felét? -
#4634 tegnap én is pont ilyet lőttem csak a másik oldalról félmagasan a másik sarokba :D
és saját magammal :D -
#4633 na hallottam végre a gólörömhangot örömmel hallom hogy a tu sei la scuadra del cuore megy:D -
#4632 A PS2 nem birná el. Mi meg csak egy porttal játszunk... -
#4631 hmmm valami van a FILEFRONT-al! mindegy leszedtem a hangokat és ha tudom felrakom őket vhová! -
Since #4630 Breki : és ezt miért nemt tudta megcsinálni az ea? igaz ,hogy sok időbe tellene, de legalább nem kéne ilyen kiegészítéseket kiadni hozzá...a mezek is nagyon csúnyák..én általában bundesligában játszom, és így utána kell járogatni mezek után, és nem mindegyik bundesliga csapatnak van új meze :-) -
#4629 ja kipróbáltam jó kis hangok vannak benne.csak az a baj hogy nem lehet annyira hallani pedig levettem a kommentátor hangot 0-ra