FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
basszus azért mert lelett írva 6 oldalla ezelött,nemtom hogy miért nem tudod elmondani!légyszi írd le!
de a zip-be van 8 bmp meg egy jpg,ezeket hova másoljam?
köszi!
hát a fifa-mania.com-on a downloadsnál a patcheknél nemvolt intermilanos patch!
szólítanak a macák ;-) Egyébként azért van ilyen korán (persze azért még nem most...), mert ugye iskolában meg van szabva, hogy max 10-ig mehet..
Ezért szoktunk inkább bank-ba menni ;-)
Ezért szoktunk inkább bank-ba menni ;-)
CSAK a Fradi
na és honnét lehet leszedni ezt a patchet?
hali
mindjárt megnézem a mezeket, de véleményt csak késõbb, úgy 11 körül tudok írni, mennem kell discoba...😊
mindjárt megnézem a mezeket, de véleményt csak késõbb, úgy 11 körül tudok írni, mennem kell discoba...😊
CSAK a Fradi
teljesen nyilvánvaló, hogy az Inter és az Ac Milán játékosai által alkotott cikk, melyben a terhes nõk ruhaellátásáról ejtenek szót...
CSAK a Fradi
németországban nincs kint egy hete
a hálón meg már javítottunk vmit
labdát Rudee kilinkelte
feltenni meg ugyanúgy kell mit a footballmatch-ost annak a setupjával
a hálón meg már javítottunk vmit
labdát Rudee kilinkelte
feltenni meg ugyanúgy kell mit a footballmatch-ost annak a setupjával
és ez mire jó?arra hogy játszanak egy meccset?azt lehet apalból is 😄
szal mire való ez a peccs?
szal mire való ez a peccs?
Vki belinkelhetné a jelenlegi legjobb labdát és azt is, hogyan kell feltenni. THX.
Egyébként Titeket nem zavar a háló fizikája? olyan idegesítõ hogy lövök gey tök szép pipagólt és aluig rezdül a háló, olyan mintha vmi fakapuba lõném. Ezért pl sokkal nagyobb a gólok varázsa a weiben... Remélem erre is lesz patch. Egyébként csodálkozom hogy már kint van több mint 1 hete a FIFA de még értékelhetõ kiegészítések (amit be is lehet rakni ...) nincsenek (vagy alig vannak).
Egyébként Titeket nem zavar a háló fizikája? olyan idegesítõ hogy lövök gey tök szép pipagólt és aluig rezdül a háló, olyan mintha vmi fakapuba lõném. Ezért pl sokkal nagyobb a gólok varázsa a weiben... Remélem erre is lesz patch. Egyébként csodálkozom hogy már kint van több mint 1 hete a FIFA de még értékelhetõ kiegészítések (amit be is lehet rakni ...) nincsenek (vagy alig vannak).
ez micsoda?
Valaki tudna adni egy linket ahol a legujjab mezeket meg labdákat meg csukákat esetleg arcokat letudnám tölteni?mert a fifahungary-n nincs Inter mez meg Interes arc!
Szeva all!
Valaki tud nekem linket adni ahol találok bill kombinációkat??
Segítsetek plz..
Thx.
Valaki tud nekem linket adni ahol találok bill kombinációkat??
Segítsetek plz..
Thx.
aszittem van valami mod avgy akarmi ami javitas vagy ilyesmi...
szoval volna valami jo otleted?
szoval volna valami jo otleted?
hmm hat felleptem a fifahungary -n egy bot van meg egy emberke az is awayben 😊
Sziasztok'Nem tudja valaki hogy hogyan kell neten fifazni?Még kezdö vagyok a témában.Elore is koszi
vagy barki mas aki tudna segiteni, visszaolvastam 3 lapot de semmi 😞
szal multinal megszakad a kapcsolat, mindketten ugyanazt a verziot hasznaljuk es meg semmilyen patch vagy mod nincs fenn egyikunknek sem!!!
pls help!!!
szal multinal megszakad a kapcsolat, mindketten ugyanazt a verziot hasznaljuk es meg semmilyen patch vagy mod nincs fenn egyikunknek sem!!!
pls help!!!
nincs fenn semmi ilyesmi!
tudsz adni linket? megkoszonnem!!!!
tudsz adni linket? megkoszonnem!!!!
Lehet volt már ról szó, de lehet valahol állitani a gammát? A fehér dolgok teljesen "beégnek", még fosabb az amúgy sem király grafika.
Rumlipad 2: észrevettem, hogy nehezebb lenyomni az analog karokat, szal vége a véletlen manuálpasszok korának.
Rumlipad 2: észrevettem, hogy nehezebb lenyomni az analog karokat, szal vége a véletlen manuálpasszok korának.
Igyekszem...;-)
Szia
Optikai P
Amúgy a másik labda amit nem rakattam be veled a játékba nekem picit nagynak tûnik.
Optikai P
Amúgy a másik labda amit nem rakattam be veled a játékba nekem picit nagynak tûnik.
Megnézem, mit tehetek...
A labda minél sötétebb,annál kisebb?Vagy hogy van ez?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elment...
Van itt olyan aki játszik karrier móddal minimum egy szezonon túl van és váélaszolna pár kérdésemre?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Milyenre gondolsz?