8347
  • donpedro
    Pedig a 4777-ben valóban minden benne van, én is így csinálom, Fraps 2.25-ös verziót használok, és Virtualdubbal, azon belül Divx 5.11-el konvertálok, tömörítek.

De az a gyanúm, hogy te a teljes folyamat részletes leírására vágysz, úgyhogy megpróbálom elmondani.

Először le kell tölteni a Fraps nevű program valamelyik verzióját, lényegében tökmindegy, hogy melyiket. Telepíted, elindítod, majd megadsz egy könyvtárat, hogy hova mentse a nyers videokat. Ezután leteszed a programot a tálcára (de nem zárod be), majd elindítod a Fifát.

Betöltöd a Replay-t a game modes/load menüben, és innentől kezdve már rajtad áll, hogy milyen videot gyártasz, forgathatod a kamerát, lejátszhatod normál vagy lassú sebességgel, stb. Mindenesetre amikor felkészültél, akkor F9-el kezdheted meg a felvételt (a sarokban lévő sárga frameszámláló pirosra vált) és szintén F9-el állíthatod le.

Ha kész vagy, lépj ki a fifából, és az általad megadott könyvtárban ott lesz a nyers video.

Ez elég nagy méretű lesz, kb 20-60 mega között, tehát tömöríteni kell. Ehhez én egy VirtualDub nevű programot használok, azzal annyi a teendő, hogy megnyitom vele a nyers video-t, majd a Video menüben a Compression pontban kiválasztom a codec-et (mint említettem, én a Divx 5.11-et használom), nyomok egy ok-t, és végül a file menüben a "save as Avi"-val elmentem a kész verziót. Ennyi a lényege a dolognak.
  • red6t6
    Szia! Most kaptam meg a garanciás VGA kártyámat, úgy, hogy ha haza megyek, neki állok...
  • Unicorn1979
    Azt gondoltam ennél bölcsebb vagy
  • DBoy
    Helló!
    Melyik packel lehet berakni olyan ADDONt hogy a labdán látszik a nike jel meg a cipőn stb... :|
  • Breki33
  • Unicorn1979
    Breki a 4774.-re tudsz választ ?
  • Breki33
    rumblepad 2-öt szerintem

meg szoktak bár az újabb, lekopogom.......
  • Breki33
    jó reggel

és a labda?
  • Breki33
    Ez itt úgy tünik, de multiban nagyon soxor meglepheted az ellenfelet, hogy 1in1-ben nem hátrálsz be.

Sokszor mszivatott, hogy mentem kapu felé, hogy mondjuk mindjárt 1-0 és a kapus felszabadított kirohanva.

Nem olyan egyszerű melette elvinni főleg ha két oldalról lohol egy védő. Esetleg lehetne lövőcselt, de az nekem nem esik kézre, meg nem olyan jó mint a we7-ben.

Pont ezért ez az egyik legszebb gólom mert ebben a helyzetben ez volt a legjobb megoldás, és hab a tortán a vége, bár úgylátom buzgalmamban a végét levágtam.
  • tmarci
    Hi!

Gamepadot akarok venni, melyiket érdemesebb a dual action-t vagy rumblepadot? Valahol olvastam hogy a dual actionok megszoktak hibásodni, igaz ez?
  • red6t6
    Jó reggelt :-)
    Kijött az új Big Raptor!!!!
  • Gabe18
    Ugy hogy elinditod a játékot,aztán a Load résznél betöltöd a replay-t,és egy felvevő progival /pl. FRAPS/ felveszed.Az még nem lesz avi,át kell konvertálni,és kész.
    De azt nem tudom hogy Donpedro mivel csinálta az avi-jait,mert marha jók voltak,szuper minőség,és igen kis méret.
  • Unicorn1979
    DONPEDRO TE TUDOD A VÁLASZT ÉRZEM :d
  • donpedro
    Köszi :))
  • Unicorn1979
    Documents and settingsen belül a FIFA2005 könyvtárban van olyan hogy R. 0 Könyvtár , ebben 1 db R fájl .. ebből hogy lesz avi ?
    Vagy hogy lesz egy gólból Avi ?
  • Unicorn1979
    Ha csinálok egy gólból mentést azt hol találom meg ?
  • Gabe18
    Hát ez van,de ennél ez jobb csapat,mint amit Magath csinál belőle...
  • Barni
    Bayern drukker vagy?
    Nem irigyellek :)
  • Gabe18
    A Bayern vereségét követő letargiámban megcsináltam a góljaidat...

Bomba:

Csukafejes /szvsz fizikai képtelenség ez a gól.../

Passzjáték:

És egy iszonyatos bug...
  • Gabe18
    Hát ilyen nekem is volt...
  • Unicorn1979
    nekem most olyat csinál hogy fogja magát és kilép az asztalra se szó se beszéd, mindig máshol, meccs közben vagy a végén
  • donpedro
    Berakom én is néhány gólomat, bár ezek avi-k, le kell tölteni!

3.5 gól a kollekciómból :)
  • Gabe18
    De a kapus hova jött ki?
  • I.C.ram
    Nektek nem szúrt az szemet, hogy baromi könnyű belőni a szabadrúgásokból? Votl olyan meccsem, amin 5-ből 5-öt bevágtam a kapusnak.
  • Breki33
    jó kameraállás

de milyen labda ez? P
  • Ramore
    A csalás sajnos minden EA játékra jellemző és valóban hajtépő tud lenni. :(
  • donpedro
    Tudom :)
  • donpedro
    Egyébként sajnos megint azt kell mondanom, hogy az EA elmehet a p****ba a hülye scriptjeivel. Professional szinten egy idő után túl könnyű a játék, minden meccsen 5-6 gólt rúgok, váltok world class-ra, ahol viszont olyan elképesztő pofátlanul csal a gép, hogy az már-már hihetetlen. Így is lehet nyerni, de azért az elég durva, hogy a legutóbbi meccsemen a gépnek 2 kapuralövése volt, nekem 17!! és persze a gép nyert 2-0-ra... Én viszont lőttem 4 kapufát, plusz az alább említett gólvonal mögött megfogott fejes.
  • Barni
    MÉG 4 HELY SZABAD
    champions.atw.hu
  • Unicorn1979
    azt én raktam be :)
  • donpedro
    EJnye, lemaradtam, pont most akartam betenni egy ilyet. A kapus kiütötte a lövést, üres kapura visszafejeltem, de a kapus elvetődve megfogta, majd kisétált, és kirúgta a labdát, mintha semmi sem történt volna. Apró probléma, hogy a labdát kb. 1 méterrel a gólvonal mögött fogta meg...
  • tartuffe

Hehe
  • laca70
    Azzal raktam be.
    Egyébként megoldottam. Visszamásoltam a korábbi zdatakat és újra beraktam. Így már jó lett.
  • Breki33
    hát ne tedd mert ez lesz az eredmény

miért nem kit raptorral rakod be?
  • laca70
    Ez lehet, egyszer véletlenül másikat raktam be, de azt felülírtam. Egyébként én bmp-t másoltam be, nem fsh-t. Az nem számít ?
  • Rudee
    Ma jön ki.
  • Breki33
    Nem néztem mert a zenéket egyszerűen tudom cserélni manuálisan
  • Breki33
    Mert ugyanaz az fsh vége

tehát valószínű a Juve mezbe lett átmásolva a Milán textúra és elmentve más néven
  • Breki33
    Adj egy emilt priviben és készitsd a számozást P
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ezt a Music Manager-t lelehet már szedni valahonnan? :S
    Mert a Fifapolonian csak egy Fifa Web Portal link van de ott meg sehol sincs olyan, hogy download :P