8347
-
#4828 printscreen
vágólapra -
#4827 fsheditor pl
EaGraph -
#4826 sztem egész jó lett -
#4825 na kész a logóm, bár még finomítani kell rajta
-
Nasheem #4824 Az irányításban (pl. cselek) van valami különbség a Demo és a végleges játék között? A gagyi notebookomban nincs 32 megás videjókártya és csak a Demo fut rajta. Pénteken viszont indul az első party a haverokkal, ahol nagyon nem akarok beégni. Érdemes a Demoval felkészülnöm, vagy felesleges, mert sok a módosítás? -
Gabe18 #4823 Persze hogy nem jó,de most ezzel nem akartam sokat variálni,mert a videót sem én csináltam.
De az anim.shop-ban én nem tudom hol van ahol konvertálni tudsz,meg a videóból levágni,azt elárulhatnád. -
#4822 Sziasztok!
Egy láma kérdés: screenshotot mivel lehet csinálni a meccs statisztikájáról és hova menti?
Előre is kössz a segítséget! -
#4821 Nem tudja valaki, hogy mivel lehet megynitni az .fsh kiterjesztésq fájlokat? -
#4820 Gabe felraktam a 2.3 mb-os verziót is
Uniakcio -
#4819 Ne haragudj de ez a gyep igy hogyismondjam.
Szval ne így kicsinyítsd.
Animation Shop-al levághatod az elejét (ebből jó hosszút lehet) és a végét is.
Aztá tömöríted optimalizálod de ne ennyire rontsd le a minőséget. -
#4818 Oké az jó lenne mert kilinkelte a fifa city-n a németeknejk, de nem haraptak rá -
#4817 -
#4816 Igen Dortmundal vagyok most Career módban és a végcél a Milan lesz
de még egy 2 szezont kihúzok Recoba- Adriano csatárkettőssel :D -
#4815 Jól látom, te dortmunddal nyomulsz? :) -
Gabe18 #4814 Hát megcsináltam,de ha ide akarod majd betenni ezeket,akkor ne 1024-ben vedd fel a videót,mert szerintem abban volt.Na meg rövidebb legyen,mert ezt teljessen le kellett butitani hogy normál mérete legyen.Az eleje pl. felesleges amikor még az ellenél van a labda.
-
#4813 Megpróbálom felrakni a tar.hu-ra, hogy az előzőeket ne kelljen letörölni. -
#4812 Animation Shop 3 al ? -
#4811 én ahhoz nem értek.. na kiokoskodtam hogy már csak 2.3 mb..
ebből hogy is lesz gif ? -
#4810 a kép szélét ember
ahol az eredményjelző meg egyébb feliratok vannak
célszerű körbevágni -
#4809 Ja ilyenek voltak egyikbe asszem kértem külön gólörömet is annó
A többi mikor jön? -
#4808 asszem ez ott nem lesz jó mert a Windows Media mire betölti -
#4807 Ez lett az első munkám
Uni Akcio -
#4806 szélét vágom ? dehogy vágom eredetiben van 5mb
-
Gabe18 #4805 Hát szerintem ha nincs nálad a labda,akkor azzal a gombal tudsz kifutni,amelyikkel a játékosod szökteted. -
#4804 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a kapussal hogyan lehet kijönni például a 16-oson kívűlre? -
#4803 Örülök hogy sikerült
1. Én felraktam a sound optimizer-t és a sound configurator-t, ezekkel egész jól be lehet állítani a chantokat.
2. Erre nincs ötletem
Nekem meg egyébként az nem tetszik, hogy néha meccs közben is megszólal az intro zene, illetve hogy gól után általában elég soká szólal meg a zene, nagyon ritkán meg rögtön, ahogy a gólvonalon átment a labda.
-
#4802 sikerült
meg is emelem a kalapom
egy baj van vele ami a következő kettő :-)
1. ritkán énekelnek viszonylag, de ezt lehet esetleg az inik átírásával és a sound patchben a több chant beállítással orvosolni
2. Mivel nem tudok multiban hostolni nem hallom a Juve hangokat sajna :( -
Gabe18 #4801 De az animation shop-ban hol tudom konvertálni?Mert én azt a pontot nem lelem... -
#4800 Na Breki, sikerült felrakni a chant pack-ot, vagy ez is lefagyott? -
#4799 Ekkorát és avi-t sehova
gif-be tudok adni pár helyet de 500knál ne nagyon legyen nagyobb.
És továbbra sem értem minek a virtualdub
felesleges lépés sztem -
#4798 igen ezért
de a szélét úgyis vágod
ugye vágod? P -
#4797 F4 -
#4796 na a nyers video 85 mb volt.. virtual dub 5.2 MB-t csinált belőle.. hova lehet feltölteni ekkora file-okat ? -
#4795 gondolom azért van mert nem regisztrált verzió a Fraps -
#4794 már csak a Fraps.com a gond -
#4793 2 gondom van
első az hogy a visszajátszásnál ott van a kezelőfelület.. azt hogy tüntetem el ?
másik hogy www.fraps.com-ot kiírja a képernyőre, le lehet venni ? -
#4792 Ezt énis soxor gondolom.
De állítólag ígyis elég jó az iq- m :-)))
-
#4791 ilyen Addon nincs -
#4790 Egy kis kiegészítés
1. Nem kell a Fraps-ot letenni tálcára
2. Érdemes gyors sebességen felvenni és később lasítani (méret miatt)
3. Ha kész ne lépjen ki mert lehet vmit elrontott, célszerű Alt+tab-al kilépni megnézni a felvett anyagot.
4. Nekem a tegnapi gól 18 mega lett
5. Szerintem ha gif a végcél semmi szükség VirtualDub-ra egyből lehet Animation Shop 3-al, ami ugye szintén tud avi-t tömöríteni kb 7-8 féleképpen. -
#4789 donpedro
hálás köszönet